Konzolvásárlás elõtt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

es a masodik resz ugye meg sokkkkkkal-sokkkal jobb...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ha gondolod, akkor vegyél majd fel friendnek, én is most vettem ps3-at.
Az id-m: FunnyHeady91HUN

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

asysoft
Kösz a tippet, de végül máshol vettem, némiképp drágábban...

Totti5 (#122):
Ahogy írtam, videók alapján ítéltem. Mikor egy konzol témában nálam járatosabb ismerõsömnek is így jellemeztem az Unchartedet, szokásától eltérõen nem szedte le a fejem, úgyhogy gondoltam áll a jellemzés<#idiota> Mindenesetre most kipróbáltam az 1 demóját, egész bejött (pedig itt is van ugraburga<#idiota>; alighanem fel is kerül a beszerzendõ listára), de valóban, kicsit lehet, hogy túl akciódúsra sikeredett:)

/*WTF?!*/

anyad picsajat majomgyerek...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

vortel
nem tudtam elfogadni a chat felkérést, van msn-ed?

Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Totti5
Nincs, de heti szinten képben vagyok mindennel ismerõs által.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

PS3-on ki kene probalnod a Sports Champions pakkban az asztali teniszt. hihetetlen pontos az egesz. ugy csavarhatsz, ahogy csak akarsz. tokeletesen lekoveti a kontrollert.

vortel
neked van ps3-ad?

Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Totti5
Kinect Sportban a ping pong az egyik kedvencem és egyszerû, vagy elõveszed az ütõdet, vagy ha nincs akkor megfogod a távirányítót és máris meg van oldva a dolog:)

vortel
Ja egyébként engem baromira zavar ha nincs a kezemben semmi pl ping-pongozás vagy teniszezés közben. Nekem a Kinect ezen a téren nem jön be (mikor kinect-ten ping-pongozunk barátnõmmel, én akkor is szoktam fogni közben a kezemben a TV távirányítóját :D), kinecten inkább a bowling, a foci meg a röpi nagyon jó :P

Totti5
Remek, ebbõl mi következik?:) rossz döntés volt kinectre kiadni azt ami kontrollerre készült... amúgy használható ha rendesen játszod, csak a játék nem jó.

Totti5
Ezt tapasztaltam. Én többre számítottam a Wii esetében de amikor csuklóból képernyõ sarkától a másik sarokig kis mozdulattal elment a krúzor akkor onnantól kezdve kb kontrollerrel is irányíthattam volna a játékot, de 2en pl a Dead Space rail shooter nagyon jó élmény volt!

Kinectre:

Kinect Sports
Dance Central
Michael Jackson Experiance
Your Shape Fittness Evolved
UFC Personal Trainer
Child of Eden
Fruit Ninja
Kinect Adventures
Body and Brain Connection - logikainak
Carnival Games: Monkey See, Monkey Do
Kinectimals - kicsiknek

wander01
ez a játék hatalmas szar. de még autopilóta is van benne?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

vortel
Amúgy a motion plus-szal elég durván pontos a wiimote is elhiheted. Pl mostanában virtua tennis 4-ezni szoktam, és mivel élõben is szeretek teniszezni, ezért van tapasztalatom, és eléggé hasonlóan kell a mozdulatokat végezni a wiimote-tal, hogy a kívánt ütést érd el!

wander01
hát én eddig csak kétszer kinect-eztem, egyik ami a videokon is van, egyszer meg egy panel nappalijában, hát hely az kell neki. de az egész társaság ugy kitikkadt hogy másnap mozdulni nem birtunk, de ez kb délután öttõl éjjel háromig tartott, fõleg kinect sports-al. akkor eldöntöttem hogy majd szerzek egyet valamikor, én azt várom hogy fasza lövöldözõs gammák jöjjenek rá ki, ilyen müanyagstukkerekkel :D na az már hardcore árkád lenne :)))

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Bogdogege
http://www.youtube.com/v/57NbsAwFhZI

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

vortel
Azt mondod? csak az a baj, hogy a kinect meg a wii után, már nem akarok 3. mozgásérzékelõs kütyüre költeni... úgy se használnám ki. Kinecttel a kinect sport-on kívül mit érdemes játszani?

