Konzolvásárlás előtt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A xboxvsps3-hoz csak annyit én 2008ban vettem az elsõ x-et pár hónap múlva kibasztak a liverõl nem tudom miért pedig 6hónapos gold fizetésem volt, mérgembe eladtam. Utána vettem egy másikat itt már ki varezoltam bill geci szemét, hogy dögöljön meg ,csak hát olyan jó kis megbízható konstrukció hogy két 3led javítás után az alaplap adta meg magát úgyhogy meg kellet javítanom saját kezûleg nagyapám baltájával.(a hangjáról ne is beszéljek mint egy mig21 es olyan volt ameddig mûködött)<#levele>#levele>
A ps3 mikor megjött és bekapcsoltam azt hittem nem mûködik alig van hangja ingyenes a net, blu ray meg kiállásra is már látszik rajta hogy komolyabb konstrukció <#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
tobbi csak blablabla, nincs normalis erved a 10k mellett.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
1 hét ( azért a PLUSról csak nem feledkeznék el ami ugyan ezt jelenti Sony módra és elõfutára a teljesen fizetõs szolgáltatásnak ). De akkor mondjuk van olyan hogy minden XBLA címhez van demo, mert az MS kikötötte és kötelezõvé tette 2005ben. PS3on?😊
Sonyt feltörték az alapokig ( linuxos faszság meg egyebek, de ezt is belátta hogy tök felesleges dolog ), az MSt nem. Sony rendszer szar volt, az MSé eléggé zárt és biztos.
Használható a PSN is, kb azt tudja most már mint a Live is, csak volt egy 6 éves idõintervallum aminek a grafikonja az MSnél egy vonal felfele, a Sony esetében meg hullámzás és a hibák javítása, pótlása.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
es erted... ha nincs Gold, meg egy kurva demot se tolthetsz le, csak 1-2 hettel kesobb. hat huzzanak mar...
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
.... ugye? semmiert. komolyan... nehogymar a crossgame chat-et hozd fel. vicc.
mellesleg... az hogy a Sony rendszert tortek fel, nem jelenti azt, hogy az MS bombabiztos. csupan nem ok voltak a celpont. MINDENT fel lehet torni.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
1 noname legalja torrent oldalon ugyan azt a játékot letöltik 50en és abból egy fillért sem lát a kiadó. ( illegális )
na viccet félretéve... itt úgyis pro & kontra jönnek, h kinek miért ez vagy az... teszteld mind2-t... a döntés úgyis a tied... már csak a pénztárca szab határt... /bár ahogy árgépen néztem, tényleg lement a PS3 ára/
én dec-ben vettem egy XBOX360-at... & nagyon jól elvagyok vele...
Amúgy mára már a Sony is felnõtt a feladathoz, a külön store meg az egyéb suta dolgok azt mutatják hogy nem vették túl komolyan ( ennek egyik hozamánya hogy fel is törték ) az egészet és az MSel ellentétben nem látszott az hogy ezt a gent az online szolgáltatásokra építenék, persze az MS láttán hamar belátták és kezdték másolni pl az acsi rendszert meg sok más mindent ami az évek alatt bekerült ( most nem tudom pontosan és mikor mik, utána kellene nézni, de lényegtelen már az a múlt... )
jó lenne ha nem próbálnátok elhitetni magatokkal ilyen marhaságokat, hogy igazoljátok a warezolásotokat.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
@
crossgame chat (vagy mi a neve) nem indok, nem erdekel, nem hasznalnam, es magaban nem is er 100 ft-ot se evi szinten... szoval... hallgatlak.😄
2, te választottad HDD nélkül, nem értem mi a probléma...
3, egy lemez írásánál jóval nagyobb adatforgalom kell ahhoz hogy a játékok futhassanak naggyából gond nélkül, ezért hangos de már a technológia olyan összetett hogy ez sem elég és ebbõl adódnak a popup hegyek és a hosszú töltési idõk + HDD nélkül vannak játékok amik csak részben használhatóak vagy egyes funkciók letiltódnak.
Amúgy lásd a 2. pont...
3, Lásd a 2. pont, kiegészítve azzal hogy egy új 250es HDD 15k, ha pedig alapból úgy vetted volna a gépet akkor csak 10kval lett volna több az egész pakk. Utólag minden periféria drágább, így ezen nem érdemes spórolni, mert csak rosszúl jön ki belõle az ember.
-- live : PC után nem veszi be a gyomrom, hogyha multiban akarok játszani akkor elõ kell fizetnem rá. 4Gb-os Xbox memóriával a live egyéb szolgáltatásait nem igazán tudnám kihasználni (demo letöltése, játék vásárlása)
-- mivel a játékok csak lemezrõl tudnak futni, így nagyon hamar zavaróvá vált a hangja (mivel a lemezt folyamatosan pörgeti, és elég magas fordulaton). Nem mértem mûszerrel, de 5x hangosabbnak hallani mint a PC-m lemez írás közben. Mûködõ PC-m mellett lehet aludni, Xbox mellett meg nem. Talán már velem van a baj, de amikor fáradtan leülnék játszani kicsit 1-2 óra múlva pont az Xbox zaja miatt hagyom abba (és játszok tovább PC-n)
-- HDD: adja magát az USB-s külsõ adattároló (HDD, pen-drive) hozzácsatolása, általános eszköz esetén ezt legfeljebb 16Gb-os méretben látja, a speciális eszköz viszont elég drága (16e-25e Ft a szóba jöhetõ 250Gb-os HDD)
-- HDMI: ha a TV (monitor) ismeri ezt a szabványt akkor ez sokat dob a kép minõségén (durván a dupláját)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
a multiplatform kulonbsegekhez tegyuk hozza, hogy az elteresek regebben (ertsd az elso 2-3 evben) voltak erzekelhetok. manapsag ugyanolyanok a jatekok, sot olykor a PS3 verza a jobb.
