WildStar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem biztos, de a ház környékén néznék szét, bár lehet hogy oda csak késõbb tudsz magadnak lerakni egyet pluszba.
BoneDragon
Na megtaláltam a legidegesítõbb dolgot a játékba, vagy csak én vagyok béna...

Hogy a jóédesmacisajtba néz ki a mailbox? Fél órája keresem, mapon se látom jelölve... Agyhalál!! <#banplz>

tényleg 😊 köszi!
TESO kulcsot szerintem bárki kaphat most hétvégére aki akar curse.com-on
Én is kaptam kettõt is ESO-ra szóval öcsémmel kipróbálom, remélem Wildstar-hoz is kapok vagy lesz nyílt béta mert egyiket biztos megveszem.
Kaptam az imént egy ESO beta kulcsot. Ha valakit érdekel, szívesen cserélem WS beta/friend kulcsra. 😛
Storlock és mukika köszi a segítséget.
A -dx9 beírása segített 😊 remélem ilyen gond már a véglegessel nem lesz. De hát ezért béta a béta.

mukika
Nvidia vezérlõpultban állítsd be, hogy a Wildstar-t mindenképpen az Nvidia kártyával futtassa és ne az integrált kártyával, ha így sem megy, akkor a globális beállítások alatt azt is állítsd be, hogy az Nvidia kártya legyen az alapértelmezett. Elõfurdalhat, hogy ez sem segít, akkor hozz létre egy parancsikont a wildstar.exe-nek és/vagy a client.exe-nek és jobb tulajdonságok után a cél helye mezõbe a "xxx" után írd bele, hogy -dx9 vagy -dx11, szóköz mindenképpen legyen a " után és igen, rendszergazdaként futtasd. Valamelyiknek segítenie kell a leírtak közül elvileg, esetleg a parancsikonon még egy windows xp kompatibilitást is megpróbálhatsz, ha nem menne.

Nem férek hozzá beta fórumhoz, de azért leírok egy-két dolgot hátha.
Rendszergazdaként futtatod? volt akinek ez volt a gond (más proginál).
Videó kártya driver, ha legújabb van fent akkor egy régebbit próbálj meg.
Ramok mozgatása esetleg cseréje ha több van (meg takarítást is írtak: radírral az aranyozott részeket megtörölni (ilyet még nem csináltam nem is próbálnám ki hacsak nem több éves a gép ami szerintem a tiedre nem igaz)).
Nem tudom milyen memória tesztet futtattál, ha memtest progit akkor megpróbálnám a windows-ost és vice versa.

Ezek után én már csak a windows vagy wildstar újra rakását próbálnám meg bár az utóbbi igencsak idõigényes lehet.

Vagy szimplán csak kihagyod a kommentem úgy ahogy van és vársz egy olyanra aki hozzáfér fórumhoz és tud is angolul hátha talál valami konkrétabbat...ez is elõfordulhat.😄

Nah még ránéztem kliens-re van benne repair, ha nem próbáltad még.
Sziasztok,

Kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy Asus Noti (i7 CPU, nVidia 740m 2Gb VGA, 8GB DDR3 ram). WildStar inditásakor a kövi. hibaüzenetet kapom.

Wildstar 6476: Windows - alkalmazáshiba.
A 0x00000000 címen található utasítás a 0x00000000 memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: written.

Memória tesztet futtattam kb. 6 órán keresztül, semmit hibát nem jelzett, Tera,GW2 tökéletesen megy. Tudom van a hivatalos fórum, de sajnos az én Angol tudásom oda már nem elég 😞 Ha esetleg véletlen valaki belebotlik a megoldásba ne tartsa magába.

Elõre is THX a segítséget.

Marfy
Van pár ezer arc a twitch-csen.

