A 2001: Ûrodüsszeiából kölcsönözte az iPad kinézetét az Apple?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most nem arról van szó, hogy az Apple mit csinál, mert én sem vagyok boldog a faszságaik miatt, de ezt mondhatom a Canonra vagy akármelyik másik brandre

Apple-user vagyok, ne haragudj, érdekelnek az Apple-related cikkek. Ellenben ami nem érdekel, oda havonta egyszer, ha benézek.

Nem azok ellen lépek fel, akik értelmesen érvelnek, hanem akik hazudoznak. Amikor visszakérdezek, akkor meg a lapítás megy és a terelés.
Ha Te azt mondod, hogy eleged van a Mac Minibõl, mert ezt és azt nem tudja, ezt hihetõen alátámasztod, akkor téged senki nem fog trollkodással vádolni.
Itt olyanokról van szó, akik állítanak valamit, kapnak egy kérdést (link, kép, forrás), akkor lapulás megy.

Mondjuk a te mondanivalódban is van hülyeség, mert az Apple nincs túlárazva a célpiachoz viszonyítva.
Arról nem õk tehetnek, hogy az USAból kilépve mindent 20-30%-os felárral kell értékesíteniük.
De visszatérve fényképezõgépekre, érdemes futnod egy kört a hong-kongi, tokiói, new yorki és végül a budapesti árak között.
A Nikon hibája szerinted, hogy a 4x jobban keresõ amerikai 2/3 áron veheti meg azt, amiért Te hónapokig koplalsz?
A brand PC-k, hasonló kialakítással, hasonló árban vannak. Meg kell venned? Nem. Túl van árazva? Nincs.
Nem te vagy a célpiac és kész.

Szerinted a hozzád és hozzám hasonló kockákon kívül ki nézi azokat a bejelentéseket, ahol elhangzanak az általad írt jelzõk? Vagy azt gondolod, hogy a mobilszolgáltatók üzletkötõi Twice as amazing felkiáltással rángatják be a többmillió iOS usert az üzeletekbe?
Le se szarják, hogy Te mit akarsz, csak vegyél valamit és kössél szerzõdést.
Egy termék attól lesz sikeres, hogy a IRL és online elkezd terjedni az ismerõsök között, Kipróbálják, ha találkoznak, dumálnak róla és eldöntik, hogy kell-e nekik vagy nem. Senki nem néz Apple Keynote-ot a hozzánk hasonlókon kívül mégis talicskaszám veszik meg azok az emberek, akik addig soha nem hallottak az Applerõl. Egyszerû emberek, nem márkabuzi geekek. Azért mert jó. (Ugyanez igaz bármi másra, amit a vásárlója jónak talál, legyen az HP, Dell, Samsung vagy HTC).
Ami jó azt megveszik, ami nem, azt nem. A klasszikus marketing régóta halott, hangzatos kifejezésekkel már semmit nem lehet eladni.

http://gaborszantai.co.uk/

item
"Az SG-re kell jönni, Apple-related cikkeket olvasni, hogy az általam felsorolt kasztokat megtaláljam."
"Az esetek többségében - akár blogokról, fórumokról beszélünk - nem az Apple-user megy át a nem-Apple blogba (van ilyen, de elenyészõ), hanem az Apple-hater bukkan fel és próbálja az igazát megmagyarázni, holott senki nem kívácsi a nulla háttértapasztalatra támaszkodó butaságára."
Érdekes,hogy pont tõled hallom ezt,aki minden epül hirnél egybõl ott terem a kommentelõknél.
Ezek szerint te szánt szándékkal kommentelsz ilyen cikkekhez az SG-n hogy megtaláld az általad felsorolt kasztokat,mi ez ha nem trollkodás ? Az írásaid alapján te sem vagy pártatlan és szimpla termékfelhasználó,mert folyamatosan fellépsz az olyanok ellen,akik valami rosszat is mernek mondani az epülre.

"Sok mai kisgyerek nevelése hiányos ebbõl a szemszögbõl, pedig az egyik legfontosabb dolog, hogy nem pofázunk bele más dolgaiba és nem kérdezzük meg, nem vonjuk felelõsségre az általa használt, preferált termékek miatt."

