Tim Cook, az Apple új vezetője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!
Többen kérdezték már, hogy ezt a baromságot honnan szeded?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mert?
rhattam volna azt is, hogy tök ugyanolyan vedd meg majd dobd el minél hamarabb, hogy újabbat vehess szar, mint a többi.
Hogy a francba lehet az minõség, ami pár évet jó eséllyel ki sem bír?
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Érdekes, akkor biztos sok flasht lathattal, vagy ezt egy appleork forumbol copyztad?
Majd kifejted az érzelmi indokaidat, hogy miért nem szereted.
Vicces.
A Samsung meg a flash érvelés tipikus racionalizálás: valamit zsigerbõl elvetsz, majd utólag ideologizálod. Pl. a Samsung belsõs infók alapján lenyúlja az apple fejlesztéseket és hú-ha, az apple beperli. A flash meg felzabál 1GB ramot, meg 100%-on pörgeti a procit hogy egy nyavajás bannert megjelenítsen, az apple meg mekkora szemét, hogy nem engedélyezi a telefonjain (miközben az általad említett konkurens tartalmak eleve nincsenek telefonra optimalizálva, viszont lezabálják a telefon aksiját kb. fél óra alatt.)
Tõlem egyébként azt veszel, amit akarsz, azt utálsz, amit akarsz, ez mind magánügy.
Azt viszont nem ártana már észrevenned, hogy az általad említett "hazug életérzés" duma nem más, mint a magát IT elitnek vizionáló, tizenéves vérpistikék szánalmas ideológiája arra a ellentmondásra, hogy ha szerintük az apple túlárazott szemetet árul, akkor miért a legsikeresebb IT cég a világon.
Persze értem én, aki szûk környezetében úgy nõ fel, hogy a család, a barátok, meg mindenki õt tekinti a számítógép zseninek, az elõbb utóbb maga is elhiszi, hogy amit õ gondol, az az igazság és nem fogja fel ésszel, hogy rajta kívül vannak mások, akiknek más igényeik vannak a számítástechnikával szemben, mint neki. Pl. hajlandóak kifizetni egy hardverért az extra árat, ha cserébe egy tényleg mûködõ rendszert kapnak, ha nem kell vele szopni, ha jár hozzá alkalmazásbolt és tartalomszolgáltatás, stb. stb.
- nem 50e forintos öltönyben jár, hanem egy minõségi többszörösébe kerülöbe
- nem 8e forintos cipõ van a lábán hanem esetleg egy 80e forintos
- nem 40e forint volt a karórája hanem 440e
- nem panelben lakik hanem esetleg egy új építésû magánházban
- nem 100e forintos hifin hallgat zenét hanem 1M forintoson
- nem Szuzukival jár hanem egy 20 milliós autóval....
Igen igen, ezek mind hülyék, és ha te megtehetnéd ezeket te akkor is ragaszkodnál a dorkóhoz, a szuzukihoz, a casiohoz, a sony music centerhez és a panelhoz. Aki nekem ezt mondja az vagy hazudik vagy tényleg fogalma sincs arról, hogy mirõl beszélünk.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
jo cuccaid lehetnek, ha neked egy Apple termek mar csak atlagosnak hat mellettuk.😊
egyebkent en meg nem lattam Apple cuccal "vagizo" embert (eleve idegesit a szo, ez csak a fejben hibas emberek szlogenje). hozzam meg senki nem jott oda iPhone-al, hogy "nezd csira nekem mim van". egyetlen ember, akit lattam telefonnal olyan sokaig celtalanul ugykodni, hogy felmerult a gyanum: csak mutogatni akarja, az egy orosz srac volt az uj Samsung Galaxy-javal.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
killall imagent
A 680x0 korszaktól kezdve ismerem az Apple termékeit. Emlékszem, mikor váltottak PPC-re.
Sokáig a kedvenc márkám volt. Nem tudom megmondani pontosan mikortól, de lassan, észrevétlen a legmegvetettebb márka lett a szememben az Apple.
Hazug feelinget, nem technológiát árulnak. A technológia az csak a csomagolás.
Semmi bajom azzal, ha valakinek feeling kell, ha hajlandó ezért fizetni. Mondjuk egy aranyos butuska kislány vihog, hogy milyen cuki, úgy szereti, mint a hello kittys polóját. Nincs ezzel baj.
Ezért még csodállom is az Apple-t, meg Steve Jobs-t. Komolyan, ez egy rendkívüli teljestmény.
Mondjuk, visszatasztó, de nem a cégre nézve, amikor a korábban pepsi colát szürcsölõ gumicsizmás parasztok vesznek egy Apple terméket, és hercegnek érzik magukat. Sót, inkább szánalmas.
