22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • carp3tm0nster
    A BB-ket szépen lassan kinullázza a WG. Használhatatlan AP lövedékek, tulajdonképpen csak arra valóak, hogy a sok HE spammer és tsa jó sok HP-t le tudjon belőle szippantani...
  • Plata
    De milyen jó volt.
    Csicsás BB nagy pofával jött nekem és csúnyán beszopta.
    Egyébként láttam egy vicces dógot,csapattárs carrierrel ütközéssel megölt egy ellenséges csatahajót.
    Ilyet se láttam még.Hogy nem lőtte szét messziről.Szerintem igen idióta volt.
    Mondjuk ez a Musashi ami engem akart megenni reggelire az is nagyon beképzelt majom volt,teljesen rám fordult közelről.
  • carp3tm0nster
    RNG beadta neked, ritka pillanat.
  • Plata
    Nem hiszem hogy sikerül megcsinálni ezt az eventet,de ma este mentem jó csatát T8 amerikai csatahajóval,még stock,de az előbb olyan mázlis lövéseim voltak vele,előbb egy Musashi vagy mi a ragya jött nekem közelről három citadellát lőttem neki,a maradék hp-ját meg a másodlagos lövegek leszedték.Utána meg egy T10-es Moskva-t csaptam ki szintén egyetlen sortűzzel,dupla citadellát lőttem neki.
    Egész jó ez a hajó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.17. 21:17:32
  • tbundy
    nekem egy mutsu meg egy dunkerque esett az sckből, mellé acél, szén, stb nem panaszkodhatok :)
  • Plata
    Jah,nekem nincs T10.
  • Caliph
    most a játéknak szülinapja van,ezért t10es hajóval ezen időszak alatt az első nyert csatáért kapsz egy szuperkonténert,minden egyes t10 hajóval nyert csatáért. a szuperkonténer a legjobb konténer,lehet benne arany,hajó, szén acél prém napok vagy a jobb zászlókból és álcákból jó pár darab.
  • whiskeyman
    Superkontérner...
  • Plata
    Sima xp-s konténer vagy bolti?
  • Count Adyn
    Nekemis a 18 konténerből jött 1500 acél meg 60k szén, a többi szemét :)
  • whiskeyman
    Tehát nincs annyi eszed :D
    Bemész, 5 perc alatt megcsinálod, megkapod a konténert, örülsz és leszarod az xpt....de úgy látom logika az nincs...inkább szenvedsz randomban órákat, mert nem tudsz nyerni...hát megérdemled
  • Tono34
    T10es SC: 5000gold és pár sallang.
  • Caliph
    nekem a t10es superkonténeres hajókra csak szar flagek jöttek meg egy 14 napos,semmi más
  • Plata
    Basszus,ma 2k xp-s ládából jött egy hónap prém.
  • EZsTa2
    Nézd meg a wows.hu oldalon.
  • Plata
    Megszoktam hogy WOT full magyar.
    Minden le van fordítva.
  • Caliph
    sztem nincs,de nincs benne olyan sok fordítandó dolog,ha valamit nem tudsz kérdezz aztán segítek
  • Plata
    Warship-et nem lehet magyarul játszani?
  • Plata
    Jah,kösz.
  • Caliph
    ha az alatta lévő hat küldit megcsinálod,akkor lesz kész ez is,szerintem. még nem néztem rá,de ha hazamegyek megnézem
    tehát ha szerzel 5 defended ribbont,akkor az a küldi kész lesz,és itt fogja jelezni hogy 1 kész
    és így tovább

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.08. 14:46:50
  • Plata
    Srácok ennél a küldinél milyen küldetéseket kell csinálni?
    Nem világos.
  • Caliph
    ezért húzod ki coopban a wint a t10 es hajóidra,botok ellen. hajónként egy kör és meg is vagy,mig randomban mehetsz akár 5-6 kört is mire meglesz a win
    bár ritkán még a botok is tudnak győzni:D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.08. 13:01:05
  • carp3tm0nster
    T10-ben amúgy sem lehet nyerni, mert tele van nyomi prém játékosokkal vagy irdatlan mennyiségű HE spammerrel...
  • Caliph
    de itt most nem az xp a lényeg,hanem hogy gyorsan végigzongorázda t10es hajókat a winért,ami szülinap alkalmából superconténerrel jár
    és lefelé minden tierű hajó kap valami konténert az első winért,de super csak t10ben jár
  • carp3tm0nster
    co-op időpocsékolás a minimális xp-ért amit képes adni..
