288
Konzolvásárlás előtt – mit, hol, mennyiért?
-
#167 az előbb elmondottak miatt egyáltalán nem feleges a wii a box mellé :) boxon nincsenek jó platformerek, és a kinect-et ne hasonlítsuk már a wii-hez!! Wii teljesen valós idejű, vagyis szinte teljesen, a lag teljesen elhanyagolható, míg a kinect esetében baromi idegesítő tud lenni, hogy majdnem egy másodperccel hamarabb kell a mozdulatot elvégeznem, mire a képernyőn is reagál a karakterem. -
#166 Nem is a hadonászós játékok miatt kell Wiit venni elhiheted, arra ott van a komolyabb teknós Move és Kinect ami használható is a nintendó szarával szemben. Sima kontroller és jó kis Mario, Donkey Kong stb... -
#165 Azoknak üzenném akik Wii megvételén gondolkodnak.
Én pár hete vettem egy wii-t (xbox és ps3 tulajként), és meglepően sokat kapcsolom be. Igaziból barátnőmnek vettem, hogy amikor én tolom neten a COD-ot vagy fifát órákig, ne itt mellettem a laptop előtt ücsörögjön várva, hogy a fészbukra feljöjjenek az ismerősei. Gondoltam mivel szeret ő is játszani, veszek neki egy wii-t. Aztán kipróbálgattam én is a játékokat amiket megszereztem neki, és rohadt jól elszórakoztam pl a két Donkey Kong-gal, vagy a Wii sport Resottal, stb. teljesen más világ a wii mint a másik két konzol. eleinte szokatlan az irányítás pl FPS-eknél, de hamar meg lehet szokni, és teljesen más játékélményt nyújt. wii-n igaziból a platformerek (donkey, mario, kirby) és a sportjátékok a legjobbak, de FPS-ek és akciójátékok is vannak amik nagyon le tudnak kötni. Szóval ne habozzatok, nem fogjátok megbánni. -
#164 Nem mondtam hogy lehet, mindenkinek szíve joga, de elégedjen meg a nincsendó azzal hogy megveszem a prevgen GC újrakiadását. Amúgy tényleg drágák hozzá a játékok... -
#163 vagy miazisten a ps-es "jajdejóautós" játék... grand turizmó tökömtudjahányadik. demoval elvoltam :) -
#162 amugy sztem akinek van xbox-a, az teljesen feleslegesen vesz wii-t. egyszer volt szerencsém hozzá, kiprobáltam, poén is volt, de nem adta az élményt... és folyamatos hazard a lapostévére :)) annak az árából venni kell egy kinectet SZERINTEM :)) a wiihez képest sokkal jobb :)
boxolás kinect-el
kis utcai bunyo :)
és nem igazán unatkozik a nagyobb társaság sem mert nézni is elég szórakoztató ahogy 2-4 ember kinectezik, az élményfaktor pedig egyenes arányban nő az elfogyasztott alkoholmennyiséggel :D -
#161 PS3-on a forza? :D ezt mikor álmodtad? :P -
#160 Ahha, szal wii-n lehet warezkodni, csak boxon meg ps-en nem? érdekes... -
#159 nem mert a mikrofostos köcsögök direkt nem raknak bele ilyenekhez támogatást. vedd meg szépen a hulladék xbox kormányt. még jó hogy a ps3-on a forza röhögve viszi a g25-öt a dinovo edge bill-el együtt. ezt eddig ki is felejtettem, nagy feketepont az xboxnak -
#158 "szerintem pro és kontra"
azt maskor tedd hozza h egy taplo warezpisti szempontjabol, amikor az "erveid" fele erre alapul.
"a kékrája lemezek viszont tul sérülékenyek"
ezt a faszsagot meg nemtom honnan szedted. a kekraja lemezek konkretan sokkal jobban birnak minden fizikai megterhelest, mint a dvd-k, sokkal fejlettebb vedoretege van, en soha nem talalkoztam meg olyan bd lemezzel ami serult lett volna. raadasul a box az ahol ha megmozditod a konzolt jatek kozben, kb biztos lehetsz benne h szetkarcolja a lemezedet mert kisporoltak belole meg azt az <1-2 dollaros alkatreszt is ami ez ellen biztositana vedelmet es ami kb minden mas optikai meghajtoban benne van evtizedek ota. -
#157 sziasztok.
Xbox360 slimra rálehet kötni Logitech Driving Force™ GT kormányt? Microsoft Xbox 360 Slim (250GB) alapgép ez hd tólja játékokat? Mi a vélaményetek pro game boltról? -
menedzser #156 de tudlak irigyelni titeket.
