World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bármilyen BB-vel menni ma már öngyilkosság. Ha esetleg együtt is haladsz a flottával, akkor is semmi perc alatt HE spam target leszel, amit csak úgy élsz túl, ha megfordulsz és szépen a háttérben felgyógyítod magad. Addigra persze, akikkel együtt voltál elhullottak, és az ellen máris a nyakadban van. Mit tudsz adni cserébe? 60-70% overpen rate mellett? Semmit. Gyakorlatilag egy ingyenes XP és DMG vagy az ellenségnek. Bármilyen ügyesen is próbálod használni a DCP-t, simán leégetnek rólad 40-50k HP-t.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
cserébe meg jön az overpen meg a shatter ahogy irod
szinte csak orral lehet vele közlekedni,vagy hátulról sniperkedni de akkor meg ugat a csapat hogy hátsó sorban mit keres bb
Persze egy 25 kmes devastating strike nál azért felcsalja az ember arcára a mosolyt.. és ez is az erőssége,oldalról szépen átlőhető vele a pálya nagy része,és el lehet kapni egy két broadside rohamozó hajót ami nem is sejti hogy 25kmről jöhet az áldás,és nem is figyel annyira csak ha már baj van
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.04.27. 08:32:39
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
viszont ha túl közelről pingelsz,akkor viszont világítani fogsz mint egy karifa hogy itt bizony tengó van,szal a ddk mennek is utánnad mint a kisangyal,és egy mélységi bombatámadással takarítanak is el,kivéve ha épp nem a legmélyebb részen vagy ami fogyóeszközzel érhető el tengóval,szal nem lehet folyamatosan elsunnyogni. a hydro meg lát folyamatosan,az ellen nem lehet mit tenni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.04.26. 19:50:31
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nem tudom mi lesz a következő amit beraknak előbb, ruszki Kirov osztály, vagy ruszki Typhoon osztály?
ha a hajó látja a torpedókat és szembe fordul vele akkor csak egy torpedó találja el,mivel a két torpedót lő ki egyszerre a sub és azok egymás mellett mennek,nem függetlenek egymástól,tehát ha az egyik célon van a másik elsuhan a hajótest mellett.
egyelőre ezek a védekezési lehetőségek. BB támadni nem tud lemerült subot,csak mélységi bombás ddk és cruiserek
torpi reload a felére csökkent kb
egy torpi elég egy tengónak,szal megint az álca játszik fontos szerepet.
amúgy nehéz velük jól tolni,de élvezetes.
Bocs de én is azt gondolom hogy bunkó az ilyen hozzáállás. És pont az ilyenekre panaszkodik mindenki. Itt is. És joggal.
Micsoda "rokonszenves" hozzáállás...
Azután meg kicsit később lehet sírni itt is, más szobában, meg másik fórumon is, hogy mekkora tapló szar a közösség a WG-s játékokban. ( hadd ne linkeljek már ide pár korábbit...)
Még ha be is jön, úgy egyébként tényleg nem látsz se te, sem más ebben a "taktikában" némi szégyellnivalóan tirpákot, lealacsonyítóan bunkót ?
Mert én igen, bocs...
Nekem égne a pofám, még így kicsit így is hogy olvasom, de hát különbözőek vagyunk... 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.25. 11:10:40
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
(Nem értem mit sopánkodtok egyébként, van egy rakás tök jó hajó ebben a játékban)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.24. 21:29:30
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.24. 20:47:21
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.24. 19:46:58
De most jelenleg a tier-4-es Borrasque rombolóval harcolok, nemsokára meglesz a jaguar, alig várom hogy legyen véger egy gyorstüzelős rombolóm. A Borras is egészen jó, bár nem ér fel egy clemsonnal, nem késharcos, mer ahhoz nem elég gyors az ágyúja, hanem az a tipikus 9-10 km-ről lövöldöző szaros, ami a többi francia romboló is lesz. Nagy hatótáv, nagy sebesség, erős ágyúk, nulla légvédelem. 😄
Azon mesterkedem, hogy lerammoljak vele egy csatahajót. Felhúztam azt a rammolós zászlót, van belőle csomó, szerintem kb. a legabszurdabb, leghasznavehetetlenebb zászló, ezért most kipróbálom. 😊
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.24. 19:25:18
amint lehetséges jön a fix
Megvan a megoldás de még szükségük van tesztelésre hogy teljesen biztosak legyen a fix működésében.
ÉS BOCSÁNATOT KÉRNEK 😄
jó mindez az EU community managertől jött,egy cseh csávótól szal nem az alap ruszki staff reagálta le 😄
és ahogy lenni szokott biztos kapunk valami ingame cuccot a probléma miatt,prém napot vagy hasonlókat szoktak ilyenkor osztogatni.
vagy a free xps hajók,jó nekem is kellett a mighty MOhoz 750k free xp,de nem sokat keleltt hozzátenni,mert én ilyen tartalékolós vagyok,csak nagyon béna hajókra tolom el a free xpt,hogy átugorjam.
Mondjuk a puertó ricó durva volt még a kezdetekben,ahhoz konkrétan grindelni kellett hogy meglegyen 😄 vagy fizetni 😄
én egyiket sem tettem,elvagyok nélküle.
egyedül a tirpitzért fizettem anno,ami full megérte,karira vettem mindig egy akciós cserry on the top ládát ,volt benni prém nap dublon 10k pénz volt asszem,de ez is ki lett véve ,vagy legalábis nem taliztam vele régóta
fél éves prém fiókot vettem a dublonból év elején,mert most több vonalat húzok egyszerre,aztán sok a kilences hajó és ott már ha nem tolod mindig jól(ami lehetetlen mert ott a csapat is) akkor tud minuszba menni a lóvé.
Jó hír továbbá hogy hamarosan a prém fogyócikkeket berakják ingyen,az alapot meg kiveszik,szal ez is csatánként 60k plusz bevétel(asszem 22500 credit egy fogyócikk újratöltése,és van a repair a heal,meg még valami hajótól függően,hidro,radar,speed stb) szal ez is pozitívum
nem mondom hogy tökéletesek,de tankosba is ez volt,a ruszki tankok az op tankok,itt se vár mást az ember. max ha megunja húzza a ruszkikat(én is elkezdtem a bb vonalat,most izmaillal szopok mega 17km lőtávjával 😄 ) de majd a kremlin 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.04.22. 13:04:09
Folyamatos Nerfek/buffok, prémium hajókra is (amikért ugye fizettél, néha nem is keveset). Pont nem érdekli őket, hogy mi a véleménye a közösségnek(lásd tömeges OP orosz hajók).
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
de pingelés miatt megnő a sub észlelhetősége,mint hajónál ha elsüti az ágyúit
dd se rohanhat mert spottolja a sub vagy a cv aztán fókuszt kap,szal reméljük jó kis sub vs sub csaták lesznek ahol meg a rejtőzködés fog nyerni,bár sub torpedó simán kikerülhető ha figyel az ember és gyorsan mélységet változtat.
ráadásul úgy hogy egyes gombra ledob egy sonárt ami mondjuk 10 secig él és látja hol van sub bizonyos körön belül,a 2 gombra meg dobhat mélységi bombát
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.04.19. 13:37:15
1/4 speeden meg víz alatt is tolthetőek az aksik