1462
  • devlking
    Ezer éve regisztrált email címre nekem ma jött egy kulcs eu meg egy us serverre.

Aki kapja marja:
    US: CD2D-6YZB-9ZA2-HC9R-4ZEW
    EU: RQRA-2XWT-2RKE-7MLK-J674
  • PiszkosFred
    Nem biztos, hogy erre most lesz új kulcsosztás.

"Previous beta players will receive a new code for this weekend and those who have pre-ordered WildStar will have automatic access!"
  • FNightWalker
    Úgy értesültem az FB-n, hogy péntektől indul egy bónusz BÉTA hétvége ahol a level cap.-et 17-ről (?) 25-re emelik.

Eddig még egy bétán sem vettem részt, a béta kulcsokat mikor kezdik osztogatni?
  • devlking
    Nem tett jót a három órás autózás hazafele, lehet kicsit benéztem.
    /sorry (attól mondjuk még igaz általánosságban amit írtam :p)
  • BoneDragon
    Látom felfogtad amit irtam.
  • devlking
    Ezen mindig szépen mosolygok, amikor valaki azt hiszi hogy egy beta meg a release között óriási optimalizálások lesznek, meg hirtelen dupla annyi fpst remél.
  • Jeri
    Sziasztok szeretném veletek megosztani az általunk indított de még nem igazán népszerű facebookos oldal az MMO Ajánló egy videóját amit a most hétvégi Wildstar Beta alatt sikerült készíteni, egyelőre 3 videó van fent a youtube csatornánkon, a facebook oldalunkon van pár általunk készített leírás és élmény beszámoló is. Szívesen várunk mindenféle kritikát, de azért a trágár szöveget tartsa meg mindenki magának. Köszönjük :)
    https://www.youtube.com/watch?v=sCpvmDyzcOc
  • TDC Geronimo
    Sajnos ilyen állapotban én se venném meg viszont rengeteg dolog tetszik benne. A stílusa is bejön meg a combat is, de tényleg nagyon félkész, rég láttam ennyire beta betat, ha érted mire gondolok :)

Ilyen későn belepakolni egy teljesen új UIt hát... Ők tudják, de van mit melózni rajta.
  • BoneDragon
    Szerintem nagyon béna lett az új ui, előző sokkal átláthatóbb volt. Arról meg ne is beszéljünk, hogy még mindig nem optimalizálták, igy megjelenés előtt pár héttel. Hihetetlen mennyire félkész még mindig ez a játék.... Na majd fél év múlva kipróbálom megint ha lesz trial .
  • TDC Geronimo
    Tetszik a játék, de marha bugos. Főleg az új UI.
  • Myselor
    valaki kapott már kulcsot?vagy mikor osztják ki?:)
  • Spaceghost
    Fast2play.com -on is elég jó árban van a Wildstar ott most 33 euro, de szerintem lesz még akció megjelenés előtt és olcsóbbért is hozzá lehet jutni.
  • warcat
    Kevés helyen forgalmazzák legalábbis még,illetve régiózáras(illetve régiónként más szerverhez jó a vehető kulcs) amcsiké csak amcsikhoz
    Nekem gmg-tól lett meg fillérekért a playfire jutalmakat használva
    Emailben kapott 25%os kóddal 26.xx font volt ebből fedezett kb 23at a kredit amit össze lehet gyüjtögetni.
  • N3mus
    Sziasztok eléggé meggyőzőt a játék ,hogy a vásárlás mellett döntsek és arról érdeklődnek melyik leggazdasagosabb hely a vásárláshoz . Gmgn láttam hogy 20% voucher van hozzá de hátha valaki tudd jobb/olcsóbb megoldást.
  • Omlás
    ;]
  • Kazagor
    Köszönöm.
  • Omlás
    Tradeskills are trade-oriented skills that players can learn to gather resources and create items. Each character can have 2 active tradeskills starting at level 10. Hobbies and other skills do not count against this limit.
    Gathering tradeskills
    Mining
    Relic Hunter
    Survivalist

