1462
  • darkling
    Én dec. 31.-én kaptam és tavaly áprilisban iratkoztam fel/töltöttem ki a kérdőívet.
  • mnorbi2
    semmit sem csak start és fut szépen. január közepén fogok kapni még 2 meghívót , nekem már minden barátomnak van szoval lehet tudok majd adni.
  • mukika
    Gondolom neked akkor nem kellett semmit állítgatnod. Első indításkor a "The Instruction at 0x00000000 referenced memory at 0x00000000 the memory could not be written" hibaüzenetet kaptam, aztán a játék újraindítása után az Intel kártyával indította el, iszonyat kevés fps természetesen emiatt... NVIDIA vezérlőpultban beállítottam, hogy az NVIDIA kártyát használja (legújabb driverek vannak fent, stb, stb...). mégsem. Újra kellett indítanom a gépet, hogy megint megpróbálja az NVIDIA-t, de ismét hibaüzenet és ismét kezdhettem előröl.

Próbáltam még, hogy a parancsikonba beleírtam, hogy "-dx9" (support is ezt ajánlotta) és rendszergazdaként elindítani. Ebben az esetben elindul hibaüzenet nélkül, viszont először fekete képernyő, majd az asztalt látom az ikonokkal, viszont a játék fut a háttérben, hallom a background zenét, de ha alt+tab-al kiválasztom, akkor is csak az asztalt látom, semmi egyéb. Feladatkezelőben tudom csak kilőni, utána viszont elindul, de megint ultrakevés fps és az INTEL kártyát használja, nem az NVIDIA-t...

Próbáltam még a kompatibilitást állítgatni, meg igazából mindent végigpróbáltam amit találtam a hivatalos fórumon, de egyik sem segített.

@devilking: Kitöltöttem a tesztet és ha jól emlékszem kb. a legelsők közt jelentkezhettem anno... Igaz laptop config-al, szóval lehet ezért is kaptam meghívót, hogy tudják vizsgálni ezt a problémát amit leírtam.
  • devlking
    Érdekelne, hogy akik mostanában kaptak meghívót (nem friendet), azok mikor iratkoztak fel, és hogy kitöltötték-e a kérdőívet.
  • mnorbi2
    én is laptop + gt755 m és simán megy
  • mukika
    Kedd éjszaka kaptam meghívót (1+2 friend invite) és azóta csak laptopon lenne lehetőségem játszani vele viszont nem megy... Intel+NVIDIA kártya van a gépben, de az istennek sem bírom rávenni, hogy az NVIDIA-t használja. Több embernek is ez a problémája, a hivatalos fórumot olvasgatva, de nekem nem sikerült még megoldást találnom, pedig mindent kipróbáltam amit ott írtak. Illetve ticket-et is küldtem, kaptam is választ a support-tól viszonylag gyorsan, de egyelőre az sem segített... Szóval vannak itt még gondok, de természetesen ezért béta a béta.
  • Braikingboss
  • j0nNyKa
    hát könnyebb mint helyesen írni az kurvaélet
    de ha egyszerős a "vijjogo sas" akkor erős.
  • Vahur22
    Én sem egy ilyen patchnotera gondoltam. Egyébként pár készitö az ujrainditás után fent volt general chaten, és szóvá tették hogya következő mérföld köves patch kész van ugyan de még tesztelik. Szerintem hamarosan megkajuk. Ami mostanában feldul, hogyha esper jön instába csak azt a szaros vijjogo sast tudja tolni. Jó nehéz class.
  • mnorbi2
    persze ez igaz , teljesen.de már egyszer eltolták fél évvel... mondjuk ha Teso jó lesz nem is baj hogy ha csak junius juliusba jön ki :P
  • Anthrax
    Amit dolgoznak és amit te látsz belőle nem ugyanaz. De inkább késsenek vele minthogy megint fél évet-1 évet kelljen várni alapvető funkciókra.
  • mnorbi2
    nem sok egy hónapa alatt... nem is értem elmentek 2 hét szabira decemberbe. Persze lehet jöv héten kapunk egy nagy patchet. Ncsoft nagy cég sok pénzzel de ott is részvényesek ülnek akiknek kell a profit. De ha így haladbak tényleg nyár lesz belőle...
  • j0nNyKa
    Patch Notes for January 8th, 2014 (Build 6449):

Dungeon:

Stormtalon - Skyborn Gusts: Adds summoned by Overseer Drift-Catcher and Arcanist Breeze-Binder should now despawn when they leave combat.

