25
-
#25 Kösz, ezt én is nagyon remélem! :D -
#24 Nem baj Garou, remélem ennél nagyobb problémával nem kell szembesülnöd az életben. -
cateran #23 Tudom nem trendi wikirol idezni, de azert...
"A harckocsi (köznapi nevén tank vagy páncélos) nagy tűzerejű fegyverekkel, körbeforgatható lövegtoronnyal ellátott, erősen páncélozott, mozgékony, döntő többségében lánctalpas harcjármű.[2]
A tank elnevezés eredete a TANK kódszó, amely a harckocsi fedőneve volt az I. világháborúban, az angol watertank, azaz „víztartály” szó rövidítése.[3][4] A nyugati (angol nyelvű) terminológiában használt Main Battle Tank (MBT) megnevezés az általános, harckocsi célra kifejlesztett páncélozott eszközöket jelenti.["
-
nlght #22 tankkal tankolni tanakodás közben meg úgy lehet, hogy beállsz a tankoddal egy üzemanyagtöltő-állomáshoz :D -
teddybear #21 A tank kifejezés már régen ráragadt erre a fajtájú harcjárműre. -
teddybear #20 Harckocsinak harckocsi, de nem tank, hanem páncélozott csapatszállító. -
#19 Csakhogy az ott nem egy harckocsi, lásd 5-ös hozzászólás. :D:D:D:D:D:D -
#18 már sehol :D -
mapon28 #17 Hol látjátok, hogy "tank"? -
#16 A tank elleneseknek örömmel jelentem, javításra került az oly sokat kifogásolt litván tank és ezentúl harckocsiként szerepel a cikkben. További kellemes olvasgatást. -
Szefmester #15 Jaja, álca volt, még fel is festették az oldalálra hogy tank. :) -
dorje #14 Én úgy emlékszek, hogy a "tank" elnevezés fedőnév volt, hogy a tróger ellenség ne tudjon róla, hogy harckocsiról beszélnek... -
syn7h37ic #13 És szerinted miért nevezték el a harckocsit tanknak? Pont azért mert az I. VH első harkocsijai pont úgy néztek ki, mint egy motor üzemanyag tankja, és így ragadt rá a tank név. -
#12 Ez cikk valami vicc amugy? hülyébb dolgokra nincs idejük ezeknek? -
#11 Nna ezért tank. Hihetetlen, hogy egy ilyen f*szágon hogy el tudtok marakodni:/ -
uwu 80 #10 Ha rajtam múlna páncélosnak becézném. Igaz is, és nem hangzik rosszul. -
#9 Tank fő jellegzetessége, hogy folyadékot töltesz bele. Max harckocsi. -
F1End #8 Őőő, nem... -
pasi29uk #7 Tank fő jellegzetessége az ágyúcső... -
#6 Amúgy fuck. Egy olyan merdzsóért ölni tudnék:c Pl azt a segghuszárt, aki kilóg a (csak azért is) tankból^^ -
mcganyol #5 szőrszálhasogatás, de az utolsó részben tényleg jobb volna a tankot "apc"-re cserélni, vagy magyarul, "páncélozott szállító jármű" nek lehetne titulálni -
Szefmester #4 Detto... :)
A világvége meg vagy eljön vagy nem, mivel tenni ellene nem lehet semmit, ergo mindenki élje az életét ahogy addig, és majd eldől fel kell e kelni másnap melóba menni vagy sem. -
Wharyoo #3 Az utolsó bekezdéshez pedig annyit, hogy az nem tank :) -
Laslow #2 A második bekezdés elején ásítottam egy akkorát...! -
T0nk #1 A cikkből kimaradt a pszichológiai díj. (nagy sóhajtás)