WildStar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Hát igen, sajnos elég gyengék a mostani mmo-k, nem hiába tértem vissza ma wowozni, ez is mutatja mi is valójában a helyzet e téren...

cataflam02
TESO valami eszméletlen gagyi lesz, amit eddig láttam belõle szégyen.
Felesleges belõle MMO-t készíteni, singleplayer játéknak fasz meg minden, de ennyi, maga az TES is modokkal a tökéletes.
A modolhatóság ami igazán jóvá teszi, de ez az egyik tényezõ ami miatt a TESO hatalmas bukás lesz.
Wildstar se más, csak annyi a különbség hogy az nem fog teljesen a süllyesztõbe veszni 8-12 hónap és átáll f2p-re.
B2P modellel esélytelen már eladni játékot..
Arról nem is beszélve, hogy annyi MMO megjelent már köztük rengeteg overhypeolt, de valahogy mindig kiderült, hogy nagyobb volt a füstje mint a lángja..
Lásd: GW2, SWTOR, AOC, TERA, RIFT, WHO, AION
Persze nem merik a fejlesztõk megerõltetni magukat kreativitásban, ezért nincs még mindig egy méltó ellenfele a WOW-nak, hiába mára már az is elég szar lett, de még mindig azt nyomják a legtöbben.
A Wildstar és az Everquest NEXT egy jó ki indulás a NEXT-GEN MMO készítés felé, de nem õk lesznek a megváltók az biztos.

One more story

BoneDragon
Nem értem miért van mindenki ráizgulva arra a játékra, eddig 0 érdeklõdést keltett bennem és ahogy elnézem csak a neve fogja eladni. Ez meg ontja magából a hangulat...

Braikingboss

Don Kartács :)

Braikingboss
Biztos nem. Szarnak az ESO-ra. Teljesen más stílus annak ellenére hogy MMO. Pl engem hidegen hagy az ESO mert maga pl a Skyrim se jött be.

most hogy hivatalos eso 04.04.2014 szerintem behuzzák február vége március eljére..
BoneDragon
Steam megy, de a stream nem biztos. <#hehe>

Hu baszki, köszi szépen, ez egy velõs vélemény nyilvánítás volt !!!

Steam megy ?😄
+1

abszolult így érzek én is ! Tuti ütni fog !
j0nNyKa
Szerintem abszolút AAA mmorpg lesz belõle az eddig látottak alapján. Nekem most az a legszimpatikusabb, hogy nincs igazán túl hype-olva, nincs vele kiplakátolva az internet, hogy "nézzétek parasztok, jön a világmegváltó MMO!", hanem szépen csendben elkészítik.

Amivel egyértelmûen kiemelkedik, és amivel nagy tömegeket vonzhat be, az a világ, és a hangulat páros. Egyedi, új, szerethetõ, hangulatos. Nagyon. Elérik, hogy akarj része lenni, akard tudni, hogy milyen állatság fog történni a karaktereddel fél óra múlva, vagy holnap, vagy 1 hét múlva. Akarsz haladni is a contenttel az újdonságok miatt, de akarod még élvezni azt is, ahol éppen tartasz. Szerintem ez utóbbit nem nagyon szokták tudni eltalálni máshol.

A grafika az ugye lehet megosztó, merthogy rá lehet mondani, hogy "mesés". Visszajelzések alapján mondjuk alapvetõen nyertek a megjelenéssel, de biztos lesz, aki az orrát húzza emiatt. A minõség szuper, szépek a dolgok. Mondjuk performance gondok ugye akadnak, ez súlyos hiba.

