98
  • zetortraktor
    Na, tíz éves, "csak a címet olvasom el és a képeket nézem meg, mert a sok betű már zavar" Karcsika megint beszabadult ide, hogy megint röhögjenek rajta.
  • boond
    Brazil szappanoperát, mert az költség hatékony és sok részből áll :D :lol:
  • SlayR
    ehehehe :)
  • gravicam
    Viktor cikket írtál?
    Mi az, hogy az rtl ész nélkül szünteti meg a műsorait?
    Valószínűleg ész nélkül, hülyegyerek.

Könyörgöm két lábbal rúgjátok ki Viktort, mert mindig felba***a az agyamat, hogy mennyire nem tud írni.
  • Ulquiorra
    U mad? Tényleg? Feladod? Többet vártam volna egy embertől aki csak olvas és színházba jár.. Igazad volt, nem vagyunk egy súlycsoport, úgy nem lehet véleményt cserélni ha a másik csak személyeskedik és kitér a válaszadás elől.

(És már leírtam miket nézek. Ha nézek. Hogy ez neked mikor lett egyenlő az agymosással - főként hogy elismerted hogy ezek nem annyira szemetek, döntsd már el, úgy nem megy hogy kommentenként változtatod a véleményed)

csak arra voltam kíváncsi volt az utolsó 3 könyved az elmúlt 2 hónapban, meg az utolsó színdarabod amit láttál.
    Ez ennyire titkos?
    nem semmi könyvek lehetnek ha még leírni se mered...
  • Broafka
    egyébként az M1 kezd nagyon feljönni, (sikeres v. félsikeres) mozis filmeket adnak le, amik nem is voltak olyan régen a mozikban. Ráadásul szerintem ez a Maradj talpon! vetélkedő sem rossz, csak nagyon sokat beszélnek benne, mint játszanak.
  • sandz
    A dolgok szelektív észlelése neked nagyon is megy, és abban is hasonlítunk, én is butábbnak tartalak téged annál, mint amilyennek te tartod magad. Nem tudom miből gondolod, hogy büszke vagyok arra, hogy nem butultam el. Amit írtam szó szerint értettem. Tankönyvek olvasására régen nem szorulok rá, szakkönyvekre is csak néha. Ellenben azt kötve hiszem, hogy meglepődnék azon, hogy te miket olvasol, és miket látsz. Mára, és azt hiszem, innentől végleg, elegem van belőled. Nézz tv-t és legyél vele boldog. Én pedig nem nézem, és ezért ha akarsz lenézhetsz. Ez szíved joga. És ha ennek örülsz, akkor elismerem, te nyertél. A nyereményed egy óra ingyen agymosás a kedvenc csatornádon.
  • eNMi
    hál'isten! végre majd már minden egyes percben azonos szinvonalat fognak produkálni. rem beállnak a sorba a szivtv, msat, toptv után (a tv3 az egészen jó volt, kár érte).
  • Skynet
    Az ATV-n...Pontosabban a Hitgyüli nevű cionista szekta tv adóján magas színvonalú műsor...Melyik a vidám vasárnap???:D
    Agymosott....
  • DjDano
    Ez baj, hogy a politikai orientációjú csatornák be vannak skatulyázva, pedig az ATV-n rendkívül sok a politika mentes, magas színvonalú műsor.
  • Ulquiorra
    Látom a logika és a dolgok szelektív észlelése , azt megy

"Hát nem amiatt vagy butább hogy nem nézel tévét."
    és mögötte ott a magyarázat... csak olvasni kéne
    És igen, butábbnak tartlalak annál, mint amilyennek te tartod magad.

"Akkor ez alapján neked is nézned kéne, akkor te hogy úsztad meg hogy nem butultál el?"

Na akkor elmagyarázom a te szinteden: te arra vagy büszke, hogy a tévé elbutítja az embereket, de téged nem. Vagyis te nem butultál el. Amibe simán belefér hogy butább vagy, de nem a tévétől.

"Neked a tv ad műveltséget" öööhh nem mennék bele kinek mi ad, mert nem tudod mennyit tévézek - én csak azokat írtam hogy miket nézek amikor nézek - De arra kiváncsi lennék mi volt az utolsó 3 könyv az elmúlt 2 hónapban amit elolvastál (tankönyv és ajánlott irodalom nem számít) és mi volt az utolsó színdarab amit láttál, szerintem meglepődnél ha összehasonlítanád azzal amiket én olvastam és láttam.

