Problémák a Google+ projektnél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt felejtik el sokan 😛
remélem ez még mindenkinek megvan fejben.
a google+ egy pici piktogram a sok közül. ha bejön bejön ha nem megy a levesbe. nem ezen áll vagy bukik a cég jövõje. nyilván próbálkoznak (megtehetik) az hogy a sajtó mennyi marketing szart állit tényként az is köztudott. az hogy mindenki szent irásként tekint az amúgy megbizhatatlan forrásokra. az meg mindenkinek a maga hibája 😄
u dont have to listen anybody else but me
Totálisan mindegy, ha facebookod van, úgyis megtudják amit csak akarnak!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Lassú volt az reklám nélkül is. Igazándiból az iwiw azon bukott el, hogy fontosabbnak tartották új funkciók fejlesztését (ilyen volt pl a tök fölösleges FB másolás is), mint hogy a már meglévõ funkciókat atom stabillá, és rohadt gyorssá tegyék. Az FB-re lehet sok rosszat mondani, de egy dolog vitathatatlan: ami megvan, az mûködik jól, és gyorsan. Az iwiwen hiába volt klasszisokkal jobb keresõ, amikor 3 esetbõl 2x a loginon se jutottam túl, annyira tetves lassú volt. Ma már amelyik weboldal nem töltõdik be 5 másodperc alatt - és tökmind1, hogy mi bonyolultságot csinál közben, bár egy login azért nem az az ûrtechnika - az szar. Az iwiw emiatt szar volt, most meg nem tudom milyen, de már hiába jó, mert nem érdekel.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Amit meglehetettvolna csinálni 5percalat félora volt.
Másik ágon jöt a divat hullám a facebook.nekm már rég van szitnén játékra volt,leszartam volt párkinai ismerösöm ..utána hirtelen rászabadult mindenki.ha iwiw nem szarozik akkor nehezbb dolga lett volna a fésznek és tlaánoylan elönyöket kelett volna adnia amit a fész nem tud,nem pedig lemajmolni öt.(ott volt a halálos itélet)
www.icewebhu
Nem, itt inkább olyan megalapozatlan, ész nélküli menedzseri döntésrõl van szó, mint amilyen a Motorola felvásárlása volt. Mármint nem maga a felvásárlás ténye, hanem az hogy a reálishoz képest minimum dupla árat adtak érte, holott nem is igazán volt másik komoly kérõ.
Nem-nem, az iwiw a saját bénasága miatt került parkolópályára. Én pl az iwiwen játszottam egészen addig, amíg valami rejtélyes gépház mókolás miatt kinyírták 2-3 hétre az aktuális "tamagocsimat" (ami adott évben az év online játéka lett Európában, és játszottak vele néhányan). Ezzel az iwiw olyan szinten leírta magát elõttem, hogy azóta be se léptem oda - hiába volt ott egy rakás ismerõsöm bejelölve. Egyszerûen - origo ide vagy oda - tehetségtelen, béna, tesze-tosza amatõrök.
A közösségi portál másoknak is lehetõvé tette, hogy újabb termékeket hozzanak létre a segítségével.
Tehát oylan környezetet biztos amivel lehet rá dolgokat írni, pl. mafia wars farmville és a hasonló kaptafa játékok, meg egyéb hülyeségek.
Mert ez kell a tömegnek.
Sok ismerõsöm eleinte csaka játékok miatt facebookozott utána meg már azért mert minden ismerõsét megtalálta és akkor már iwiw parkolópályára került.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
És ez teljesen független attól, hogy jó meglátásai vannak vagy sem, mert nem a jó meglátásokért kapja a pénzért, és pláne nem azért, hogy azokat cégen kívül nyilvánosságra hozza.
Teljesen hanyattvágtam magam mikor mondta, hogy habár évek óta dolgozik a google-nél, jóformán fogalma sincs róla hogy mi zajlik a saját részlegén kívül, mert hogy a google egy óriási cég ami rengeteg mindennel foglalkozik, és õ csak csepp a tengerben, szóval az õ véleménye egyáltalán nem a cég véleménye stb. stb. stb. ... szerintem a PR-osok nyomták a kezébe, hogy vagy felteszed publikusan a neved alatt, vagy pakolhatsz össze az asztalodon!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
www.adamexdesign.hu
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
igyekeztek is jól nem megtanitani és összezavarni az elménket.
nehogy már rájöjjünk hogy mi is termékek vagyunk.
/szeretem a guglit csak reggeli viccelõdtem 😊 béke.
u dont have to listen anybody else but me
Legalább a fejlesztõ szavait ne másítanátok meg baszki!!!! De úgy látom itt az SG-nél is érvényes amit Steve barátunk mondott 😄 NEM ÉRTIK A LÉNYEGET!!!
"A fejlesztõ szerint az a legnagyobb probléma, hogy a kollégái azt nem értik meg, hogy a Facebook azért sikeres, mert egy jó termék."
A facebook siere pont, hogy nem ez. A facebook egy PLATFORM és NEM EGY TERMÉK! Míg a google+ termék fejjel lett kigondolva és ez a legnagyobb probléma. Steve írásában azt is megosztja velünk, hogy szerinte a google vezetése sem érti a különbséget a platform és a termék között.
Sebaj, az emberek már megszokták tõletek a felületes, megmásított tartalmakat.
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)