World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.19. 12:38:13
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.19. 12:01:21
Az van, hogy a kapitányt nem a Guepardon képezem, hanem az 5-ös cirkáló Emily-Bertinen. Mer az hogy nincs meg a kamuflágos skillje, túl nagy hátrány a rombolóban ülve. Emily paraméterei tetszenek, szerintem 5-ös szinten a legjobb cirkáló lehet, de javítsatok ki. Szóval abban összeszedem a skilleket a kamóra, aztán megyek vissza a gepárdba.
Itt a Replay
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2020.05.17. 08:32:40
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szóval az egyik kedvenc játéktípusom, egy foglaló kör fenn, egy lenn, aki elfoglalja a másikét: győzött. Na most a társaság egésze egy csatahajó és egy cirkáló kivételével elindult jobbra. Én is. Mire ezt felfogtuk, hogy tényleg ez lesz, már a két árva hajó kétségbeesetten üzengetett, hogy baj van. Az ellenség hajóinak több mint a fele arra tartott, a mi oldalunk meg kényelmesen lövöldözve csorgott lefele a térképen a másik oldalt. Na erre én is fordulok, és és amíg el nem magyaráztam nekik, hogy ha elfoglalják a nagy zöld kört vége a játéknak, addig nem voltak hajlandóak fordulni. Ez persze beletelt némi időbe. Közben a másik oldal elveszett, egy cirkáló már foglalta is a kört. És akkor jöttem én, mint első forduló, mögöttem nem sokkal érkezett egy romboló, a komplett hajóraj meg percekre lemaradva. Irgalmatlan csata bontakozott ki, én meg a romboló tartottuk a frontot két cirkáló meg két csatahajó ellen, míg meg nem érkezett az erősítés. A hajó elpusztult, 45k sebzés, de a csata örökre beleégett az emlékezetembe. Az összes többi hőstettemmel együtt. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.16. 16:23:48
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.09. 13:58:40
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2020.05.08. 16:23:03
De Grasse-val tegnap összecsaptam végre. 1vs1, nyílt vízen, 10-12 km-ről, közel full hp-val mindketten. Nem volt olyan sima, mint egy jó kis nürnberg féle, aminél jól ül a sorozatom és kapja a citákat. Begyorsult és az első két sorozat a segge partját kapta el minimál sebzéssel. Utána korrigáltam, és már ültek a sorozatok, de utána se lőttem neki citát. Ettől függetlenül istenes pofonokat kapott. Nem volt képzett kapitánya, folyamatosan az oldalát fordította, szóval így semmi sansza nem lehetett, attól függött mi történik vele, hogy hogyan célzok. Ő leszedte a fél hp-mat, én meg nullára lőttem. Pontosabban célzok, nagyon sima ügy. Viszont ha képzettebb a kapitánya, akkor érezni, hogy meg lehet vele szenvedni.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.07. 18:28:19
Graf Spee:
214 csata
57,94 winrate
33427 átlagsebzés
Utóbbi időben 4,73%-al nőtt a winrate, és 1638-al az átlagsebzés. És ezt most bekereteztetem. Mert van az életemben olyan terület, ahol fejlődöm.
update: most volt egy 3 citadellás csatám, úgy kezdtem, hogy 25 000 sebzés egy VII-es cirkálónak (valami scscscscsizé a neve, olyasmi mint a schwanhorst, csak nem az). Na jó aztán legyalultak minket. Az én szárnyam elveszett, a fél hajóraj engem üldözött. Plusz repülőgépek. Azé a Pjotrba az utolsó pillanatba beleengedtem két torpedót. 63 k sebzés. Életem csatája volt. Amilyenből naponta van kettő. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.07. 18:09:37
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
update: nem lehet megvenni, vagy mi
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.07. 12:30:39
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2020.05.07. 11:45:51
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.07. 11:16:43
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.01. 08:48:58
Lecserélhető bármelyik orosz sosemvolt csodára.
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2020.04.28. 17:32:43
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Az az elméletem, hogy egyszerűen vannak olyan hajók, amik gyorsan pusztulnak, tehát ezekkel a hajókkal nagyon nehéz stabil teljesítményt hozni, mert sokszor lesz, hogy idő előtt kilövik. Míg pl. egy BB-t sokszor agyon kell verni. Mutsukival egyébként van 193 csatám és 51%-ot sikerült összerakni ennyi idő alatt, de az összes többi rombolóval kritikán aluli a winrate. 😄
Meg kell próbálni rombolóval kevésbé kockázatosan játszani, kitartani a csata végéig, biztos hogy jobb lesz a statisztika. Csak ugye belekényszerítenek a játék eleji gyors őrületbe.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.28. 09:19:41
Nah, megvolt a Graffal a 200. csata, vagizok, 58,5% a winrate, és 32890-re vertem fel az átlagsebzést. Most erre verem. 😄 De most hogy elkezdtem figyelni a sebzést, csomószor egyszerűen azért nincs elég, mert elfogynak a hajók.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.27. 19:13:02
Ja, ha angol BB-vel vagy, akkor úgyis HE-t fogsz spammelni, ott nem játszik a fenti kérdés.
Tegnapi csatám jó példa 😊