Kiosztották a 2011. évi Ig Nobel díjakat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Garou
Kösz, ezt én is nagyon remélem! 😄

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Hun7eR
Nem baj Garou, remélem ennél nagyobb problémával nem kell szembesülnöd az életben.

Tudom nem trendi wikirol idezni, de azert...
"A harckocsi (köznapi nevén tank vagy páncélos) nagy tûzerejû fegyverekkel, körbeforgatható lövegtoronnyal ellátott, erõsen páncélozott, mozgékony, döntõ többségében lánctalpas harcjármû.<2>
A tank elnevezés eredete a TANK kódszó, amely a harckocsi fedõneve volt az I. világháborúban, az angol watertank, azaz „víztartály” szó rövidítése.❤️><4> A nyugati (angol nyelvû) terminológiában használt Main Battle Tank (MBT) megnevezés az általános, harckocsi célra kifejlesztett páncélozott eszközöket jelenti.["
tankkal tankolni tanakodás közben meg úgy lehet, hogy beállsz a tankoddal egy üzemanyagtöltõ-állomáshoz 😄
A tank kifejezés már régen ráragadt erre a fajtájú harcjármûre.

Harckocsinak harckocsi, de nem tank, hanem páncélozott csapatszállító.

Garou
Csakhogy az ott nem egy harckocsi, lásd 5-ös hozzászólás. 😄😄😄😄😄😄

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Balumann
már sehol 😄

Hol látjátok, hogy "tank"?
Hun7eR
A tank elleneseknek örömmel jelentem, javításra került az oly sokat kifogásolt litván tank és ezentúl harckocsiként szerepel a cikkben. További kellemes olvasgatást.

Jaja, álca volt, még fel is festették az oldalálra hogy tank. 😊
Én úgy emlékszek, hogy a "tank" elnevezés fedõnév volt, hogy a tróger ellenség ne tudjon róla, hogy harckocsiról beszélnek...
És szerinted miért nevezték el a harckocsit tanknak? Pont azért mert az I. VH elsõ harkocsijai pont úgy néztek ki, mint egy motor üzemanyag tankja, és így ragadt rá a tank név. <#nezze>

Fec papa
Ez cikk valami vicc amugy? hülyébb dolgokra nincs idejük ezeknek?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

12346
Nna ezért tank. Hihetetlen, hogy egy ilyen f*szágon hogy el tudtok marakodni:/

Ha rajtam múlna páncélosnak becézném. Igaz is, és nem hangzik rosszul.

\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"

Vogel
Tank fõ jellegzetessége, hogy folyadékot töltesz bele. Max harckocsi.

Õõõ, nem...
Tank fõ jellegzetessége az ágyúcsõ...

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

12346
Amúgy fuck. Egy olyan merdzsóért ölni tudnék:c Pl azt a segghuszárt, aki kilóg a (csak azért is) tankból^^

szõrszálhasogatás, de az utolsó részben tényleg jobb volna a tankot "apc"-re cserélni, vagy magyarul, "páncélozott szállító jármû" nek lehetne titulálni

Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!

Detto... 😊

A világvége meg vagy eljön vagy nem, mivel tenni ellene nem lehet semmit, ergo mindenki élje az életét ahogy addig, és majd eldõl fel kell e kelni másnap melóba menni vagy sem.
Az utolsó bekezdéshez pedig annyit, hogy az nem tank 😊

A második bekezdés elején ásítottam egy akkorát...!

http://laslow.hu/blog

A cikkbõl kimaradt a pszichológiai díj. (nagy sóhajtás)