én nekem soha nem lesz xbox360m, pedig nagyon szeretnék. csóró vagyok és soha a büdös életbe nem lesz... fiatal vagyok, még nem dolgozok, igazából nem is hiszem, hogy bármihez is lenne tehetségem, vagy vmiben helyt is tudnék állni... pedig jó lenne és remélem sikerül.
ha egyszer lesz melóm, tisztességes fizetésem, akkor veszek végre egy rohadt xbox360t és bepótolok mindent és mindent megveszek eredetiben, ami érdekel... abból pedig akad bőven... ugyanis eddigi életben igen kevés dolgot tudtam csak megvenni, mármint játékot pcre, de arra büszke vagyok és a mai napig játszom is velük... mondjuk nem is olyan régiek.
de egyszer volt xbox360m, csak túl melegedett... v ilyesmi... jó lenne ismét egy. -
#155 Letöltöm... Nem fog belerokkanni a nincsendó a csilliárdos hasznával amit összeharácsolt a túlárazott GC hardweren és a Wii sportokon meg a 20 Marió játékon. Nintendó címeken kívül pedig sok értelmes nincs rá, csak 1-2 jrpg, meg tán platformer abból is a Last Story érdekel főleg ha kijön EUba is. -
#154 erre csak az örökzöld klasszikussal tudok válaszolni :)
"Get a Life" -
SlickAdam #153 Wii tenyleg elgondolkodtat engem is. kerdes, hogy honnan lehet beszerezni olcson pl Super Mario Galaxy 1-2-t? mert meg az angol boltokban is 30-35 fontba kerulnek. es nyilvan pont a hasonlo Nintendo cimek erdekelnenek. igy viszont nem biznisz. -
#152 Nyilván KELL PS3 és Xbox is, mert olyan játékok vannak amiket vétek kihagyni. Amúgy 25 ezer lesz ősztől a Wii 2 játékkal, mósön plusszal és minden egyébbel.. erősen gondolkozok rajta hogy kellene egyet venni, mert az tényleg már nem sok érte. PS3 még várhat 1 évet, max az Uncharted 3 miatt majd elkérem megint havertól:) 1 hétre. -
heady #151 Ismételten csak ennyit tudok hozzáfuzni: -
SlickAdam #150 istenkem, ezt majdnem megkonnyeztem. -
#149 Hát ezaz, te félvállról veszed mi nem.
Nekem megvan a lista 6 évre visszamenőleg hogy miket kell beszereznem visszamenőleg... és nyilván megvan a lista arról is hogy mik kellenek azok közül amik az elkövetkező fél évben jönnek ki. Követem a híreket, ami érdekel arról mindent elolvasok, megnézek és minden évben úgy várom az E3at és a Gamescon-t vagy a Tokyo Game Show-t mint a karácsonyt:) Én gémer vagy, nekem ez ( is ) a hobbim. -
SlickAdam #148 van az tobb is, plusz a nyelvi vagy funkcionalis teszteloket nem is szamoltuk. -
heady #147 "aki meg ezekből a hülye játékokbol lelkiismereti kérdést csinál, hát nemtom..."
végulis 50-100 ember dolgozik rajtuk akár évekig... -
heady #146
OFF
Ha az embernek megvan a lehetosége, hogy warezoljon, akkor tényleg leszed minden szart, én is ilyen voltam 4-5 éve, amikor még pc-n játszottam.
Amióta boxom van, egy játékot sem toltottem le, nem is veszek meg minden szart (nincs is rá keret), csak azokat, amikkel tudom, hogy sokat fogok játszani.
ON
Amikor én az xbox mellett dontottem, tobb tényezo is szerepet játszott. Egyik az exek. Jobban érdekelt a Halo, GeoW, mint a ps3 akkori felhozatala. A másik ok, hogy sokkal olcsóbb volt.
Viszont mivel játékos vagyok, nem fanboy, ezért pár nap múlva egy ps3 is a tulajdonomba kerul, mert van pár játék, ami nagyon érdekel.
-
#145 na ebből látszik hogy tulságosan ráértek, ki a faxomnak van ilyen baromságokra ideje? :)) én ugy játszok konzolon hogy este felmegyek a két nagy okosoldalra, megnézem a napi felhozatalt, és jéééééé, kijött ez meg az, lol, meglessük. mire megkeresem a dl lemezeket lejöttek. kicsomagol, kiir, kész. hétvégén meg kiprobálom. ha nagyon szar odaadom valami ismerősnek. ha kicsit szar elrakom hátha valamikormunkanélküli leszek :))
demok?? youtube videok?? azt se tudom mik fognak kijönni a következő fél évben, egyedül a dead island-et várom, szeretem a zombikat, de semmi másról nem tudok. annyira nem is érdekel :) aki meg ezekből a hülye játékokbol lelkiismereti kérdést csinál, hát nemtom... -
#144 " viszont a másikon lehet tolni a fosokat amikért kár akár 5ft-ot is kiadni, de azért megnézné az ember..."