Én tõlem sosem hallhattad azt,hogy azért szidok valakit mert epül cuccot vesz,vagy használ. Mindenkinek szíve joga azt használni amit akar. De amellett már nem lehet elmenni szó nélkül,hogy a drágalátos epül és a tábora mennyire elakarják hitetni mindenkivel a saját kis eszméiket. Az epül sem a felhasználókért van csak a profit hajtja,mi sem bizonyítja jobban ezt mint a termékeik túlárazottsága,persze ezt el kell adni úgy hogy "Designos" "Egyedülálló" "Forradalmi" Ismerhetjük a epül CEO életét és "munkásságát" ami közben rengeteg embert sértett meg,vagy tett tönkre. Wozniak sem véletlen hagyta ott a szeretett vezért.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

item
Na most mellélõttél. Van itthon egy ipod touch-om, egy mac minim, és volt már imac-em is és dolgoztam már mac pro gépen is. Ugyan úgy van itthon Nokia N800,Androidos 10" tábla is. Nem vagyok egyetlen gyártó vagy márka híve sem,ezek csak eszközök,semmi más,csupán használati tárgyak,amelyek megkönnyítik az életemet. Viszont ettõl még nem leszek fanatikus hívõ. <#crazya>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Pöpec ahogy a két tábor egymásra mutogat hogy ki a hülyébb és miért miközben mind ismerjük a mondást, okos enged....

Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB

"A 2001: Ûrodüsszeiából kölcsönözte az iPad kinézetét az Apple?"
Flameball feldobva trolleledernek, es ahogy lenni szokott applehaterek ezt is jol befailtak :\ amugy grat sg, ti tudjatok a legjobban mikent kell a latogatoi szamot fentartani :o)

killall imagent

Nem.
Nekem nagyon sok Apple user ismerõsöm van, aki teljesen semleges a márkával kapcsolatban.
Sok nem-Apple user ismerõsöm van, aki leszarja az Apple-t, csak használja a többi cég termékét, soha nem szegezik nekem a kérdést, hogy "hülye fanboi, miért vagy birka?"
Egyrészt intelligesebbek, mint azok, akik más eszközeivel foglalkoznak. Másrészt semmi közük nincs hozzá.
Az SG-re kell jönni, Apple-related cikkeket olvasni, hogy az általam felsorolt kasztokat megtaláljam.

Sok mai kisgyerek nevelése hiányos ebbõl a szemszögbõl, pedig az egyik legfontosabb dolog, hogy nem pofázunk bele más dolgaiba és nem kérdezzük meg, nem vonjuk felelõsségre az általa használt, preferált termékek miatt. Anyám sem vonja kérdõre a szomszédasszony fõzõtudományát, mert pl. neki van pénze drágább alapanyagokra, nem mint jóanyámnak. Amíg mindketten a családjuk ízlésének megfelelõ ételt tesznek az asztalra addig ez jó is, ha valami nem mûködik, akkor tanácsot lehet adni egymásnak, de megmondani, hogy ki és miért hülye, kicsit nonszensz.

Amíg az én megrendelõim elégedettek a munkámmal és fizetnek érte, addig ez rendben van. Soha nem fogják megkérdezni, hogy mit és miért használtam. Valójában közük sincs hozzá, pedig még fizetnek is nekem.
Az esetek többségében - akár blogokról, fórumokról beszélünk - nem az Apple-user megy át a nem-Apple blogba (van ilyen, de elenyészõ), hanem az Apple-hater bukkan fel és próbálja az igazát megmagyarázni, holott senki nem kívácsi a nulla háttértapasztalatra támaszkodó butaságára.

A másik ilyen a pénz.
Ahhoz az élet-/házastársnak, munkaadónak és az adóhatóságnak van köze. Senki másnak.

inkabb ki kene lepni az ertelmetlen gyulolkodok sorabol. mert viszonyitasi alapod nincs, max amit az internetrol gereblyezel ossze hasonlo rednekk-ektol.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

item
Aki nem hajlandó beállni a sorba,az akkor már divat-hater,felkészületlen amatõr troll, profi troll,hazug és mellébeszélõ.