Jü példa erre amit írtál:
"ekkora bullshit-et meg nem olvastam. menj es nyomkodj valami Acer masinat 500 Euro-ert, ha az ugyis ugyanaz a minoseg! 😄"
Tökéletesen jellemzõ egy magát hercegnek képzelõ gumicsizmás parasztra..
Ami viszont undorító, és megvetendõ, amiért már idegenkedem a cég termékeitõl, arra a legjobb példa, amit a Samsunggal mûvelnek. A flash kiátkozása hazug indokokkal. (olyan platform, amivel programok megkerülhetik a gyári szoftverboltot) De nem ezt kommunikálták, hanem hazug indokokat.
Maga a cég lett ellenszenves. A kedvenc cégbõl.
Igen, ha ez nem lenne, akkor lehet, hogy vettem volna IPhone-t. Mert nem rosz. Egy átlagos, de jó termék. És annyira nem zavart volna, hogy sok gumicsizmás paraszt vagizik vele. Régebben vagy 15 éve a stricik egy presszóban kirakták az asztalra a Nokia 2110i telefonjukat. TGisztára ugyanez az utóérzés...
De maga a cég lett ellenszenves.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
De ha öket nem érdekli az apple minek vannak itt?
komolyan nincs egy moderátor akki szürné vagy büntetné ezeket,mert ilyenkor az oldal szinvonalla a béka sege alatt van.
Szerintem.
www.icewebhu
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Hol, mit, miért, mikor, milyen videó?
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
ja ertem mint az ORBIT ragogumi reklamban mindig ket darabot vesznek be, tehat vegyetek ket iphonet es akkor te leszel a tuti XD szep reklam es agymosas,
mondjal meg ilyen jo kis torteneteket had rohogjek
Senkinek nincs iPhone4-e, nekem van egy 3 eves 3G-m."
Megis kit erdekel hogy milyen orkal laksz es berelsz egy dobozt, hogy jon ez ide.
Sir Ny nem ertem mi bajod, sztem tok vicces a video, nem flamelesnek szantam hanem poennak
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A legtöbb laptopban valami ultragagyi webkamera van, az mbp-kben hd van
A touchpadok minõsége és használhatósága is jóval sz@rabb, mint a macekben
Az alu borítás valóban gagyi a mûanyaggal szemben. LOL
A legtöbb laptopnak a zsanérja fél egy év múlva elkezd lötyögni, és tényleg minden mac zsanérja lötyög. LOL
Amelyik gép meg valóban minõséget képvisel az valahogy alig olcsóbb, mint a macek. Milyen érdekes.
és még sorolhatnánk
Szóval akkora f@szságokat írsz, hogy hihetetlen és még el is hiszed. LOL
hol olvastad, hogy olcso-t irtunk volna??? "
Nem prémium, nem luxus, csak túlárazott.
Tök átlagos minõség, csak ha valaki kifizeti a felárat, akkor feelingje lesz, hogy hú, neki jár a luxus. Pedig csak átlagos kommersz terméket adtak el neki felárral. Igen, sokan nem engedhetik ezt meg maguknak. De akkor is egy hamis illúzió az egész. A prolik illúziója, hogy hercegek.
En Apple-user vagyok, csakugy, mint a baratnom vagy az az olasz srac es amerikai csaj, akikkel berlunk egy lakast.
Senkinek nincs iPhone4-e, nekem van egy 3 eves 3G-m.
A WIndows user ismeroseim 1/5-enek iPhone4-e van, van akinek 2 db.
Nem csak es kizarolag Apple Mac userek vesznek iPhone-t, sot a tobbseguknek nincs is.
Egyszeruen random leagymosottoztal tobb millio embert, akiknek az izlese nem felel meg egy haterenek vagy a videot keszito HTC-fanboi-enak.
http://gaborszantai.co.uk/
Tudsz érvet is felhozni, vagy csak fikázni mindent és mindenkit, aki nem vinpécé és kandroid párti?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
http://www.youtube.com/watch?v=FL7yD-0pqZg
XD
Ne zavarjon, hogy saját alma processzor van benne (amiben a világ párszáz legjobb procitervezõje mûködött közre), RETINA kijelzõje van neki, ugyanakkora mindegyik szín képpontja; illetve speciális antennája van (<#papakacsint>#papakacsint>)
Pont más alkatrészek vannak benne. Sõt, akár még az is kijelenthetõ, hogy JOBB alkatrészek, mint máshol, pedig nem egy mai darab. Bár a jobb mindenképp subjektív, de elég sokak szerint az.