Miért kell "fosokkal" játszani? azért vannak a demok hogy megnézd őket, azért vannak a yutub videók hogy a fél játékot végignézd a megjelenés előtt. -
SlickAdam #143 bicikli :D -
#142 amugy vortel jol mondja. ha kőkemény boxos vagy akkor tényleg 2 kell. egy amivel live-ozol és megveszed, ugye ezek a jobbak, de kevés van belőlük. viszont a másikon lehet tolni a fosokat amikért kár akár 5ft-ot is kiadni, de azért megnézné az ember...
a kocsi az egy dolog. ha nem pesten laksz kell mert máshol nincs tömegközlekedés. az hogy megyeszékhelyen oránként 1 max 2 busz van nevetséges :) és inkább a konzolrol szoknék le mint az autozásról :))) -
#141 Egyrészt nem azért "kelendőbb", mert attól hogy itthon 10ből 8 warezol az nem vonatkozik más országokra... Ami tény hogy XBLA nagyobb számokat és több bevételt generál mint a PSN és ami tény hogy szoftwer eladások terén is jobban teljesít az Xbox mint a PS3. -
#140 Na ja, wander kolléga amúgy el is árulta miért kelendőbb a X, én is azt csinálnám ha nem vertem volna szét, meg még sokan mások. -
SlickAdam #139 *gondolok -
SlickAdam #138 ha en a warez szot meghallom, nem arra gondolom, hogy microsoft vagy sony karosodna emiatt (persze ok is), hanem elsosorban a jatekfejlesztok... -
#137 Nem hiszem hogy sok sony játékot tud x-re le warezolni. -
SlickAdam #136 ha a warez csak a microsoft-ot karositana... -
#135 hehe. megint a warez-nem warez örök vita.
én erre annyit mondok, kell egy konzol a warez-nak, meg kell egy amin neten játszik az ember eredeti játékokkal, és akkor 1-1. én meg ezt az elvet vallom... -
#134 Király vagy el is mondtad a lényeget warez 1000el belülrõl kell bomlasztani a microsoftot, csak így tovább
A játékok árában viszont nincs igazad. -
SlickAdam #133 kulonbozoek az emberek. nekem nincs jogositvanyom, nincs ra szuksegem egyelore. de ha lenne is meggondolnam alaposan, hogy mikor hova megyek autoval es koltom a tobbszaz forintot a benzinre (es ezzel szennyezem a kornyezetemet feleslegesen). azt irod, hogy ketszer berakod a jatekot es megunod... nos ezzel en is igy lennek, ha mindent letoltenek vilagba. ugy nem lehet ertekelni a jatekot. en egyebkent amit megveszek, azt sose banom meg. es amit veszek, az altalaban angliabol jon learazva 5-6-7 k-ert. az szerintem nem veszes (tegnap jott Dj Hero 2 ajandek elso resszel, kontrollerrel 7k-ert). -
#132 2 éve van xbox360 elit a birtokomban, nem warezolok, csak néhány játékkal játszok viszont azokat a következő rész megjelenéséig nyúzom pl. fifa
az egy éves gold előfizetés sem vészes, ha lebontod pl. hónapokra az árát. ( simán elkölt bárki sokkal többet értelmetlenebb dogokra )
hibátlanul fut, szerintem a legjobb kontrollere van a konzolok közül !
tesómnak ps3 van jó az is !
ami nem tetszik az, hogy nem lehet feltelepíteni a játékokat úgy, hogy ne a lemezről olvassa ( lehet csak nekem nem sikerült ). Igaz magától telepít valamennyit! Az ingyenes multiért piros pont jár! De a letölthető tartalmak nagy része akár a boxnál itt is fizetősek !
ha engem kérdeztek most is boxot vennék, tesóm ugyanerre azt mondaná, hogy ps3-at... szóval kinek mi jön be, de mi ugyanúgy játszunk egymásnál a rivális gépekkel, mint otthon a sajátunkkal :) -
#131 nos, egy ilyen szutykos játéknak az ára majdnem egy tank benzin. inkább arra költök mint veszek valami játékot, kétszer berakom, megunom mert egy szar (mint a játékok 90%-a), és soha többet elő nem veszem :) kicsit luxus lenne nem? (ha anyu-apu adna rá persze más lenne, szép is egy jo gyüjtemény a polcon, jól tudja a port is fogni :) ) a jó játékot megveszi az ember :) van is 3 eredetim, de abbol 2 gitárhiro :)) kontrollermiatt ofkorsz. de azt nem is kétszer raktam be :) boxot igazábol a gh miatt vettem, és tartok most is, minden más játékot pc-n nyomok, és steam-en vásárolok (van is vagy 40-50 már). amiben csak szingülpléjer van azt max leszedem és kiprobálom, ennyi. a ps3 meg demozni van, illetve kékráját lejátszani, 20k-t megért :P majd ha lesz 3d projektorom ahhoz jó lesz. és nem azt mondom hogy tessék warezolni mert nem. csak megkérdőjelezem hogy megéri-e az árát. nem :) -
SlickAdam #130 ez nem elony, csak trogereknal. -
#129 előny-hátrányról volt szó. a box egyik legnagyobb előnye ez. ennyi. te meg hajigáld azt akivel egyházban laksz. -
#128 Csak lemásolni nem sikerült. Egy GeoW dara a dzsungelben nálam messze van egy TRtől. Na mindegy:) remélem az új TR meg nem Áncsártid dara lesz, hanem marad a 80%platform és 20% lockolós easy lövölde.