1462
-
krisz073 #862 Én előrendeltem a Cdgalaxisba a normál verziót. -
#861 A normal 44,99 Eur
a digital delux 59,99 Eur
Elég baráti :)
Preorder -
Tyrpak #860 B) verzió: CD Galaxis-tól veszel 2.000 Forintért egy pre-order kulcsot, amivel június kb kéthetente bétázhatsz, aztán beszámít a megjelenéskor az árába. -
Eliike #859 Köszi szépen! :) mmorpg.com-on csak egy gyors regisztráció kellett és már küldték is. Még van 1600 kulcs, toljátok neki! :D -
Tyrpak #858 A most hétvégi bétához két helyen van kulcs:
Logitech
MMORPG.com
Amíg a készlet tart... -
#857 A bétát akartam is kérdezni. Hogyan? Mikor? .. mert azért szívesen kipróbálnám. -
Tyrpak #856 Hát igen, fáradtan, amikor nincs kedved ugrálni, csak 111111-et szeretnél spammelni, akkor nagyon hamar meghalsz, és lagnál jön a szokásos "de nem is álltam benne!", amitől agybajt lehet kapni.
Pvp-t csak stalkerrel és medic-kel ajánlom. -
#855 Én egyetlen dolog miatt nem fogom megvenni. Combat rendszer eleinte érdekes volt, de aztán hihetetlen idegesítő (főleg pvpben meg lag mellett..). Kár érte, mert minden más tetszik benne. -
Tyrpak #854 Vegyél részt az egyik béta teszten és nézd meg.
A stílusa szerintem eléggé egyedi, emiatt megosztott a vélemény róla, van akinek nagyon tetszik a humora, a grafikája, az ugrálós-dodgeolós harc.
Van aki szerint meg WoW klón, a grafikája, meg a szokásos MMO alapdolgok miatt, ami miatt bármelyik MMO WoW klón... az illetők szerint.
Vagy nézz meg egy DevSpeak összeset , amiből lejön mennyire hibbantak a készítők. :) -
#853 -
Kazagor #852 Nem lesz jobb.
Ugyanaz lesz, mint minden MMO-nál. Lesznek benne szuper újdonságok, amik eddig még nem voltak meg más MMO-ban, és lesznek szuper dolgok, amik más MMO-ban megtalálható, viszont ebben érthetetlen módon nem lesz benne.
Igy van ez minden új MMO-val, olyan még nem született, ami összegyúrta volna az eddigiek legjobb tulajdonságait, és kihagyna minden gyermekbetegséget.
Van aki már a béták alatt megunta, van aki a megjelenés után 1-2 hónap után fogja, van akit évekig le fog kötni. Embere válogatja...
De hogy jobb lesz-e, azt mindenkinek magának kell eldöntenie. -
#851 Jé ennek van topikja
Jobb lesz ez mint az eddigi MMO-k? -
Tyrpak #850 Ja igen, és feloldották az NDA-t.
A hétvégi bétákon a preorderesek számára lvl 17 lesz a szint limit.
Másrészről:
Akik most bent vannak a closed beta-ban, jövő héttől nekik is csak hétvégén lesznek szerverek, viszont akik elérték a lvl 32-t, azok folytathatják a szintezést, sőt ha előrendelnek, akkor azokon a karikon is lvl 17 fölé léphetnek, amik most még nem érték el. -
#849 Standard 45 € vagy 35£ lesz, kb 13-14ezer huf. -
#848 Majd 19-én :D -
#847 Nem néztem a videot. :p
Mondjuk egy árat írhattak volna valahova. -
#846 Benne van a videóban :P -
#845 Ezt lehagytad :D
Release Date:
June 3, 2014
-
#844 PREORDER!
