92
-
#52 ;) -
#51 Szerintem félreértelmezitek a gépet. A gép nem öregeknek készült hanem öngyilkosoknak, ha elhatározza hogy meg akar halni akkor van fájdalommentesebb útja is mint az akasztás vagy erek felvágása, gyógyszerek beszedése.
Meg jobb a halálozási aránya. Kötélnél fenn áll, hogy hamar rádtalálnak és levágnak, mivel zuhanásnál a nyaki csigolyák általában eltörnek ezért le is bénulhatsz nyaktól lefelé. Mint az egyik politikus aki otthon garázsában kasztotta fel magát, de hamar rátaláltak és levágták, persze most otthon ül tolókocsiban nyaktól lefelé bénultna, felesége ápolja. Akkor már inkább ez a hullámvasút mint a többi.
Túlnépesedésnél meg gondolom arra gondolt, hogy sokan megölnék magukat csak félnek a fájdalmas haláltól, mivel nem ismernek jobb módszereket. Ezért általában a kötél általi halál és a magas helyekről való leugrás meg a fulladás okozta halál a leggyakoribb, egyik sem kellemes.
Születések, halálozások száma a világon -
KopaszIsten #50 Nekem is gyanús a "tisztelt" feltaláló, hogy szoftverhibás. Esetleg bizonyos területek 'bad szektorosok' a fejében (RAM), ezért működik hibásan az OS-e.
Egy szó, mint száz. Nem hiszem, hogy akinek fájdalmai vannak ilyen sz@rban akarják magukat megpörgetni. A túlnépesedésre való felhasználás (amit elvileg említ) meg már tiszta nácizmusnak tűnik. -
KopaszIsten #49 Remélem nektek lesz igazatok, és nem él majd vele vissza senki. Vagy úgy lesz megalkotva, hogy ne tudjon... -
#48 Kegyes halál...
Anno a Soylent Green c. filmben volt egy elég súlyos jelent. Amikor mentek meghalni az emberek, egy filmet vetítettek le nekik, az életről, a születésről, a harmóniáról, és elmúlásról. Ha látta valaki, tudja miről beszélek.
A tag viszont olyan jó ízűen beszél a találmányáról, hogy szerintem már epekedve várja hogy beizzítsa a power up gombot... -
Anomaly #47 "Mennyivel 1xűbb, mikor folyamatosan emelik a morfinadagodat és szépen elalszol kényelmesen, adrenalinmentesen, nyugalomban, pihepuha ágyikódban."
Hát hogyne :D majd amikor 2 évnyi szenvedés után a 6. torokműtéten esel át és csak vér fog csorogni a szádból, mert mozdulni már nem tudsz a fájdalomtól, csak nézel ki magadból, majd szépen nyugodtan fogsz elaludni... Meg majd a nővérke se rajtad fog spórolni a nyugtatóval meg a fájdalom csillapítóval. Meg szép virágok lesznek körülötted meg sütni fog a nap, az egész családod majd körbeölel. Esély sincs rá hogy egy esős téli estén fogsz meghalni egyedül. -
Merces #46 ....nézd attol hogy valaki kurvára szenved és meg akar halni, egyáltalán nem biztos hogy ha nem szenvedne akkor is meg akarna...nem helyes megölni valakit ,vagy segédkezni benne,mert épp szar neki...... -
#45 Eutanáziát szimplán öreg embereken nem hajtanak végre. Igen nagy fájdalommal élő végstádiumó betegenél esetleg. Normál esetben ilyenkor értelmes ember már régen írt egy végrendeletet.
Az meg megnézém, hogy a maffia egy kórházban kit és hogyan fenyít meg feltűnés mentesen.
A pénzszerzésnek vannak jóval egyszerűbb módjai is... -
#44 Mar most van olyan, hogy ciganyok eltartasi szerzodest csikarnak ki oregektol, aztan hopp, meghal az oreg... -
KopaszIsten #43 Rendben. Tessék, itt egy upradelt változat:
Öreg vagy, és beteg. Jön egy maffiás (szervezett bűnözés=maffia) köcsög. Megfenyeget (akár tettleg), hogy írd rá a házat. Miután ráírtad, aláírat veled még egy eutanáziás papírt is, nehogy pofázni tudj véletlenül...
