Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Köszi, de hát nem lehet mindenki pro, mint te. Unalmas lenne a világ ha csak te lennél benne, nem? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Egyszer valaki azt mondat, hogy 15 perc alatt el lehet dönteni milyen jó egy játék. Neki próbáld meg elmagyarázni, hogy 10 órát játsszon vele ,hogy jó legyen 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AnarchoiD
ezt reszletezd ;()

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Férfiemberként átéreztem Isaac helyzetét abban a 3-4-ik chapter béli jelenetben amikor...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A megmentett Ellie vadul lesmárol valami vadidegent és nem a mi szánkba mászik bele. 😊 Aztán meg "Hello Isaac." 😊 Auu.
Myselor
amúgy elég durván lelehet farmolni az alapanyagokat és a hp és lõszereket ezzel az új checkpoint save rendszerrel xd teletudom rakni a bankot már most .lol xd
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
na srácok játszogatok a játékkal kb 2órája.jólett ez,idáig tetszik minden,még ugyan sokat nem láttam asszem chaptet 5-6ban vagyok kezd beindulni a dolog azthiszem,az a ds2 save plasma cutter az milyen?jóaz?😄 egyébként a kedvenc fegyverem az egész játékban nekem is a plasma cutter😊)
JethroHUN
Minden második szörnybõl az esik, minden negyedikbõl HP. Szóval 😊

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Nem kell aggódnod legerõsebb fegyver. Erõsebb fej+4 +dmg áramkör+elektromos kiegészítõ (+körfûrész az aljára, másodlagosnak) = hardon minden átlag szörnyet keresztbe ketté visz 1-2 lövés.

Shep, csak hülye vagy hozzá és kész...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Seth
Kicsit játsszad tovább,minden egyértelmû lesz, fegyók is jók lesznek, én plazmavágót mindig magamnál tartottam,szokás szerint a legerõsebb fegyver lesz a játékban 😊 A sztori meg botrány így pár óra után? Majd 10 óra múlva írd,amikor már képben leszel 😊

PSN ID.: Beegabor

Shep
Ja a lõszert is gyártani kell, találni ugyan lehet de nem túl sokat.

jarlaxxe
Ha megvan a DS2 mentésed lesz még egy plasma cuttered.
Azért furcsa, hogy a fejlesztéstöl szarabb lesz egy fegyver.

Shep
Hát biztos én vagyok a bamba de akárhogy próbáltam nem tudtam leszedni már róla. Ja és craftolós menü kezelése is egy vicc, teljesen követhetetlen az egész, vagy csak én nem vagyok hozzászokva ilyesmihez (majd megmondjátok).

wedge31
Hát ez bebaszna a plasma cutter a kedvenc fegyóm.

Shep
Hát kurva szar lett ez a játék ezzel a mikrotranzakciós, mindet craftolós baromsággal. Van ugye a sima plazmavágó na ezt az elején tutorial szinten fel kellett fejlesztenem, erre kaptam egy kurva lassú valamit így ez a fegyver gyakorlatilag használhatatlanná vált, a másik gépfegyver vagy mi a fene meg alig sebez. ráadásul tömegesen jönnek a nagy csápos rettenetek akik tök jól bírják a golyót ráadásul már dög nehéz ellõni a lábaikat. Meg ez a történet is öcsém, ááááá botrány.

Fpocok
Mivel az elsõ rész... nos nem ment, megpróbálkozom a második résszel, hogy felzárkozzak. Egész jó "elõzõ rész tartalma" videó volt az elején. Ez már jobbnak tûnik port szempontjából. Az irányítás is sokkal jobb. Eljutottam 3 halállal az elsõ checkpointig normalon, és azt kell hogy mondjam, hogy
HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLY SHIT 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

jarlaxxe
Az a egy játék erösiti a szabályt.

Meg mondjuk Mass Effectben is fõleg második részben...

Mellesleg többféle vég van? Csak igent és nemet válaszoljatok... 😊
Shep
Hát ez így momentán nem teljesen igaz. Alpha Protocolban kihatással van a végére.

Seth
Játékidõ mellett nyersanyag,fegyver alkatrészek

jarlaxxe
Olyan játékot még nem csináltak ahol a mellékküldetések befolyásolnák a föküldetés végét.

Az opcionális küldetések végigvitele valahogyan befolyásolja a játék végét? Vagy csak játékidõ kitolása a célja?
Shep
Lõni is lehet, sokat segít 😊

Valaki túljutott már azon a részen,mikor a levegõben kell kikerülgetni az aknákat,meg a leszakadt ürhajórészeket.Eléggé nehéz,már vagy negyedszer csinálom újra

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Evin
Mivel még meg sem jelent, ennyi erõvel a crack miatt is lehet!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Fpocok
Nekem belinkelte 😄

Ne azt linkeld be legközelebb, amit linkeltél, hanem rámész a képre, jobb klikk, megjelenítés külön lapon és akkor azt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