Értem,nincs több kérdésem bíró úr. <#bohoc>

item
Ejha,úgy beszélsz mintha évek óta ismernél. <#rolleyes>

Ha ennyi idõd van és szeretnél az Igazságmegmondó szerepében tetszelegni, talan írhatnál a haterekrõl is.
Kicsit hosszabb lenne, de az SG-rõl elég színes mintát meríthetsz a divat-haterekbõl, a felkészületlen amatõr trollokból, profi trollokból, hazugokból, mellébeszélõkbõl...etc.
Olyan személyt sajnos nem tudok mondani, aki úgy utálja az Apple-t, hogy akár két percig találkozott volna egy termékével is. Van ilyen, ismerek többet is, csak az SG-n nem képviseltetni magát ez a kaszt. Itt inkább a mellébeszélõs, felkészületlen trollból van a legtöbb, aki kerüli az egyenes válaszokat.

ha nem toled jott volna, meg el is hinnem, hogy ironianak szanta az illeto...
sebaj, vannak meg nagyranott gyerekek (vegulis ennek megvan a pozitiv oldala is, csak nem itt)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

item
Látom még az irónia felismerése is problémát okoz. <#bee1>

NEXUS6
Hihetetlen ugye, de tényleg élnek ilyen sokáig az emberek, egyesek szerint még tovább is!
<#papakacsint>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Úgy tûnik, hogy van 3-4 kategória, ami rendesen elkülöníthetõ egy márkával kapcsolatban, de szerintem sokkal érdekesebb a dolog.

Kezdjük a legfanatikusabbal.
1. Abszolút Apple hívõ. Nála tényleg minden a Cégnél kezdõdik és végzõdik. Almás mûzlit zabál, alma bort iszik, max még calvadost. Logós, meg SJ-s kispárnái vannak a heverõn, stb. Kórházi eset.
2. Mérsékelten fanatikus szakember, régebben újságot szerkesztett, vagy mást csinált a gépével, amit ezekkel hatékonyabban tudott megcsinálni. Õ már/még képes a tisztánlátásra, még ha erõsen kötõdik is a termékekhez, azonban iszonyatosan jól tudja ezt racionalizálni, még ha õ is tudja, hogy mikor nincs igaza.
3. Szakember, aki használ, dolgozik a termékekkel, szinte semmilyen érzelmi kötõdése nincs, elismeri a hibákat és az erényeket. Technikus, mûszerész, esetleg mérnök, aki napi szinten szedi szét és rakja össze ezeket a cuccosokat, épp ezért látja, hogy a dizájnos mûanyag dobozon belül mennyire egyformák. A legszûkebb réteg, még is mindenki azt hiszi hogy ebbe tartozik.
4. Többé kevésbé fanatikus, nem szakember, akinél nem a márka a lényeg, hanem a rajongás maga. Találkozott valami szakemberrel akirõl a rajongás átragadt, még ha a tudás nem is. Bárkit elküld a 3,14...csába, aki neki ellentmond, még ha nem is tudja pontosan, hogy miért. Tavaly még õt küldte el ugyanezért valaki más egy fórumon, de lexarja, nicket váltott.
5. Tipikus vásárló, az ikszbokszra azt mondja fehérpléjsztésön, neki minden MP3 lejátszó ájpod, azt hiszi az elsõ számítógépet Bill Gétsz építette és Windóz 95, volt rajta az óperenciásrendszer, valahogy úgy ahogy azt apucija is mesélte neki. Nagyjából hidegen hagyja, néha inkább idegesíti a technikai fejlõdés, bár örül, hogy 1-2 évente az új termékeknek, trendeknek hála megoldódik az a számára legfontosabb kérdés, hogy ki mit kapjon karácsonyra???

Egy sikeres terméknél az elsõkategóriás õrültekhez képest a többinél nyílik az olló, olyan értelemben, hogy egyre nagyobb tömegeket vonz a dolog, de pont ezért egyre kevésbé elkülöníthetõ, hogy ki melyik kategóriába is tartozik valójában. A nem sikkeres termékeknél az utolsó kettõ szinte teljesen hiányzik.
Egy termék beindításához még is szükségesek az elsõ két kategóriába tartozó fanok, õk tudják valahogy átpaszírozni a saját ismerõseiken keresztül a széles társadalomba a terméket. Erre jó példa a PS3 esete, amikor a nem csak, hogy gyenge, de a konkurencia negatív kampányának köszönhetõen szinte katasztrofális hangvételû startot a cég a kemény magra támaszkodva, egy "döntetlenre" kihozta.

