1462
  • Storlock
    Rinya volt/van/lesz:D biztos meg lesznek az ilyen kő,papír,olló körök, hogy mivel mit egyszerűbb leverni, azt remélem hogy nem lesz ilyen op setup ami ellen kis esélye van bármilyen más felállásnak(itt konkrétan wow arénára azon is beül az évekig verhetetlen RPM)
  • Omlás
    Azért messzemenő következtetéseket a kasztok erősségéről a live fun "pvp" alapján ne vonj le :)

Amúgy ahogy a GW2 és a Terra esetén itt is igaz lesz, hogy az amúgy is kényes kaszt balansz témát erősen befolyásolja majd a játékos skillje. Én már előre látom mekkora hisztik lesznek. :)

Ranged kasztok ellen egy melee karakter nehéz páncélban persze, hogy erős ha nem tudja tartani a távolságot a ranged. A medic lesz egy érdekes agyonverhetetlen kaszt jó kezekben. Simán lehet meccsfordító adott szituációban egy életben maradt medic aki elboldogul 2 vagy 3v1-ben is míg megérkezik az erősítés.
  • Storlock
    Ez a Pappy vs Frost meccs elég kiábrándító volt. Elég kiegyensúlyozatlannak tűntek a class-ok. Még csak azt se lehet ráfogni hogy bénán játszott az egyik mivel warriorral mindketten könnyedén nyertek...érdekes, de még van idejük bőven balanceolni 50-es szintet.
  • R0ly
    Én is úgy tudom, hogy 36 a max szint jelenleg, illetve vannak streamerek akiknek engedélyezve van a stream 1-14/15-ös szintig, a fölött az NDA tiltja a szivárogtatást, szóval a fölött csak hivatalos forrásból találhatsz videókat/streameket(ha mégsem úgy lenne, akkor az illető nem fog túl sokáig streamelni)
  • devlking
    Tökig húzva a grafikát azért elég durván néz ki a játék.
  • Braikingboss
    Jelenleg lvl 36 a max szint. Grindel fel lehet húzni 37-re talán.
  • Storlock
    Rengeteget nézem WS-t twitchen és mindenhol azt mondják hogy 15 a max,de láttam már aki 20+os karival játszott hogy van ez most 2 fajta béta is van?

(Egy eredeti játék áráért béta kulcsot venni nem az én asztalom, viszont nagyon ki szeretném próbálni szóval,ha neadisten valakinek van egy invite-ja fölösbe és esetleg megtisztelne hogy nekem adja az remek lenne.)
  • remuz
    Na igen :) ha oda írnék egy új topicot hogy kunyeráljak, körberöhögnek :D De ha akadna valakinek itt egy fölösleges, akkor én elkérném, ismerőssel együtt 6 hónapja semmi email... :/
  • nExar
    Ez a kunyera topic kicsit erős. :) Én is kulcsot keresek, de a magyar ember megvenni nem igazán tudja. :D
    Szóval, @hordani, ha az a PM egy kulcsot tartalmazna, még én is szívesen fogadnám. :D
  • Marfy
    Olvasni luxus?
  • proba718
    Ha valakinek lenne egy fölös friend invite-je, akkor nagyon hálás lennék, ha megdobna vele
  • hordani
    R0ly!

Küldtem PM-et!

Üdv.:
    hordani
  • j0nNyKa
    van kunyera topic a bannerben.
  • R0ly
    Egyébként, ha valakinek lenne egy fölös friend invite-je, akkor nagyon hálás lennék, ha megdobna vele.

Egyébként szerintetek ez egy exploit?
  • R0ly
    Hová tűnt a kommentem? Szabályt szegtem volna? Semmit üzenetet, semmit sem kaptam, csak eltűnt a kommentem, nem szoktam nagyon fórumozni, de úgy tudom semmi tiltott dolgot nem csináltam, vagy rosszul tudom?
  • j0nNyKa
    esélyed nincs hogy megköszönje aki vitte, úgyhogy megteszem én helyette: jóarc húzás volt
  • samuka99
    Friend invite kód:

G8LK-PX7V-KG46-5YVC-BVJ2

(Aki elvitte,irja le ide,köszönöm)
  • Braikingboss
    Én teljesen vegyesen láttam régebben. Ha pvp-t akarod tolni akkor sokat fogsz malmozni mert elég ritkán hív be. Mondjuk lehet más a helyzet most már hogy többen vannak bent bétában.
  • devlking
    Csakmert akkor olyan karaktert húzok, amiből nincs és érdekelné itt az embereket a vélemény róla.

