98
  • narumon
    Ha jól tudom akkor az MTV már tárgyal a közvetítési jogokról. Meg hát az RTL előtt is ők adták pedig gondolom akkor sem volt olcsóbb. Arról már nem is beszélek, hogy így végre HD-ben láthatjuk nem nyüzüge RTL minőségben.
  • Ulquiorra
    "elegem lett abból, hogy szándékosan butítják el az embereket."

Na ez a másik. Hogyan butítják? Hogy lesz attól valaki attól butább hogy rtl-klubot néz?
  • mayer05
    Nekem is megdöbbentő volt ez a hír! Ezt az egy műsort sajnálom nagyon, mert én csak ezt néztem a tv-ben és még sok ismerősöm. De ha most valami kábelcsatorna kapja meg ami nálunk nincs a kábel szolgáltatónál (pl sportklub) akkor komolyan nem tudom mi lesz, és szerintem még sokan lesznek ebben a cipőben ebben az országban. Persze az ilyen szenny műsorokra mint pl a valóvilág,összeesküvők, erre lehet milliárdokat költeni? igaz retekklub és drága tv2!!
  • llaszlo
    Az sg ismét hozta a színvonalat. Gratulálok.
    Szavazásnál válasz lehetőség:
    Ilyen hülyeséget nem nézek.
    Miért nem lehetett simán azt írni, hogy "Nem nézem"
    No comment. Sok idióta.
  • sandz
    "Elég szomorú lenne, ha valaki értékek miatt nézne tévét."

Az nem szomorú lenne, hanem ámulatba ejtő. Én speciel az értéktelensége miatt nem nézek tv-t évek óta. Erre persze jöhet a kérdés, hogy honnan tudom, hogy értéktelen, amikor nem is nézem. Onnan, hogy valamikor régen néztem, és elegem lett abból, hogy szándékosan butítják el az embereket. Persze ezt is meg lehet érteni. A tv csak azt adja, amire igény van. Ha senki nem nézné, akkor adnának mást. És ez az egész innentől kezdve nagyon szomorú.
  • Bulics
    Igen pont ez az hogy olyan ritkán néztem én is, meg persze gondolom más nézők is mert a valóvilágtól csak éjszaka maradt neki hely. Ki a fene marad fenn éjfélig ezért. De adva a kultúrának a tv2-n is mindig ejszaka mennek jó filmek és jó műsorok. Pl a magyar filmek 1 órától szoktak menni. még egyet nem néztem meg.
  • senki687
    Megdöbbentő ez a hír. Szerintem nem kirugni kellene az embereket, hanem az anyagi igényeket a Magyar gazdasági helyzethez igazítani. Aki nem nyújt annyit a nézőknek, mint amennyibe kerül, azokat nem kellene túlfizetni és elmennének maguktól. Van sok igazán tehetséges színész, akik nem kerülnek képernyőre, pedig ott lenne a helyük. De vannak tehetséges grafikusok, sminkesek, fotósok, stb... Van kikből vállogatni, ha szükséges.

Ha nem tudja a 2 legnagyobb reklámcsatorna megoldani azt, hogy a reklámok között megbújó, nézhetetlségig aprított műsortöredékeket nyereségesen sugározza, akkor oda fel kellene venni 2-3 értelmes, nem valakinek a valakije fajta közgazdászt vagy matematikust, belátást engedni a költségvetésbe és figyelembe venni a javaslatait. Ez a két csatorna érték, amit a megszokás tett azzá, nem a szinvonala. Akár jó is lehetne, de egyre rosszabb...
  • kalapos01
    Ráadásul ne jöjjön értékkel az, aki a Forma-1-et sajnálja. Elég szomorú lenne, ha valaki értékek miatt nézne tévét.
  • kalapos01
    Persze. Lesz. Az RTL-en nem, nyilván a TV2-n sem. Az MTV-n meg akkor, ha kapnak erre pénzt, de erre nincs semmi biztosíték. De bízzunk benne, hogy adóforintokból kifizetnek pármilliárdot.
  • Ulquiorra
    "A "valóság"showkról és hasonló, komoly, értéket közvetítő tartalmakat inkább nem kommentálom"

Nem is tudnád, hiszen (elmondásod szerint )nem nézed.
  • narumon
    F1 közvetítés lesz csak nem a retekklubbon. Innentől meg tökmindegy, legalább arra az 1-2 órára sem kell odakapcsolnom...
  • kegoo
    Remélem az M1 átveszi és full hd-ban adja majd nem úgy mint ez a retek .
  • Nyiri
    Pont a XXI. század szűnik meg? A legnézhetőbb műűsor volt a RTL-n. Mondjuk soha nem értettem miért kell 1/2 12-re rakni.
  • Jackal
    Na gratulálok az okos menedzsmentnek, majd pont ezért befizetem a magasabb csomagot a sport klubra, naja. Még a tunerről is törlöm a szutykot az F1 után, aztán lehet nyomatni akár 24 órában a valóságsókat, barmok, az egyetlen valamirevaló értelmes műsor volt az egész kereskedelmi szemétdombon. (a fizetett közvéleménykutatás meg nagyszerű...)
  • Lupous
    A szavazás elég LOL. Én spec minden versenyhétvégét csekkolni szoktam az RTL Klubbon, ezen kívül kb egyetlen műsort se nézek, max a híradót olykor olykor, de amikor kékfényszagú hírek mennek fél órán keresztül, kissé elgondolkozok hogy ezek mi a faszt hívnak híradónak. :S
    (A "valóság"showkról és hasonló, komoly, értéket közvetítő tartalmakat inkább nem kommentálom.)
  • gforce9
    "Szoktad nézni a Forma-1-et?
    Igen, az RTL Klubon.
    Igen, más csatornán.
    Ilyen hülyeséget nem nézek"

A szavazás kiötlője a hülye.... nem a forma 1... attól hogy nem nézem attól még nem feltétlenül tartom hülyeségnek.