World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Graffal nekem is volt az elmúlt hetekben olyan, hogy egymás után rakott 8-as tierbe, ezzel párhuzamosan sorozatban vesztettem. Na de korábban meg messze átlag fölött nyertem, és egy valag csata volt 6-os tier. Szóval volt egy upswingem, utána meg egy downswingem, és az átlag meg a kettő közt valahol van, és hosszútávon így egyenlítődik ki.
Utoljára szerkesztette: EZsTa, 2020.09.06. 11:48:00
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Meg célozni, persze...
Ahová éppen csavarja script: van, hogy 3 sortűz megy köréje, van, hogy már az első lefélHP-zza..., persze, ez utóbbi a ritkább a többségnek.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
még jobban kell vigyázni rájuk,mint a cirkálókra általában,ezért a lopakodás odacsípés pucolás jellemző rájuk. van amikor kicsapnak de van hogy totál élvezetes vele a játék
azt is aláírom hogy nem nagy élmény ,amikor egy csatahajó 3 helyen ég és kopik a hp 😄 árasztást már nerfelték,a tüzet nem nagyon merik,mert kukázható lenne jópár hajó ami kb abból él
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.04. 09:46:45
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
vannak hajók amiket beforgatva vagy akár szemből is lehet citadellát lőni,ismerni kell a hajók páncél eloszlását,és perssze a szerencse azaz az rng is közrejátszik,hogy beadja vagy sem. a kikötőben meg lehet csekkolni a hajók páncél kiosztását,az ágyúknál meg irja mekkora páncélt képes átütni. ez papiron fix,de a rng miatt nem mindig üti át,vagy úgy is átütheti ahogy nem kéne 😄
és ezért sem hajókázunk oldalunkat mutatva az ellenfél felé,inkább orral,és kicsit beszögelve,akkor a legnagyobb az esély hogy lepattan az ellen lövése
és még van a csodás wg találmány is,az overpen,azaz amikor úgy megy át a lövedék a hajón hogy alig ér fontos dolgokat,ilyenkor az elméleti sebzés egy részét kapod csak meg.persze ez sem működik rendesen,mert pl egy bb salvó kitörölné a világból is a rombolót ha egy 6-7 ap lövedék átúszik rajta,de ugye ...hát ez ilyen...
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.03. 11:34:25
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
(A magyarázat, hogy miért lő minden "nyomi" HE-vel a wg játékaiban: mert ezzel legalább nem 0 lesz a kör végén a kiosztott sebzése.)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
szal 3 lose után elég is volt mára 😄 öreg vagyok én már ehhez gyenge idegekkel 😄
csak hát a rewardok egész jók...
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.08.26. 17:33:03
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Volt megy meccs. Saját Georgia-nk berongyolt esélyünk sem volt követni rendesen. Majd az első ellen hajót, asszem Jean Bart-ot lerammolta a 'csába(gondolom zászlóval, mert életben maradt), majd ugyanazzal a lendülettel lerammolta a másik BB-t is az ellenfélnél. 😊
A maradék egy BB-t már simán kinyírtuk.
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2020.08.26. 16:36:26
nekem a tapasztalat hogy igaz hogy intenzív a csata,de általában berongyolnak középre és 3 perc múlva 2-3 ember már a kikötőben van..
tegnap Mo,Freddy és Alsace hármasban mentünk,a freddy berongyolt max gázzal középre mi Alsacevel oldalról flankeltünk...freddy kapta az áldást de sikeresen rárusholt 2 ellen bb,akik tőlünk broadside szépen be is álltak...persze szegéyn freddy nem élte túl,de két ellen hajó sem,a maradék iowát meg az alsace levadászta,mert az már kinyirt engem 😄...persze aztán a freddy végig ugatott hogy nincs csapata,nem segítettünk meg nem mentünk vele meghalni középre...közel 180k dammal zártam azt a meccset 😊
de természetesen az új német t9 hajókra lett kitalálva ez a ranked is,mi másra van szükséged mint egy freddyre 12 ágyúval,rohadt jó másodlagosakkal és torpedókkal 😄 (pommern)
mint az 1v1 ranked volt nemrég t8bam,tirpitz ellen nem sok esélyed volt,ha beleálltál a csatába 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.08.26. 09:30:39
de a 3vs3 mód tetszett, maradhatna a játékban.
Vagy T4-ben lomba BBmet kettő CV támadja egyszerre...
Mifene után felemlegettem a fejlesztői felmenőket, fő accon persze max gold volt a legtöbb, 90%-ban meg zászló.
Z39 viszont elég kellemes nem tűnik eddig (10 pontos kapitánnyal jött).
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
a hajó eleje végi ping rendszer megszűnt,bárhol lehet pingelni a hajót,ha kétszer pingeled egy helyen akkor durran nagyot.
és végre a megpingelt hajó is értesítést kap arról hogy pingelve lett,ez még nem tiszta mikor és milyen formában,de lesz lehetőség manőverezni,nem csak derült égből torpedó
repcsi elég jól meg van csinálta,10km távon belül dobható a bomba oda ahova mondod,hatékonyság még kérdéses,kiderül.
és a detect rangekkel is variáltak
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.08.14. 13:12:01
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha jól tudom másnak akkor volt ilyen baja ha kevés volt a ram.
Ilyenkor az megjavítja
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Segítséget szeretnék kérni abba, hogy amikor elindítom a játékot csak tölt nem jut el a kikötő felületig ahol látom a hajókat. Support szerint játszom a játékkal nem tudnak segíteni. A rendszer követelmény megvan a játékhoz kb 2 éve játszottam vele utoljára. Újra telepítettem a gépet továbbra se jutok el a kikötőbe. Esetleg valakinek valami hasznos tanács vagy tipp?
Üdv Bandeeka
Pedig magam is amolyan "softcore" nyelvtannáci lennék, akinek az ilyesmi szúrja a szemét, még ha nem is mindíg szól be érte...XD
És ráadásul permanensen "konvoly-oztam...
Mea culpa....XD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.07.21. 19:17:48