Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
miért is gond ez?😊nem értem.
Myselor
akkor majd ha szükség van rá megkeressük nem?unalmas már hogy bejön mindig valami hülye és jaj majd én megmutatom milyen profin játszom ám.mint az a nyomi kriszhd is a minap elsõ map elsõ mobon meghalt,röhej.és az eröltetett humorkodásával is az agyamra ment
Prince23
Pont az a gondunk, hogy magyar srácok alig vesznek fel videókat. Nagyon helyes hogy vesz fel gameplayt 😊

Shep
Miért kell csipkelõdni vele. Sosem árt ha van egy játékból végigjátszás video a neten.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
jaj de ügyes vagy végitudod játszani,ezt nem is hittük volna😊)
cody1994

Fpocok
<#levele> Faszom a dlc-kbe.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Én csak puszta tényeket mondtam, sajnálom ha még nem esett le.

Amúgy

AWAKENED DLC bejelentés

Myselor
a menü nekem se tetszik,de nem is a menüvel játszom szal leszartam😊
Frank99
hát, a menüig eljutottam... ez egy vicc, nem vagyok pixelmániás, de ilyen ronda menüt régen láttam.... majd meglátjuk.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

JethroHUN
Te meg hiába húzod le. Amíg képtelen vagy saját véleményt alkotni azon kívül h meglátsz egy % értéket valami oldalon.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Prince23
Nyisd ki a szemed. Kritikailag mondtam csak, meg statisztikai értékelésbõl ez jön le. akárhogy is véded a játékot 😊

grebber
20+ max new game+ al jön ki. Nekem 12 óra 47 perc volt (a belsõ óra kevesebbet mért)

Next PC upgrade: 2022

Myselor
kurvára jó lett én szerintem, a 2nél tuti jobb,nekem semmi bajom vele,na mindegy😊
JethroHUN
Átlagot számoltál vagy mi? nem úgy néz ki mintha menne. Végig vitted a játékot? nem, de már a leggyengébb... pff Ezt a hasra ütés után véleményed kár volt ide beírni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Shep
Videógémer 50% Azért az erõs kicsit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Annyira azért nem rossz ez de hogy a 20+ óra hogy jön ki nem tudom, mert alig több, mint 2 órát játszottam és 19%-ra írja és ebben volt már mellék küldetés is.

grebber
Az 1 visz mindent a trilogiábal az biztos azt egymás után 5x játszottam végig.
A 2 az biztos hogy gyengébb lett mint az 1 és a 3 mert soha nem fejeztem be de majd most talán.

Tehát nálam a sorrend 1-3-2

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Az elsõ pontszámok:

Pontok

Ez eléggé retek összképet mutat így 😛

A leggyengébb DS alkotás, ez egyértelmû.

scomcomputers
Köszönöm!

* Scomcomputers the future of computing!*

Shep
Fel kell lépegetni két oldalról a két középsõhöz majd rájuk nyomni, aztán tovább a következõkben felvillanókat. Egyiket egérrel tudod mozgatni másikat meg a gombokkal.

Myselor
beleviszitek a wasd gombal az egyiket,másikat a nyillal a kitöltött körbe megnyomod az egér gombot,majd kijön újabb 2 megint beleviszed stb stb😊
scomcomputers
Segítsetek.....ez mi és,hogyan?
Kép
Köszi!
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

üdv .. 13%-nál járok kb.. van valami fejtörös mutatvány ami nem megy.. van két panel .. mind 1 melyiket inditom visszaszámol két kör meg van sok üres.... aki járt ott tudja miröl van szó.. már felbaszta az agyam mert nem tom mit kell csinálni..