JethroHUN
Sose szúrja be a képet... fasza
LINK

JethroHUN
<#felkialtas>Figyelem<#felkialtas>

Van egy óriási gamebreak hiba a játékban! Új játékot kell miattam kezdem! (úgy néz ki) Senkinek eszébe se jusson vissza felé menni, pl páncél fejlesztõhöz.
A Terra Nova fedélzetén, van egy mellékküldetés, elég nehéz. a Mid fedélzeten. Ugye a vonattal kell menni (már a vonatra is elég nehéz felszálni a 2 hallathatatlan miatt) 3 fedélzet van, Fore, ahova érkezel, a Mid és az Aft <- itt van a fõküldetés. (vagy vmi hasonló)

na én elkövettem azt a hibát, h mivel befejeztem a melléküldést vissza mentem a CMS Greely-re a Tera Nova-ról (mivel amikor ott voltam nem volt elég anyagom kulcs egy ajtóhoz. De nem lehet még1x bemenni. Szóval senki nem próbálkozzon vele. De viszont vissza térve a Tera Novára nem tudok vissza menni a vonathoz... pedig kifelé gond nélkül mivel 1 darab ellefélse volt és nyitva volt minden ajzó. De itt egy screenshot:

Myselor
hmm,okés majd megnézem köszi.igazából csak épphogy meglestem,de a felbontást lett volna a legjobb kisebbre venni.na mindegy😊
Maxtreme
Igen, ezt el is felejtettem mondani. (mondjuk a tartalmát nagyon nem nézegettem, mert élbõl very highra lõtte magát a játék)
Ugyanúgy van mint az elõzõ részeknél.

Shep
De van custom menü csak ahhoz customra kell elõtte állítani a részletességet.

Myselor
tudod nincs túl erõs gépem,és sok játékot 800x600ban játszom pl és akkor nem kell lowon,hanem magasabbra állíthatok mindent jóval.és ugye 17es monitoron nekem az is teljesen jó.minden játékban van szokott lenni,ebben nincsen,én nekem ez a bajom,és hogy az effekteket külön nem lehet állítani,bár erre számítottam igazából,levan szarva az egész.így is megy szépen de jobban szeretem ha kicsit gyorsabb😊
Maxtreme
Mit akarsz rajt állogatni?
Egy 10 éves orosz mosógépen is megy 😊

Myselor
azért bizony a jó kurva anyjuk a kevés beállítási lehetõségek miatt😊
Shep
Meg annyira csúnyának sem, teljesen korrekt szintet üt meg, nem egy Crysis de legalább nincs gond a sebességgel.

AnarchoiD
nekem nem tunik ez olyan sotetnek

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

JethroHUN
Jó persze nem fikázni akarom, szeretem ezt a szériát. Mert tényleg elég ötletes ez a craftolás, szinte mindent lehet mindennel kombinálni. Csak ugye a mikortanzakció... de ez úgyis elválik késõbb mennyi mindent lehet játékban elérni. Amúgy co-op hoz szerintem kicsik a helyszínek <#whatever> De a lövöldözõs rész kicsit gagyi lett, DSben eddig nem kellett emberek ellen menni, aki vissza lõnek.

Néhány helyen amúgy tényleg elég gyengén világít a lámpa, lehet csak nálam ilyen.

Seth
Bõven lesz nyersanyag késõbb. Nem arra számítottál ugye, hogy már az elején összeraksz egy fegyver hifi berendezést ami mindent tud ? 😄

Frank99
csak szokásos youtube-os idióta gamer utánzás, ahogy sok más ökör felteszi a baromságát...
ha már a TV-ben nem tud "benne lenni", benne "vana tube-ban"....

:-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
én sok mindent megveszek - amivel játszom annak sztem 80%-át- , az elõzõt is megvettem, de ezt nem fogom. ha lexarják a PC-t én is a fejlesztõket....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

wedge31
Nem kötelezö craftolni lehet találni tervrajzokat is.

JethroHUN
Tényleg elég gáz a grafika. Nem a textúrákkal van baj igazából. Hanem a teljesen igénytelenül megcsinált DX9e-s teljesen statikus megvilágítással. Mert korom sötét a játék... vagyis nem, inkább fekete. Oké horror játék, legyen sötét(félhomály) Lámpa a fegyveren 10 cm-re se világ el, pedig highon van minden.

Ez a craftolás... 100% hogy CSAK a mikrotranzakció miatt lett lett belerakva.
kíváncsi vagyok kb h egyáltalán mit lehet a játékkal játszva összerakni... elég durvák a nyersanyag költségek.

Myselor
nagyon idegesítõ vagy,az erõltetett röhögésed,meg mi ez a felizgulás minden szarra?te komolyan így játszol?hóesést se láttál még mi?😊borzasztó ne linkelgesd többet ide a videóidat köszönjük
Shep
A kinyírásra emlékeztem a többi volt kérdéses 😊 Köszi szépen!

wedge31
Isaac és Ellie elhajóznak miután mindenkit kinyirtak.

Shep
A 2. résznek mi is lett a vége?

Maxtreme
Bázzeg.
Azok a visítások. Kb mint egy LSD mámorban szenvedõ chihuahua. Már bocsánat. SZörnyû.

Hát ez elég szörnyû mit ne mondjak. Szerintem addig töröljétek ezt a hozzászólást, amíg DarkSector meg nem látja, mert utána lesz ne mulass...