Ész nélkül szünteti meg műsorait az RTL Klub: a Forma-1 is repül

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom a logika és a dolgok szelektív észlelése , azt megy

"Hát nem amiatt vagy butább hogy nem nézel tévét."
és mögötte ott a magyarázat... csak olvasni kéne
És igen, butábbnak tartlalak annál, mint amilyennek te tartod magad.

"Akkor ez alapján neked is nézned kéne, akkor te hogy úsztad meg hogy nem butultál el?"

Na akkor elmagyarázom a te szinteden: te arra vagy büszke, hogy a tévé elbutítja az embereket, de téged nem. Vagyis te nem butultál el. Amibe simán belefér hogy butább vagy, de nem a tévétõl.

"Neked a tv ad mûveltséget" öööhh nem mennék bele kinek mi ad, mert nem tudod mennyit tévézek - én csak azokat írtam hogy miket nézek amikor nézek - De arra kiváncsi lennék mi volt az utolsó 3 könyv az elmúlt 2 hónapban amit elolvastál (tankönyv és ajánlott irodalom nem számít) és mi volt az utolsó színdarab amit láttál, szerintem meglepõdnél ha összehasonlítanád azzal amiket én olvastam és láttam.

Vagy csak ignoráld a fentebbi sorokat, hátha attól úgy érzed hogy nyertél.

Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.

Láttad már a tv ügyvédjét??? te szerencsétlen, olyan dolgokat mutat meg amikrõl nem is hallottunk volna sose... A nagy cégek-multik, bankok, vállalkozok átverése az emberek kisemmizése.. és jó-párszor segítség nyújtása.
ÉS EZ ATV mûsor.
SirAlo
a forma1-nek is nagy volt a nezettsege megis dobjak

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

DjDano
Kizárt, mert azok rendkívül sok pénzt hoznak. Magas nézettség = drágán eladható reklámidõ + az szavazásból befolyó irdatlan összegek 😊)

DjDano
Sajnos pont az értelmiségibb mûsorok szûnnek meg, a 21. század például nagyon magas színvonalú mûsor (volt). Persze ezek nem hoztak annyi pénzt mint amennyit rájuk költöttek, ezért inkább elkaszálják õket.

SirAlo
en mar olyat is olvastam hogy jovore nem lessz vv es Xfactor se

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

retek klub egy rakás szar a való világával együtt

Szerinted nem vagyok következetes? Egyáltalán nem mondtam, hogy csak szenny megy a tv-ben. Légyszíves na hazudozz, hanem olvass. Azt írtam, hogy ezt lehetne kevesebb szennyel is csinálni.

"...Hát nem amiatt vagy butább hogy nem nézel tévét."

Szóval szerintebb butább vagyok? Késõbb pedig ezt írod:

"Akkor ez alapján neked is nézned kéne, akkor te hogy úsztad meg hogy nem butultál el?"

Rád valóban rád férne a következetesség. Korábban nagyon biztos voltál abban, hogy buta vagyok, csak nem elbizonytalanodtál?

Szerinted egy vélemény vádaskodás? Az a te bajod, nem az enyém. Fenntartok mindent, amit korábban írtam. Ha tetszik neked, ha nem. Bevallom rá kellett keresnem, hogy mi a fene leheet a neved. Miután megtaláltam, már nem csodálkozom semmin. Mondhatsz butaságról, amit csak akarsz, mi nem vagyunk egy súlycsoport, de nem úgy ahogyan te gondolod. Neked a tv ad mûveltséget, és jól van ez így. Valakinek be kell dobnia reggel az újságomat, és valaki el kell, hogy vigye a szemetet. (Ezzel csak azt akartam írni, hogy rád is szükség van valahol)
Picsáért nem törlik az egész tévét!!!

Az SZDSZ egy náci párt.

"Úgy, hogy selejtes, erkölcstelen, becstelen hulladék emberekbõl sztárt csinálnak, és ezzel követendõ példaként állítják be õket. "

Légyszives sorold a neveket, akiket így sztárrá varázsoltak és most is az.

Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.

"Azt pedig nem gondolom, hogy buta lenne aki szerint a tv butít. Mert szerinted mit csinál esténként, aki nem tv-t néz?"

