Hullámvasúton a kegyes halálba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
És értem hogy elõtte Rotyoka mit írt, és neki is gaza van hogy mi dönthessük el hogy élni akarunk-e, vagy meg akarunk-e halni az aktív eutanázia által, hogy ne kelljen szép lassan éhen halva vagy kiszáradva sokáig szétszenvedni magunkat.
Egyébként ez a hullámvasút meg hát na. Öngyilkosok vannak ígyis. Emberek felvágják az erüket, leugranak magasról és széttrancsírozódnak az úton, hídon, esetleg másokban is kárt tesznek, így meg csak be kell ülnie és végigmegy. Mondjuk el nem merem képzelni azt a halálfélelmet az út során ami végig tarthat, de ha erre van igény akkor...
Bár érdekesnek tartom ha az ember egyszerûen már nem akar élni, amit aért javarészt nem csak úgy hirtelen dönt el... akkor miért nem lehet csakúgy magunktól meghalni. Ha lenne ilyen funkciónk vagy ilyesmi :)
Na mindegy kicsit elkanyarodtam...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Az SZDSZ egy náci párt.
Az SZDSZ egy náci párt.
Az SZDSZ egy náci párt.
Az SZDSZ egy náci párt.
A passzv bizonyos korlátok között engedélyezett bizonyos országokban. Ahol nem engedélyezett, ott is gyakorlat tabuként. Tehát mondjuk felfüggesztik a kezelést. De ez nem jelent azonnali halált, hanem egyfajta álszent félmegoldás.
Az aktív eutanázia az teljesen más. Ott kijelented, hogy nem akarod, és nem a kezelést függesztik fel, és mondjuk nem adnak infúziót, ahol kiszáradva kiszenvedsz, vagy mondjuk a következõ rohamnál nem avatkoznak be, hanem egy olyan injekció, amit a kivégzéseknél használnak. Beadják, és egy perc múlva halott vagy.
Persze üvöltözhetsz, meg barmozhatod a másikat, csak legalább tájékozódnál, hogy a passzív eutanázia engedélyezése (vagy megtûrt, nem bolygatott gyakorlata) mellett, létezik az aktív eutanázia, ami jelenleg tiltott.
A másik levelezõ errõl beszél. És nem igaz, hogy nem érthetõ, hogy mi a kettõ között a különbség.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Ami valóban fájdalommentes, az egy fejlövés nagyobb kaliberrel, ahol nem csak egy sebet üt az agyba, egy lõcsatornát, hanem a teljes agytérfogatot széttrancsírozza.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Már nem emlékszem mi volt a betegsége, de azt tudom, hogy átlagemberrel nem foglalkoznak annyit, nem tartják huzamosabb ideig kómában. Dugó kihúz, gyógyszert nem adnak, akármi, kampec. Ha lóvés a rokonság, húzzák, amíg lehet, mert a hozzátartozók tejelnek. Hoszabb ideig csipogtatják a gépen, több pénzt szednek ki a családból.
És ez nem összeesküvéselmélet, amiben pajeszos zsidók, meg médiabirodalmak összeülnek egy sötét szobában egy hatalmas kerekasztal mellett világot uralni, hanem egy egyszerû gazdasági érdek az egyénekre lebontva.
Most az elõzõ példát vetítsd ki nagyra. Az egész orvosi társadalom egy esküre épül. Ez az eskõ, és a vallások elutasítják az eutanáziát. Az egyénnek hitbeli meggyõzõdése lesz az, ami egyben a gazdasági érdeke is. Már fiatal orvosként úgy kezdi, hogy kialakul benne egy erkölcsi norma. Az évek múltával neves professzorként pedig ugyanezt adja tovább. Ahogy a társadalom felvilágosult lett, megszûntek a vallásos dogmák hatásai, de kérdem én, hogy az egészségügynek mekkora bevételi hányadát adja a gerontológia? A magatehetetlen betegek életben tartása? Tehát a saját piacáról mondana le az egézségügy, ha az eutanázia általánossá válna. A gazdasági érdek pedig nagy úr, ha az erkölcsöt, etikát elõ lehet rángatni valamire hivatkozásként.
Nem véletlen, hogy az eutanázia lassan terjed, és lemerném fogadni hasra ütve, hogy a skandinávoknál, hollandoknál, belgáknál fog elõször kiteljesedni.
Tehát ez nem egy konkrét személyek irányította összeesküvés, hanem egy erõs erkölcsi értékrend tabuja, amit gazdasági ellenérdekek védelmeznek a vallási bigottizmussal karöltve.
Melesleg minden lenne, csak nem kegyes ezen a szaron megdögleni.
Igen csak fájdalmas lenne.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként nem értem, a mozgásképtelen haldoklókon kívül ki lenne az aki hivatalos útra terelné a saját elmúlasztását, vagy egyáltalán, bármilyen külsõ segítséget kérne ehhez - a halál magányos elfoglaltság, rengeteg jól bevált metódus közül választhat, ha már így döntött. Csak ne hogy túl késõn gondolja magát...
