1462
  • j0nNyKa
    picit wildstarosítottam a topicon, bár így a végére érve alig látszik valami kis különbség :)
  • samuka99
    Van 20 fős raid egyébként.
  • devlking
    Ezek nagy része addonokkal simán javítható. A questek meg tényleg nagyon unalmasak voltak amikor próbáltam, de mégis milyen questeket lehet csinálni gyüjtögetés/gyilkolás/szaladgáláson kívül? (Tudom, lehet jobbat, csak az 10-szer annyi fejlesztési idő)
  • Vahur22
    Természetesen, de mivel alapvetöen a designerek ugy alakitják a játékot hogy moddolhato lesz, így szerintem 1-2 hét és tonna szám ömlik majd az interface mod. Ami jobban aggaszt az a healerek telegraphja, mivel teraban vért huggyoztam mert minden healemet kidodgeolták. Szerintem a questeket gyorsan lehet orvosolni és a balance is tutira jönni fog. Midnent egybevéve természetesen engem megvettek már jo ideje :) Kiváncsi leszek mennyit kell költenem uj gépre hogy ne kelljen kompromisszumot kötnöm fps ügyileg. Sajna a mostani gépem elég öreg.
  • j0nNyKa
    mindenesetre ő látta már a játékot, te még nem, és minden szavával egyetértek.
    kiemelve, hogy az első pár mondata a legfontosabb, miszerint kurvajó az egész, csak sok az ilyen jellegű hiba
  • Braikingboss
    Nem tudom még hogy lesz ez a 40 fős raid vagy azért lesznek kisebbek is nagyon remélem. Az biztos hogy mi kis guild maradunk kinőttünk már a hc raidelésből senkinek nincs ideje ilyenre. Nagy gyűjtő guildek már nem jönnek be. Szerintem mi ilyen 10-15 fős guild leszünk majd ha persze jó lesz a játék.
  • Vahur22
    Jonnyka köszi a beszámolót elolvastam tetszik hogy a srác nem köntörfalaz. Bár szerinte faszságokon hisztizik helyenként de ez a személyes véleményem.
  • Vahur22
    Attól függetlenül az eddigi infokat is megköszönöm más nevében is. Egyébként természetesen el beszélgetek akárkivel angolul(épp most nyelvvizsgáztam) de én is szeretek jobban magyarokkal játszani bár voltam rengeteg nemzetköziben is. Ha live kezdetén szeretnénk 1 nagy magyar guildet márpedig mér ne szeretnénk a 40 es raidet nehéz lesz össze szervezni akkor bizony gondolni kell idöben a reklámra. Mert ha nem tudják hogy szerveződik majdna egy nagy magyar klán akkor vér pisti bizony anyukájával alapit egy 5 fös guildet és már csak makacsságbol sem fogja otthagyni, hiába azon az 1 emberen mulan a anagy magyar guild progresse. Ez a log horizon kezdésnek nem rossz de ha 3 honap a liveig körülbelül bizony itt az ideje egy kemény tökű maximalista egyénnek guildet alapitani. Ez a véleményem. Mivel én livetol számítva 30 napra raidelni akarok :)
  • mnorbi2
    persze én is furcsálom az engineer hátulrol második helyezetét...szerintem is kevés az adat mág . meg jobb player jobb builddel kihoz sokkal többet a karibol..
  • Braikingboss
    Jelenleg nem vagyunk guildben teszt céljából sem mivel majd a köv patchben több funkció lesz belerakva így lesz értelme guildet alapítani.
  • j0nNyKa
    béta teszter vélemény, hosszabb fajta
  • Braikingboss
    Hát ez nekem nem hiteles. Tele van még bugal az addon ráadásul ki hogy játszik pff ez atom kamu akkor is az a dps lista amit írsz.