  • whiskeyman
    De miért nincs annyi eszed, hogy bemenj co-opba és ott csináld végig?
  • Count Adyn
    én coop-ban végigzongoráztam a 10 eseimetgyorsan aztan szevasz :)
  • Darun
    A probléma az, hogy mielőtt abbahagytam, akkor is ez volt. Ezért is hagytam abba xD De a szülinapos event minden évben ezt a szintet hozta, amikor játszottam. A T9-10 hajókat kb lehetetlen volt leszorzózni, mert ugye azokra SC-t adott volna. Most azokat nem is próbáltam, de T5-6-ban sem sikerült nyerni. Egy csata volt, ahol még ölni se tudtunk, a többiben meg már az elején 3-4 hajó hátrányunk volt. Mondjuk az egyik meccs vége igy is nagyon szoros lett, mert az utolsó Wyo-nk majdnem lehozta egyedül 3 hajó ellen. Sajnos csak majdnem.
  • whiskeyman
  • lonvard
    Azé' most nézem, Graffal 296 csata, 58,78 winrate. Csudakék eredmény, miközben éppen hogy zöld játékos vagyok úgy összességében. Szóval ez egy relatíve hosszú upswing, amit csak egy irgalmatlan rossz szériával lehet beleverni a zöldig. :)
  • lonvard
    Rossz szériát fogtál ki. :)

Graffal nekem is volt az elmúlt hetekben olyan, hogy egymás után rakott 8-as tierbe, ezzel párhuzamosan sorozatban vesztettem. Na de korábban meg messze átlag fölött nyertem, és egy valag csata volt 6-os tier. Szóval volt egy upswingem, utána meg egy downswingem, és az átlag meg a kettő közt valahol van, és hosszútávon így egyenlítődik ki.
  • EZsTa
    Üdv! Frissen alakult [LSBKT] Ladikos Betyárok Tábora klán tagokat keres. Különösebb feltételeink nincsenek, de a kulturált viselkedés szabályait kérjük megtartani. Facebook-ot, Discord-ot használunk (használatuk nem kötelező, de ajánlott).
    Utoljára szerkesztette: EZsTa, 2020.09.06. 11:48:00
  • frici666
    nekem ez van a nev van az acuntomba chester19551. bocs a nimitz az tevedes. jo hogy szoltal koszi
  • Darun
    7 hónap kihagyás után visszaraktam a játékot. 4 csata, 4 vereség xD Hát tudják ezek a srácok, hogy csináljanak kedvet a hajókázáshoz.
  • whiskeyman
    ilyen nevű játékos nincs...
  • frici666
    halio mindenkinek. ne vegyetek tolakodasnak de mivel nem beszelek angolul meghivna valaki magyarul beszelo klanba? hat ha akkor meg ertem. elorre is koszi. a mostani frissites utan nem engedi a magyaritast mi lehet a hiba? koszi a segitseget a jatekban chesternimitz19551 neven jatszok. koszi
  • Kotomicuki
    Ez bizony ilyen "játék": egyszer fenn, sokszor lent. Ha (mindenkinek) kiegyenlítettebb volna és kiszámíthatóbb, akkor még akár játszható is lehetne.
    Meg célozni, persze...
    Ahová éppen csavarja script: van, hogy 3 sortűz megy köréje, van, hogy már az első lefélHP-zza..., persze, ez utóbbi a ritkább a többségnek.
  • frici666
    koszi a valaszodat. napokig semmi oszt 1 kuldetesen belul 7 citadellat adott. mint a magyar csoda
  • Caliph
    én edingburghnél tartok,még csak pár csatám van vele,de rohadtul élvezhető. nem nagyon veszik komolyan a bbk,mert ap,meg kis kaliber de azért oda tud csípni,aztán ott a füst meg a torpitorpok is...jó nyilván egy smolenskel sokkal könnyebb az élet,de egy mino is állat lehet,van róla példa videó bőven:)
    még jobban kell vigyázni rájuk,mint a cirkálókra általában,ezért a lopakodás odacsípés pucolás jellemző rájuk. van amikor kicsapnak de van hogy totál élvezetes vele a játék
    azt is aláírom hogy nem nagy élmény ,amikor egy csatahajó 3 helyen ég és kopik a hp :D árasztást már nerfelték,a tüzet nem nagyon merik,mert kukázható lenne jópár hajó ami kb abból él
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.04. 09:46:45
  • Toweliee
    Sziasztok! Jól értem, ha megveszem az epoch állandó álcázást akkor azt bármennyi t9-es hajóra felrakhatom? Vagy külön-külön kell megvenni hajónként?