Készülőben az új Star Trek-sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NAVégre! Mindegy mit csinálnak csak legyen már valami! Meg folytassák a timelinet kb a Vojager után! ui: ja és a BSG drámázós sz@rt kihagyhatnák belõlle igazán, mert ha drámát akarok nézni akkor nem sci-fit választok...
Nem értem én ezt a világot. Az ST reboot számomra egy tök felejthetõ semmilyen film volt.
Igencsak erõltetnem kell az agyamat, hogy bármi részlet eszembe jusson.
Az összes ST film közül talán csak a hírben is említett ST 5 és Nemesis volt képes alulmúlni.

A sorozatok közül mindnek kicsit más volt a hangulata, de mindegyik tetszett. Az Enterprise-ot sem tudom miért húzták le annyira. A 3. évad (Kiterjedés) különösen tetszett. A 4. sajnos már elég lapos volt.
Nekem is a Voyager volt a nagy kedvenc.😊
Enterprise is jo volt....( vmilyen Bakula volt a kapitanyt jatszo srac neve azt hiszem )
Az Enterprise korrekt kis sorozat volt. A kedvencem Star Trekbõl.

S02E02 Carbon Creek rulz! Amikor "T'Pol" jó szándékból viszi a tépõzárat megszegve a vulkán szabályokat, az szép volt...

https://twitter.com/foodlfg

várós, jöhet. minden ST láttam, mindegyik jó a maga modján
fergusonpapa
inkább SG-t folytatnák

www.icewebhu

jackoneill90
Mért jó öregasszonyokra bukni?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Mert rajongsz az ívelt vonalvezetésû folyosót ábrázoló díszletekért? 😊
Hát igen, a Star Trekben mindig észlelhetõek voltak az aktuális elméletek, de mint már kiforrott technikák. 😊

A TNG-ben Picard és Data mellett még Laforge volt szimpatikus, a DS9-ben inkább csak duók tetszettek a két Dax-on kívül. A doki, és a fõnök, Odo és Quark, egyénként még talán a Cardassiai kém volt akit kedvelni tudtam a beszólásaiért.
A Voyagerben jóformán csak Neelix-t találtam irritálónak a többiek jobbára tetszettek. Az Enterprise-ban meg inkább csak a doki volt kedvelhetõ a többi karakter nekem kicsit sótlan volt.
Én csak a TNG-t, a DS9-t és a Voyagert láttam, de nekem mindegyik sorozatban volt, ami tetszett, nem is nagyon tudnék sorrendet állítani köztük.

TNG: Picard és Data karaktere szerintem nagyon jól sikerült, a kedvenc részeim, mikor õk voltak középpontba. Továbbá a technoblabla mellett azért sok érdekes és egyáltalán nem közismert, merész tudományos-fantasztikus elképzelést és problémát feszegetett a sorozat (pl. Dyson-gömb, kozmikus húr, xenobiológia, és ne feledjük, a borg is itt jelent meg elõször).

DS9: Mivel inkább volt helyhez kötött a történet, sokkal hangsúlyosabbak lehettek a társadalmi különbségek és árnyoldalak, vallással kapcsolatos kérdések, és az ellenfeleket is jobban megismertük, mélységet kaptak a karaktereik. A háború viszontagságai és az elmélyülõ, személyes üggyé váló konfliktusok is szerepet kaptak.

Voyager: a filmtechnika és a költségvetés fejlõdésével itt olyan dolgok ábrázolását is megkísérelhették, amire korábban nem volt lehetõség. tetszettek benne az epikus események és ellenfelek (Borg, 8472), illetve az egymásra utalt helyzet, a személyes felelõsség hangsúlya (kedvenc részem az volt, mikor a doki megõrült, mert két teljesen azonos mértékû sérülést szenvedett ember közül csak az egyiket menthette meg, a másikat hagynia kellett meghalni). A végét kicsit erõltetettnek éreztem.

itt azért jobban domborít
Nortai
A mozifilm történései létre se jöhettek volna elvileg, ha valóban hû lett volna a világhoz. Mivel kijavították volna az idõvonalat. Szóval mozifilm után Voyager szerintem nem is létezhetett volna... 😊 Szóval régi vonalat fogja követni szerintem, bár akkor lesznek kavarások(új nézõknek csak), mert elvileg hû akar maradni a star trek világához ez az új sori majd ha lesz.