Totti5
Kinect lagja 0,3 tized amit te játékban észre sem veszel, a további késések és pontatlanságok pedig játékfüggõk és fejlesztõfüggõk.. van ami nagyon pontos, van ami siralmas. A jó játékokkal kell játszani.

Wii mozgásérzékelés kimerül a csuklómozdulatokban, így kb semmi értelme nincs, a pontosságról meg ne is beszéljünk, igaz még nem próbáltam a plus kiegészítõt ami szintén egy pofátlan lehúzás volt a nintendó részérõl.

Használható persze, de... inkább fárasztó mint jó. Tessék kipróbálni a Moveot hogy milyennek kellett volna lennie a Wiimotenak.

vortel
hehe. Nálam egyszer volt, hogy a 67 éves faterommal és a 3 éves unokaöcsémmel együtt az egész család bowlingozott kinecten :DD ettõl függetlenül sportjátékokat fifa kivételével inkább wii-n játszunk már :)

Totti5
Kinect tényleg a partyjátékok csúcsa, bár az a bunyós játék ami a 2. videón van szemétre való, de a Kinect Sports csúcs egy program! Eszméletlen partykat csaptunk vele. Nagyon várom a 2. részt.

vortel
az elõbb elmondottak miatt egyáltalán nem feleges a wii a box mellé :) boxon nincsenek jó platformerek, és a kinect-et ne hasonlítsuk már a wii-hez!! Wii teljesen valós idejû, vagyis szinte teljesen, a lag teljesen elhanyagolható, míg a kinect esetében baromi idegesítõ tud lenni, hogy majdnem egy másodperccel hamarabb kell a mozdulatot elvégeznem, mire a képernyõn is reagál a karakterem.

Totti5
Nem is a hadonászós játékok miatt kell Wiit venni elhiheted, arra ott van a komolyabb teknós Move és Kinect ami használható is a nintendó szarával szemben. Sima kontroller és jó kis Mario, Donkey Kong stb...

vortel
Azoknak üzenném akik Wii megvételén gondolkodnak.

Én pár hete vettem egy wii-t (xbox és ps3 tulajként), és meglepõen sokat kapcsolom be. Igaziból barátnõmnek vettem, hogy amikor én tolom neten a COD-ot vagy fifát órákig, ne itt mellettem a laptop elõtt ücsörögjön várva, hogy a fészbukra feljöjjenek az ismerõsei. Gondoltam mivel szeret õ is játszani, veszek neki egy wii-t. Aztán kipróbálgattam én is a játékokat amiket megszereztem neki, és rohadt jól elszórakoztam pl a két Donkey Kong-gal, vagy a Wii sport Resottal, stb. teljesen más világ a wii mint a másik két konzol. eleinte szokatlan az irányítás pl FPS-eknél, de hamar meg lehet szokni, és teljesen más játékélményt nyújt. wii-n igaziból a platformerek (donkey, mario, kirby) és a sportjátékok a legjobbak, de FPS-ek és akciójátékok is vannak amik nagyon le tudnak kötni. Szóval ne habozzatok, nem fogjátok megbánni. <#eljen>

Totti5
Nem mondtam hogy lehet, mindenkinek szíve joga, de elégedjen meg a nincsendó azzal hogy megveszem a prevgen GC újrakiadását. Amúgy tényleg drágák hozzá a játékok...

wander01
vagy miazisten a ps-es "jajdejóautós" játék... grand turizmó tökömtudjahányadik. demoval elvoltam :)

wander01
amugy sztem akinek van xbox-a, az teljesen feleslegesen vesz wii-t. egyszer volt szerencsém hozzá, kiprobáltam, poén is volt, de nem adta az élményt... és folyamatos hazard a lapostévére :)) annak az árából venni kell egy kinectet SZERINTEM :)) a wiihez képest sokkal jobb :)

boxolás kinect-el
kis utcai bunyo :)