General:
    The player's actual level will now always be checked when determining eligibility for Quests and Communicator calls, instead of their temporary effective level (such as when joining a battleground match).
    Login and character screens now show realm status.
    We now properly display other dead players' units to the player as activatable so you can rez them.
    Players will no longer have their progress blocked by the Caretakers' Purifiers NOT spawning. Purifiers will now despawn automatically.
    Matching games will crash less often
    Fixed more instancing bugs resulting in players zoning into dungeons that had already been partially completed.
    Fixed a potential crash when dragging items onto the action bar.
    Fixed rare crash when initializing fonts.
  • j0nNyKa
    próbálj meg kérlek bejelentkezni a hivatalos fórumra, mindig minden kérdésedre ott van a válasz
    a server status and beta updates szekcióban van minden ami fontos, itt fog megnyílni egy topic neki, amint a fejlesztők összeírták
    amíg itt nincs topicja, addig nem létezik, illetve ha pici peccs volt, akkor ebbe a topicba írják be alulra új hozzászólásként
  • Vahur22
    Elő tudott valaki kaparni infót a patchröl?
  • Braikingboss
    Írják a fórumon is. De mint mindig kedd 17:00 lesz újra szeró nálunk.
  • Vahur22
    Meddig lesz lelőve a béta szero ?
  • mnorbi2
    Ma voltam 2 dungeonba is , nagyon imba ! Úgy kell elképzelni , nagyon pörgös , minden masodpercben koncentrálsz és csinálsz valamit , nem csak 123 nyomkodod , de folyamatosan dodgeolni kell , a boss mechanismusok már 20 as szintem is nagyon jok, általába minimum 3 phase , mind más , nem csak addok jönnek , useolni kell itemeket felvenni stb , brutal. Healereknek külön tisztelet aki ezt tudja csinálni...
  • Marfy
    Ez is csak azért annyi, mert nem nyitják egyszerre az összes raidet.
    Amúgy csak 2 hét lenne :).
  • Vahur22
    A rift uj kontentjével elég izmos. Regulost szegényt meg agyon nerfelték hogy játszanak az uj kontentel is :(
  • Strayhand
    "pár hónap alatt kipörgethető content"