ha majd lesz egy ilyen oldal a wildstar dps listáról majd akkor beszélgessünk: http://www.noxxic.com/wow/dps-rankings
  • j0nNyKa
    na látod, ennek már látom értelmét
    annak nem, hogy "ne bétában gondolkodjunk" a closed béta közepén :)
    szóval teszt célból a te "bandád" hogy áll guild ügyileg?
  • Braikingboss
    Milyen hozzá állás ez kérem:D Amúgy teszt céljából is érdemes guildot alapítani hogy ezzel is segítsd a fejlesztőket. Igaz még semmi sem működik mert nem adja a pontokat hogy guild fejlesztésbe kezdhess.
  • mnorbi2
    nyilván nem tank warri
  • mnorbi2
    ott irtasm ha van bétád beta forum addon és ott rákeresl a xms re és olvasol :D
  • krisz073
    Azért jó lenne ha nem csak a bétába gondolkodnánk.
    Igaz, hogy pontos megjelenés még nincs de lassan el lehet azért kezdeni a Guild szervezéseket.
  • Braikingboss
    Honnan szedted ezt a dps listát? Van minden fajátból egy 36-os karaktered amivel lemérzed instában a dps-t????? Vagy ha valami oldalon számszerűen listázva van pls link mert érdekelne. Wari nagyobb dps mint medic lószart ezt nem hiszem el.
  • mnorbi2
    dec elején 2 en voltunk veled +1 . Most már 8 . Jan 15 megy az ujabb béta kulcsok ez 20+ lesz simán 2 -3 héten belül. Én jobban szeretek magyarokkal játszani egy instát vagy adventurét... de izlések és pofonok
  • j0nNyKa
    nem biztos hogy van értelme azzal a maximum 8-10 fórumozóval, aki bejutott, és amiből én pl. biztos, hogy direkt kimaradnék :)
    nem értem, hogy egy erősen zárt bétában miért kéne már guild, meg hun csati, meg kutyaf*sza :)
  • mnorbi2
    esetleg lehet csinalni "hun" chatit ? :P
  • Nephin
    Nem... azért sem, kibírom, kibííííírom...
  • j0nNyKa
    ne terjesszük a baromságot légyszives :)
  • mnorbi2
    nem dewhogy jan 5 ig nem lesz patch , ott fog jönni a kövi patc és megy beta tovabb
  • krisz073
    Ha jól tudom akkor a béta Jan. 6-ig megy! Szerintem felesleges 20k-t kulcsot venni erre a pár napra!
    Inkább egy pre order box-al jöhetnének már elő.
    A Magyar guildet én is támogatom!
  • mnorbi2
    félretéve a hülyeséget tényleg jó lenne magyar guild , bár jól el vagyok ebben az angolban is..
    ki lehet kapcsolni guildet karakterlap jobb alul .
    3+ questek mennek magam de az 5+ összerak.
    Itthon 20 k az ára a béta kulcsnak van egy haver aki kapott és eladná szerintem, ha érdekel írj rám.
    Van 2 dps meter , galaxy meter és az xms .
    Xms elég komoly , van táblázat mert gyüjti az adatokat . ezek szerint :
    dps 36 os szinten :esper, stalker , warri, ss, engi, medic
    heal : medic , esper ,ss
    tankba a warri kicsit többet bír mint az engi
  • j0nNyKa
    tudok helyette ajánlani ingyen szarkazmus táblát
  • Vahur22
    Akkor nagyon sajnálom nincs 150 dollárom most hogy vegyek egy béta kulcsot :(
  • j0nNyKa
    nem, eddig mindegyik mmorpgben bent maradtak a béta karakterek indulásnál
  • Vahur22
    Törlik live elött a karikat bétán ?
  • j0nNyKa
    i see what you did there
  • Nephin
    Csak akkor, ha az lesz a neve, hogy Magyar Klán? :D :P

• krisz073
    :)
    Amennyiben Magyar Klán alakulna, szívesen csatlakoznék.
  • Braikingboss
    Volt klán de zavarta a népet hogy kivetíti köréd a klánlogót ezért törölve lett:D Szerintem be lehet valahogy állítani hogy ne mutassa körülötted kivetítve majd megnézem.
  • krisz073
    Csak nem alakulóba van esetleg egy Magyar Klán Dominion oldalon?
  • Vahur22
    Nagyon szépen köszönöm jelentkezem még de én is Dominion szeretnék lenni. Bárcsak lenne mechari spellslinger:(
  • Braikingboss
    Szerintem egyik részre sem orientálódik mert mind2 jól meg van csinálva tetszenek a fajok. Az biztos hogy mi akik együtt toljuk dominion oldalon játszunk de van szerintem sok magyar aki exile lesz ezt még nem lehet tudni. Az hogy milyen path képességet választasz az csak a játékstílusodtól függ. Bárit választhatsz mert semmi extra képességet nem adnak csak xp/repu boost vagy heal csomag vagy teleport a fővárosba ilyesmik de ezek is nagy cd-vel.
  • Vahur22
    Ami most a legfontosabb számomra hogy a magyar közösség merre szeretne orientálodni exile vagy dominion, bár wowban anno dominált a piros csapat :) Másik hogy ha ranged dps akarok lenni és ki akarom maximalizálni mindegy hogy melyik pathot választom vagy sem ? Ugye mivel lesznek specko skillek hozzá.
  • Braikingboss
    Nagyon jó ranged dps az esper és a spellslinger is és a heal is jó mind2-nek az elég balance. Az egyetlen gondom hogy a light armor nagyon light és a resistek is kevesebb náluk ezért pl 20-as szint felett elég hamar összeapríthatók mint pvp mint a mobok is agyon verik őket. Ha PVE orientált vagy akkor szerintem spellslinger kicsit nagyobb dps az jelenleg a ranged dps legjobbja de ez is játékostól függ. Én most kitoltam a játékot maxra ami elérhető (lvl36) szal írd le kérdéseidet én meg próbálok válaszolni.
  • Vahur22
    Kedves wild star rajongoi közeg!

Azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok hozzátok mint reménykedő aki nem kapott béta kulcsot, hogy ha már nem jutok hozzá, esetleg valaki streamelné? Vagy blogot csinálna a tapasztalatokról? Esetleg ha nem akkor legalább itt írhatnátok egy terjedelmesebb beszámolót az aktualitásokról, mert annyira nehéz adatokhoz jutni hogy nagyon. Nem érdekelnek a kikent libák akik streamelnek engem olyanok érdekelnek akik a lényegére rá tudnak világitani a dolgoknak. Érdekel melyik class lesz a legjobb ranged dps. Nem fejlödés érdekel azt mindenki megoldja ugy ahogy tudja. Tudom hogy létezik már dps meter addon. Láttam streamen.Szóval minden érdekel de csak béna streameket látok ahol azzal foglalkoznak milyen a haj színük...Főként a spellslinger heal és az esper mint ranged dps. Előre is köszönök minden adatmorzsát :)

Tisztelettel: Egy elvakult wildstar fan :)