Piramisjáték volt a Full Tilt Poker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeket meg max sitre vágják 2 évre. Kijönnek, majd lehívják a svájci számlára kimentett milliókat, és élnek tovább koktélt szürcsölve.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Ez mekkora faszság, istenem...
A fû tipikus ugródeszka az amfetamin származékokhoz, és azok meg a még keményebb cumókhoz. De a fû rendszeres fogyasztása az alany emlékezõképességét vágja egyre jobban tönkre, ezzel egy bizonyos szellemi leépültséget is eredményez (kb ami az alkoholistáknál is megfigyelhetõ), másrészrõl kb 15 év után meg olyan komoly pszichológiai betegségeket hoz létre bizonyítottan, mint a skizofrénia.
Szóval a függõség 1 dolog, de a könnyû drogok is olyan mérgek, aminek a hosszútávú hatása szvsz rosszabb, mint ha koca sörözõ lenne a koma...
"csak" lelki függõséget okozó drogok: fû, amphetaminok, mdma, kati és társai, kokain
javaslom 15 év járjon a fizikai és lelki függõséget is okozó szerekért
ki támogatja? :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Vagy a szabad drogfogyasztást engedélyezed (ennek jó néhány súlyos hátulütõje van), vagy a fogyasztókat is durván bünteted, középút itt sajnos nincsen (értelmetlen is). Amíg megéri drogokat termelni akár emberéletek ezreinek árán is, addig ez így is lesz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az alkoholtilalom murva rég volt, ma már kicsit elõrébb léptünk a totális ellenõrzés eszközeiben... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A tiltásodhoz, meg az öt évedhez csak annyit fûznék hozzá, hogy az amcsiknak is bejött az alkohol tilalom igaz?
Ugyanez drogban, ha 5 év LETÖLTENDÕ börtön járna egy marcsis cigiért, senki sem kockáztatna. Mintahogy franciáknál egy kilóért 15 évet kapsz instant, ezt kéne tovább gondolni...
Nem igaz, hogy az sg-n a normális címadás nem megy a szerzõknek.
Gaming is believing.
Én a Bwin vagyonát gyarapítottam kemény 6000Ft-al. Még 1-2 éve 2x 3000Ft-ot eljátszogattam. Mondjuk kitartott 2-3 hónapig és jól elszórakoztam, így nem vagyok rosszabb helyzetben mint egy WoW elõfizetõ 😊)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**