Production tradeskills
    Architect
    Armorer
    Outfitter
    Tailor
    Technologist
    Weaponsmith

Hobbies
    Cooking
    Farming

Other
    Runecrafting
    Salvaging

Forrás : wiki
  • Kazagor
    Milyen trade skillek vannak, milyen szinten lehet tanulni, és egyszerre hány trade skillem lehet?
  • warcat
    Van még vagy 6500 kulcs perpill a mostani béta hétvégére alienware arénán.
    Itt
  • Omlás
    Maga a mozgás miatt lehet sokaknak pl nehéz vagy zavaró vagy nemtetsző a dolog. Sokan nem szeretik a dinamikus vagy ennyire dinamikusra épített harcokat. Ismerősöm pl jelezte ő megtett mindent kipróbálta maga a világ tetszik is neki de olyan szinten zavarja, hogy ennyire mozogni kell a játékban, hogy nem tudja szórakoztatni a játék inkább idegesíti hogy nem tudja időben lereagálni a dolgokat így tuti nem veszi meg :D. Az tény mondjuk, hogy meg kell szokni az embernek a rendszert azért amikor elkezd alattad diszkózni az ellenséges telegráf egy instában akkor ember legyen a talpán aki rutin és megszokás nélkül lereagálja a dolgot :D
  • TDC Geronimo
    aha értem köszi. Nézegettem dungeonokat is és elég nehéznek tűntek már a lvl 20as insták is. 1-1 bossharc már szinte raid szintű komplexitású volt.
  • Omlás
    Minden karakternek kasztól függetlenül van shield amolyan erőtér ami felfogja a sebzéseket amíg a kék csík nem fogy el addig nem fogy a hp-d.
    Harc közben is regenerálódik a shield szóval ha para van és low hp-n vagy de ki tudod kerülni az ütéseket amíg visszatöltődik simán meg lehet fordítani a szituációt :).

Kasztonként változik a resource de van. Az alap mechanika az, hogy van spell ami generálja van amivel "kisütöd".
  • TDC Geronimo
    Pár nub kérdés. Láttam HP bar mellett egy kék bart az micsoda?

A másik meg, hogy itt mi a resource? Vagy csak CD van skilleken, mint GWbe?
  • TDC Geronimo
    Ja köszi már megtaláltam.
  • Omlás
    Fórumon ennyit találtam:
    The beta weekends are as follows:

Friday, March 21st, 7:00AM PDT through Sunday, March 23rd, 11:59PM PDT
    Friday, April 4th, 7:00AM PDT through Sunday, April 6th, 11:59PM PDT
    Friday, April 18th, 7:00AM PDT through Sunday, April 20th, 11:59PM PDT
    Friday, May 2nd, 7:00AM PDT through Sunday, May 4th, 11:59PM PDT
  • PiszkosFred
    A mostani: This beta lasts Friday 18th 15:00 CET to Monday 21st 07:59 CEST - lvl cap 20.

Egyszer láttam egy naptárt valamelyik weboldalon, benne a hétvégi béták időpontjaival, de már fogalmam sincs hol :)
  • TDC Geronimo
    Na szereztem én is. Pont pár napja kezdtem nézni ezt a játékot azelőtt nem is nagyon foglalkoztam vele. Érdekesnek tűnik. mikor lesz beta legközelebb?
  • Omlás
    Nemtom akkor nem egy játékkal játszottunk :)
    A TESO nekem pl sokkal nagyobb összevisszaság de persze ízlések és pofonok, ettől még elég szórakoztató csak számomra átláthatatlan még. Amúgy is minden új rendszer átláthatatlan először amíg meg nem szokja az ember :)
  • BoneDragon
    Azért én is kértem egyet. Nagyon nem fogott meg a játék, számomra összevisszaság és átláthatatlan. Túl sokat akar a szarka érzésem van, de hátha az elmúlt 2 hónapba valamit csiszoltak rajta...
  • Lazarus
    ezer köszi :)
  • PiszkosFred
    Itt is, bár itt instant jön a kulcs, ha lemaradt volna vki az előzőről
  • Kazagor
    WildStar bétakulcs osztás a GSO-n!
  • BoneDragon
    Ezt én is néztem, de ez premium felhasználóknak van. :)
  • Omlás
    Curse kulcsosztás
  • BoneDragon
    Elvileg lesz a hétvégén, valahol csak osztogatnak kulcsot.
  • Omlás
    Veszel preorder kulcsot 1 990 Ft a CD Galaxisnál amivel hétvégente tudsz bétázni :) igaz nem ingyen van de nem vészes és beleszámít a teljes játék árba.
  • LeWyTy
    Egyszer itt voltam.. amennyire akkor nekem tűnt, az zárt béta volt.
  • BoneDragon
    Amikor beta hétvégék voltak merre jártál? Most nem tudom lesz e.
  • LeWyTy
    Ki tudom próbálni valahogy ingyen? Hogy eldöntsem megvegyem-e... a GW2 után főleg
  • krisz073
    Sziasztok,