és nem igazán unatkozik a nagyobb társaság sem mert nézni is elég szórakoztató ahogy 2-4 ember kinectezik, az élményfaktor pedig egyenes arányban nõ az elfogyasztott alkoholmennyiséggel :D

vortel
PS3-on a forza? :D ezt mikor álmodtad? :P

vortel
Ahha, szal wii-n lehet warezkodni, csak boxon meg ps-en nem? érdekes...

wander01
nem mert a mikrofostos köcsögök direkt nem raknak bele ilyenekhez támogatást. vedd meg szépen a hulladék xbox kormányt. még jó hogy a ps3-on a forza röhögve viszi a g25-öt a dinovo edge bill-el együtt. ezt eddig ki is felejtettem, nagy feketepont az xboxnak

5c0rp330n
"szerintem pro és kontra"
azt maskor tedd hozza h egy taplo warezpisti szempontjabol, amikor az "erveid" fele erre alapul.

"a kékrája lemezek viszont tul sérülékenyek"
ezt a faszsagot meg nemtom honnan szedted. a kekraja lemezek konkretan sokkal jobban birnak minden fizikai megterhelest, mint a dvd-k, sokkal fejlettebb vedoretege van, en soha nem talalkoztam meg olyan bd lemezzel ami serult lett volna. raadasul a box az ahol ha megmozditod a konzolt jatek kozben, kb biztos lehetsz benne h szetkarcolja a lemezedet mert kisporoltak belole meg azt az <1-2 dollaros alkatreszt is ami ez ellen biztositana vedelmet es ami kb minden mas optikai meghajtoban benne van evtizedek ota.

Osi20
sziasztok.
Xbox360 slimra rálehet kötni Logitech Driving Force™ GT kormányt? Microsoft Xbox 360 Slim (250GB) alapgép ez hd tólja játékokat? Mi a vélaményetek pro game boltról?

de tudlak irigyelni titeket.
én nekem soha nem lesz xbox360m, pedig nagyon szeretnék. csóró vagyok és soha a büdös életbe nem lesz... fiatal vagyok, még nem dolgozok, igazából nem is hiszem, hogy bármihez is lenne tehetségem, vagy vmiben helyt is tudnék állni... pedig jó lenne és remélem sikerül.
ha egyszer lesz melóm, tisztességes fizetésem, akkor veszek végre egy rohadt xbox360t és bepótolok mindent és mindent megveszek eredetiben, ami érdekel... abból pedig akad bõven... ugyanis eddigi életben igen kevés dolgot tudtam csak megvenni, mármint játékot pcre, de arra büszke vagyok és a mai napig játszom is velük... mondjuk nem is olyan régiek.
de egyszer volt xbox360m, csak túl melegedett... v ilyesmi... jó lenne ismét egy.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Totti5
Letöltöm... Nem fog belerokkanni a nincsendó a csilliárdos hasznával amit összeharácsolt a túlárazott GC hardweren és a Wii sportokon meg a 20 Marió játékon. Nintendó címeken kívül pedig sok értelmes nincs rá, csak 1-2 jrpg, meg tán platformer abból is a Last Story érdekel fõleg ha kijön EUba is.

wander01
erre csak az örökzöld klasszikussal tudok válaszolni :)

"Get a Life"

Wii tenyleg elgondolkodtat engem is. kerdes, hogy honnan lehet beszerezni olcson pl Super Mario Galaxy 1-2-t? mert meg az angol boltokban is 30-35 fontba kerulnek. es nyilvan pont a hasonlo Nintendo cimek erdekelnenek. igy viszont nem biznisz.

Totti5
Nyilván KELL PS3 és Xbox is, mert olyan játékok vannak amiket vétek kihagyni. Amúgy 25 ezer lesz õsztõl a Wii 2 játékkal, mósön plusszal és minden egyébbel.. erõsen gondolkozok rajta hogy kellene egyet venni, mert az tényleg már nem sok érte. PS3 még várhat 1 évet, max az Uncharted 3 miatt majd elkérem megint havertól:) 1 hétre.

Ismételten csak ennyit tudok hozzáfuzni: <#eljen><#worship>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

istenkem, ezt majdnem megkonnyeztem.<#rinya><#law><#idiota>

Totti5
Hát ezaz, te félvállról veszed mi nem.

