World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De most jelenleg a tier-4-es Borrasque rombolóval harcolok, nemsokára meglesz a jaguar, alig várom hogy legyen véger egy gyorstüzelős rombolóm. A Borras is egészen jó, bár nem ér fel egy clemsonnal, nem késharcos, mer ahhoz nem elég gyors az ágyúja, hanem az a tipikus 9-10 km-ről lövöldöző szaros, ami a többi francia romboló is lesz. Nagy hatótáv, nagy sebesség, erős ágyúk, nulla légvédelem. 😄
Azon mesterkedem, hogy lerammoljak vele egy csatahajót. Felhúztam azt a rammolós zászlót, van belőle csomó, szerintem kb. a legabszurdabb, leghasznavehetetlenebb zászló, ezért most kipróbálom. 😊
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.24. 19:25:18
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
amint lehetséges jön a fix
Megvan a megoldás de még szükségük van tesztelésre hogy teljesen biztosak legyen a fix működésében.
ÉS BOCSÁNATOT KÉRNEK 😄
jó mindez az EU community managertől jött,egy cseh csávótól szal nem az alap ruszki staff reagálta le 😄
és ahogy lenni szokott biztos kapunk valami ingame cuccot a probléma miatt,prém napot vagy hasonlókat szoktak ilyenkor osztogatni.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
vagy a free xps hajók,jó nekem is kellett a mighty MOhoz 750k free xp,de nem sokat keleltt hozzátenni,mert én ilyen tartalékolós vagyok,csak nagyon béna hajókra tolom el a free xpt,hogy átugorjam.
Mondjuk a puertó ricó durva volt még a kezdetekben,ahhoz konkrétan grindelni kellett hogy meglegyen 😄 vagy fizetni 😄
én egyiket sem tettem,elvagyok nélküle.
egyedül a tirpitzért fizettem anno,ami full megérte,karira vettem mindig egy akciós cserry on the top ládát ,volt benni prém nap dublon 10k pénz volt asszem,de ez is ki lett véve ,vagy legalábis nem taliztam vele régóta
fél éves prém fiókot vettem a dublonból év elején,mert most több vonalat húzok egyszerre,aztán sok a kilences hajó és ott már ha nem tolod mindig jól(ami lehetetlen mert ott a csapat is) akkor tud minuszba menni a lóvé.
Jó hír továbbá hogy hamarosan a prém fogyócikkeket berakják ingyen,az alapot meg kiveszik,szal ez is csatánként 60k plusz bevétel(asszem 22500 credit egy fogyócikk újratöltése,és van a repair a heal,meg még valami hajótól függően,hidro,radar,speed stb) szal ez is pozitívum
nem mondom hogy tökéletesek,de tankosba is ez volt,a ruszki tankok az op tankok,itt se vár mást az ember. max ha megunja húzza a ruszkikat(én is elkezdtem a bb vonalat,most izmaillal szopok mega 17km lőtávjával 😄 ) de majd a kremlin 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.04.22. 13:04:09
Folyamatos Nerfek/buffok, prémium hajókra is (amikért ugye fizettél, néha nem is keveset). Pont nem érdekli őket, hogy mi a véleménye a közösségnek(lásd tömeges OP orosz hajók).
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
de pingelés miatt megnő a sub észlelhetősége,mint hajónál ha elsüti az ágyúit
dd se rohanhat mert spottolja a sub vagy a cv aztán fókuszt kap,szal reméljük jó kis sub vs sub csaták lesznek ahol meg a rejtőzködés fog nyerni,bár sub torpedó simán kikerülhető ha figyel az ember és gyorsan mélységet változtat.
ráadásul úgy hogy egyes gombra ledob egy sonárt ami mondjuk 10 secig él és látja hol van sub bizonyos körön belül,a 2 gombra meg dobhat mélységi bombát
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.04.19. 13:37:15
1/4 speeden meg víz alatt is tolthetőek az aksik
persze nyílván ez is gyakorlás kérdése,de pl a németnek alig van 6.6km torp hatóköre 😊
Az amcsi a nagy böszme,nagy aksi kapacitás,10.5 km hatótávú torpik,a német a kicsi mozgékony kevés hpval és kicsi aksival,a ruszki meg a kettő között
én élveztem a hétvégét velük,nem mentem sztem 20 csatánál többet.
DDvel meg egyenesen irtani lehet őket,szinte alig van esélye ha jó a dd player. meg egyes cruiserekre is raktam már mélységi bombákat.
a spot rendszer nem tiszta még,repcsi víz alatt van hogy észrevesz kettes mélységben is,néha nem,függetlenül hogy pingelsz vagy nem
Ja meg persze a ruszkik kapták a legjobb fogyóeszközt, a healt 😄 amcsinak speed boost van,németnek meg kb semmitérő hidró 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hát igen szóval torpedóval operáló rombolóval szerintem nehéz stabil teljesítményt nyújtani, mert nem az van, hogy ágyúval lövöldözöm akármilyen távra és mindig van sebzés, hanem be kell cserkészni a vadat, és vagy sikerül, vagy nem. Van hogy 90 000 sebzés, van hogy szétlőnek 2 perc után a körben. Mondjuk Mutsukival 193 csatám van és 51% fölött vagyok. Eh, mindegy, megideologizáltam mért vagyok béna kageróval.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.18. 22:45:50
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2020.04.18. 11:22:03
Igen a csak a játékban nem jelzi ki ilyen pontosan mert csak egy ív van.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2020.04.18. 11:18:07
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2020.04.18. 10:32:11
Szép meccs amúgy, gratula!
info
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.04.16. 18:48:10
Köszi az infót, akkor kiképzek egy szűz francia kapitányt.
Ami a francia rombolókat illeti, rájöttem, hogy eddig rosszul használtam őket. Valójában a meccs elején inkább cirkálóként kell használni. Az esetek döntő többségében nem lehet vele bázist foglalni, mert rossz az álcája, és ha pedig van CV, akkor érdemes a cirkálók közelében maradni a légvédelem miatt, és támogató hajóként operálni. Később már jól lehet velük foglalni, mert iszonyú gyorsak, és nem volt példa nélküli, hogy az összes bázist behúztam. Persze mint minden hajó típushoz a francia rombolókhoz is elengedhetetlen a sok csata, és tapasztalat, és akkor elő lehet hozni az erősségeiket, és minél kevésbé kiadni a gyengeségeiket.
Lenne egy olyan szakmai kérdésem, hogy a kapitánynak meg tudom-e változtatni a nemzetiségét némi zsetonért? Tudom hogy lehet kosztümizálni, de hirtelen nem is tudom hogyan. MIndenesetre van olyan haszontalan de képzett amerikai kapitányom, akiből szívesen csinálnék franciát.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.16. 10:42:56