Vagy csak ignoráld a fentebbi sorokat, hátha attól úgy érzed hogy nyertél.
  • bladesoft
    Láttad már a tv ügyvédjét??? te szerencsétlen, olyan dolgokat mutat meg amikről nem is hallottunk volna sose... A nagy cégek-multik, bankok, vállalkozok átverése az emberek kisemmizése.. és jó-párszor segítség nyújtása.
    ÉS EZ ATV műsor.
  • SirAlo
    a forma1-nek is nagy volt a nezettsege megis dobjak
  • DjDano
    Kizárt, mert azok rendkívül sok pénzt hoznak. Magas nézettség = drágán eladható reklámidő + az szavazásból befolyó irdatlan összegek :))
  • DjDano
    Sajnos pont az értelmiségibb műsorok szűnnek meg, a 21. század például nagyon magas színvonalú műsor (volt). Persze ezek nem hoztak annyi pénzt mint amennyit rájuk költöttek, ezért inkább elkaszálják őket.
  • SirAlo
    en mar olyat is olvastam hogy jovore nem lessz vv es Xfactor se
  • barcames
    retek klub egy rakás szar a való világával együtt
  • sandz
    Szerinted nem vagyok következetes? Egyáltalán nem mondtam, hogy csak szenny megy a tv-ben. Légyszíves na hazudozz, hanem olvass. Azt írtam, hogy ezt lehetne kevesebb szennyel is csinálni.

"...Hát nem amiatt vagy butább hogy nem nézel tévét."

Szóval szerintebb butább vagyok? Később pedig ezt írod:

"Akkor ez alapján neked is nézned kéne, akkor te hogy úsztad meg hogy nem butultál el?"

Rád valóban rád férne a következetesség. Korábban nagyon biztos voltál abban, hogy buta vagyok, csak nem elbizonytalanodtál?

Szerinted egy vélemény vádaskodás? Az a te bajod, nem az enyém. Fenntartok mindent, amit korábban írtam. Ha tetszik neked, ha nem. Bevallom rá kellett keresnem, hogy mi a fene leheet a neved. Miután megtaláltam, már nem csodálkozom semmin. Mondhatsz butaságról, amit csak akarsz, mi nem vagyunk egy súlycsoport, de nem úgy ahogyan te gondolod. Neked a tv ad műveltséget, és jól van ez így. Valakinek be kell dobnia reggel az újságomat, és valaki el kell, hogy vigye a szemetet. (Ezzel csak azt akartam írni, hogy rád is szükség van valahol)
  • bandee1
    Picsáért nem törlik az egész tévét!!!
  • Ulquiorra
    "Úgy, hogy selejtes, erkölcstelen, becstelen hulladék emberekből sztárt csinálnak, és ezzel követendő példaként állítják be őket. "

Légyszives sorold a neveket, akiket így sztárrá varázsoltak és most is az.
  • Ulquiorra
    "Azt pedig nem gondolom, hogy buta lenne aki szerint a tv butít. Mert szerinted mit csinál esténként, aki nem tv-t néz?"

Én például színházba járok, vagy olvasok, és rendkívül csekély esélyt látok arra, hogy emiatt butább lennék nálad."

...Hát nem amiatt vagy butább hogy nem nézel tévét.
    Sokkal inkább amiatt hogy megelégszel féligazságokkal(honnan tudod olyan jól hogy butít és igénytelen ha este csak olvasol meg színházban vagy? hallottad valakitől? és honnan tudod hogy neki igaza van ha csak olyan emberrel atalálkoznál aki az ellenkezőjét mondja akkor neki hinnél?) és hogy nem vagy képes elfogadni az ellenkező nézőpontot és egyből vádaskodsz, megsértődsz ha valaki nem osztja a véleményedet.

Most is, nem érvelsz csak vádaskodsz.
    Mondtad hogy csak a szenny megy a tévében meg az igénytelenség. Amikor meg felhozom hogy lehet nézni mást is akkor egyből jön a kifogás("meg az nem mentség"). Legalább legyél következetes.

Hogy neveli a tévé rosszra az embert ha a néző dönti el hogy mit választ? amikor - te is elismerted- vannak olyan műsorok amiket lehet nézni és igényesek?

