Ész nélkül szünteti meg műsorait az RTL Klub: a Forma-1 is repül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Tetsuo
Az utcai autók fejlesztésében az egyik legmeghatározóbb tényezõ az F1 évtizedek óta. Egyébként 2013-tól indul egy olyan széria amire te vágysz..
Persze nem ugy, hogy minden auto egyforma, mert akkor az nem technikai verseny, hanem barmely ceg barmely sajat fejlesztett jarmuvel, kulonbozo (anyagi) csoportokban.
Ilyen versenyt meg neznek is...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nem jelent cserét, mert a jelenlegi kommentátorok külsõs emberek, azaz ha az M1 ad nekik munkát akkor ott fognak dolgozni.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ééés maga a verseny meg egy dügunalom. Vagy csak nem vagyunk egyformák.
No ezt ilyen kifordítottan majd minden sportról el lehet mondani ennyi erõvel.
Megjegyzem, amit a TV2 csinál, az se rossz, leadnak szombat este egy filmet, majd vasárnap délután újra... Eddig is szinte csak ismételgettek (sõt, mozipremier címén nemegyszer már korábban is adott filmet adtak le), de legalább volt idõ két ismétlés között...
Válság ide vagy oda, egyszerûen fogalmazva ez a TV-zés egyre kevésbé szól a minõségrõl meg az igényes mûsorokról, sõt, gyakran a nézõi igényeket is hagyják a fenébe, hiszen ez az egész a PÉNZRÕL szól...
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
Természetesen nem csak a kocsi számít, hanem a pilóta is. De amelyik csapatnak kevesebb pénze van, azok nem tudnak úgy fejleszteni, és gyengébb minõségû alkatrészeket használhatnak. Ha a motor sokat zabál, és háromszor kell kiállni miatta, szemben a kétszer kiállókkal, már nem leszel elsõ, ha csak nem bénázik az aki elöl van, és az esetek 95 százalékában nem bénázik. Ha tizedekkel lassabban gyorsul százra az is sokat számít. Ha minden csapat tökéletesen egyforma autókkal indulhatna, akkor azt mondom, hogy kiegyenlített a verseny, de a F1 mindig is a fejlesztések versenye volt. Egy idõ után leszoktam róla, hogy évrõl-évre mindig ugyanazokat a csapatokat és pilótákat láttam az élvonalban. A többiek meg csak azért vannak, mert hát 22-bõl elsõnek lenni mégiscsak szebben hangzik, mint 10-bõl.
Sokkal szívesebben nézek márkaversenyeket, ahol minden autó teljesen egyforma, és tényleg minden a pilótán múlik.
Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com
Hát én nagy F1 rajongó vagyok, és ha a F1 is repül akkor az RTL klub is nálam... Semmi értelmes mûsor nincs ezen a csatornán. Csak a sok sok szappanopera, jósda közel 500 Ft-os hívásdíjjal, és a többi parasztvakító megrendezett valóságsóról NEM beszélve...
Honnan veszed, hogy szet sem nezek?! Az altalad emlitett szarokrol is szolt az alabbi hozzaszolasom, idiota. Ingabb te nezzel szet vagy jobban meg, amit bambulsz egesz nap. <#falbav>#falbav>
😄
Annyira egyértelmû, hogy még a szavazás sem ezt az eredményt mutatja. Ha 5% nem annyira hülye, hogy az RTL Klubon nézze, akkor 10 vagy 20% is lehet nem annyira hülye. Itt is mennyien szidják az RTL-t. Nekem sem jutna eszembe magyaron nézni. Minek nézzem úgy, hogy belepofáznak hülyeségeket? A legjobb motor- és rádióhangokkal.
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
Igen, az RTL Klubon.
Igen, más csatornán.
Ilyen hülyeséget nem nézek"
Meg kellene tanulni szavazást készíteni. Egyértelmû hogy az emberek 95%-a ott nézi a forma-1-et, ahol magyar a közvetítés. Ez gyakorlatilag egy teljesen értelmetlen, hasztalan szavazás. Úgy kellett volna feltenni a kérdést, hogy "Melyik csatornán néznéd legszívesebben a forma-1-et?"
Nehéz lenne átgondolni a szavazást publikálás elõtt?
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A tv-t oktatasi celra is lehetne hasznalni, muvelteget, bizonyos nevelest segito eszkoz is lehetne, valojaban ennek lenne ertelme, nem egy hollywoodi altatogyar tablettainak osztogatasanak.