Dominion Guild megalakulása tiszteletére, belinkelnék egy toborzó szösszenetet :)

Hali!

Úgy éreztem itt az ideje annak, hogy megjelenjen hivatalosan is az első Dominion Guild, ezért létrehoztam egy ideiglenes honlapot neki, amíg több időnk nem lesz foglalkozni vele, illetve ha sok jelentkező lesz, akkor mindenképpen tervben van egy Facebook csoport is a gyorsabb kapcsolat felvétel végett! :)

Az elképzeléseimről annyit, hogy szeretnék először is összehozni egy szűkebb Guildet, ami nagyjából 40-80 fő körül mozog, de amire mindenképpen szükségem lenne az 40 aktív kemény mag, akik mindenből kiveszik a részüket, ugyanis az endgame contenthez legalább ennyi ember kell, ha 100%-ban ki akarjuk élvezni a játék nyújtotta lehetőségeket.

Én személy szerint mind a PvE, mind a PvP részét élveztem a bétának, leginkább a PvP részét, tekintve, hogy 17-es szinten konkrétan még az első dungeont sem tudtam megtapasztalni. A dungeonok/raidek iránti vágyamat videókkal igyekeztem kielégíteni, de mind tudjuk, hogy az nem az igazi.. Tehát nem fogunk az egyik területre specifikálódni, abszolút kétoldalúak leszünk, hogy mindenki meg tudja találni a neki megfelelő elfoglaltságot.

Aztán ki tudja milyen meglepetéseket hoz még nekünk a Wildstar? Próbáljatok ti is minél több embert idecsalogatni, hogy meglegyen a létminimum és onnantól kezdve semmi sem állíthat meg bennünket!

Az ok, ami miatt az oldal létrejött az az, hogy már a rajt előtt próbáljuk rendezett sorokba szedni a játékosokat, így valamilyen szinten el tudjuk kerülni a káoszt, ami kezdéskor a nyakunkba pottyanna. Átlátni, hogy pontosan hányadán is állunk, stb.

Különösebb elvárásaink nincsenek a tagokkal szemben, töltsétek ki a jelentkező lapot rendesen és az alapján ítéljük meg, hogy van-e helyetek itt, avagy ez a guild nem igazán való nektek. Annyit azért mindenképp leszögeznék, hogy mindenképp aktívnak kell lenned, ahol elvárjuk ott ts/mumble/skype akármilyen hangchat használata kötelező lesz (ha beszélni nem is tudtok, hallgatni az instrukciókat igen), ugyanis egyrészt JÓVAL megkönnyíti mindenki dolgát, másrészt szerintem sokkal személyesebb/viccesebb környezetet hoz létre.

Frakció tehát: Dominion
    Szerver: kérdéses még, majd a megjelenés közeledtével közös nevezőre jutunk

Bármi kérdésetek lenne, akkor írjatok ide: [email protected]

Itt jelentkezzetek a guildbe: http://wildstarfreaks.shivtr.com/