Másrészt tökjó hogy strapabíró a burkolat, csak hogy amikor 2 méterrõl leejted és egy remekmûvet karcol a vinyó fej a lemezbe, vagy elreped az alaplap, vagy kijelzõ nagyon nem érsz vele semmit.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
-akinek azert kell mert mac (ez a tabor egyre nagyobb)
-aki nem ert a pc-hez es nem is akar (ez a tabor szukul)
-aki kreativ munkat vegez (muveszek...)
-aki macos/ios fejlesztesbol akar megelni (ide foleg ok irnak)"
Ezt így honnan iq-ból??? LOL Te biztos valami látó lehetsz, hogy tudod az emberek mit miért vesznek és merre tart a piac. Nem is értem, miért nem valami híres cégnél dolgozol és miért nem elõrejelzést készítesz a várható piaci változásorkól. LOL
Ez már nagyon rég nem igaz. Egy jól összerakott, és helyesen összerakott PC nem "döcög". Tökéletesen végzi a dolgát. Abban viszont igazad van, hogy fix hardver esetén jobban optimalizálható a köd, és stabilabb, optimalizált rendszert lehet építeni. A bibi csak az, hogy a bekerülési költség az Apple világába 185 ezer Forintnál kezdõdik (amiért egy röhejes gépet kapsz), amiért viszont már olyan PC-t lehet össze pattintatni, ami már azért "játszani is enged". Örök vita az, aminek ráadásul semmi értelme.
Más üzleti filozófia van a Microsoft és az Apple világ mögött. Ennyi az egész, ez nem a jó és a jobb harca. Más igényekre, más megoldások.
Ez kb. olyan, mintha egy csajról a mellméret alapján mondanád meg, hogy jó csaj, a fejét meg sem néznéd. 😊
Az autóskártya szabályok ebben a témában nem mennek, hiába több a mHz, meg a videomemória, ha döcög az egész...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ami a grafikát illet Boros-Szikszaiék is ugyanilyen cuccal dolgoznak, illetve nekik nem Intous, hanem Cintiq a táblájuk, de nekem minden esetre profibbnak tûnik, mint amennyit a te cuccaidból láthattunk, kedves Mester...
Ha pedig a hibákon akarsz lovagolni:
Page checked: http://gabor.viewbook.com/
Total errors found: 13 (HTML: 8, WCAG v2 A: 5)
Total warnings found: 6 (Parsing: 1, WCAG v2 A: 5)
(X)HTML used for this page: XHTML 1.0 Transitional
Page checked: http://www.sg.hu/
Total errors found: 196 (Parsing: 35, HTML: 85, WCAG v2 A: 66, WCAG v2 AA: 10)
Total warnings found: 3 (WCAG v2 A: 3)
(X)HTML used for this page: HTML 4.01 Transitional
killall imagent
Ha nem jottel ra, akkor a jobb felso sarokban meg ott is van a Tumblr kovetes lehetosege.
- ilyet soha ne csinalj:
<meta name="color:Text" content="#333333"/>
- a css-ek nincsenek incloudolva
- szintugy a jsek nincsenek incloudolva
- kulcsok nelkuli weboldal, hat igy nemtudom hogy akarod eladni magad foleg hogy ez egy fotoalbum XD
- a kepek newpagebe nyilnak, ahelyett hogy mivel fotokrol van szo legalabb egy sotettebb arnyalatu sotetedest vagy valami js-t rakjal oda, ugye tudod miert sotet a PS kezelofelulete nagyokos?
- mailto:[email protected] ez igazan kedves igy cloack nelkul
- ketszer kell rakattintani a kepre a felnagyitashoz, ertelmetlen
es meg sorolhatnam de nem akarlak elszomoritani
killall imagent
Amugy a billentyuzeteden azota rohogok, de ezzel zarom soraimat, nagy hires grafikus baratom XD
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
te jo eg ki ez a gyerek XD <#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>
Es nem ertem a kerdesed se, amit en hasznalok vga-t tobbe kerul mint amit odaphotosopoltal az asztalodra osszesen. De mivel te ilyen vga-t meg ezekszerint csak kepen lattal neked ajanlok egy analog vga extendert usb-n keresztul azt talan ki tudod fizetni.
Work within file-size limitations
The larger the file you’re working with the more likely it is that you encounter performance problems.
Photoshop CS4 and CS5 support a maximum file size of 300,000 x 300,000 pixels, except for PDF files, which are limited to 30,000 x 30,000 pixels and 200 x 200 inches.
File size capability for Photoshop CS4 and CS5:
PSD files: 2 GB
TIFF files: 4 GB
Note: Most applications cannot work with TIFF files larger than 2 GB.
forras: Adobe.com