En pl. szeretnek vmi oktato musort nezni, ami nem csak primitiven szorakoztat, hanem tanit es az is jo lenne, ha arra, amit en szeretnek. De ilyen csatorna nincs. A Discovery, NG es tarsaitol kiraz a hideg. 1 perces plusz informaciot fel oraban mondanak el, harsanyan gagyi szineszekkel eljatszva a vizsgalt szituaciot, kozben suhogo betukkel irjak ki, a tema rekordjait, pl. mekkora szarik egy elefant vagy hany betut tartalmaz egy level Kossuth-tol, mig a lenyeg elvesz, aztan reklam reklam hatan... a tobbi csatornat nem is jellemzem.
Szoval ezert nincsen tv-m.
A radiok regen is szorakoztattak, de jat es iranyt is mutathattak, ma ez nicns igy. Ma hatalmas szerzodesek vannak, mikor mennyit es hogyan kell jatszania egy-egy adonak. A szerkeszto maximum a sorrendet hatarozhatja meg, a musorvezetok pedig egyre butabbak es primitiv harsanysaggal probaljak novleni a hallgatok szamat..
A munkahelyemen (Ángliaban) kotelezo hallgatnom a helyi radiot, amiben a leggagyibb angol popzene szol, szoftverrel javitott enekesektol naponta minden szam 5x, honapokon at. A radioval szerzodese van a raktarcegnek, igy ingyen hallgathato, aminek sok kollega orul, en nem. A jazzt szeretem, eselyem sincs 100km-en belul ilyen zenet hallani internet nelkul. Gyorben azert mas volt a helyzet.
A klasszikus zenet is szeretem, de nem a Classic FM-en egyszerusitett track listeket, hanem pl. a Bartokon meg elfogadhato.. de kozeledunk a nygathoz!
Fejlodunk. Lassan eltunik minden, ami ertek volt es mindenki egyengagyi lesz. Persze naivan gondolhatod, hogy mindenki maga valaszthat, de ez nem igy van.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
érzed az ellentmondást?😄
"retkes szar valóságshow"-kat meg nem kötelezõ nézni, van egy ilyen távirányító a tv-khez általában, azokkal lehet mûsort váltani
Meg az Xfaktor is kit érdekel olyan igénytelen zenéket adnak be azok a hülyék, hogy az már fáj, elég ha a bemutatóját megnézem, már attól falnak megyek annyira idegesítõ. Ha zenét akarunk hallgatni akkor ott a rádió, és igazi zenészekkel akik ezt csinálják évek óta, nem az ilyen balfaszok mint itt vannak ebbe a mûsorba.
Helyettük az kéne, hogy egy kifejezetten játékokra hangolódó mûsort berakni, és legalább az értelmesebb is lenne, mivel akinek nincsen számítógépe az is meg tudná nézni, hogy milyen játékokat adnak ki mostanság.
A Barátok Közt is vége lehetne már igazán, nem tudom még meddig húzzák már azt is megy már több mint 10 éve kb.
Igaz is, hogy filmeket, sorozatokat nemigen szoktam nézni, de ha felbukkan egy-egy érdekes, ott legalább reklám nélkül lehet végignézni.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Átolvasva a hozzászólásokat sandz-nak adok igazat, sztem elég reálisan fogalmazott, és kb. ugyanígy látom én is a tv-t.
zSeKo
vagy ha ismered személyesen Viktort és véded, akkor értelek.
Mindenesetre az biztos, h Szekeres Viktor totálisan alkalmatlan a cikkírásra.
Viktor, ha olvasod... kérlek neked is jobb, ha idõben abbahagyod és valami mással kezdesz el foglalkozni..
Mi az, hogy az rtl ész nélkül szünteti meg a mûsorait?
Valószínûleg ész nélkül, hülyegyerek.
Könyörgöm két lábbal rúgjátok ki Viktort, mert mindig felba***a az agyamat, hogy mennyire nem tud írni.
(És már leírtam miket nézek. Ha nézek. Hogy ez neked mikor lett egyenlõ az agymosással - fõként hogy elismerted hogy ezek nem annyira szemetek, döntsd már el, úgy nem megy hogy kommentenként változtatod a véleményed)
csak arra voltam kíváncsi volt az utolsó 3 könyved az elmúlt 2 hónapban, meg az utolsó színdarabod amit láttál.
Ez ennyire titkos?
nem semmi könyvek lehetnek ha még leírni se mered...
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Agymosott....