Piramisjáték volt a Full Tilt Poker

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól csináltad! A csúcson kell abbahagyni! 😄 😉

Ezeket meg max sitre vágják 2 évre. Kijönnek, majd lehívják a svájci számlára kimentett milliókat, és élnek tovább koktélt szürcsölve.

fergusonpapa
Miér titt kell drogokról beszélni?! -.-'

www.icewebhu

passatgt
nekem a póker karrierem annyi volt, hogy a pokerstarson ha jól emlékszem befizettem 15$-t, kaptam 50 bónuszt, játszottam vele egyet, lett belõle 65,4$(szerencsém volt, foalmam nem volt mit kell csinálni) majd kikértem a pénzt és soha többet nem jelentkeztem be😄

Büdös Bohóc
te is akkor az a kocajátékos vagy, aki azt se tudja mik a szabályok 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

"A 6 millió játékos évente 3,6 milliárd dollárt (!) veszít el...Az egy felhasználóra jutó veszteség évente Németországban 650 dollár, míg globális viszonylatban 596 dollár."
Ez mekkora faszság, istenem...
Ez az! Én is csak akkor pókereztem ha kaptam ingyen 50 $-t de max 2 hónap alatt azt is elvesztettem, akkor mi a fenének fizetnék be ha még az ingyenpénzbõl se tudok többet csinálni. Csak sokan azt hiszik hogy majd most, majd most...

Nem csak függõség a probléma például a könnyû drogokkal, hanem még egy sor más is.
A fû tipikus ugródeszka az amfetamin származékokhoz, és azok meg a még keményebb cumókhoz. De a fû rendszeres fogyasztása az alany emlékezõképességét vágja egyre jobban tönkre, ezzel egy bizonyos szellemi leépültséget is eredményez (kb ami az alkoholistáknál is megfigyelhetõ), másrészrõl kb 15 év után meg olyan komoly pszichológiai betegségeket hoz létre bizonyítottan, mint a skizofrénia.

Szóval a függõség 1 dolog, de a könnyû drogok is olyan mérgek, aminek a hosszútávú hatása szvsz rosszabb, mint ha koca sörözõ lenne a koma...

Azért vannak sokan akiknek sikerült pénzt kivenniük a termekbõl.....sokan reális poker tudás nélkül leülnek játszani és tolják be a pénzt.....
fizikai/lelki függõséget okozó drogok: alkohol, nikotin, koffein, heroin
"csak" lelki függõséget okozó drogok: fû, amphetaminok, mdma, kati és társai, kokain

javaslom 15 év járjon a fizikai és lelki függõséget is okozó szerekért

ki támogatja? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tetsuo
Na, ez egy tipikus nihilista, <#kocsog> drogos hozzaszolas volt. A vegen meg megmagyarazod, hogy egeszseges a heroin.. 😉

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Büdös Bohóc
Nem, csak kb leköcsögözted implicite.

szóltam én hozzád?
Sir Quno Jedi
Nem a spanglival van baj, hanem hogy iparág épül a drogra és emberek millióinak az életét nyomorítja meg. Nem feltétlen a fogyasztóikét, hanem azokét, akik a drogkartelek területén élnek, dolgoznak, szenvednek. Errefelé, Európában még lehet tenni talán valamit, de azokon a helyeken már senki sem boldogul velük.

Vagy a szabad drogfogyasztást engedélyezed (ennek jó néhány súlyos hátulütõje van), vagy a fogyasztókat is durván bünteted, középút itt sajnos nincsen (értelmetlen is). Amíg megéri drogokat termelni akár emberéletek ezreinek árán is, addig ez így is lesz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hagyjad, az ilyen szemellenzõs barmok csak a hülyeségeiket tudják szajkózni, aztán hazamennek és részegen jól megb@sszák az anyjukat a pincében, mert az nem para, de egy spangli az igen. Mert az a sátán eszköze arra, hogy a pokolba rántsa a megtévedt lelkeket. És éljen a pia, még szerencse, hogy az nem méreg.

Sir Quno Jedi
Általánosságban szólottam a piramis jellegû játékokról. Az FTP ügye kb. annyira izgat, hogy semennyire.

Az alkoholtilalom murva rég volt, ma már kicsit elõrébb léptünk a totális ellenõrzés eszközeiben... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Te nagyon tájékozott lehetsz. Javaslom az FTP setében olvass kicsit utána a dolgoknak! Lehetõleg ne az sg-n.
A tiltásodhoz, meg az öt évedhez csak annyit fûznék hozzá, hogy az amcsiknak is bejött az alkohol tilalom igaz?
Sir Quno Jedi
Azokat is alaposan meg kéne büntetni, aki ilyenekben részt vesz, mint játékos, hiszen végülis egyértelmû piramisjátékban vett részt (sõt beszervezett másokat is). Ha kõkeményen büntetnének mindenkit aki tevékenyen hozzájárult ezen cégek sikeréhez (tehát a jelenlegi "károsultakat" is), idõvel az emberek talán tanulnának is a hibáikból.

Ugyanez drogban, ha 5 év LETÖLTENDÕ börtön járna egy marcsis cigiért, senki sem kockáztatna. Mintahogy franciáknál egy kilóért 15 évet kapsz instant, ezt kéne tovább gondolni...

Büdös Bohóc
nem tudom ismerõsen cseng-e az olyan akciók tömkelege, ahol kapsz plusz ingyen zsetont, ha meghívsz még egy pár embert - innentõl kezdve ugyanúgy piramisjáték, mert a végén a piramis tetején állók beszednek mindent és összeomlik a vár.

Az, hogy a vezetõk hihetetlen mértékben sikasztanak nem egyenlõ a piramis játékkal.
Nem igaz, hogy az sg-n a normális címadás nem megy a szerzõknek.
Sir Quno Jedi
mer sok pénznél jobb a több...

Chocho
Azért rossz olvasni, hogy a nagy pókeres sztárok is hozzányúlnak ehhez a piszkos pénzhez. Aki évente több millió nyer, mi a francnak sikkaszt még többet? (Költõi a kérdés, persze.)

Gaming is believing.

Laza
Mindig gyanúsak voltak ezek a póker cégek ...

Én a Bwin vagyonát gyarapítottam kemény 6000Ft-al. Még 1-2 éve 2x 3000Ft-ot eljátszogattam. Mondjuk kitartott 2-3 hónapig és jól elszórakoztam, így nem vagyok rosszabb helyzetben mint egy WoW elõfizetõ 😊)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

← ElőzőOldal 2 / 2