Aztán persze ott van a lázadó, aki rombolja a márkákat, a fogyasztást, a kapitalizmust a globalizmust, az appleizmust, májkroszoftizmust, szonizmust bármit, amit a másik mond. De a motivációja neki is az, hogy õ valami olyan termékbe fektetett rengeteg érzelmi energiát, amit senki nem ismer, mondhatni sikertelen, ami számára frusztrációt okoz és amit túlkompenzál, kicsit pszichológizálva megfogalmazva.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Omega
Samsung +1000 pont
A végén még az MGM-nek kell majd fizetniük a licence díjat.<#nevetes1>

Életkor: 30-35 között

WTF??? <#wow1><#conf><#csodalk><#ijedt><#nemtudom><#falbav>

item

"Nem én tagadom mindenféle idióta kibúvókkal a nyilvánvalót mert a kedvenc cégemre rossz fényt vet"

Valószínûleg Te azért tagadod mindenféle idióta kibúvókkal a nyilvánvalót, mert a kedvenc vesszõparipád (apple = evil) mögül eltûnnének a racionális érvek és csak nettó elfogultság maradna.
<#sniffles>

Igen persze minden hülyeség ami a kedvenc céged fényét homályosítja. Kár hogy ez nem hülyeség hanem egy teljesen valós dolog, simán megtörténhetne. Aztán én lennék a hülyegyerek? Nem én tagadom mindenféle idióta kibúvókkal a nyilvánvalót mert a kedvenc cégemre rossz fényt vet 😄 Vagy pénzt is kapsz ezért?

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

jajj, fejezd mar be ezt az ovodas hulyeseget! mint valami kis hulyegyerek...

De csak azért nem mert nem az a legelterjedtebb 😊
Ha újra elkezdenék gyártani a Junoszty tv-ket és sikeres lenne azt is beperelné az epl 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

nagyon komoly

nem csak a 2001-bõl LOPTA hanem a star trekbõl is Konkrétan a név is innen van.

Tetsuo
Akkor elkepzelheted Ángliaban, ahol minden sarkon kola/csipsz/szarcsoki-automata, foleg a munkahelyeken, van ahol ivoviz sincs. Raadasul asvanyviznek hivjak a 200mg alatti szarazanyagtartalmu vizeket is.. :S
En pedig nem iszok kolat soha... szoval eleg durvan kell vadasznom a normalis gyumolcsleveket ill a "jobb" minosegu csapvizet.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Consumer az, amit nem egy elit piacnak szántak, hanem a nagyközönségnek. Sem az iPhone elõtti okostelefonok, sem a tabletPC-k nem voltak consumer cuccok, mert bevallottan vagy üzleti, vagy pro felhasználóknak szánták õket. Az Apple volt az elsõ, ami megnyitotta ezeket a piacokat, mert olyan termékeket fejlesztett, amik rendelkeztek az okostelefonok és a táblák tudásával, mégis az "1bites userek" is használni tudták õket. Ebbe bele tartozott az OS és a GUI, a touchscreen, a hardver, az alkalmazásbolt és az iTunes tartalomszolgáltatás együttesen, mint rendszer. Ez nem csak egy adott termékrõl szólt, hanem egy új üzleti modellrõl. Ez az, amiben senki sem hitt, amíg az apple sikere be nem bizonyította, hogy nem Steve Jobs kattant meg, hanem a felhasználók tényleg ki tudják használni a profi mobil eszközöket, ha felhasználóbarát módon fejlesztik õket. Na ez indította be az okostelefon és a tábla trendet.
Lehet magyarázni, hogy egyik koncepció sem eredeti a maga nemében, meg hogy a lapos, hordozható számítógépet már Arisztotelész is lerajzolta a homokba, de mindenki pontosan tudja, hogy az Apple nélkül a táblaPC a Microsoft halva született próbálkozása, az okostelefon meg néhány tízezer telefonbuzi játékszere lenne, ahogyan iTunes nélkül az MP3 lejátszók gyártóit is már rég kicsinálták volna a lemezkiadók.

Ami a vallás részét illeti: A vallásos apple hívõknél csak a vallásos apple-haterek a szánalmasabbak.
Az még ugyanis érthetõ - még ha ciki is -, ha valaki mániákusan szereti némely cuccát, de hogy valakinek az legyen a legfõbb gondja, hogy utál valamit és minden létezõ fórumon hírdeti, hogy neki nincs, nem is lesz és mindenki hülye, aki megveszi, na az a szánalom netovábbja.
Szvsz normális ember, ha valamit nem szeret, akkor nem foglalkozik vele.
NEXUS6
Igazából persze ez egy tipikus kóla per.