Én például színházba járok, vagy olvasok, és rendkívül csekély esélyt látok arra, hogy emiatt butább lennék nálad."

...Hát nem amiatt vagy butább hogy nem nézel tévét.
Sokkal inkább amiatt hogy megelégszel féligazságokkal(honnan tudod olyan jól hogy butít és igénytelen ha este csak olvasol meg színházban vagy? hallottad valakitõl? és honnan tudod hogy neki igaza van ha csak olyan emberrel atalálkoznál aki az ellenkezõjét mondja akkor neki hinnél?) és hogy nem vagy képes elfogadni az ellenkezõ nézõpontot és egybõl vádaskodsz, megsértõdsz ha valaki nem osztja a véleményedet.

Most is, nem érvelsz csak vádaskodsz.
Mondtad hogy csak a szenny megy a tévében meg az igénytelenség. Amikor meg felhozom hogy lehet nézni mást is akkor egybõl jön a kifogás("meg az nem mentség"). Legalább legyél következetes.

Hogy neveli a tévé rosszra az embert ha a nézõ dönti el hogy mit választ? amikor - te is elismerted- vannak olyan mûsorok amiket lehet nézni és igényesek?

Szerinted egy okos ember, akinek nincs igénye a szemétre, az a tv butítása miatt nézni fogja? Akkor ez alapján neked is nézned kéne, akkor te hogy úsztad meg hogy nem butultál el?

Nem egészen, mert kiafasz néz ATV-t?
Aki ezt nem látja át, az van olyan helyzetben inkább amit írtál. Osztom a véleményét, nagyonis.
Ha ez így lenne akkor az ATV-t záratnák be elõször, nem? Szerinted kit érdekel a Heti7es? Van mellete még millió bal-lib mûsor. Tudod a TV a reklámokból él, és ha válság van akkor a cégek a reklámmal kezdik a spórolást . Remélem 1 éven belül bezárják az egész kócerájt, a TV2-vel együtt.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

szarok rá , úgyse nézem ezt a köcsögséget
csak azt nem tudom a 21.század helyett ménem a valóvilágot meg a sok buzit törlik el
jaaaaa mert a sok birkageci azt nézi
hát dögöljetek meg bazzmeg
Victor1103
Retekéknek azért odabaszott keményen ezek szerint a VV4 miatti több 100 milliós bírság. A döntésekbõl 2 dolgot sajnálok az egyik az hogy Kumin Viktória távozik mert szerintem szakmájában nagyon jó híradós, a másik pedig hogy megszûnik a Házon kívül mivel az legalább olyan mûsor ami nem nem próbálja elkendõzni a lakosság problémáit, hanem beszámol róluk

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Egyáltalán nem mentség a sok szemétre az, hogy van néhány nem annyira szemét mûsor is. Azt pedig nem gondolom, hogy buta lenne aki szerint a tv butít. Mert szerinted mit csinál esténként, aki nem tv-t néz? Én például színházba járok, vagy olvasok, és rendkívül csekély esélyt látok arra, hogy emiatt butább lennék nálad. Bár ha jobban bele gondolok elnézést kellene kérnem, hisz te nézed a legyen ön is milliomost.
Valljuk be ez egy óriási kamu...a kormány a Heti Hetes miatt szorítja a gyeplõt a csatorna körül és egyebek nemkell itt ez a hülyeség a válságról ha több csatornát így nemérint a válság nehogy már most pont az rtlt....nemkéne hülyének nézni az embereket!😊
falu
Kíváncsi lennék, hogy megszüntetett mûsorok helyett mit fognak adni. Reklámokat?
Zárják be az egész kuplerájt úgy ahogy van!

...Falu... hátétépé kettőspont per per falu pont me

Kiakadnak egyesek a szavazáson. De az, hogy "ész nélkül szünteti meg" senkit nem zavar.
Mindenki kezében ott a kapcsoló.
Azok az emberek a buták, akik azt hiszik a tévé butít. Akinek nincs igénye a "szenny"re, az nem fogja nézni. Akinek meg van, annak már megvolt az igénye és a butásága az elõtt hogy bekapcsolta volna a dobozt.

