World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
update: nem lehet megvenni, vagy mi
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.07. 12:30:39
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2020.05.07. 11:45:51
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.07. 11:16:43
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.01. 08:48:58
Lecserélhető bármelyik orosz sosemvolt csodára.
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2020.04.28. 17:32:43
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Az az elméletem, hogy egyszerűen vannak olyan hajók, amik gyorsan pusztulnak, tehát ezekkel a hajókkal nagyon nehéz stabil teljesítményt hozni, mert sokszor lesz, hogy idő előtt kilövik. Míg pl. egy BB-t sokszor agyon kell verni. Mutsukival egyébként van 193 csatám és 51%-ot sikerült összerakni ennyi idő alatt, de az összes többi rombolóval kritikán aluli a winrate. 😄
Meg kell próbálni rombolóval kevésbé kockázatosan játszani, kitartani a csata végéig, biztos hogy jobb lesz a statisztika. Csak ugye belekényszerítenek a játék eleji gyors őrületbe.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.28. 09:19:41
Nah, megvolt a Graffal a 200. csata, vagizok, 58,5% a winrate, és 32890-re vertem fel az átlagsebzést. Most erre verem. 😄 De most hogy elkezdtem figyelni a sebzést, csomószor egyszerűen azért nincs elég, mert elfogynak a hajók.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.27. 19:13:02
Ja, ha angol BB-vel vagy, akkor úgyis HE-t fogsz spammelni, ott nem játszik a fenti kérdés.
Tegnapi csatám jó példa 😊
Bármilyen BB-vel menni ma már öngyilkosság. Ha esetleg együtt is haladsz a flottával, akkor is semmi perc alatt HE spam target leszel, amit csak úgy élsz túl, ha megfordulsz és szépen a háttérben felgyógyítod magad. Addigra persze, akikkel együtt voltál elhullottak, és az ellen máris a nyakadban van. Mit tudsz adni cserébe? 60-70% overpen rate mellett? Semmit. Gyakorlatilag egy ingyenes XP és DMG vagy az ellenségnek. Bármilyen ügyesen is próbálod használni a DCP-t, simán leégetnek rólad 40-50k HP-t.
cserébe meg jön az overpen meg a shatter ahogy irod
szinte csak orral lehet vele közlekedni,vagy hátulról sniperkedni de akkor meg ugat a csapat hogy hátsó sorban mit keres bb
Persze egy 25 kmes devastating strike nál azért felcsalja az ember arcára a mosolyt.. és ez is az erőssége,oldalról szépen átlőhető vele a pálya nagy része,és el lehet kapni egy két broadside rohamozó hajót ami nem is sejti hogy 25kmről jöhet az áldás,és nem is figyel annyira csak ha már baj van
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.04.27. 08:32:39
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
viszont ha túl közelről pingelsz,akkor viszont világítani fogsz mint egy karifa hogy itt bizony tengó van,szal a ddk mennek is utánnad mint a kisangyal,és egy mélységi bombatámadással takarítanak is el,kivéve ha épp nem a legmélyebb részen vagy ami fogyóeszközzel érhető el tengóval,szal nem lehet folyamatosan elsunnyogni. a hydro meg lát folyamatosan,az ellen nem lehet mit tenni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.04.26. 19:50:31
Nem tudom mi lesz a következő amit beraknak előbb, ruszki Kirov osztály, vagy ruszki Typhoon osztály?
ha a hajó látja a torpedókat és szembe fordul vele akkor csak egy torpedó találja el,mivel a két torpedót lő ki egyszerre a sub és azok egymás mellett mennek,nem függetlenek egymástól,tehát ha az egyik célon van a másik elsuhan a hajótest mellett.
egyelőre ezek a védekezési lehetőségek. BB támadni nem tud lemerült subot,csak mélységi bombás ddk és cruiserek
torpi reload a felére csökkent kb
egy torpi elég egy tengónak,szal megint az álca játszik fontos szerepet.
amúgy nehéz velük jól tolni,de élvezetes.
Bocs de én is azt gondolom hogy bunkó az ilyen hozzáállás. És pont az ilyenekre panaszkodik mindenki. Itt is. És joggal.
Micsoda "rokonszenves" hozzáállás...
Azután meg kicsit később lehet sírni itt is, más szobában, meg másik fórumon is, hogy mekkora tapló szar a közösség a WG-s játékokban. ( hadd ne linkeljek már ide pár korábbit...)
Még ha be is jön, úgy egyébként tényleg nem látsz se te, sem más ebben a "taktikában" némi szégyellnivalóan tirpákot, lealacsonyítóan bunkót ?
Mert én igen, bocs...
Nekem égne a pofám, még így kicsit így is hogy olvasom, de hát különbözőek vagyunk... 😊
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.25. 11:10:40
(Nem értem mit sopánkodtok egyébként, van egy rakás tök jó hajó ebben a játékban)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.24. 21:29:30
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.24. 20:47:21
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.24. 19:46:58
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"