Hangok zenék fejlõdnek folyamatosan, a helyükön vannak, bár a saját zenékkel még mindig jobb 😊

Housing az egyértelmûen üt-ver, mint mondtam, hangulaton is nagyot dob, és a játékidõt is kitolja kb a végtelenségig, mert nyeli a pénzt mint gólya a békát 😊

Elérték a készítõk, hogy akarjak craftolni. Ez a nem gyenge dolog, mert mindig az utolsó dolog volt, ami érdekelt. Itt meg akarom, pedig semmi forradalmi nincs benne, jópár régi ötlet, meg 1-2 új összegyúrva, de mûködik. Én ugye architect vagyok, ami többek között a housinggal kapcsolatos cuccok gyártására jó. Ugye alapból a favágás "való" hozzá, mint gyûjtögetõ szakma, illetve a növény gyûjtés, ami viszont bárkinek elérhetõ "ingyen". Viszont a jobb fajta virág ritka, úgyhogy kénytelen vagy a kertedben elültetni a talált magokat. Ja, hogy jó lenne fejleszteni a kerten, hogy több magot ültethess? Semmi gond, fejleszd az architectet, és tied a pálya. Na most ez pont az az ördögi kör, ami miatt AKAROM a craftingot, tier kettes kertet akarok, hogy a sok növényemmel lecserélhessem a fa asztalt a házamban valami epic mosogatógépre (/enyhetúlzás). Na ezt az elõzõ mondatot soha a büdös életben nem írtam volna le a wildstar elõtt 😊

Igazából az bíztat, hogy rengeteg dologról még nem is tudok. Dungeon-ökrõl csak elvétve olvasok a cseten, PvP-t alig 3x próbáltam, meg úgy egyáltalán, minden nap találok valami újdonságot, amirõl addig nem is tudtam, hogy van a játékban.

Story-t most átugrálom, pedig amennyire követem, tökjó. Mondjuk ebbe a világba nem nehéz élvezhetõ story-t írni, nyilván tele van abszurd baromságokkal, humorral, meg rengeteg robbanással. Mi kell még? 😊

Kéne írnom rossz dolgokat is, mi ? Vannak, dehát béta. Gamebreaking dolog nincs, mondjuk nálam nincs performance gond, azért merem ezt leírni. Nyilván ha szaggatna, nem örülnék 😊
Balance nem tûnik jónak a többiek leírása alapján, az engineer op, a többi meg kutyafasz. Bár tegnap láttam ezt a "rouge" kaszot (nem tudom a nevét), az kb egy másodpercen belül ölt olyan szörnyeket, amiket én 5-6 másodpercig ölök. Ja, és stunolta mindet, meg se ütötték. Õ nem panaszkodott 😊
Van 1-2 bugos quest, meg ilyesmik, de folyamatos javítások vannak, nem tudok panaszkodni. Fõleg ha azt nézzük, hogy még megjelenési dátumot sem toltak az arcunkba. Ahhoz képest überfasza. Nem mondom hogy jövõhéten ki is adhatnák nyugodtan, de -hacsak az endgame nem teljesen lófasz- egy fél éven belül ebbõl bizony játék lehet. Várom. 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szerintem én voltam a 3-4 ember közül az egyik 😊
És igen én SZERETNÉM ha tolnád 😄 mert legalább addig is lehet vmit látni a gameból.
Köszönöm hogy reagáltál az accos dologra, persze megértem 😊 és rendben, én se szeretném ha +1 embert kéne kerülgetni 😊 de azért még reménykedem, hátha vki megszááánn ! 😄

Amúgy összefoglalva milyen a véleményed a játékról? láttam h írtad, hogy egyre jobban változik meg pozitív irányba a játékhoz való hozzá állásod. És ez bizalom gerjesztõ.
j0nNyKa
😊
accot nem adok, mert így is többen használjuk, és már sorbanállás van
streamet nyomhatok persze ha van rá igény, igazából alig nézte 3-4 ember az utóbbi pár alkalommal, aztán mondom akkor fölösleges
de ja, pl. ma meló után tervezek egy nagyobb kockulást, majd akkor tolok streamet is 😊

Sziasztok,

A meghírdetése óta soron követem a játékot, de eddig fel sem merült bennem hogy megnézzem az Sg fórumot a Wildstar topic szempontjából.

