1462

-
nomiss #942 köszi a választ !
Esetleg a legnagyobb létszámú ? -
Ahogy néztem jelenleg szerintem sehol nincs annyi ember,hogy 40 fős raidre elég ember legyen. -
nomiss #940 hello , srácok azt tudjátok holl esz esetleg ha lesz olyan magyar guild aki esetleg képes lesz a 40 fös raidre létszám szerint ? melyik oldalt ? -
Az :)
Csak a kreativitás szab határokat meg az ingame gold mennyisége :D
Még hogy nincs létjogosultsága a housing rendszernek :D -
Kazagor #938 Ez hatalmas!!!
Player Housing + skateboard -
Alap dolgokat lehet, hogy be lehet konfigolni mozgás, képességek meg pár egyéb de alapvetően tuti körülményes. Az UI kezelése meg kb lehetetlen kontrollerrel. -
soundsonic #936 Haló! Gamepad-dal működik a játék? -
amd x4 955, 4gb ram, radeon x260, ssd -
Csak úgy a hörcsögömről:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Milyen géped van? -
Hát engem nem szeret ez a játék 0 grafikán, meg fullon sem.
-
nvm, találtam. -
Van most valahol kulcs osztás, vagy van valakinek egy feles kulcsa erre a hétvégére? -
18,1 gigát mutat a mappa. Igen megy.
Tegnap adtam neki még egy esélyt és rengeteget csiszoltak rajta, viszont még nagyon bugos. Default értéken volt a grafika és úgy 25-28 fps.. Mondom akkor felhúzom csutkára meglátjuk mi lesz... Erre felugrott az fps 75!!! fölé! :D Városokba is tudta tartani az 55+ fps-t. Kicsit se bugos még...
Szóval ha valakinek szarul fut próbálja meg feljebb húzni a grafikát. -
Hány gigás most a játék?
Megy már a béta hétvége? -
GreenHun #927 Akinek kell: EGXL-9K2D-Q6X3-UG2U-DEMN -
Én mindig csodálkozok az ilyen kreatív figurákon elképesztő miket művelnek néhány esetben :D -
aalat #925 Van turelme az embernek... -
Itt össze van gyűjtve hol osztogatnak most kulcsokat. -
És köszönhetően a kosztüm rendszernek és a festésnek elég szabadon lehet variálni a dolgokat ha itt nem tud valaki egyedit kreálni akkor sehol :D. -
Legalább a pvp armorok faszán néznek ki. -
Azért az sem elhanyagolható szempont, hogy mennyi a ráfordítandó összeg nem biztos, hogy van 60-70K i5+alaplap kombóra. Plusz azért a 4GB ram mellé nem árt még 4GB manapság már elkél játékhoz a 8GB ram.
Tény, hogy erőseb procik az i-s intelek mint az amd-s fx-ek de annyira azért nem szar az árához mérten az fx-sem. Van kis millió teszt az alapján szerintem mérlegelhető melyik a jó választás. -
Milyen amd procit cseréltél? -
Spaceghost #919 Én februárban cseréltem le az AMD procimat egy Intel i5-re. Mondjuk ha különbséget kéne mondanom a két processzor között akkor az, hogy a régivel a Wildstar fullon nyitott tereken kb 10 fps-el futott, az új procival nyitott tereken fullon most 30-40 fps. De egyébként nálam is néha leesik minden ok nélkül az FPS az viszont tényleg annak tudható be hogy szarul van optimalizálva. Pedig a memória és a VGA ugyanaz maradt, azok meg már 3 évesek (8Gb + 580GTX VGA )
Hosszú távra és játékra, ősi nomád bölcsességek fognak következni:
Intel>AMD
i5>i7
i5(k)-tuning>i5-nem tuning
türelem>kapkodás -
FX 6300at ne vegyél MMOhoz. -
A játék siralmasan van optimalizálva. Szerintem várd meg mig megjelenik, hátha addigra jobb lesz a helyzet. Bár... -
FNightWalker #916 Jelenlegi konfigurációm:
AMD Phenom II X4 B55 3,20GHz
AMD Radeon HD 7870 2GB GDDR5 (ASUS)
Kingston 4096MB DDR3/1333MHz
Ezzel a konfigurációval a játék eléggé keservesen "fut". Ha veszek még 4GB-t RAM-ot fog változni a helyzet, vagy érdemesebb lenne a RAM mellé új processzort venni? (FX 6300-ra gondoltam) -
Kazagor #915 Csak lvl 30-ig mutatja a játék a skilleket. Kapunk többet is majd az éles játékban, vagy 30 fölött már semmit? -
Ha valakinek még kell kulcs: (csak regisztrálni kell, még 140 van, meg nem tudom mennyi US)
link -
okés köszi szépen :) -
Hétvégente van csak béta :) fórumon közölve vannak a dátumok. -
Servers will be open Friday April 25 at 7:00am PDT and will close on Sunday April 27 at 11:59pm PDT. See you on Nexus!
:) -
srácok amúgy most mivan a játékkal?tegnap aktiváltam ugye egy béta kulcsot de nincs realm azt írja,este se volt .most nem is megy vagy mi? -
Na még 2:
us: C457-E22L-V29J-YZ64-4R4C
eu: RFWC-H7DE-MZZG-JLDZ-V9YA -
FNightWalker #908 Szia, "dobtam" egy PÜ-t. -
Van nekem is eu és amcsi kódom, nem tudom FNightWalker kaptál-e ha nem írj privit, ha kapott már akkor másnak szívesen odaadom. -
FNightWalker #906 Pedig szerettem volna kipróbálni.
Ha esetleg valakinek lesz felesleges EU kulcsa és elküldené PÜ-be annak megköszönném. -
Az új UI most került be "nyuszi" hozta vannak problémái. Amúgy ahogy a wow esetén itt is testre szabható lesz elég sok minden addonokkal az UI is szóval akinek nem tetszik lecseréli. :)
Minden új beta buildban jön valami új bug a debug meg még mindig fut a háttérben gondolom ami iszonyat eszi az erőforrásokat. Ha a teljesítményen nem javítanak elég nagy gondok lesznek. Nálam azért javult egy kicsit a teljesítmény az előző bétákhoz mérten de még mindig gyenge a hardveremhez mérten és ez azért zavar.
Ettől függetlenül preorderelve van ha mást nem a 30 napot elszórakozom vele de szerintem annál azért többet :D -
Kazagor #904 Van arra vonatkozó leirás vagy tapasztalat, hogy PVE-ben tank, dps, healer specializációknál a classok hogyan követik egymást hatékonyságban?
Pl. Healernél hogy követi egymást hatékonyságban a 3 class? stb. -
az eu-st beaktiváltam köszi:)