Ha sikerül a vásárlót doktrinálni, kötni a márkához, akkor elindulhat a médiasó. Melyik jobb, a popsi, vagy a feka? És amíg teljes vehemenciával azon vitatkoznak az emberek, addig eszük be nem jut Traubit inni. És ez a lényeg!
<#nyes>

Rengeteg ismerõsöm van aki márka-fan, kólából csak a röfikóla a jó. Ha õk mondják. Én mondjuk ráadásul a lájtokat szeretem, akármelyikbõl, mert utálom, hogy a cukros löttytõl ragadnak a fogaim, na ezzel a táposkóla ivással sikerül is mindkét tábor ellenszenvét kivívnom. De szívemszerint inkább ha tehetem paradicsomlét iszom, mondjuk vodkával. Csak az marha kevés helyen van.
<#nevetes1>

es pont ez az, amirol nem-szol a pereskedes.

NEXUS6
Pedig lehetne, csak mert hardverileg kb ugyan az, mint az aktuális ájfon modell.
<#papakacsint>

Tetsuo
Minde ceg ugyanaz. Minden ceget ugyanaz vezerel. A tobb profit remenye.
Egyikceg sem torodik a vasarlokkal, csupan addig, amig minel tobb penzt tudnak lehuzni a vasarlorol rovid es hosszutavon.

Ezt a licenszelest is a zs-k talaltak ki, most meg fonek a sajat levukben, mert mindenki perel mindenkit es mindenki le akar vedeni mindent...

Apple, Sony, Samsung, BMW, Pfizer, Monsanto, Halliburton stb. egykutya.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

es tudtommal a Wave-et nem is tamadja senki.

nem akarnak ok szabadalmaztatni semmit (legalabbis nem az iPhone es nem az iPad-ot).

"HP vallás nincs, MS vallás nincs, Apple vallás van." - mint ahogy kenyszerkepzetek es a butasag is valos dolgok.

NEXUS6
Igen a feltûnõen hasonló Samu cuccok tényleg feltûnõen hasonlítanak😊 A más dizájnúak, csak mert abból is van azért nekik, pl okostelóban a Wave sorozat meg tök más. Ennyi.

Ha az egybites júzernek, aki csak ezt nézi tök olyan dizájn kell, mint az Up-le, akkor csinál olyat, ha más akkor csinál mást. Nekem pl az utóbbi termékeik jobban bejönnek. Talán mert egyediek?
<#hehe>

Sajnos szabadalmaztatni nem azt lehet, hogy mi lett elõször sikeres, hanem hogy ki készített elõször olyat. Egyébiránt nem is lenne korrekt a sikeresség alapján szabadalmaztatás, mert az Apple az egyetlen cég, amely ha holnap kiadja a bráner alakú telefont, amely menüje az orálisan izgatás, akkor azaz piszok gyorsan sikeres lesz - ha viszont más adná ki, akkor tuti bukta lenne.

HP vallás nincs, MS vallás nincs, Apple vallás van.
NEXUS6
Az autós hasonlatok nagyon ülnek általában.
Szal akkor had mondjak még egyet.

Olyan 2-3 évente jön valami új dizájn lámpára/lökhárítóra, 5-10 évente vonalvezetésre. Mondom dizájn. Pontosan az a dolog, amirõl itt most a Up-le, meg a Samu ölre megy.

Na most teszem azt a Ford, vagy a Peugeot miért nem pereli be az összes gyártót, mert 98-tól szinte az összes kocsi csepp alaku volt, 1-2 markáns, de görbe éllel kiegészítve, meg sarokba húzott elsõ fényszóróval. Vagy a Mitsubishi, mert a Lancer Evo X óta, szinte mindegyik kocsi nagy, sportos, ferde oldalú hûtõrácsot kapott, még az olyan törpeegerek is, mint a Suzuki Splash.

A Peugeot 203 2001-2003 között a legjobban fogyó autó volt Európában, és kb ugyan azt a szitut fogta ki, mint az Apple. Van egy konjunktúra adott termékre, egy új, jól sikerült dizájnnal és marketinggel pedig gyakorlatilag kult terméket lehet csinálni.