Szerencsére nekem is volt lehetõségem a múlt hétvégi stress test kipróbálására, ami inkább sok sok szenvedés volt, és persze tudom tudom h nem a saját élvezkedésem céljából volt ! 😄
Kb 2-3 ig csak a login sreent sikerült újra és újra aktiválni, majd 3-5 ig elég nagy laggal, folytonos kidobálgatással már lehetett haladni. Igazából 5- a zárásig lehetett élvezhetõen, lagmentesen tesztelni a játékot. Huu azt kell hogy mondjam ez a játék Iszonyatosan jó lesz !
Nekem 100% volt hogy megveszem a gamet, de most már 110% h valami delux v edition packra befizetek !
Pörgõs a game, hangulatos, vicces, tetszik a combat rendszer, az elején választható path-ok is rohadt mókásak, változatossá teszik a gamet. Egyszóval nagyon jó dolgokat vettek át másik játékból, és jó dolgokon újítottak !
Egy Espert és egy Engit probáltam ki. Számomra az Esper lett a nyerõ és már biztos h az lesz a mainem megjelenéskor.(vhogy a többi classal nem tudtam azonosulni)
Nagyon tetszenek amiket írtók a játékról, fõleg a mostanában csöpögtetett friss infók ! (ház, craft, virág ültetvény.. )
Sajnos én ezeket már ne tudtam kipróbálni, meg igazából semmit se 😊 de az biztos h a kezdõ zonán ( a hajón) most már csukott szemmel is végig fogok tudni menni 😄

Jonnyka: Ha érzel rá affinitást, sûrûbben is lökhetnél streamet, és a zenével sincs baj ! 😊 (ha esetelg belefér a többi classt is bemutathatnád, persze a te szórakozásod a fontos, nah de mégis ... 😛 )

Magyar klánososdi engem is érdekelne !

További szép napot !

u.i: Ha esetleg a bétázók közül van aki keveset tud játszani, és érez magában némi adakozó szellemet, én szívesen tesztelném a játékot ! 😊
j0nNyKa
<3

j0nNyKa
érdekes, nekem meg pont a medic tûnt gyengének (lehet hogy a warri meg a spellslinger még annál is gyengébbek? az gáz, mert akkor súlyos balance gondok vannak)
egyébként az elõbb hogy beléptem, cseten pont írta egy tag, hogy szerinte a spellslinger a legerõsebb .. 😊

bladeleaf magot a növénybõl szedem, de tényleg baszom ritka
az elsõ nagy terület "vége" felé van pár darab elszórva, meg a második nagy területen
én úgy "farmoltam", hogy nagytérkép megnyit, tökig zoomol, hoverboardra felpattan, autorun + folyamat ugrálás, és pásztáztam egérrel a térképen megjelenõ node-okat 😊
de ez kb egy alkalommal volt vállalható, soha többet, de nem is kell, ültettem 😊

én instába, vagyis "dungeon"-be keveredtem, igen

Braikingboss
Indíthatnál más karaktereket is aztán alkoss véleményt a játékról. Nem egy heavy armoros ranged dps/TANK karakterrel ami mellett még robotok is rohangálnak.

Amúgy most medicel megyek és azzal sokkal könnyebb a game mint pl wari vagy spellslinger. Atom erõs karakter annak ellenére hogy medic 😄

Lehet ültetni növényeket a kaertbe de a magok a mobokból esnek vagy maga a növénybõl. Honnan szedsz bladeleaf magokat??

Amúgy a játékban van Adventure és insta is. Az adventure hullámokból és fázisokból áll. Ez fõként reput ad amibõl jó kis cumókat lehet venni.
Az insta az meg insta magáért beszél.