Ja igen, és főleg pvp. :p
  • devlking
    Kérdezném azoktól, akik már egy ideje betaban vannak, és (közel) max szinten, hogy milyen classokból látnak sokat/keveset, illetve milyen role-on?
  • Radox
    Köszi szépen a válaszodat! Most hirtelen az jutott még eszembe kérdésként, hogy itt hogy működnek a nem karaktertől kapott buffok, azaz kaja, pia, tekercs stb. Itt is létezik-e ez a rendszer és ha igen, milyen változatban és milyen buffok érhetőek el ilyen formában a játék jelenlegi állapotában?
  • krisz073
    Na a végén még egyre többen leszünk a bétába :)
    Ki merre van és milyen kari névvel?
  • Radox
    Gratulálok a szerencséseknek! :)
  • papi08
    Ha valakinek van még fölös, én is elfogadnék egyet! :)
    Persze a hálám sírig követné :P :D
  • cannon
    wow köszi!:)
  • BoneDragon
  • j0nNyKa
    nah zsír, neked volt eszed velem ellentétben
    majdnem kibaszott velem egy readonly lol
  • Braikingboss
    Háh gondoltam hogy ez van ezért nem küldtem el még az e-mailre :D akor megkapja cannon
  • j0nNyKa
    gecijófej az oon9 gyerek, neki adtam én is az egyiket
    gg
  • cannon
    Ha valaki esetleg még kulcs "feleslegben" szenved, engem érdekelne. :) Be tudom tartani a EULA-t...
  • Braikingboss
    Elkelt.

BoneDragon,devlking,Oon9 össze vagytok kapcsolva szal ha gebasz van egymást szidjátok :D
  • j0nNyKa
    2 kulcsot én is tudok adni, szintén privát
    annyit kérnék, hogy aki kartácsra ír az rám ne írjon, és fordítva

elkeltek
  • Braikingboss
    Kaptam 3 béta kulcsot de ez a 3 össze van kapcsolva szal be kellene tartani az EULA-t. Akit érdekel privátban közölje.
  • Braikingboss
    Tudom mi az a béta hidd el nekem. Ráadásul egy halom visszajelzést, bugjelentést írtam nekik mivel ez béta és segítem a munkájukat. Attól még ez azon nem változtat hogy atom unalmas a questelés. Amúgy wow Arathor szerveren játszottam de előtte Warhammar online meg SWTOR meg kutyám fasza szóval van mögöttem pár mmo hogy azért véleményt alkothassak. Nem foglalom mások elől a helyet...
    Én csak megjegyeztem hogy bővíthetnék a szinthatárt mert elég régóta a jelenlegi van de majd meglátom a mai patchben.

• Vahur22
    Szerintem csak azért unja mert nincs még end content.
  • cateran
    Ha nem tudod mi az a beta teszt, kerlek tobbet ne jelentkezz ilyesmire, mert csak a helyet foglalod masok elol. Amugy, ha nem tetszik a szintezes, az mmoFPS a te vilagod, az mmoRPG-k alapja a szintezes (van ugyan kivetel, de nem veletlenul nem terjedt el)
    Nekem pl 4 karaketerem van (stalker lvl 23, spellslinger lvl 17, warrior lvl 2, engineer lvl 7) de volt esper is, csak toroltem:D
    Probalgatom a kulonfele patheket, class skilleket, questeket, challengeket, pathquesteket, stb. Pl ordito, hogy a Tailor/relic hunter mekkora elony 1 light armorosnak szemben az outfitter/survivalis komboval medium armor ugyileg, mivel az elobbinek nem kell kulon beszerezni ax eldan emiterreket amik craft alapanyagok.
    Messze jarok a valosagtol, ha ugy tippelek, hogy ex-wowos, Ragna vagy BS?
  • Braikingboss
    Ui: Ja és nem, nem adom oda az accom senkinek ennek ellenére sem.
  • Braikingboss
    Remélem minél hamarabb emelik a szinthatárt mert már 1 hónapja be sem logoltam a játékba ott áll a 36-os karakterem Illiumban:(

Egyre jobban úgy érzem hogy lehet nem veszem meg a játékot élesben. Nem a játék hibája hanem én untam bele ebbe a szintezős mmo stílusba. Eszméletlen unalmas ez a grindelés questelés. Persze próbálják fűszerezni humorral meg a játékstílus sem rossz de akkor is én személy szerint beleuntam.

Azért ha emelik a szinthatárt megnézném mi van lvl50-en de ha az nem fog meg nagyon akkor bukta.
  • Vahur22
    Jelenleg úgy működik a bétában hogy amolyan talent fa is létezik amikkel ugye a meglevő szkillejid erősíted, avagy ujakat tudsz unlockolni, ezek az amp-ok. A játékban 4 előre elmentett skillbart talentekkel együtt menthetsz el és egy sima kattintás, még kasztolni sem kell mint a wowban anno. Jelenleg bugos kissé mert el el tünedeznek skillek, de tuti fixálják a mai patchben. Kérdezz bátran én válaszolok!
  • Radox
    Sziasztok! Még nem írtam ide, bár a játék sorsának alakulását már egy ideje nyomon követem és be kell vallanom, számomra - is? :) - úgy tánik, hogy ez a játék fogja ismét megadni azt a rég várt érzést, amit utoljára a Wow tudott nyújtani. Egyelőre kulcs hiányában csak kívülről szemlélem a dolgokat, úgyhogy minden személyes tapasztalaton alapuló leírásnak nagyon örülök:)
    Lenne is rögtön egy kérdésem: itt hogy működik a skill bar rendszer? Van olyasféle lehetőség, hogy legyen mondjuk 2 előre beállított skill barom, amik között harcon kívül egy gombnyomással tudok váltani?