54
-
Attila1234 #14 Érdekes, de nálam a Chrome sokkal bizonytalanabb, mint a Firefox. Igaz, hogy kevesebbet eszik meg a gép erőforrásaiból, de nekem instabilabbnak tűnik. Használom a Chrome-ot is, mert modern, jól használható és szép böngészőnek tartom, de a Firefox valahogy megbízhatóbb. Kíváncsi vagyok, hogy mit alkottak a 6-ossal, este fel is teszem.
Természetesen GMAilhez, GDocs-hoz csakis Chrome. -
MiZY #13 Szerintem magat a flasht kene kivagni a fenebe! :) -
#12 Nekem meg a plugin-container.exe-vel volt bajom. Néha akár 50%-ra is leterhelte a procit. Remélem az már kijavították... -
gombost #11 Ez a domain kiemelés még az explorerben is benne van a 7-es verzió óta, már ideje volt.
Viszont van valami, amit nagyon szeretek IE-ben (én ott találkoztam vele), ha elkezdek begépelni egy címet, akkor ugye minden böngésző egy lenyíló menüben felkínálja a már látogatott oldalakat és IE-ben Shift+Enter kombóval a leggyakrabban látogatott címre tudok ugrani. -
MiZY #10 XP alatt kevesebbszer tapasztaltam, mondjuk egyre kevesebbet hasznalom. Mondjuk magat Windowst is... -
#9 Nekem XP alatt fehéredik néha, szal 8. -
Itsuki #8 én maradtam a 3.6.20nál... az tökéletesen müködik,az új verziószámúak pedig katasztrófák... akkor már inkább chrome -
MiZY #7 Valami Windows process fogja meg szerintem. Ebbol a szempontbol a Windows XP jobb. -
#6 Ezt nálam is nyomja. Nem omlik össze csak ilyen 20-30 másodpercekre nem válaszol... -
MiZY #5 Milyen surun omlik ossze? -
MiZY #4 Win 7 alatt meg a Sajatgep is kifeheredik. Nem gondolnam, hogy ez feltetlen a Firefox hibaja. -
#3 meg azt is, hogy ne omoljon össze... -
Szefmester #2 Ez egy 5.1hez is csak éppen elég lett volna...
Pedig semmi bajom a rókával, évek óta azt használom, de a verziószám háború minden csak nem szerencsés. -
#1 Igazán kijavíthatnák már azt a hibát is, hogy az aranyos kis Tűzróka meg-megáll 1-2 percre, ablaka kifehéredik és nem hajlandó válaszolni...