a tobbieknek: a warez faszsagot felejtsetek mar el! az nem erv egy gep mellett. trogereknal esetleg. ha nincs annyi penz, vegyetek hasznalt jatekot olcson, majd adjatok tovabb...
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Bár inkább PS3-at vennék, /Fogok venni ~10 év múlva xD/ csak kicsit drága, szóval spórolnom kell...
Én elvagyok demokkal is egy ideig, meg ahogy néztem, 8-12 ezer forint között mozognak a játékok, én kb 1-1,5 hónap alatt összehozom😊, addig elleszek😄.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS2-õm van de pár óra játék után begörcsöl a hüvelykujjam, xbox-nál nincs ilyen gond. PC-n is használom a kontrollert.
Miért válaszd az X360-at? Bár fizetõs a LIVE, de adnak is érte valamit és van hivatalos magyar felület is. És rengetek remek XBLA cím van. Az olyan mûremekeket, mint a Limbo meg a Braid általában lestoppolják maguknak egy évre. Az ilomiloról, Shadow Complexrõl, Trials HD-rõl 'splosion Manrõl és Extremely Twisted Shadow Planetrõl nem is beszélve, amik ex címek.
Miért mindegy, hogy melyiket veszed? Mindkettõvel elégedett leszel. Mindkettõn megvannak a különbözõ mûfajok méltó képviselõi és egyiken se rondábbak/darabosabbak a játékok számottevõen, bár vannak példák mindkét gép esetében. Valamennyire talán szebb az Uncharted a Halonál és talán folyékonyabban fut a Bayonetta X360-on, de ezekkel együtt kell élned, ha csak egy konzolt vagy hajlandó venni. Nagyon precíz a Move a 3D támogatású PS3-as súterekben, de az X360 meg a Kinect partihangulatával tarol. Nem váltja ki az egyik a másikat, de mindkettõ kitûnõen szórakoztat.
Mire figyelj!
Ne próbáld árban egymás mellé tenni a 4GB-os X360-at a többivel. Csak gyári garanciával rendelkezõ gépet vegyél. Ne feledkezz meg a Wiirõl! <#wave>#wave>
A God of War miatt pedig pukkadjanak meg a PS tulajok, az Alan Wake miatt meg pukkadjanak meg az Xboxosok 😛
Nekem van mindkettõ (illetve mindhárom, mert Wii is), de fõleg a PS3 megy (Alan Wake amúgy jó cucc, nekem bejött, a másik játék, amiért boxot is vettem az a Dead Rising volt, de Ps3-ra tényleg több olyan cucc van, ami érdekes. Az Uncharted-eket és a God of War 3-at ki ne hagyd!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Mindegy is, a kocka el van vetve, imént rendeltem pár játékot (köztük a Heavy Raint), ebbõl következõen a PS3 lett a befutó😊
/*WTF?!*/
karcsika24
Image of user
Megjelölöm ismerõsnek
Üzenetet küldök neki
karcsika24 / Férfi
Regisztrált: 2010-12-03 19:03:26
Aktív volt: 2011-08-23 21:53:07
Music Player
Adatok
karcsika24 / Férfi
Regisztrált: 2010-12-03 19:03:26
Aktív volt: 2011-08-23 21:53:07
Valódi neve: kozma károly
Ország:
Megye: Zala
Város/Település: Zalaegeszeg
Email címe: Lépj be
Msn címe : Lépj be
Csoportja: Kezdõ
Pontszáma: 0
Kvíz pontszáma: 0
Honlap : http://
Születésnap: 1968-10-27( 42 éves)
Párkapcsolatom: Van kapcsolatom.
Társkeresés: Fiút keresek.
Alkohol: Nem fogyasztok alkoholt.
Dohányzás: Nem dohányzom.
Foglalkozás: Tanuló
Végzettség: 8 általánosnál kevesebb
ez OK van aki a kaviárt
de mi a szar ez most mitõl ftartozkodjak
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Én tavaly év végén adtam el 25kért, tehát kb annyi használtan +/- pár ezer... nézegetni kell az oldalakat pl prohardwer.
Arra figyelj hogy 3000es széria legyen, pontosabbam 3004, mert az a legújabb slim verzió, annak a legszebb a kijelzõje.
A játékidõ változó. Folyamatos UMD ( ugye ez az adathodozója, a "lemez" ) használattal 2-3 óra azt hiszem, más esetekben 4-5 óra.
Újonnan 34e egy gép.
Ha bármi egyéb kérdésed van ne habozz😊
Maradjunk a legális tartalomnál.
Így érdekelne pár vásárlási tanácsadói tipp.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson