World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mivel az Amcsi háborús filmek 90%-ban a "karakterépítés " a családdal/feleséggel/barátnővel való aranyoskodást, vagy esetleg a könnyes szemekkel , amcsi zászló mellet távolba révedő túltolt hazafiaskodást jelenti és örülök, hogy már az 5-ik percben belecsaptak a lecsóba.
Ha már hajós háborús film. Nem tudjátok a Csuzimai csatáról készült valamilyen film?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.07.20. 10:31:57
Nekem kb. egy Vin Diesel szintű "szutykerákakcióorgiafossal" egyenértekű, amik nézése közben mindent szabad, csak gondolkodni nem...
A filmben karakter építés nem létezik, papír vékonyságú volt az összes és érdektelen, harcászatilag meg akkora ostobaságok voltak benne, hogy néha hangosan röhögtem...
Az H.M. S. Ulysses - Őfelsége hadihajója könyvben klasszisokkal érdekesebb, és hitelesebb a témában mint ez a felejthető limonádé.
Magyarul már a cím is találó : Greyhound csatahajó... ami egy romboló egyébként...XD
Ja, jó fülesben kurvajók a hangok. Egy effektorgia ez a film. Utána bepattantam a Grafba, ahogy mentem a folyton eltűnő romboló után, az olyan volt, mintha a filmben lennék. 😄 Megjegyzem egy jobb fülesben a Warships hangjai is elképesztőek.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.07.19. 09:33:21
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
csábító lesz a 40 torpedó,sokan megveszik,biztos pénznyomda,azonban egy t10 csatához nem fog sokat hozzátenni,az elején lesz pár amig megjelenik aztán szépen kikopnak,meg néha néha előveszik funolni,mint pl 3 ilyen egy divisionban,120 torpedó a vizben ,nyilván mindenki fogja élvezni,elsődleges célpont lesz mindenhol,és a páncél miatt nem is fog sokáig élni max jó kezekben. ja és az AA is kb semmi,szal cv is prioritásba fogja venni ha ilyen megjelenik bárhol is.T10ben esetleg az overpen mentheti meg,de biztos focust kap a csapattol ha meglátják.
A he spam még igy is nagyobb gond még mindig,de azzal se lehet semmit csinálni mert a smolensk és wooster és colbert meg hasonló he fosó hajók tulajai rinyálni fognak. itt egy dolgot tehetsz,te is megszerzed és amikor szarrá égettek egy BBben akkor átülsz te is egy ilyenbe és pár kör alatt lenyugszol... 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.07.08. 19:12:27
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
:-DD
Bár gondolom a valóságban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mert akkor többet hallottunk volna róla.
akkor a népharag miatt vették ki,de mostanra a wg-t nem nagyon érdekli a community véleménye 😄
egy videó még anno régről
"Akkor ez tulajdonképpen egy cirkáló nagyságú romboló lesz"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor ez tulajdonképpen egy cirkáló nagyságú romboló lesz.
Hogyan lehet hozzájutni? Bekerül a techtreebe, vagy majd csak pénzért?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2020.07.07. 16:03:14
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
mindenki erre vágyott 😄
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A kérdésem az volna, mer' így már csak pl. 200 hiányzik egy "dönkerhez", hogy ez mennyire gyakori jelenség - mármint az aranyosztogató szerencseládika?!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
De most véletlenül megpillantottam a 9-es prémium német Agirt. Bazmeg. Csak ennyit tudtam mondani. Cirkáló minősítésben 305-ös lövegek 9 csőben, 20 másodpercenként tüzel velük, emellett brutál páncélzat, torpedó (6km), sonar, gyógyító. Szerelmes lettem beléje. Ez a Graf nagytesója.
a graf-ra meg adtak nekem vmi 50%-os kupont, úgy csak 5ezer huf...
de kell a francnak xDDDD
de nézem, hogy ilyen 30ezerért is szalajtanak hajókat, hát az rohadtul nem magyar pénztárcára vannak szabva.
AZ a "legviccesebb", hogy a pénzért megvehető, indító csomag drágább, mint maga a Graf (pláne akciósan v. kuponnal) és még meg sem kapod érte a hajót! 😊
mondjuk nekem a hajós felülete azért bonyolult.... még úgy is hogy most egyszerűsítettek rajta 😄
mondjuk többnyire már ott is ilyen napot-a-gép-előtt-töltöd maratonok vannak többnyire...
akkor itt nem ez van... marad a szén gyűjtés szépen-lassan :"D
Ha csak a "számok" lennének az ellenfelek, akkor sem biztos, hogy napi 1-2 óra játékkal tovább tudnál jutni a megfelelő időre - F2P-ként - , de így, hogy még külön "korlátozások" is vannak benne - ezt a részt pl. csak japán&amcsi rombolóval csinálhatod meg - , szinte biztos, hogy átlagos egyén nem fogja kihúzni a Tier VI-os prémium hajóig sem!
A Texas-nál volt utoljára olyan, hogy csak csatázz - mondjuk, az csak tier V-ös gép. Az olasz prémium tier V-ösnél volt egy kis mákom, de az sem volt még túl nehéz - igaz, csak a VI-ost sikerült összeszednem, a többit nem adta be, helyettük 2 db örök álcafestéssel lettem még gazdagabb.
Mint minden grind az utóbbi időben, ez is vastagon a pénzbehajtásra játszik - valaha nem így volt: ezért lehetett még nekem is pl. TOG II-m a wot-ban -> anno, "csak" játszanod kellett és nem lehetetlen ideig, még F2P-ként sem!
talán a szenes szintig érdemes lenne elmennem, hogy abból vegyek prém hajót... :"D
szerk.: félreértettem... úgy értettem h tier1-et írod... de nem... hanem a grind 1. szintjéről....
nos akkor felejtős az egész :"D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.06.11. 17:13:37
Sőt, még megfelelő hajók is kellenek, ha az első szintről tovább óhajtasz lépni!
Nem egy tier V-ös, ahol "csak" az volt a feltétel, hogy 2 hétig, minden délutánod a wows előtt töltsd!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.06.11. 15:44:10
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Vaskos véleményem szerint a könnyűcirkálók 5-ös szinntől fölfelé a legrosszabb konstrukciói a játéknak.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.06. 21:10:24
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ahhoz hogy a bürót aktiválni tudd ahhoz meg kell 5 ágat ki kell húzni t10 ig
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time