Ész nélkül szünteti meg műsorait az RTL Klub: a Forma-1 is repül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Hát nem amiatt vagy butább hogy nem nézel tévét."
és mögötte ott a magyarázat... csak olvasni kéne
És igen, butábbnak tartlalak annál, mint amilyennek te tartod magad.
"Akkor ez alapján neked is nézned kéne, akkor te hogy úsztad meg hogy nem butultál el?"
Na akkor elmagyarázom a te szinteden: te arra vagy büszke, hogy a tévé elbutítja az embereket, de téged nem. Vagyis te nem butultál el. Amibe simán belefér hogy butább vagy, de nem a tévétõl.
"Neked a tv ad mûveltséget" öööhh nem mennék bele kinek mi ad, mert nem tudod mennyit tévézek - én csak azokat írtam hogy miket nézek amikor nézek - De arra kiváncsi lennék mi volt az utolsó 3 könyv az elmúlt 2 hónapban amit elolvastál (tankönyv és ajánlott irodalom nem számít) és mi volt az utolsó színdarab amit láttál, szerintem meglepõdnél ha összehasonlítanád azzal amiket én olvastam és láttam.
Vagy csak ignoráld a fentebbi sorokat, hátha attól úgy érzed hogy nyertél.
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.
ÉS EZ ATV mûsor.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
"...Hát nem amiatt vagy butább hogy nem nézel tévét."
Szóval szerintebb butább vagyok? Késõbb pedig ezt írod:
"Akkor ez alapján neked is nézned kéne, akkor te hogy úsztad meg hogy nem butultál el?"
Rád valóban rád férne a következetesség. Korábban nagyon biztos voltál abban, hogy buta vagyok, csak nem elbizonytalanodtál?
Szerinted egy vélemény vádaskodás? Az a te bajod, nem az enyém. Fenntartok mindent, amit korábban írtam. Ha tetszik neked, ha nem. Bevallom rá kellett keresnem, hogy mi a fene leheet a neved. Miután megtaláltam, már nem csodálkozom semmin. Mondhatsz butaságról, amit csak akarsz, mi nem vagyunk egy súlycsoport, de nem úgy ahogyan te gondolod. Neked a tv ad mûveltséget, és jól van ez így. Valakinek be kell dobnia reggel az újságomat, és valaki el kell, hogy vigye a szemetet. (Ezzel csak azt akartam írni, hogy rád is szükség van valahol)
Az SZDSZ egy náci párt.
Légyszives sorold a neveket, akiket így sztárrá varázsoltak és most is az.
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.
Én például színházba járok, vagy olvasok, és rendkívül csekély esélyt látok arra, hogy emiatt butább lennék nálad."
...Hát nem amiatt vagy butább hogy nem nézel tévét.
Sokkal inkább amiatt hogy megelégszel féligazságokkal(honnan tudod olyan jól hogy butít és igénytelen ha este csak olvasol meg színházban vagy? hallottad valakitõl? és honnan tudod hogy neki igaza van ha csak olyan emberrel atalálkoznál aki az ellenkezõjét mondja akkor neki hinnél?) és hogy nem vagy képes elfogadni az ellenkezõ nézõpontot és egybõl vádaskodsz, megsértõdsz ha valaki nem osztja a véleményedet.
Most is, nem érvelsz csak vádaskodsz.
Mondtad hogy csak a szenny megy a tévében meg az igénytelenség. Amikor meg felhozom hogy lehet nézni mást is akkor egybõl jön a kifogás("meg az nem mentség"). Legalább legyél következetes.
Hogy neveli a tévé rosszra az embert ha a nézõ dönti el hogy mit választ? amikor - te is elismerted- vannak olyan mûsorok amiket lehet nézni és igényesek?
Szerinted egy okos ember, akinek nincs igénye a szemétre, az a tv butítása miatt nézni fogja? Akkor ez alapján neked is nézned kéne, akkor te hogy úsztad meg hogy nem butultál el?
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
csak azt nem tudom a 21.század helyett ménem a valóvilágot meg a sok buzit törlik el
jaaaaa mert a sok birkageci azt nézi
hát dögöljetek meg bazzmeg
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Zárják be az egész kuplerájt úgy ahogy van!
...Falu... hátétépé kettőspont per per falu pont me
Azok az emberek a buták, akik azt hiszik a tévé butít. Akinek nincs igénye a "szenny"re, az nem fogja nézni. Akinek meg van, annak már megvolt az igénye és a butásága az elõtt hogy bekapcsolta volna a dobozt.
Ha már úgyis valóságshowkról volt szó akkor annyit mondok Ruzsa Magdi.
okosabb lettem-e? Legyen ön is milliomos, Animal Planet, Spektrum.
"Tudom, hogy nem az oktatás/nevelés a cél, hanem a szórakoztatás, de lehetne ezt kevesebb szennyel is csinálni."
Showder klub, Túlélés törvénye, Svindlerek...Mind mind szórakoztató mûsor amiket nézek
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Úgy, hogy selejtes, erkölcstelen, becstelen hulladék emberekbõl sztárt csinálnak, és ezzel követendõ példaként állítják be õket. Elhitetik a fiatalsággal, hogy nem kell okosnak lenni, elég ha valaki elég jó nõ ahhoz, hogy valami nagyobb hatalmú ember ringyója legyen, és máris nyitva elõtte a világ. Cáfolj meg, ha te másképp látod, vagy ha azt mondod, hogy okosabb lettél a tv nézéstõl. Tudom, hogy nem az oktatás/nevelés a cél, hanem a szórakoztatás, de lehetne ezt kevesebb szennyel is csinálni.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Na ez a másik. Hogyan butítják? Hogy lesz attól valaki attól butább hogy rtl-klubot néz?
Szavazásnál válasz lehetõség:
Ilyen hülyeséget nem nézek.
Miért nem lehetett simán azt írni, hogy "Nem nézem"
No comment. Sok idióta.
Az nem szomorú lenne, hanem ámulatba ejtõ. Én speciel az értéktelensége miatt nem nézek tv-t évek óta. Erre persze jöhet a kérdés, hogy honnan tudom, hogy értéktelen, amikor nem is nézem. Onnan, hogy valamikor régen néztem, és elegem lett abból, hogy szándékosan butítják el az embereket. Persze ezt is meg lehet érteni. A tv csak azt adja, amire igény van. Ha senki nem nézné, akkor adnának mást. És ez az egész innentõl kezdve nagyon szomorú.
Ha nem tudja a 2 legnagyobb reklámcsatorna megoldani azt, hogy a reklámok között megbújó, nézhetetlségig aprított mûsortöredékeket nyereségesen sugározza, akkor oda fel kellene venni 2-3 értelmes, nem valakinek a valakije fajta közgazdászt vagy matematikust, belátást engedni a költségvetésbe és figyelembe venni a javaslatait. Ez a két csatorna érték, amit a megszokás tett azzá, nem a szinvonala. Akár jó is lehetne, de egyre rosszabb...
Nem is tudnád, hiszen (elmondásod szerint )nem nézed.
(A "valóság"showkról és hasonló, komoly, értéket közvetítõ tartalmakat inkább nem kommentálom.)
Igen, az RTL Klubon.
Igen, más csatornán.
Ilyen hülyeséget nem nézek"
A szavazás kiötlõje a hülye.... nem a forma 1... attól hogy nem nézem attól még nem feltétlenül tartom hülyeségnek.