Nekem megvan a lista 6 évre visszamenõleg hogy miket kell beszereznem visszamenõleg... és nyilván megvan a lista arról is hogy mik kellenek azok közül amik az elkövetkezõ fél évben jönnek ki. Követem a híreket, ami érdekel arról mindent elolvasok, megnézek és minden évben úgy várom az E3at és a Gamescon-t vagy a Tokyo Game Show-t mint a karácsonyt:) Én gémer vagy, nekem ez ( is ) a hobbim.

van az tobb is, plusz a nyelvi vagy funkcionalis teszteloket nem is szamoltuk.

"aki meg ezekbõl a hülye játékokbol lelkiismereti kérdést csinál, hát nemtom..."

végulis 50-100 ember dolgozik rajtuk akár évekig...

<#eljen>
OFF
Ha az embernek megvan a lehetosége, hogy warezoljon, akkor tényleg leszed minden szart, én is ilyen voltam 4-5 éve, amikor még pc-n játszottam.
Amióta boxom van, egy játékot sem toltottem le, nem is veszek meg minden szart (nincs is rá keret), csak azokat, amikkel tudom, hogy sokat fogok játszani.

ON

Amikor én az xbox mellett dontottem, tobb tényezo is szerepet játszott. Egyik az exek. Jobban érdekelt a Halo, GeoW, mint a ps3 akkori felhozatala. A másik ok, hogy sokkal olcsóbb volt.
Viszont mivel játékos vagyok, nem fanboy, ezért pár nap múlva egy ps3 is a tulajdonomba kerul, mert van pár játék, ami nagyon érdekel.

wander01
na ebbõl látszik hogy tulságosan ráértek, ki a faxomnak van ilyen baromságokra ideje? :)) én ugy játszok konzolon hogy este felmegyek a két nagy okosoldalra, megnézem a napi felhozatalt, és jéééééé, kijött ez meg az, lol, meglessük. mire megkeresem a dl lemezeket lejöttek. kicsomagol, kiir, kész. hétvégén meg kiprobálom. ha nagyon szar odaadom valami ismerõsnek. ha kicsit szar elrakom hátha valamikormunkanélküli leszek :))
demok?? youtube videok?? azt se tudom mik fognak kijönni a következõ fél évben, egyedül a dead island-et várom, szeretem a zombikat, de semmi másról nem tudok. annyira nem is érdekel :) aki meg ezekbõl a hülye játékokbol lelkiismereti kérdést csinál, hát nemtom...

Totti5
" viszont a másikon lehet tolni a fosokat amikért kár akár 5ft-ot is kiadni, de azért megnézné az ember..."

Miért kell "fosokkal" játszani? azért vannak a demok hogy megnézd õket, azért vannak a yutub videók hogy a fél játékot végignézd a megjelenés elõtt.

bicikli :D

wander01
amugy vortel jol mondja. ha kõkemény boxos vagy akkor tényleg 2 kell. egy amivel live-ozol és megveszed, ugye ezek a jobbak, de kevés van belõlük. viszont a másikon lehet tolni a fosokat amikért kár akár 5ft-ot is kiadni, de azért megnézné az ember...

a kocsi az egy dolog. ha nem pesten laksz kell mert máshol nincs tömegközlekedés. az hogy megyeszékhelyen oránként 1 max 2 busz van nevetséges :) és inkább a konzolrol szoknék le mint az autozásról :)))

Totti5
Egyrészt nem azért "kelendõbb", mert attól hogy itthon 10bõl 8 warezol az nem vonatkozik más országokra... Ami tény hogy XBLA nagyobb számokat és több bevételt generál mint a PSN és ami tény hogy szoftwer eladások terén is jobban teljesít az Xbox mint a PS3.

Bogdogege
Na ja, wander kolléga amúgy el is árulta miért kelendõbb a X, én is azt csinálnám ha nem vertem volna szét, meg még sokan mások.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

*gondolok

ha en a warez szot meghallom, nem arra gondolom, hogy microsoft vagy sony karosodna emiatt (persze ok is), hanem elsosorban a jatekfejlesztok...