"Úgy, hogy selejtes, erkölcstelen, becstelen hulladék emberekbõl sztárt csinálnak, és ezzel követendõ példaként állítják be õket. Elhitetik a fiatalsággal, hogy nem kell okosnak lenni, elég ha valaki elég jó nõ ahhoz, hogy valami nagyobb hatalmú ember ringyója legyen, és máris nyitva elõtte a világ"

Ha már úgyis valóságshowkról volt szó akkor annyit mondok Ruzsa Magdi.
okosabb lettem-e? Legyen ön is milliomos, Animal Planet, Spektrum.

"Tudom, hogy nem az oktatás/nevelés a cél, hanem a szórakoztatás, de lehetne ezt kevesebb szennyel is csinálni."

Showder klub, Túlélés törvénye, Svindlerek...Mind mind szórakoztató mûsor amiket nézek

Multkor néztem tvben a requiem for a dream filmet, persze hogy éjfélkor kezdödött. 😞 De az m1-en volt, és nem szakitották meg egyszerse. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Ilyen ostobaságot csak az ír, aki már régen elbutult. Úristen, ekkora idiótát.
Na, a kommentelõ megint hozta a színvonalat. Olvasni nem olvas, csak agyatlanul kommentel.
Ej ha , majd 400 szavazat után : Ilyen hülyeséget nem nézek. (31%) 😄DD
"Na ez a másik. Hogyan butítják? Hogy lesz attól valaki attól butább hogy rtl-klubot néz?"

Úgy, hogy selejtes, erkölcstelen, becstelen hulladék emberekbõl sztárt csinálnak, és ezzel követendõ példaként állítják be õket. Elhitetik a fiatalsággal, hogy nem kell okosnak lenni, elég ha valaki elég jó nõ ahhoz, hogy valami nagyobb hatalmú ember ringyója legyen, és máris nyitva elõtte a világ. Cáfolj meg, ha te másképp látod, vagy ha azt mondod, hogy okosabb lettél a tv nézéstõl. Tudom, hogy nem az oktatás/nevelés a cél, hanem a szórakoztatás, de lehetne ezt kevesebb szennyel is csinálni.
Nem lehet hogy inkább azért csökken a népszerûsége a ker.csatonáknak, mert ipari hulladékokat adnak le??? lásd VV, stb...?
narumon
Sportklub az RTL-é ergo nem "kaphatja" õ meg ha az RTL nem veszi meg a jogokat.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Azért a jelenlegi magyar adózással, jogszabállyal szívatásokkal látszik, hogy nem vagy képben... szerintem az a közgazdász még nem született meg aki ezt megoldaná. (illetve az RTL-en éppen megoldják - csak ez neked nem tetszik)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Ha jól tudom akkor az MTV már tárgyal a közvetítési jogokról. Meg hát az RTL elõtt is õk adták pedig gondolom akkor sem volt olcsóbb. Arról már nem is beszélek, hogy így végre HD-ben láthatjuk nem nyüzüge RTL minõségben.

"elegem lett abból, hogy szándékosan butítják el az embereket."

Na ez a másik. Hogyan butítják? Hogy lesz attól valaki attól butább hogy rtl-klubot néz?

Nekem is megdöbbentõ volt ez a hír! Ezt az egy mûsort sajnálom nagyon, mert én csak ezt néztem a tv-ben és még sok ismerõsöm. De ha most valami kábelcsatorna kapja meg ami nálunk nincs a kábel szolgáltatónál (pl sportklub) akkor komolyan nem tudom mi lesz, és szerintem még sokan lesznek ebben a cipõben ebben az országban. Persze az ilyen szenny mûsorokra mint pl a valóvilág,összeesküvõk, erre lehet milliárdokat költeni? igaz retekklub és drága tv2!!
Az sg ismét hozta a színvonalat. Gratulálok.
Szavazásnál válasz lehetõség:
Ilyen hülyeséget nem nézek.
Miért nem lehetett simán azt írni, hogy "Nem nézem"
No comment. Sok idióta.
"Elég szomorú lenne, ha valaki értékek miatt nézne tévét."