1:2000 eséllyel elég vicces a dolog...
Továbbra is inkább a magyar közösségben reménykedem. 😊
Twitchen egyik arc óránként osztogat kulcsot most. csak szólok hátha valaki olvassa ezt, még pár óráig tart a cucc.😉
Omlás
Hát azért nem teljesen így van akármennyire is OP az Engi és ezt nem is tagadom 😊 Esper a visító madaras hülyeségével szintén hasonló mechanikát követ 😊 meg sorolhatnám a többit is.
Átlag esetben mondjuk tény, hogy nem kell túlvariálni egyik kaszttal sem a dolgot de azért tapasztaltuk, hogy akad némi kihívás is elszórva a játékban ^^

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Bg-n se vagy mindig combatba és abilityket meg geart tudsz cserélni APM-et azt nem tudom lehet-e mondjuk.
Nem lehet pvp-bõl megoldani creed-et? I'm not even mad! Nincs gondom havi díjjal még örülök is kicsit neki legalább nem lesz tele olyan emberekkel akikkel csak többen vagyunk.
Braikingboss
Nem lehet combatban skilleket váltani.

A pvp-t meg a zsebedbõl finanszírozod nem creed-bõl 😄 Mert jelenleg csak xp-t meg olyan pvp pontot ad.

Don Kartács :)

Én is remélem hogy a tudás fog számítani és nem csak az ki tudsz-e ugrani egy telegraphból vagy el tudod találni az ellent hanem hogy pillanatok alatt tudsz-e változtatni a builden ha mondjuk esély van második lehetõségre mondjuk bg-n, arénába nem tudom lehet e cserélgetni skilleket de remélem lehet az még adna egy kis ízt az egésznek. Bár akkor már egy komolyabb cserénél gear váltás is kell ahhoz meg már megint farmolni kell.
Ha már ennyire pvp téma megy azon agyaltam pvp-bõl hogy fogod finanszírozni a feltöltést? azért is kapsz annyi goldot mintha mondjuk instát farmolnál?(bár ebbe a részébe még nem mélyedtem bele lehet pillanatok alatt megtalálom a választ😄)
devlking
Hát reméljük nem az lesz itt is, mint wowban. Fõleg hogy mostmár elvileg ott nagyon odafigyelnek az op-abb dolgokra, és mégis valahogy hónapok óta nem kapják a nerfet az ilyen egygombos classok.
j0nNyKa
* starts engineer
* presses 1
* repeats 5951 times
* wins the game

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Omlás
Én is ebben a kõ,papír,olló szisztémában bízok. Minden kasztnak legyen meg másik kasztok közül a mumusa és lehetõleg ne nagyon legyen olyan amit semmi nem üt vagy csak nehezen.
A player skill az még mindig beleszól a dologba de ha egy jobb player ver meg az engem nem tud zavarni. Ellenben ha jön az egygombos op kaszt és végigdarál 3-4 playeren az eléggé tudja rontani a hangulatot 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Rinya volt/van/lesz😄 biztos meg lesznek az ilyen kõ,papír,olló körök, hogy mivel mit egyszerûbb leverni, azt remélem hogy nem lesz ilyen op setup ami ellen kis esélye van bármilyen más felállásnak(itt konkrétan wow arénára azon is beül az évekig verhetetlen RPM)
Omlás
Azért messzemenõ következtetéseket a kasztok erõsségérõl a live fun "pvp" alapján ne vonj le 😊

Amúgy ahogy a GW2 és a Terra esetén itt is igaz lesz, hogy az amúgy is kényes kaszt balansz témát erõsen befolyásolja majd a játékos skillje. Én már elõre látom mekkora hisztik lesznek. 😊

Ranged kasztok ellen egy melee karakter nehéz páncélban persze, hogy erõs ha nem tudja tartani a távolságot a ranged. A medic lesz egy érdekes agyonverhetetlen kaszt jó kezekben. Simán lehet meccsfordító adott szituációban egy életben maradt medic aki elboldogul 2 vagy 3v1-ben is míg megérkezik az erõsítés.

Ez a Pappy vs Frost meccs elég kiábrándító volt. Elég kiegyensúlyozatlannak tûntek a class-ok. Még csak azt se lehet ráfogni hogy bénán játszott az egyik mivel warriorral mindketten könnyedén nyertek...érdekes, de még van idejük bõven balanceolni 50-es szintet.
Én is úgy tudom, hogy 36 a max szint jelenleg, illetve vannak streamerek akiknek engedélyezve van a stream 1-14/15-ös szintig, a fölött az NDA tiltja a szivárogtatást, szóval a fölött csak hivatalos forrásból találhatsz videókat/streameket(ha mégsem úgy lenne, akkor az illetõ nem fog túl sokáig streamelni)
devlking
Tökig húzva a grafikát azért elég durván néz ki a játék. <#nyes>
Braikingboss
Jelenleg lvl 36 a max szint. Grindel fel lehet húzni 37-re talán.

