Megjelent a Firefox 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
A menusorokat sem lehet bal ill jobb oldalra tenni.
A legnagyobb hiba megiscsak a fagyas. A 4-es ota fagy a FF, az 5-os kulonosen.
Regebbi verziokban pont azt reklamoztak, hogy megoldottak (es tenyleg) ha egy 500megas pdf-et tolt az egyik tab, a masik 30 meg vigan mukodik. Most ez (enyhen szolva) nem igy van.
Allitolag a Chrome az jobb, de meg nem probaltam, meg annak a multiceges hattere aggaszt. :S
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
2.) keresd meg ezt: "browser.urlbar.formatting.enabled" zárójelek nélkül
3.) duplaklikket rá
4.) zárd be az about:config lapot
Mostantól pedig élvezheted hogy nem emel ki semmit se!
Viszont bugos, legalábbis a 4-es verziótól felfele, nem mindig mûködik.
Formatting meg csak a 6-os verzióban van, de azt nem neked válaszoltam. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Az utóbbi 1 évben az about:configban csak annyit bóklásztam, hogy gyorsítótár, és kompatibilitás megváltoztatása.
Amit leírtál, menü meg nem is található nálam. Szóval azt végképp nem tudom átállítani. :o)
és akkor mégis minek van olyan változó az about:configban, hogy aszondjahogy: browser.urlbar.autofill, default értéke false mert bugos még
Én meg már az explorerben se értettem, mire jó. Hol a fenébe lehet letiltani ezt az értelmetlen baromságot?
/*WTF?!*/
Én meg ehhez direkt FF-et használok.
A korábban említett lefagyósdit én nem tapasztaltam.(Ubuntu 11.04)
Az FF marad a main browser nálam, Opera for fácsebukk, Chrome for g+, gmail, docs.
Sajnos Linux alatt nem divat igényesebb grafikus felületeket csinálni, ha extrább igényeid vannak akkor állítgass config fájlt, stb..
Na mind1 a lényegen nem változtat, Firefox alatt ott van a "haladó beállításoknál" a gyorsítótár korlátozása, Chrome -ban képtelen vagyok megérteni, hogy miért nem rakják bele, pedig már a 13-as verzió. Nem mondhatják, hogy senkinek sincs igénye kikapcsolni vagy csökkenteni, pláne mivel legtöbben ezt használják szerintem régebbi lassabb gépeken, ahol azért kritikus hogy mennyi helyet foglal.
Also, FlashBlock erõsen ajánlott azoknak akikkel az adób fröccs szórakozik!
Most már tuti hogy valamit én csesztem el a gépemen, hogy ilyen jól megy a róka, és csak verziófrissítéskor zavarodik meg, de akkor is csak az addonok miatt.
<#hehe>#hehe>
Az AdBlockPlus is újdonság a flash miatt tajtékzóknak. Én sosem látok egyetlen reklámot sem.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Lehet megk éne próbálnotok rendesen használni a gépeteket. 😉
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Lassan tényleg rászánom magamat az Operára.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(Safari)
.
.
.
.
<#falbav>#falbav> IE (!) <#idiota>#idiota> <#levele>#levele> <#szomoru1>#szomoru1> <#conf>#conf> <#zavart2>#zavart2>
Hajrá XP, fuj-fuj Win7 !
Én már letettem a FF-ról. Átálltam az Iron-ra.
Nekem nagyon sokat szarakodott a FF. Ajánlom mindenkinek, hogy törölje le teljesen. A profilokkal, mindennel együtt és telepítse újra. Nekem sokkal stabilabb és gyorsabb lett.
Minden esetre kíváncsi leszek, miket alkot a Mozilla. A legújabb Chrome-ot kicsit labilisnak érzem sajnos, bár tényleg csak kicsit, szóval összességében jó.
Amúgy valakinek feltûnt, hogy kicsit érdekes a cikkhez vezetõ elérési út?
"/cikkek/83931/mortal_kombat_freddy_krueger_tortenete"
Természetesen GMAilhez, GDocs-hoz csakis Chrome.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Viszont van valami, amit nagyon szeretek IE-ben (én ott találkoztam vele), ha elkezdek begépelni egy címet, akkor ugye minden böngészõ egy lenyíló menüben felkínálja a már látogatott oldalakat és IE-ben Shift+Enter kombóval a leggyakrabban látogatott címre tudok ugrani.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Starcraft + Diablo III - esemve