A fiatalember jobban tenné ha kivizsgáltatná magát, mielõtt eszébe jut következõ zseniális ötlete, a szülõcentrifuga, ahol az újszülöttek életük elsõ tapasztalataként bungee-jumpingolhatnak a köldökzsinóron... Sorry, de kb. ugyanez a színvonal :)
Nem fogok virágnyelven beszélni senkivel mivel õszinte vagyok és szókimondó ha tetszik ha nem.
Te szimplán hülye vagy, és még ehhez jön a gorombaságod is. Megtanultam, hogy az ilyen serdülõ hülyékkel ne foglalkozzak. Majd megtanulsz viselkedni 30x után.
Amibe belekötöttél arra nem is reagálok, mert felesleges, és a késõbbi írásaidra sem fogok. Csak magadat járatod le a matróz stílusoddal.
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
Kérlek szépen tudod mi az engedélyezett? Hogy elzárják a táplálék csövet és konkrétan éhen döglesz, na ez engedett de az injekció nem.
Annyira hülye vagy hogy az már vicc kategória
Komolyan mondom, hogy agyfaszt kapok tõled...
Gaming is believing.
A film után szerintem másképp fognak azok gondolkodni akik azt mondják, hogy tiltsuk csak az eutanáziát.
Ha öreg leszek és kiderül, hogy rákos vagyok vagy akármi és szenvedek akkor ÉN akarom eldönteni hogy meg akarok-e dögleni vagy sem, NEM a szájbabaszott politikusok vagy a gyógyszergyártók vagy TE, hanem ÉN. Az ÉN életemrõl ÉN rendelkezek NEM más.
Gaming is believing.
Hány nagyszerû tudományos dolog történik nap mint nap, ami ennek a cikknek a helyén lehetne! Pfff! <#taps>#taps>
Nothing Ever Changes
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A morfinadagjan sporolnak, de a hullamvasuton nem.
Meg jobb a halálozási aránya. Kötélnél fenn áll, hogy hamar rádtalálnak és levágnak, mivel zuhanásnál a nyaki csigolyák általában eltörnek ezért le is bénulhatsz nyaktól lefelé. Mint az egyik politikus aki otthon garázsában kasztotta fel magát, de hamar rátaláltak és levágták, persze most otthon ül tolókocsiban nyaktól lefelé bénultna, felesége ápolja. Akkor már inkább ez a hullámvasút mint a többi.
Túlnépesedésnél meg gondolom arra gondolt, hogy sokan megölnék magukat csak félnek a fájdalmas haláltól, mivel nem ismernek jobb módszereket. Ezért általában a kötél általi halál és a magas helyekrõl való leugrás meg a fulladás okozta halál a leggyakoribb, egyik sem kellemes.
Születések, halálozások száma a világon
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Egy szó, mint száz. Nem hiszem, hogy akinek fájdalmai vannak ilyen sz@rban akarják magukat megpörgetni. A túlnépesedésre való felhasználás (amit elvileg említ) meg már tiszta nácizmusnak tûnik.
Anno a Soylent Green c. filmben volt egy elég súlyos jelent. Amikor mentek meghalni az emberek, egy filmet vetítettek le nekik, az életrõl, a születésrõl, a harmóniáról, és elmúlásról. Ha látta valaki, tudja mirõl beszélek.
A tag viszont olyan jó ízûen beszél a találmányáról, hogy szerintem már epekedve várja hogy beizzítsa a power up gombot...
psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.
Hát hogyne :D majd amikor 2 évnyi szenvedés után a 6. torokmûtéten esel át és csak vér fog csorogni a szádból, mert mozdulni már nem tudsz a fájdalomtól, csak nézel ki magadból, majd szépen nyugodtan fogsz elaludni... Meg majd a nõvérke se rajtad fog spórolni a nyugtatóval meg a fájdalom csillapítóval. Meg szép virágok lesznek körülötted meg sütni fog a nap, az egész családod majd körbeölel. Esély sincs rá hogy egy esõs téli estén fogsz meghalni egyedül.
Nothing Ever Changes
Az meg megnézém, hogy a maffia egy kórházban kit és hogyan fenyít meg feltûnés mentesen.
A pénzszerzésnek vannak jóval egyszerûbb módjai is...
Öreg vagy, és beteg. Jön egy maffiás (szervezett bûnözés=maffia) köcsög. Megfenyeget (akár tettleg), hogy írd rá a házat. Miután ráírtad, aláírat veled még egy eutanáziás papírt is, nehogy pofázni tudj véletlenül...
Hidd el, elõbb-utóbb lesz ilyen is. :s És jobb elõre gondolkozni, mint aztán jól pofára esni. Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy ellenezném az eutanáziát...