Hiányoltam hogy a szakmáknál nincs jeweles vagy enchantos. Hát külön van választva a játékban. Nagyobb szinten esnek olyan cuccok amiben van már slot xy természet alapú. A fõvárosban van külön mûhely ahol azokat lehet csinálni. Persze a gemekhez megint más alapanyagok kellenek amik szintén mobokból esnek.

j0nNyKa
nem nehezebb mint megtalálni a válasz gombot sgn, az igaz 😊
nem tudom a terület nevét, nem messze van attól a (fõ?)várostól, ahol a housing questet kellett csinálni, és mindez a jófiú oldalon

szerk: beléptem megnéztem, Thayd mellett van, Galeras a terület neve, és Thundercall Village

milyen instaba vagy , azok 20 szinttöl vannak ? az valami más azért lehet könyebb nem ?
j0nNyKa
én biztos nem 😊

3 észrevétel:
- nem tudom, én keresem a játékban ezt a nehézség dolgot, de.. most betévedtem egy instába így felfedezés közben, rózsaszín nevû superior enemy-k támadtak rám, kettessével még simán öltem õket, kibírtam kb 10 ütést, ami rengeteg
- rájöttem, hogy lehet növényeket ültetni a kertünkbe, mekkora epicség már? nem kell vadásznom a bladeleaf-et (merhogy k.... ritka) 😊
- hoverboarddal bizony lehet hegyet mászni:

igen kaptam D

Melyikötök a cica nevü kari ? jót pvpztünk 😛
j0nNyKa
többi bétázó: ti kaptatok highwayman gloves-t ?

Braikingboss
Dps-re nem vettem észre hogy gyenge lenne elég erõs. Általánosságban nagyobbat ütnek mostantól a mobok van errõl fórum téma is de a karkaterek dps-e is jelentõsen megnõtt. Most elkezdtem húzni egy medic-et az is tetszik nagyon.

Csak úgy most beragadt az összes karakterem loading screen végtelenségig. Múltkor is volt ilyen majd csak kijavítják.

j0nNyKa
This patch came in pretty hot so there are a number of issues we're tracking today:

Chat filters are going CRAZY. Words are getting turned into gibberish when they shouldn't be and chat is pretty much incomprehensible right now.
WORKAROUND: We don't have Profanity Filters in the Game Options yet, but you can disable profanity filters through the console by using the command: /eval Apollo.SetConsoleVariable(“chat.filter”, false).
AMPs can't be saved in Ability Sets other than Set 1.
Ability Tier Points can be earned beyond your maximum through some creative exploiting.
BEWARE: We will ban anyone caught exploiting this before it is fixed. Do not attempt to mess with this any further or we'll be forced to close your account.
Spellslingers with T1 of Cone of Frost have a GCD of 30-ish seconds.
WORKAROUND: Using any Tier except T1 will avoid this issue for now.

kartács nem lehet hogy ezért volt gyenge a spellslingered?
btw tetszik hogy állításuk szerint bannolnak a gecibe exploitért már bétában is <#eljen>

j0nNyKa
15 azt hiszem

hanyas szintû vagy ?
j0nNyKa
miért lenne nem agresszívon? menjen öljön 😄

másrészt ezzel a dps dologgal vitatkoznék, 3 pvpt nyomtam, mindháromban torony magasan dps (és kill) elsõ voltam, volt hogy ilyen 2x annyit sebzésem volt, mint a másodiknak

nekem sem tünt fel a nehézség mert szintén engineert tolok.
Az biztos hogy legkisebb dpst tol ha dpst nezzük, viszont azt írják tanknak nagyon jó lesz és azt kell belõle csinálni. nekem vszont a botok nem assistolnak csak a ha küldöm õket vagy aggresivon vannak.
j0nNyKa
ah az lesz az, köszönöm <#eljen>
igen akkor megint belenyúltam az op heavy armoros ranged kasztba úgy látom (hello mercenary <#idiota>)

akit érdekel, screenshot az új peccs nótról (még nem végleges, mert rettentõ sok változás van), így is 3 megás, combos

