288
Konzolvásárlás előtt – mit, hol, mennyiért?
-
#208 köszi srácok a sok hasznos infot, akkor guglizom egy sort :)
az a baj, hogy nem "kicsit" drágább az eredeti játékok vásárlása mint a netről letöltés... higgyétek el nekem is egyszerűbb lenne megvenni a boltban a játékot, berakni és annyi, már megy is, nem kell aggódni semmi miatt
de egy új játék ára 10+ is lehet, ami nevetségesen sok szerintem... van amikor kijön 3-4 játék is havonta ami érdekelheti az embert és játszani akar vele... nemtom hogy vagytok vele, de nekem nincs ennyi pénzem havonta játékokra -
#207 Áhhhhhhhhh... Mind = mint. :) -
#206 Szerintem meg nem kell hozzá BD lemez, felmásolja a vincsire a cuccot, és nyomatja. Xbox-ból JTAG-eset érdemes venni, ha erre akarod használni (mert ha nem JTAG-es, akkor lemezről tudsz csak játszani), és igen, igénytelen vagy, pokolra jutsz, meg ilyesmi. :)
(Amúgy szerintem jobban jársz az eredeti stuffokkal, tény, hogy kicsit többe kerül a fentartása, de sokkal nagyobb fun online játszani, mind gondolnád) -
#205 Utolsó kritérium alapján szerintem egyértelműen X (DL DVD-k olcsóbbak, mint a BD lemezek + gyanítom te sem rendelkezel BD íróval) - már ha nem a PS3 exkluzívok érdekelnek (Uncharted-et ajánlom). Csak majd figyelj oda a gép meghajtójára, ha jól tudom, X360 slimnél nem mindegy, milyen van benne, mert nem mindegyiket lehet flashelni. PS3-nál elvileg ilyen gond nincs, ott csak a gép firmware verziója fontos, de ha jól rémlik, lehet downgradelni. Egyik sem 'hard fact', de talán el tudsz indulni. Egyébként meg, pokolra kerülsz, igénytelen vagy, meg gyökér is...
Megbízhatósághoz visszatérve, ebből a szempontból én fokozottan kockázatosnak látom egy használt x360 beszerzését, fene se tudja miért is akar megszabadulni a tulaja tőle (pl lehet, hogy RRoD javított valami kontár által, az meg nem egy életbiztosítás...) -
#204 és az utolsó kritérium szerint milyet vegyek? :) -
#203 mindegy milyet veszel, bármelyik beszarhat. legyen minél ujabb, kb ennyi.
ha meg meghal a gép, igy jártál (anyagilag jol, de ez akkor hidd el nem fog érdekelni téged se, csak annyit látsz majd, h esetleg ment a levesbe 40-50k) -
#202 senki? :) -
#201 mondjuk a gombák még nem is annyira, de a ravaszokkal elcseszték az egész fps mizéria feelingjét... hiába vettem kiegeket, azokkal se százas a kontroller ravasza, ráaádsul csomo játékban eleve nem lehet emiatt a ravasszal lőni :(((((( illuziorombolo :(
persze ezen a 360 joy se segitenete :( -
heady #200 Ez az én oldalamat is felettébb furdalja, mivel nem nagyon jon be a dualshock3 :( -
#199 nekem az xbox is slim és a ps3 is slim és melegben a ps3 elképesztően felhangosodik, az xbox viszont nem. alapjáratonm 22 fokos szobában a ps3 némább, de ott még az xbox sem zavaró.
ergo régen: ps3 > xbox
manapság: xbox > ps3
hang szempontjából. ami alapján sose vennék gépet... JÁTÉKOK, kedves #1 :) mivel akarsz játszani? na, azt vedd! -
#198 hogy játszol x360 kontrollerrel ps3-on? -
#197 ha használtan szeretnék venni konzolt, akkor milyet érdemes?
nem akarok online játszani, legyen hdmi port rajta, ne legyen hangos, ne szarjon be (3 led meg mittudomén) és lehessen rá warezolni játékokat (tudom, tudom, a pokolra kerülök, igénytelen vagyok, gyökér vagyok...stb. :)) -
#196 játsz onliva-al addig gépen, ott félórás demók vannak -
#195 Felvehetlek, de én abszolút nem szoktam multizni. Egyelőre meg játszani sem, mert lassú a posta Dühítő, itt mellettem a konzol, de max 10 perces demókat tolhatok! Sebaj, majd talán holnap...:) -
heady #194 A joy és a haverok miatt nem váltanék teljesen ps3-ra :) Az exeket majd beszerzem rá, ami érdekel, és ennyi. -
SlickAdam #193 *befejezteD -
SlickAdam #192 mondd ezt majd ha befejeztem a ket Unchi-t... :D -
heady #191 Hiába, nekem a box marad továbbra is az elsodleges platform, és ez az osz nagyon eros, nem hiszem, hogy beférne novemberben. (anyagilag) Sajnos :( -
SlickAdam #190 ugy osztd be, hogy a 2 utan egybol a 3.-at akarod majd, ami csak novemberben jon... :D -
heady #189 Akkor alig várom, hogy végezzek az elsovel :) -
SlickAdam #188 es a masodik resz ugye meg sokkkkkkal-sokkkal jobb...