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

IMYke2.0.0.0
Nekem csak a "Tanácsadó" (Troi) karaktere nem tetszik benne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Egyetértünk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Nekem is a Next Generation a kedvencem 😊

@

Remélem a rendezõ elfeljti a BSGs förmedvényt és a régi sorozatokból próbál minnél többet átmenteni. Bár sztem a Voyagerrel már nem ér fel semmi, de legalább nézhetõ legyen és akk leülök elé. Igazából a szereplõkön múlik a legtöbb, kíváncsi vok milyeneket szednek össze...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

wraithLord
Akkor most csak a mozis ágát rebootolták a Star Treknek? Vagy a reboot történései alapján extrapolálnak az Abrams-féle alternatív Star Trek univerzum Voyager hazaérése utáni állapotára? <#wilting> Vagy miva'?

Nem tudom, miért lett sikertelen az Enterprise, nekem nagyon tetszett. Igaz, teljesen más volt, mint a többi sorozat (amelyeket szintén nagyon szeretek, fõleg a TNG-t és a DS9-t), de szerintem nagyon is elõnyére változott.
A Nemesis is bejött. Bár lehet, hogy csak azért, mert pont elõtte pörgettem végig a TNG-t (sokadszorra), és az összes többi picardos mozifilmet.

Nem lenne nagy baj, ha eltûnne a süllyesztõben ez az Abrams által kitalált alternatív Star Trek világ. Egyrészt azért, mert pillanatnyi mélyrepülés miatt talán nem kéne kilõni több, mint fél évszázad munkáját, másrészt az esemény, ami megváltoztatta a Star Trek történelmet, egy jó nagy baromság... (Úgy egyébként is, és ha valaki jártas a Star Trek témában, akkor is feltûnhet neki...)
Maga a film is egy kalap szar (szerintem, de gondolom ez egyértelmû), nem értem, miért olyan sikeres (költõi...). Ha nem Star Trek-nek hívnák, akkor talán egész kellemes kis egyszer nézhetõ szórakozás lenne.
Remélem hogy olyat csinálnak amivel vissza tudják adni az elõzõ sorozatok hangulatát és nem cseszik el úgy mint a SG1-SGU esetén.
Ja és persze mindenféleképpen legyen benne egy dögös félig'idegen' nõ 😊
IMYke2.0.0.0
Rettenetes...

Teljesen egyértelmû én miért néztem a Voyagert 😊

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Egyetértek.

Ebbol is latszik, hogy hiaba tunik egykaptafanak sokak szemeben az egesz ST, minden sorozatnak megvan a maga egyedi stilusa, karakere. Johet uj, jojjon csak. Bevallom az eredeti szeriat en sem birtam vegignezni.
jackoneill90
Például ilyet?
A szingularitás fel fog robbanni! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A CSK-1 az Odüsszenterprise-on tevékenykedik, amikor Carter (Uhara) különös energiaanomáliát észlel, a szingularitás fel fog robbanni. Teal’c (Worf) ennek örömére maximumra állítja a fegyvereket, Daniel (McCoy) pedig egy napkitörést észlel, ami feléjük tart. Mitchell (Kirk) megkérdi Cartert, hogy meg tudja-e fordítani a polaritást (kihagyhatatlan), aztán szól Scottynak, hogy jöhet a warp speed. (Scottyt Brad Wright játszotta, eredetileg pedig Beckettet akarták berakni).

Forrás linkkel: Martin ötlete #3

TNG DS9 Voyagert már többször is végignéztem, imádom õket, jöhetne az új széria 😊
Viszont ezekszerint a sorozat nem a JJ Abrams ST univerzumban játszódna hanem még a régiben...

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Nálam a sorrend: Voyager, Enterprise, Next Generation, DS9, Original

Az új széria meg egyaránt tartalmazzon felfedezést, diplomáciai konfliktust, technológiai "bla-bla"-t és harcot.Ha valamelyik irányba elindul akkor valakinek nagyon nem fog tetszeni. Hiszen aki szerette a NG-t az rühellte az enterprise-t mert túl akciódús volt és fordítva, aki szerette a Voyagert az nem szerette a DS9-et mert egyik felfedezõs a másik egy helyben toporgós volt stb..

Kell egy új sorozat, de ha lehetõség van rá akkor folytatni kell a voyager befejezését. Így a fõvonal kezdésnek lehet a borg.