Rengeteget nézem WS-t twitchen és mindenhol azt mondják hogy 15 a max,de láttam már aki 20+os karival játszott hogy van ez most 2 fajta béta is van?

(Egy eredeti játék áráért béta kulcsot venni nem az én asztalom, viszont nagyon ki szeretném próbálni szóval,ha neadisten valakinek van egy invite-ja fölösbe és esetleg megtisztelne hogy nekem adja az remek lenne.)
Na igen 😊 ha oda írnék egy új topicot hogy kunyeráljak, körberöhögnek 😄 De ha akadna valakinek itt egy fölösleges, akkor én elkérném, ismerõssel együtt 6 hónapja semmi email... :/
Ez a kunyera topic kicsit erõs. 😊 Én is kulcsot keresek, de a magyar ember megvenni nem igazán tudja. 😄
Szóval, @hordani, ha az a PM egy kulcsot tartalmazna, még én is szívesen fogadnám. 😄
Marfy
Olvasni luxus?

Ha valakinek lenne egy fölös friend invite-je, akkor nagyon hálás lennék, ha megdobna vele
R0ly!

Küldtem PM-et!

Üdv.:
hordani
j0nNyKa
van kunyera topic a bannerben.

Egyébként, ha valakinek lenne egy fölös friend invite-je, akkor nagyon hálás lennék, ha megdobna vele.<#nyes>

Egyébként szerintetek ez egy exploit?
Hová tûnt a kommentem? Szabályt szegtem volna? Semmit üzenetet, semmit sem kaptam, csak eltûnt a kommentem, nem szoktam nagyon fórumozni, de úgy tudom semmi tiltott dolgot nem csináltam, vagy rosszul tudom?<#nemtudom>
j0nNyKa
esélyed nincs hogy megköszönje aki vitte, úgyhogy megteszem én helyette: jóarc húzás volt <#eljen>

Friend invite kód:

G8LK-PX7V-KG46-5YVC-BVJ2

(Aki elvitte,irja le ide,köszönöm)

Braikingboss
Én teljesen vegyesen láttam régebben. Ha pvp-t akarod tolni akkor sokat fogsz malmozni mert elég ritkán hív be. Mondjuk lehet más a helyzet most már hogy többen vannak bent bétában.

devlking
Csakmert akkor olyan karaktert húzok, amibõl nincs és érdekelné itt az embereket a vélemény róla.

Ja igen, és fõleg pvp. :p
devlking
Kérdezném azoktól, akik már egy ideje betaban vannak, és (közel) max szinten, hogy milyen classokból látnak sokat/keveset, illetve milyen role-on?
Köszi szépen a válaszodat! Most hirtelen az jutott még eszembe kérdésként, hogy itt hogy mûködnek a nem karaktertõl kapott buffok, azaz kaja, pia, tekercs stb. Itt is létezik-e ez a rendszer és ha igen, milyen változatban és milyen buffok érhetõek el ilyen formában a játék jelenlegi állapotában?
Na a végén még egyre többen leszünk a bétába 😊
Ki merre van és milyen kari névvel?

Gratulálok a szerencséseknek! 😊
papi08
Ha valakinek van még fölös, én is elfogadnék egyet! 😊
Persze a hálám sírig követné 😛 😄

13 éve itt. Szép idő.

wow köszi!😊
BoneDragon
<#worship>

j0nNyKa
nah zsír, neked volt eszed velem ellentétben <#idiota>
majdnem kibaszott velem egy readonly lol

Braikingboss
Háh gondoltam hogy ez van ezért nem küldtem el még az e-mailre 😄 akor megkapja cannon

j0nNyKa
gecijófej az oon9 gyerek, neki adtam én is az egyiket
gg

Ha valaki esetleg még kulcs "feleslegben" szenved, engem érdekelne. 😊 Be tudom tartani a EULA-t...