-
heady #187 Ha gondolod, akkor vegyél majd fel friendnek, én is most vettem ps3-at.
Az id-m: FunnyHeady91HUN
-
#186 Kösz a tippet, de végül máshol vettem, némiképp drágábban...
Totti5 (#122):
Ahogy írtam, videók alapján ítéltem. Mikor egy konzol témában nálam járatosabb ismerősömnek is így jellemeztem az Unchartedet, szokásától eltérően nem szedte le a fejem, úgyhogy gondoltam áll a jellemzés Mindenesetre most kipróbáltam az 1 demóját, egész bejött (pedig itt is van ugraburga; alighanem fel is kerül a beszerzendő listára), de valóban, kicsit lehet, hogy túl akciódúsra sikeredett:) -
SlickAdam #185 anyad picsajat majomgyerek... -
#183 nem tudtam elfogadni a chat felkérést, van msn-ed? -
#182 Nincs, de heti szinten képben vagyok mindennel ismerős által. -
SlickAdam #181 PS3-on ki kene probalnod a Sports Champions pakkban az asztali teniszt. hihetetlen pontos az egesz. ugy csavarhatsz, ahogy csak akarsz. tokeletesen lekoveti a kontrollert. -
#180 neked van ps3-ad? -
#179 Kinect Sportban a ping pong az egyik kedvencem és egyszerű, vagy előveszed az ütődet, vagy ha nincs akkor megfogod a távirányítót és máris meg van oldva a dolog:) -
#178 Ja egyébként engem baromira zavar ha nincs a kezemben semmi pl ping-pongozás vagy teniszezés közben. Nekem a Kinect ezen a téren nem jön be (mikor kinect-ten ping-pongozunk barátnőmmel, én akkor is szoktam fogni közben a kezemben a TV távirányítóját :D), kinecten inkább a bowling, a foci meg a röpi nagyon jó :P -
#177 Remek, ebből mi következik?:) rossz döntés volt kinectre kiadni azt ami kontrollerre készült... amúgy használható ha rendesen játszod, csak a játék nem jó. -
#176 Ezt tapasztaltam. Én többre számítottam a Wii esetében de amikor csuklóból képernyő sarkától a másik sarokig kis mozdulattal elment a krúzor akkor onnantól kezdve kb kontrollerrel is irányíthattam volna a játékot, de 2en pl a Dead Space rail shooter nagyon jó élmény volt!
Kinectre:
Kinect Sports
Dance Central
Michael Jackson Experiance
Your Shape Fittness Evolved
UFC Personal Trainer
Child of Eden
Fruit Ninja
Kinect Adventures
Body and Brain Connection - logikainak
Carnival Games: Monkey See, Monkey Do
Kinectimals - kicsiknek -
#175 ez a játék hatalmas szar. de még autopilóta is van benne? -
#174 Amúgy a motion plus-szal elég durván pontos a wiimote is elhiheted. Pl mostanában virtua tennis 4-ezni szoktam, és mivel élőben is szeretek teniszezni, ezért van tapasztalatom, és eléggé hasonlóan kell a mozdulatokat végezni a wiimote-tal, hogy a kívánt ütést érd el! -
#173 hát én eddig csak kétszer kinect-eztem, egyik ami a videokon is van, egyszer meg egy panel nappalijában, hát hely az kell neki. de az egész társaság ugy kitikkadt hogy másnap mozdulni nem birtunk, de ez kb délután öttől éjjel háromig tartott, főleg kinect sports-al. akkor eldöntöttem hogy majd szerzek egyet valamikor, én azt várom hogy fasza lövöldözős gammák jöjjenek rá ki, ilyen müanyagstukkerekkel :D na az már hardcore árkád lenne :))) -
#172 -
#171 Azt mondod? csak az a baj, hogy a kinect meg a wii után, már nem akarok 3. mozgásérzékelős kütyüre költeni... úgy se használnám ki. Kinecttel a kinect sport-on kívül mit érdemes játszani? -
#170 Kinect lagja 0,3 tized amit te játékban észre sem veszel, a további késések és pontatlanságok pedig játékfüggők és fejlesztőfüggők.. van ami nagyon pontos, van ami siralmas. A jó játékokkal kell játszani.
Wii mozgásérzékelés kimerül a csuklómozdulatokban, így kb semmi értelme nincs, a pontosságról meg ne is beszéljünk, igaz még nem próbáltam a plus kiegészítőt ami szintén egy pofátlan lehúzás volt a nintendó részéről.
Használható persze, de... inkább fárasztó mint jó. Tessék kipróbálni a Moveot hogy milyennek kellett volna lennie a Wiimotenak. -
#169 hehe. Nálam egyszer volt, hogy a 67 éves faterommal és a 3 éves unokaöcsémmel együtt az egész család bowlingozott kinecten :DD ettől függetlenül sportjátékokat fifa kivételével inkább wii-n játszunk már :) -
#168 Kinect tényleg a partyjátékok csúcsa, bár az a bunyós játék ami a 2. videón van szemétre való, de a Kinect Sports csúcs egy program! Eszméletlen partykat csaptunk vele. Nagyon várom a 2. részt.