Hidd el, előbb-utóbb lesz ilyen is. :s És jobb előre gondolkozni, mint aztán jól pofára esni. Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy ellenezném az eutanáziát... -
#42 A konteó topik odébb van... -
svhs #41 Hát ez a srác nem normális, az biztos. -
#40 "1. "overpopulation" vagyis tulnepesedes"
Én az ilyen majmokat intézném el elsőként, mint ez a "mérnök"... -
speed2006 #39 Ez már túl pihent dolog nekem. Pedig én sem vagyok egy egyszerű eset. -
#38 Ekkora hülyeséget b*zmeg... Nem elég, hogy valaki halálos beteg és szeretne megszabadulni a szenvedéstől, de még kínozzuk is meg előtte kicsit.
És ez egy tudományos írás. No comment. -
#37 Ez nekem egyáltalán nem tűnik könnyed és kegyes halálnak,sokan már szívrohamban szörnyethalnának mielőtt a g végezne velük.Félelmetes és szerintem nem egy kínmentes megoldás.Akkor már inkább altatószerekkel nyírnám ki magam hogy csak álmosságot érezzek aztán simán elaludnék mint máskor.Ennél jobbat,kínmentesebbet nem lehet kitalálni. -
#36 A guillotine kivegzes persze hogy fajdalmas de csak rovid ideig. Ahogy az eppen szetnyilt, metszett szoveteket eri a hideg levego es nyomasvaltozas megy vegbe a vagas sikjatol tavolodva a ket kulonvalasztott testreszben, fokepp az erekben... nem lehet valami jo. Plane, ha a vesszokosar, amibe a fej pottyan, nincs kibeleve puha ronggyal, mert a leeseskor meg utoljara leadjak az ingert az arcbor receptorai es legvegul a hallas ingere szunik meg ill. annak ertelmezese az agyban. Tehat a nagy taps is zavaro lehet. :)
A cikkben olvashato agymenes eseten pedig a jolinformalt paciensek siman szornyethalhatnak mar az elso zuhanaskor a halalukra keszulve, foleg ha addig patyolgatva voltak, mar az odautazas is sokkos lehet. OMG, es vki ezert szerepelhet egy tudomanyos hirben. :S -
#35 A srac nem az eutanazia moralitasarol vitazott, hanem már a gyogyszergyarak erdekeirol.
Az eutanazia jogossagara pedig van pro es kontra ill. az sem mindegy sok esetben, hogy milyen modon tortenne a gyilkossag/ongyilkossag.
-
#34 Te hulye vagy? Minek ehhez statisztika?! Tenyleg komoly biznisz.
Ha gazdasagi szempontbol nezzuk, egy gyogyszergyarto cegnek NEM erdeke sem az, hogy egeszseges legyel, sem az, hogy meghalj. Egy ceg vezeteseben pedig nem jatszanak mas szempontok. -
#33 Hát ha választani kéne akkor inkább ez mint a Guillotine, mert nagyobb élmény :D De valszeg a Guillotine fájdalommentesebb mint ez. -
servell #32 Csak szerényen megjegyzem, hogy már a Guillotine-ról is azt hitték, fájdalommentes. Először majd próbálja ki valaki, aztán mesélje el, milyen volt -
#31 Tudom, hogy számítanak (legalábbis abból a szempontból, amit te írtál), azért is írtam, hogy gáz dolog. :) -
#30 Ott ahol van a procedúra ezt lehetetlenné teszi. Pl. egészséges emberen nem hajták végre...