Szerinted egy okos ember, akinek nincs igénye a szemétre, az a tv butítása miatt nézni fogja? Akkor ez alapján neked is nézned kéne, akkor te hogy úsztad meg hogy nem butultál el?
  • JMáté
    Nem egészen, mert kiafasz néz ATV-t?
  • Jackal
    Aki ezt nem látja át, az van olyan helyzetben inkább amit írtál. Osztom a véleményét, nagyonis.
  • COOLancs
    Ha ez így lenne akkor az ATV-t záratnák be először, nem? Szerinted kit érdekel a Heti7es? Van mellete még millió bal-lib műsor. Tudod a TV a reklámokból él, és ha válság van akkor a cégek a reklámmal kezdik a spórolást . Remélem 1 éven belül bezárják az egész kócerájt, a TV2-vel együtt.
  • miszterfasz
    szarok rá , úgyse nézem ezt a köcsögséget
    csak azt nem tudom a 21.század helyett ménem a valóvilágot meg a sok buzit törlik el
    jaaaaa mert a sok birkageci azt nézi
    hát dögöljetek meg bazzmeg
  • Victor1103
    Retekéknek azért odabaszott keményen ezek szerint a VV4 miatti több 100 milliós bírság. A döntésekből 2 dolgot sajnálok az egyik az hogy Kumin Viktória távozik mert szerintem szakmájában nagyon jó híradós, a másik pedig hogy megszűnik a Házon kívül mivel az legalább olyan műsor ami nem nem próbálja elkendőzni a lakosság problémáit, hanem beszámol róluk
  • sandz
    Egyáltalán nem mentség a sok szemétre az, hogy van néhány nem annyira szemét műsor is. Azt pedig nem gondolom, hogy buta lenne aki szerint a tv butít. Mert szerinted mit csinál esténként, aki nem tv-t néz? Én például színházba járok, vagy olvasok, és rendkívül csekély esélyt látok arra, hogy emiatt butább lennék nálad. Bár ha jobban bele gondolok elnézést kellene kérnem, hisz te nézed a legyen ön is milliomost.
  • SlayR
    Valljuk be ez egy óriási kamu...a kormány a Heti Hetes miatt szorítja a gyeplőt a csatorna körül és egyebek nemkell itt ez a hülyeség a válságról ha több csatornát így nemérint a válság nehogy már most pont az rtlt....nemkéne hülyének nézni az embereket!:)
  • falu
    Kíváncsi lennék, hogy megszüntetett műsorok helyett mit fognak adni. Reklámokat?
    Zárják be az egész kuplerájt úgy ahogy van!
  • NovaTerra
    Kiakadnak egyesek a szavazáson. De az, hogy "ész nélkül szünteti meg" senkit nem zavar.
  • Ulquiorra
    Mindenki kezében ott a kapcsoló.
    Azok az emberek a buták, akik azt hiszik a tévé butít. Akinek nincs igénye a "szenny"re, az nem fogja nézni. Akinek meg van, annak már megvolt az igénye és a butásága az előtt hogy bekapcsolta volna a dobozt.
  • Ulquiorra
    "Úgy, hogy selejtes, erkölcstelen, becstelen hulladék emberekből sztárt csinálnak, és ezzel követendő példaként állítják be őket. Elhitetik a fiatalsággal, hogy nem kell okosnak lenni, elég ha valaki elég jó nő ahhoz, hogy valami nagyobb hatalmú ember ringyója legyen, és máris nyitva előtte a világ"

Ha már úgyis valóságshowkról volt szó akkor annyit mondok Ruzsa Magdi.
    okosabb lettem-e? Legyen ön is milliomos, Animal Planet, Spektrum.

"Tudom, hogy nem az oktatás/nevelés a cél, hanem a szórakoztatás, de lehetne ezt kevesebb szennyel is csinálni."

Showder klub, Túlélés törvénye, Svindlerek...Mind mind szórakoztató műsor amiket nézek
  • EnxTheOne
    Multkor néztem tvben a requiem for a dream filmet, persze hogy éjfélkor kezdödött. :( De az m1-en volt, és nem szakitották meg egyszerse. :D
  • kalapos01
    Ilyen ostobaságot csak az ír, aki már régen elbutult. Úristen, ekkora idiótát.
  • kalapos01
    Na, a kommentelő megint hozta a színvonalat. Olvasni nem olvas, csak agyatlanul kommentel.
  • morden
    Ej ha , majd 400 szavazat után : Ilyen hülyeséget nem nézek. (31%) :DDD
  • sandz
    "Na ez a másik. Hogyan butítják? Hogy lesz attól valaki attól butább hogy rtl-klubot néz?"

Úgy, hogy selejtes, erkölcstelen, becstelen hulladék emberekből sztárt csinálnak, és ezzel követendő példaként állítják be őket. Elhitetik a fiatalsággal, hogy nem kell okosnak lenni, elég ha valaki elég jó nő ahhoz, hogy valami nagyobb hatalmú ember ringyója legyen, és máris nyitva előtte a világ. Cáfolj meg, ha te másképp látod, vagy ha azt mondod, hogy okosabb lettél a tv nézéstől. Tudom, hogy nem az oktatás/nevelés a cél, hanem a szórakoztatás, de lehetne ezt kevesebb szennyel is csinálni.
  • guti73
    Nem lehet hogy inkább azért csökken a népszerűsége a ker.csatonáknak, mert ipari hulladékokat adnak le??? lásd VV, stb...?
  • narumon
    Sportklub az RTL-é ergo nem "kaphatja" ő meg ha az RTL nem veszi meg a jogokat.
  • narumon
    Azért a jelenlegi magyar adózással, jogszabállyal szívatásokkal látszik, hogy nem vagy képben... szerintem az a közgazdász még nem született meg aki ezt megoldaná. (illetve az RTL-en éppen megoldják - csak ez neked nem tetszik)