Az nem szomorú lenne, hanem ámulatba ejtõ. Én speciel az értéktelensége miatt nem nézek tv-t évek óta. Erre persze jöhet a kérdés, hogy honnan tudom, hogy értéktelen, amikor nem is nézem. Onnan, hogy valamikor régen néztem, és elegem lett abból, hogy szándékosan butítják el az embereket. Persze ezt is meg lehet érteni. A tv csak azt adja, amire igény van. Ha senki nem nézné, akkor adnának mást. És ez az egész innentõl kezdve nagyon szomorú.
Igen pont ez az hogy olyan ritkán néztem én is, meg persze gondolom más nézõk is mert a valóvilágtól csak éjszaka maradt neki hely. Ki a fene marad fenn éjfélig ezért. De adva a kultúrának a tv2-n is mindig ejszaka mennek jó filmek és jó mûsorok. Pl a magyar filmek 1 órától szoktak menni. még egyet nem néztem meg.
Megdöbbentõ ez a hír. Szerintem nem kirugni kellene az embereket, hanem az anyagi igényeket a Magyar gazdasági helyzethez igazítani. Aki nem nyújt annyit a nézõknek, mint amennyibe kerül, azokat nem kellene túlfizetni és elmennének maguktól. Van sok igazán tehetséges színész, akik nem kerülnek képernyõre, pedig ott lenne a helyük. De vannak tehetséges grafikusok, sminkesek, fotósok, stb... Van kikbõl vállogatni, ha szükséges.

Ha nem tudja a 2 legnagyobb reklámcsatorna megoldani azt, hogy a reklámok között megbújó, nézhetetlségig aprított mûsortöredékeket nyereségesen sugározza, akkor oda fel kellene venni 2-3 értelmes, nem valakinek a valakije fajta közgazdászt vagy matematikust, belátást engedni a költségvetésbe és figyelembe venni a javaslatait. Ez a két csatorna érték, amit a megszokás tett azzá, nem a szinvonala. Akár jó is lehetne, de egyre rosszabb...
Ráadásul ne jöjjön értékkel az, aki a Forma-1-et sajnálja. Elég szomorú lenne, ha valaki értékek miatt nézne tévét.
Persze. Lesz. Az RTL-en nem, nyilván a TV2-n sem. Az MTV-n meg akkor, ha kapnak erre pénzt, de erre nincs semmi biztosíték. De bízzunk benne, hogy adóforintokból kifizetnek pármilliárdot.
"A "valóság"showkról és hasonló, komoly, értéket közvetítõ tartalmakat inkább nem kommentálom"

Nem is tudnád, hiszen (elmondásod szerint )nem nézed.

narumon
F1 közvetítés lesz csak nem a retekklubbon. Innentõl meg tökmindegy, legalább arra az 1-2 órára sem kell odakapcsolnom...

Remélem az M1 átveszi és full hd-ban adja majd nem úgy mint ez a retek .
Pont a XXI. század szûnik meg? A legnézhetõbb mûûsor volt a RTL-n. Mondjuk soha nem értettem miért kell 1/2 12-re rakni.

Na gratulálok az okos menedzsmentnek, majd pont ezért befizetem a magasabb csomagot a sport klubra, naja. Még a tunerrõl is törlöm a szutykot az F1 után, aztán lehet nyomatni akár 24 órában a valóságsókat, barmok, az egyetlen valamirevaló értelmes mûsor volt az egész kereskedelmi szemétdombon. (a fizetett közvéleménykutatás meg nagyszerû...)
Lupous
A szavazás elég LOL. Én spec minden versenyhétvégét csekkolni szoktam az RTL Klubbon, ezen kívül kb egyetlen mûsort se nézek, max a híradót olykor olykor, de amikor kékfényszagú hírek mennek fél órán keresztül, kissé elgondolkozok hogy ezek mi a faszt hívnak híradónak. :S
(A "valóság"showkról és hasonló, komoly, értéket közvetítõ tartalmakat inkább nem kommentálom.)

"Szoktad nézni a Forma-1-et?
Igen, az RTL Klubon.
Igen, más csatornán.
Ilyen hülyeséget nem nézek"

A szavazás kiötlõje a hülye.... nem a forma 1... attól hogy nem nézem attól még nem feltétlenül tartom hülyeségnek.
← ElőzőOldal 2 / 2