Elég ostoba egy komment volt... -
#29 Nana, az anyagiak számítanak sajnos ebben a "civilizációban". Pl. van egy műtét ami meg tudna menteni, de csak külföldön végzik el és sok millióba kerül. Ha VAN ennyi pízed, túléled, ha nincs akkor MEG-DÖG-LESZ. Emberi élet értéke ide-, avagy oda, EZ a kőkemény és éjsötét valóság. -
KopaszIsten #28 A halálhoz való joggal (eutanázia) egy gond van. Az hogy jön egy maffiás csóka, és addig kínoz, míg alá nem írod, hogy te bizony meg akarsz halni. Ezután bevisz(nek) egy kórházba, ahol le vannak vajazva a dolgok, és kapsz egy fincsi szurit... :s Jó kis jövőkép. :\
(Persze ha tényleg halálos betegségben szenved, és\vagy fetreng a fájdalomtól akkor nem látom be miért ne választhatná az ember a könnyebb utat. Akarata ellenére életben tartani az emberkínzás. Mivel jobb öngyilkosságba hajszolni?) -
JMáté #27 Ha meg nem tiltanák akkor jöhetnél a temetkezési lobbival. Hiszen oké hogy egyszer mindenki meghal, de a temetkezési vállalkozóknak nem majd egyszer kell a pénz hanem most. Ez a baj világmegváltó (összeesküvés)elméletekkel. Nem rosszak, sőt! Túl jók! Nem csak azt lehet velük bebizonyítani amit akarsz, hanem az ellenkezőjét is. -
#26 Tudod mi ezzel a baj? Hogy kizárja a csodát, hogy valaki meggyógyuljon. Ha meghal 1 ember, akkor onnan nincs visszaút (a halálbüntetéssel is ez a legnagyobb probléma, hogy irreverzibilis). Ha pedig valaki nagyon szenved olyan súlyos betegségben, amely rövid időn belül halálhoz vezet és gyógyíthatatlan, akkor vissza lehet utasítani az orvosi ellátást, ahogy Molnibalage is írta... Mellesleg ha visszautasítja, akkor valószínűleg nem akar élni, ha nem, akkor pedig még szeretne. Ráadásul minden ember egyedi, attól még, hogy 1 adott betegségben 3000-en már meghaltak, nem biztos, hogy a 3001-ik is megfog...
A gyógyszerlobbinak pedig nem sok köze van hozzá, hogy tiltják, szimplán minden embernek joga van az élethez.
Jah és az emberi életeket nem kéne az anyagiakhoz kötni, mert elég gáz dolog... -
Rotyoka #25 Őszintén ? Nincs.
Kérlek számold ki mennyibe kerül egy embert mondjuk 5-6 hónapon át morfiumon tartani illetve mellé még 5-6 fajta gyógyszert adni neki... Miközben az eutanázia csak 1 injekció...
Had legyen már jogom eldönteni mikor akartok megdögleni. -
#24 Van statisztikád, hogy fröcsögsz? -
Rotyoka #23 És hány ember utasítja vissza a gyógyszereket amikor olyan szinten szenved, hogy megmozdulni sem bír?
Mellesleg biztosításról hallottál már? -
#22 A gyógyszereket vissza lehet utasítani, de oda se neki... -
vumbi #21 nem tudom ki nezte vegig a videot, de a vegen a srac ket peldat hoz fel amikor hasznos leheta masina:
1. "overpopulation" vagyis tulnepesedes
2. "if your life becomes too long" vagyis ha mar unod a banant.
:)
maga az otlet nem teljesen hulyeseg, epp el tudpm kepzelni, hogy diagnosztizalnak egy rossz idnulatu betegseggel, amit nem uszhatok meg. tegyuk fel tul leszek mar a 80on, es ugy dontok, hogy addig eljek csak amig meg el tudom latni magam, szoval szepen veszek egy jegyet erre a cuccra, aztan bye bye foldi szenvedes...
de azert nem valoszinu.... -
sajtosnudli #20 Az első aki kipróbálja lehetne ez a csávó -
Rotyoka #19 Alapból az a vicc, hogy az eutanáziát tiltják...
Ja véletlenül sem azért mert milliókat lehet keresni egy haldokló gyógyszerekkel való életben tartásával... -
#18 emígy nem siklana ez ki? -
#17 A sracnak elegge tomeggyilkos fejszerkezete van... :D -
#16 Hihetetlenül egyszerű feladat elépesztő mértéű elbonyolítása.
Ilyen hülyéségeket csak sírni lehet. -
Deus Ex #15 480 méterről nem egyszerűbb ledobni valami áramvonalas tokban a t. beutaltat? Ez a csóka szerintem kicsit sokat nézte a Fűrész c. remekművet.
Azt meg nem kommentálnám, milyen mértékben fokmérője a műszaki politika kreativ, demokratikus és decentralizált körülményeinek a halál-hullámvasút. -
#14 -
#13 Ez pl. 20G-s centrifuga, ezt éld túl huzamos ideig!