Braikingboss
Na megkérdeztem másokat és õket is agyon verik a mobok. Kivéve az engiket mert ranged dps heavy páncéllal.
A medicet 2 ütésbõl megölte a mob elõttem 😄
Az a növény meg a folyópartokon nõ. Én ott láttam de hülyeséget nem akarok mondani.

j0nNyKa
hm pedig ekörül rohangálok, és esküszöm mondanám ha tapasztalok ilyet, de nagyon nem
sõt, meg se idézem most a 2 botot, mer tök fölöslegesnek érzem (crit + phis. damage buildes engineer)

btw bladeleafet te láttál már? elvileg ilyen virág node lenne, kéne belõle egy halom, de sehol semmi

u.i.: viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a nagy térképre végre rendesen rá lehet zoomolni
kész, i'm 101% hyped

Braikingboss
Kipróbáltam a 12-es spellslinger aztán 3 ütésbõl majdnem ledarálják. Jó mondom az light armor. Átmentem a 16-os warimra és azt is rendesen összepakolják. Vasárnap simán öltem hármasával a nyomikat most meg majd beledöglök hiába osztom ki az AMP-t is. Pl a wari mob ugrik rám ami kikerülhetetlen fél hp oda. Ilyen 2500 at sebez egybõl. Eddig ilyen 350-400at sebzett.

j0nNyKa
én pont azt veszem észre, hogy ezekkel a talentekkel faszán erõsödött a karakterem, nem nehezebb haladni (hol tartasz ?!)

btw most nézem, hogy az engineerbõl lehet true tank, kb. úgy mint torban a bounty hunterbõl

soooooooo awesome

Braikingboss
Csak szerintem vagy más is észre vette hogy kuka nagyokat ütnek a mobok. Szerintem sokkal erõsebbek lettek 😞

j0nNyKa
oh és már kioszthatók a pontok ezen az "AMPs" listán
crafting kapott recraft gombot
meg kb van 3958395353 fasza javítás <#eljen>

j0nNyKa
én azt látom, hogy iszonyat mennyiségû javítás bekerült (pl. a Farmer crafting skill, amivel végre lehet növényt bányászni "hivatalosan" <#idiota>)
egyébként az fps bugod nálam nem jött elõ (*lekopogja*)

Braikingboss
Kicsit játszhatatlan lett nálam a game. Pár perc után élvezhetetlenül szaggat a játék. Ha relogolok a karakterrel megjavul olyan 5 percre utána hirtelen megint el kezd szaggatni 😞 Eddig nem csinált ilyet.

Braikingboss
Nekem most kezdett el patchelni.

nem rég kapcsolodtam a bétához , de nekem most nem megy... este 7 ig eltolták a patchet de se patchelés se a forumon semmi. vagy nektek megy ?
Omlás
Látom csak beszippantott a hangulat én szóltam elõre 😛 <#eljen><#vigyor3>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
hagyjuk már ezt a témát, egyértelmûen növel a színvonalon a havidíj, pont
nyilván nem fogsz csak értelmes, jófej, segítõkész, mindig jó napot megélt játékosokat találni, de a havidíj sokat hajlít ilyen irányba
mellesleg -valszeg az alacsonyabb létszám miatt- a bétában csak a fent felsorolt tulajdonságú játékossal találkoztam idáig, lekopogom

j0nNyKa
+1 erre a hszre
bár kérdés hogy kinek van erre pénze / fõleg ideje?!

Ez nem gazdagság kérdése. Egy dohányos havi negyvenet kiad cigire, a fiatalok hétvégén tízezreket piáznak el. Arra van pénz... De amúgy ne Mo-ból induljunk ki, tõlünk nyugatabbra még kevésbé tétel havi 3-4 ezer forint.

De amúgy pl. a WoW-val csupa értelmes ember játszik?😊
jazzy
agyhalott != szegény
legalább kevés agyhalott lesz a játékban ... Ahogy látom a bétában is igy szinte csak normális jó fej emberekkel találkozok.