Mert létezik olyan MMO amiben nem lehet pár hónap alatt kipörgetni az aktuális contentet?:)
  • Marfy
    Ha tartják a tavaszi megjelenést sokan fognak jönni.
    A WoW-hoz még kb. egy évig nem lesz másik kieg. és igazából már most érezhető, hogy 1-2 hype szerver kivételével ki van halva az egész.
    Számomra már semmi újat nem fognak tudni mutatni, a karaktermodellek és a pár hónap alatt kipörgethető content, engem nem fog ott tartani.
    Remélem a Wildstar nem lesz elhanyagolni, mint az Ncf*os-os társai.
  • j0nNyKa
    lehet ? :)
  • Braikingboss
    Ha rákattintasz arra amit craftolni kell akkor mutatja a tech threen miből mennyit kel még gyártanod hogy azt felold hogy craftolhasd.
  • Vahur22
    Oké lehet hogy én vagyok a béna, de kaptam egy csomo olyan kraftos questet mit még nem si tudok gyártani a skillem kelvés vagy nincs megtanulva ? És hol tudok recepteket megtanulni ? Voltam a fövárosban is és semmi. :(
  • Vahur22
    Olyan 5-6 óra játék után azt kell hogy mondjam igaz az interface indegesítő és kitakar sokmindent. Egyébként a telegraph rendszert nagyon hamar megszoktam. Remélem sokan jönnek majd játszani mert nagyon fun és szép is aki szereti ezt a cartoonos látványvilágot.
  • mnorbi2
    én is 20 ig viszem el csak aztan majd élesben . majd nerfelik, de emaugy én néztem ma is spelstingert ugy ölt mint a gép mindent ..sokkal gyorsabban mint én. láttam solozni speder queen 5 föst is vele
  • Omlás
    Alacsony szinten konkrétan kb mindegy persze azért a kasztnak szükséges statokat kell gyúrni. Szándékosan nem pörgetem túl a játékot nem szeretem lespoilerezni magamnak megjelenés előtt a dolgokat :) de lvl 15 környékén kb mindegy, hogy dps vagy tank cuccokban vagy. Tanknak főként Support power grit techpower szerintem de kevés az infóm ez alapján messzemenő következtetéseket nem vonnék le. Az biztos, hogy én kicsit OP-nek érzem az engit jelen formában ha nem eszetlen az ember és ésszel játszik effektíve halhatatlan terminátor. Az "ulti" képességgel meg kb szó szerint terminátor :D.
  • mnorbi2
    gondolom tankoltál már vele , mi e fő irány statokba ? nyilván grit kell ,de utánna tech vagy insight és emellé full suport pover ?
  • j0nNyKa
    egyébként a lent linkelt watermark removal szar működik, de csak a 32 bites klienssel
    ezt úgy lehet kijátszani a legegyszerűbben, hogy a client.exe-t win xp sp3 kompatibilitási módba kell állítani, és voila - nincsenek idegölő számok
  • Braikingboss
    Sok bugos quest van amit folyton javítanak és sok új tök felesleges ezeket kérdezni.
  • j0nNyKa
    hivatalos fórum emlékszik :)
  • Vahur22
    Azóta rájöttem hogy lvl 10 kell és 9 en még hiába nyomom a csávót megtaláltam. Esetleg dominion oldalon emlékszik valaki mik a bugos questek ?
  • Omlás
    Egy kalapács van az npc feje felett arra keresgélj :)
  • j0nNyKa
    aucs
    visszamész a ~6-15ös területre, és annak a "fővárosában" megkeresed a crafting részleget
  • Vahur22
    Jaj bementem Illiumba, de nem fejtettem meg hogy lehet tradeskillt huzni vagy felvenni vagy trainelna akármi. Help :)
  • Omlás
    Játszom engivel is meg medickel is az én tapasztalatom az ,hogy engivel gyorsabban haladok. Nagyobb e a dps nem figyeltem de észrevehető volt számomra a különbség. Persze az is lehet, hogy nekem nem fekszik a medic :]. Spellslinger számomra gyengének tűnt vagy nem az én stílusom. A warrit mikor próbáltam volt kineticenergy bug így effektíve játszhatatlan volt különösebb tapasztalataim nincsenek, stalkert meg még nem próbáltam, esperrel is korrektül lehet haladni bár a light armor nem az én világom :] :].

Teljesítmény beli gondok még mindíg vannak de erősen javuló tendenciát mutat. Vannak most is érdekes fps értékek de túlnyomó részt láthatóan jobban fut a játék. Igaz még mindig az elvártnál gyengébben. A lenti konfigon városokban be esik 25 fps körüli értékekre ami számomra már zavaró. Nem kell nekem 100fps de azért jobban örlünék egy fix 35-40 fps-nek :) mert jelenlegi állapotban a tömeges pvp és raidelés ebben a formában kb lehetetlen lenne. Persze béta és érezhetően javul a dolog szóval bizakodok, hogy lesz ez még sokkal jobb is.

Hangulat még mindig zseniális ha partyban csapatja az ember akkor tovább javul a fun faktor.
  • j0nNyKa
    watermark removal utility-vel, annyi vele a baj, hogy minden patch után elfelejt működni, nem is tudom, hogy éppen most működik-e, ki kell próbálni
  • Vahur22
    Volna egy kérdésem. Bétában ezek a számok ami beteriti az egész képernyöt ki lehet valahogy kapcsolni ?
  • mnorbi2
    tradeskill is nagyon tetszik , külön talent rendszer , ahogy összeraksz egy itemet zseniális .
    Viszont hogy lehet world designokat szerezni egy adott mappon ?
    illetve azt taglalták generalon hogy vannak vendorok ahol 30 percenként változik a kinálat , erröl valami info milyen nevű vendorok lehetnek ezek ?