"Minek ennyi alternatív univerzum?" Miva'? Milyen ennyi alternatív univerzum? Tény hogy volt pár logikai erõszak az enterpriseban, de ez minden elõzményfilmben/sorozatban benne van, a többi sorozat pedig egymásra épül, nemegyszer egy elõzõ sorozatra mint történelmi tényként vagy példaként utalnak.
PsyhoApu
Igen nehezen indult, de a harmadik és negyedik évad mindenért kárpótolta az embert. A DSN9 imádtam, a Voyager-tõl meg frászt kaptam 😄

http://kutyuszoba.blog.hu/

jackoneill90
Számomra a legnézhetetlenebb a Star Trek: Deep Space Nine, ezt csak ritkán tudom nézni teljes hosszában. A legnézhetõbb természetesen az elsõ, néha bõdületes nagy hülyeségeket és egyedi dolgokat tudtak kitalálni az akkori írók. Maradék kedvenc sorrendben új nemzedék, voyager és enterprise.

Az ENT azutan - a 3. season-tol - lett nezheto, hogy Manny Coto bekerult a csapatba. Peldaul az egesz eves Xindi arc, az nagyon jo volt.

Számomra a Star Trek a Next Generation. Imádom. Leginkább Data miatt, valahogy nagyon közel áll hozzám. Most fejeztem be éppen a TNG-t, sokadszorra, nagyon sokadszorra <#circling>. Minden Star Treket végignéztem, kivétel az Original Series. Nem bírom. Már többször nekifutottam, de nem megy.
Hát reménykedjünk, hogy valami jót és hamarosan összehoznak. Addig is <#pias>

Nekem az enterprise volt a kedvencem. Az elsõ három széria nekem tul régi volt. 😄 Voyagert meg egy idö után meguntam. :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

IMYke2.0.0.0
Ja, és épp a 4. évadát nézem - újra - a "ST TNG"-nek, esténként, fordítás közben.

IMYke2.0.0.0
Nekem tetszett az "Enterprise"

A T'Pol vulkánit élmény volt nézni 😊

De, amúgy - ha nehezen is - félre lehetett tenni a hibákat benne, jó sorozat volt.

IMYke2.0.0.0
A "Deep Space 9" - Yeah! 😊)

mad mind
Hülyeség volt az Enterprise sorozatot elõdnek megtenni. Tele volt logikátlanságokkal, idõbeli problémákkal és folyton az amerikai vízilabdázókat éltette. <#nevetes1>

Szerintem jó ötlet egy új sorozat csak ne az "Enterprise" mintájára. Mert az bûn rossz egy sorozat volt. Az én kedvencem a Voyager széria volt meg a DS9 de az új nemzedék is tetszett de majd meglátjuk vajon van e annyi tehetség az írókban hogy tudjanak jót alkotni.
Azért szerencsére van olyan is, aki a BSG-tõl vigyorog. Pl. én 😊 A Caprica már más tészta. Hogy az mekkora trágya volt a Pilot és a Finale között 😞 Ja, ez picit off itt 😊
Amúgy igen, az utolsó mozis ST jó volt 😊 Spock karakterét meg szerintem jól eltalálták ezzel a sráccal. A Hõsökben is jó volt.
Ja, es DS9 FTW

" ferengi a csillagflottaban ?😊 beleborzongok"

Nog 😉

NEXUS6
A Voyager szerintem is a legjobb sorozat volt. A legutóbbi mozifilm meg iszonyat jól sikerült szerintem. Kicsit lájtos, nem HC sci-fi, de nagyon jó film.

Én is elkezdtem reménykedni az elején, de ez a BSG szintû, multikultival megfûszerezett, depis-amerikaiak-azûrben vonulat nekem nem jön be.

De ugye a lepényhal, meg utoljára...😄

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

AnarchoiD
voyager a szemelyes kedvencem 😉 ugyhogy johet ... ferengi a csillagflottaban ?😊 beleborzongok

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Mi az, amivel a nézõ azonosítani tudná a sorozatot a mozifilmmel? Általában a szereplõkkel szokták, de mivel a sorozatban nem lehetnek ott Kirkék, így mással nem nagyon tudják.
azt nem értem, hogy miért nem az új mozival elindított vonalat követi az új sorozat? az új mozi olyan csavart tett a Star Trekbe, ami után bármerre el lehetne indulni!
Minek ennyi alternatív univerzum? A moziba járó majd nem fogja tudni követni a sorozatot és fordítva....
Ha reménykedõ lennék, ez az év híre lenne de... de nem vagyok. Manapság már nincs igény SCIFI-re. 😞
Mindenesetre, amit hallok, az igazán jól hangzik. 😊