Én megvezszem mind2 játékot ,eso magáért beszél , de ez meg annyira jó és humoros egyedi hogy nem lehet kihagyni 😄
drop
játéknak egy nagy hibája van havi díjas lesz,eso más tészta azért fizetni is fogok

Braikingboss
Tegnap kicsit jobban belemélyedtem az AH-ba. Hát az egy rakás fos jelen állapotban arra egy teljes átalakítás férne de le is írja szépen az egyik emberke a dolgokat.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The AH is not a placeholder?? Dear god! In that case imo it needs like a whole revamp...

My advice would be to Copypaste the GW2 auction house tbh.

Anyway my input:
Commodity broker:
-15 listing limit needs to GO. It's just insane, and should not exist. WHY.
-There should not be a fee on posting a buy order imho. Come on...
-Posting fees are bound only to the number of stuff you want to buy/sell... Why would I even bother posting 200 of X item for 3 copper for example if the posting fee of 200 of X item is 12 silver? Am I the only one not understanding something about this? If so explain.
-Please just put the Commodity broker next to the Auctioneer. (in Thayd atleast, not sure about Illium)
-I'm not sure why we can't see the actual listings of people (like in GW2). Is the reason for this to make it hard on people who play the trading game? To make it go hard or go home? (for CREDD it makes perfect sense, and I do hope very much that it stays this way (except for the average price, I hope that doesn't show for CREDD), but for everything else.. I don't get it)

Auctioneer: (VERY buggy at the moment)
-The search by name should be there by default.
(I can't really say any more about this as it's so bugged atm)
-I can't bid or buyout on anything, it just gives me a Debug message in the chat list
-The fee is INSANE, it took 66% of the buyout price I set as a posting fee. twice as much as the bid price!
-The item I posted to sell is not listed on the Sell tab (not the inventory part ofc, the actual big blank space on the right)
-Some category buttons are blank (like the weapon subcategory button)

General feedback:
-I'm not sure why the Commodity Broker and the Auctioneer are separated. I think they should be merged and both should work like the commodity broker, except showing the actual listings. Again, like in GW2. (I'm not a GW2 fanboy, but GW2 had the closest best trading system I've ever seen in an MMO, hands down.)
-and one last thing that imo would be a great quality of life increase: it'd be amazing if the AH would be accessible from anywhere. As in it being a UI element.
Why? Because it's an amazing thing to pass time with.
Waiting on people for a raid? Open up the AH, throw up some bids/listings.
Waiting for the dungeon/bg que to pop? Open up the AH, check out what's hot at the moment.
Your buddy who you're questing with is taking too long on a toilet break? Buy some crafting materials.
Obviously it can use some limitations like GW2 has, like you have to go to an Auctioneer to pick up your newly bought stuff/earnings, ect.

I simply don't see how it could hurt the game in any way. I can only see it being positive for everyone: AH enthusiasts don't need to be rooted in front of the Auctioneer constantly, and can actually go and play the game, and average Joes can actually partake in trading from time to time on the fly.

j0nNyKa
sajnálom hogy nem volt jó játékélményed úgy hogy nem is játszottál lol 😄
egyébként streamrõl lehet nekem sem jönne át, nem tudom

BEAST
Nézegettem a streameden, de nekem valahogy nem jött át a jó játék része. Általában hamar megy a mute, mert nem bírom a folyamatosan ismétlõdõ lövés/castolás hangot. 😄

Elsõ ránézésre a világ és a karakterek se jöttek be, de az építgetéssel, crafttal, felfedezgetéssel talán el lehet adni az egészet.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

j0nNyKa
aha aha stimm köszi 😊
beszarsz, hogy úgy döntöttem, nem adom el az accot, még mindig ki vagyok akadva hogy mennyire jó a játék 😊

Braikingboss
The server is now down for our Monday break. We'll be back up at 9AM PST on Tuesday. See you then!