De azért a Peugeot nem csinál úgy mintha a kisautó kategóriát õ találta volna ki, vagy a Ford a Focussal a középkategóriát, és nem perlik be a konkurenciát, ha másért nem tudja a dizájn miatt! Csak mert másért tényleg nem tudnák.

nincs szuksegem ekezetre, igyis megerted amit irok.
nincs ellenem mindenki, de szerintem nem titok, hogy rohadt egy bolygon elunk.😊

item
Honnan jött ez a "ferikém"? Magyar karakterkészlet és létezik magyar matrica is külföldi klaviatúrákhoz. Csak nem lettél ideges ? Mindenki ellened van,hogy szidod ezt a bolygót ? <#nevetes1>

engem nem erdekel, hogy megnyeri-e az Apple a pert. en csak annyit tudok, hogy feltunoen hasonlok a Samsung cuccok. es ha kicsit megprobalnatok ti is egy pillanatra belekepzelni magatokat az Apple (vagy az emlitett Selden helyebe), ti is pereskednetek azonnal. csinaltok valamit es a kicsi koreai lekoppintja. csinaljon HASONLOT, de lehetoleg ne csak a 16:9 vs 4:3 legyen a kulonbseg!

sokan felvetették milyen röhej az ipad kinézetét levédetni, mert ennyi erõvel az autók négy kerekét is le lehetne védetni.
nos, valójában egy George B. Selden nevû feltalûáló 1895-ben a benzinmotoros négykerekû jármûveket levédette.
1903-tól 1911-ig pereskedett vele a Ford motor company. Elõbb nyert Selden, majd a fellebbezést követõen vesztett. sok helyen sokféleképp írják a per végkimenetelét, de lényegében a ford sosem fizetett licenszdíjat Seldennek.

bla bla bla...

van ekezet az iPad-on ferikem, ilyen gyengen ne is probalkozz!
a notebook-rol irok mellesleg, nemet billentyuzet van rajta. vagy extra kellene hozza rendelnem magyart, amire senki nem kivancsi ezen a rohadt bolygon csak a sok kicsi Janos Vitez?

item
Ezt próbálom elmondani,de ezek szerint amin nem egy alma van az már nem is fogyasztói termék. <#rolleyes>

Ezek csak pereskedjenek, sõt az epült is és samut is marasztalja el a bíróság ezért a perpatvarért. Az epül mit sír, hiszen mindig is az volt a politikája, hogy termékei úgy is eladják önmagukat olyan jók, aki meg nem tudja megfizetni, vesz majd Samut. Ez nem róluk, hanem rólunk vásárlókról szól, majd mi döntünk, de addig is jó lenne ha esne mind a két fél termékének az ára. Ha a per nyomán esnek az árak akkor tapsvihar! 😉
item
Azon a hiper innovatív ipad-on úgylátom nincs ékezet.

mi ez a consumer baromság?
a korábbi táblagépeket vagy érintõs telefonokat nem lehetett megvenni?
azokból is adtak el. nyilván nem tudom az eladási adatokat, de nem attól consumer egy termék mert 10 millát adtak el belõle hanem azért mert kapható.

érdekes. a jp touchpadat ami sokkal jobban hasonlít az ipadre nem perelte be az alma mert az senkinek nem kellett.

menj el szemészhez ha nem látsz

*meglattam az aktualis Samsung telefont egy oriasplakaton

consumer baszod! el lett adva az altalad emlitett keszulekekbol tobb tiz millio? nem!

samuhoz megint: nem ugy kell felvenni a kesztyut, hogy koppintunk. ha olyan fasza technologia van naluk, akkor legyenek egyediek. termeszetesen minden tablagep hasonloan fog kinezni (ezert ertelmetlen a fenti video a perben), de ez nem ok ekkora hasonlosagra. de mar 1-2 eve is vicces volt, amikor Tablet-ek meg "nem voltak", es nyilatkozta a Samu vezer, hogy az Apple-nel nincs innovacio, utana meg kimentem az utcara es meglattam az aktualis Samsung telefont, es meg kellett allnom par percre rohogni. mert VELETLENUL ugy nezett ki, mint egy ocska non-innovativ Apple masina.

item
"Melyik cég állt elõ elsõként érintõképernyõs, consumer okostelefonnal?
Az Apple.
Melyik cég állt elõ elõször consumer táblagéppel?"

Erre válaszoltam,ha nem volt egyértelmû. Persze persze az epül találta fel spanyol viaszt is,és õk terjesztettek el mindent széles körben, tudjuk.

Az a probléma,hogy tisztességtelen üzletpolitikát folytat SJ cége,és ez már k.ára nem vicces. Most a samu felvette a kesztyût és ez a baj. Ugyan olyan nevetséges bizonyítékokra hivatkozik az epül is,szóval ha nekik lehet,akkor másnak is.