Myselor
tudom,de a fejlesztõk biztos jót nevetgéltek amikor beletették hogy majd a sok parás ember hogy összeszarja magát tõle xd
am ja nemgondolta hogy ez lesz,mondjuk sok választása most se volt xd
Fehercsoki
Elég pofátlan ez a 11 darab DLC rögtön megjelenésnél... Miért is nem lehetnek ezek benne alapból a játékban?:S

Nem is a vicc miatt van benne. 😊

Isaac meg már bánhatja hogy annak idején bedõlt a röplapnak, hogy milyen laza és nyugodalmas meló a szerelõké. 😊
Myselor
hát én is,nem is értem minek bele,nem vicces xd
elsõ?

van már kinn vagy 10

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Azt az 1-2 ben is nagyon utáltam.
Prince23
IGN

Prince23
Myselor
jah,ki nem hagyhatták xd van hogy 2is jön plusz még a többi fajta,kicsit parás a dolog,legalábbis nekem xd de szerencsére ezeken most túl vagyok 😄 most kicsit farmolgatom a cuccokat hogy elég kemény legyek xd
Shep
Megint lesz olyan szar? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Myselor
azért ezek a hallhatatlan dögök még mindig az agyamra mennek,olyan szar érzés fut utánunk xd meg szétlövöm és akkor izgulni kell mikor szedi össze magát ,fuuu de utálom az ilyet xd chapter 7ben járok😊
Jaja. Férfiúi bájunk elõbb utóbb úgyis gyõzedelmeskedni fog. 😊
Shep
A 10-15 perc kísérletezgetés azért már nem könnyedén rá lehet jönni kategória, legalábbis nálam nem az. Na de szerintem nem ártott volna egy normálisabb kezelõfelület, pl jó lett volna ha lehet egérrel kezelni, nem csak billel lépegetve.

Shep
Én minden játékban utálom a craftolást, bár a FC3-ban mondjuk tetszett de itt nem tetszik, ez van. Ja amúgy ha behozom az inventoryt mivel lehet lépegetni felül a menüpontok között, mert hiába nyomkodtam akármit nem lépett sehova max a tárgyak között.

Jó bocs, kicsit erõs volt, na de hát azért 10-15 perc kísérletezés után könnyedén rá lehet jönni, hogyan mûködik, nem pedig szaladni a fórumra és beböfögni hogy milyen szar, amikor pont ellenkezõleg. Nekem a craftolás tetszik a legjobban.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Shep
De a negyedik fejezetben más fenyegetõzik is a jelenlegi partnere.

Jaka923
Azt tudja valaki, hogy azokat a DLC-ket, amelyeket a CD Galaxis ad ajándékba (Enervator, Spitfire EG900), máshol nem lehet megszerezni?

Myselor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jah értem akkor õ rá gondoltak,mondjuk nézegette a közös képüket ebbõl én is gondoltam.de biztos nem voltam a dologban,kicsit furcsáltam is,na meg ahogy beszélt isaac ellivel xd megis érdemelte jó nagy kurva pedig bírtam😊
Persze... amit eddig (4 chapter) kivettem az az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Isaac és Ellie összejöttek a Spawl incidens után, de aztán idõvel szakítottak (lehet Isaac még mindig félig bele volt hülyülve az esetbe) és Ellie elment erre küldetésre amin végül is eltûnt. Mondják is hogy EX girlfirend.
Seth
Akkor magyarázd meg, bár sejtem ki mondta ezt az okosságot, elég nagy a "sötétség" nála 😊

PSN ID.: Beegabor

Shep
Látom nem érted mirõl beszélek, nem vagy elég járatos az eredetis topicban 😊

Seth
Ez egy folyamat. Nem lehet egybõl megkedvelni az új rendszert. Szó sincs arról,hogy 10 óra elteltével te ezt azonnal megszereted. Ha addigra nem érted meg a játék logikáját,mûködését,akkor hagyd a francba.

PSN ID.: Beegabor

Myselor
bocsi lemaradt.oké😊
jarlaxxe
Spoilert használjátok, please.

Myselor
nem igazán értettem én sem a dolgot az biztos hogy vadidegen volt,talán ezért akadt ki utána isaac.am most nem vágom van valami isaac és ellie között?😊)
Myselor
hát pl az 5chapteren vagyok,elmentem terra novára,felvettem a cuccokat utána greelyre ott is,mentek kilépek menübe.visszarak oda hogy még nem mentem el egyik helyre sem,újra eltudok menni mind2 helyre mivel még ne mvolt checkpoint,és ugyanúúgy megvannak a ládák és a szekrények tartalma😊amikor kilépsz a menübe az invetoryt elmenti😊