-
roller1015 #843 köszi szépen!sikerült :) -
warcat #842 Bétakulcsok a mostani hétvégére
Nagy a csend itt de azért beírom
Halomban állnak a kulcsok a hétvégére,elvileg van utánpótlás is -
#841 UI 2.0
Jóféle :) -
#840 -
warcat #839 Wildstar beta hétvége
Innen pont sikerült még szerezni kulcsot,eddig elvileg nem működött azért maradhatott,ha most olvassa valaki még lehet jut -
warcat #838 Megint lehet mindenfelé bétakulcsozni a hétvégére,elég gyorsan kiszúrtam,de a deaspwnost már le is nyúlták 1 perc alatt. -
Strayhand #837 Most hogy mondod, tényleg, de azért nyilván vannak/lesznek majd max szinten fővárosok, meg a warplotokra gondoltam én is. Nekem egy életre elegem lett a sokszáz résztvevős zergelésekből, majd ha olyan szinten lesz a technika, hogy meg is tudják oldani... addig nekem ez a max 80 fős cucc, amit itt terveznek, is egy pozitívum. -
Tyrpak #836 Instance-olva van, szóval sehol sem lesz igazi tömeg.
Warplotig még nem jutottam, de arra kiváncsi leszek, ott hogyan oldják meg, hogy ne az egész guild egyszerre rohanja le az ellenfelet.
Egyébként azt tapasztaltam, hogy inkább zóna függő a grafikai lag, pl crimson isle jobban szaggat még 40 fps-nél is, mint auroria 21 fps-nél. -
Strayhand #835 A 4 óra amit írtam, az is délután.:)
Én sajnos elég keveset tudtam vele játszani, 10-ik szintig jutottam, de nekem tetszett. Olyan WoW 2.0 avagy WoW evolved tulajdonképpen, jó értelemben. Bár a 40 fős raidekre én is kíváncsi leszek... Nálam jól futott (mondjuk nem vettem mindent maxra) 35-60 FPS között, bár a fullscreen opcióval variálnom kellett hogy megszűnjön egy furcsa rubberbanding szerű akadozás, meg hát ugye csak a kezdőhelyzsíneken voltam, ahol nem volt nagy tömeg. -
#833 Én már péntek du. is be tudtam lépni. -
#832 Van akinél normálisan megy 2-3 éves gépen van akinél csúcsgépen diavetítés.
Bár ez az utóbbi patchekkel javult de még messze nem az igazi pár postal lejeb írtam is. Remélem a debug rendszer miatt eszi az erőforrásokat amit be lehet tudni hogy béta alatt tuti fut a háttérben mert ha nem akkor nagyon nagy gondok lesznek itt :). Bár ha belegondolok anno SWTOR béta is hasonló volt és a full game esetén mér nem voltak problémáim illetve nem annyi és nem olyan jellegű :D -
baL4g3 #831 Üdv. A béta jelenlegi állapotában még nincsen optimalizálva, ezért van, hogy a legizmosabb gépeken is képes szaggatni. A fejlesztők elmondása szerint ezzel csak a legvégén fognak foglalkozni. -
#830 Bocsánat AMD Phenom X4 nem athlon. Elirtam. -
#829 Üdv
Az miért van, hogy egy athlon procival, 4gb rammal, 1gb-os 650Ti-vel LOW graf-on egy képregény az egész? A HDD folyamatosan tölt. amikor lépek 3-at megint megáll a játék és a hdd megint tölt. A distance is minimumon van.
A rendszer és a virtuális memóra SSD-n van.
-
Strayhand #828 Ha jól tévedek, azokkal a kulcsokkal amiket most a hétvégére szórtak szét, csak du. 4-től vagy mikortól lehet majd belépni. -
#827 Köszönöm. -
#826 béta fórum megfelelő topicjába mindig írják -
#825 Sziasztok.
Nem mindig van szerver? Vagy , hogy megy ez? Kaptam egy kulcsot, de nem tudok bejelentkezni.
köszi
-
#824 *leegyeztetjük.. nem megy ez nekem xD -
#823 A lényeget kiszűrted a részleteket meg le egyeztettük. -
#822 annyit láttam a postodból hogy sör