World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk többnyire már ott is ilyen napot-a-gép-előtt-töltöd maratonok vannak többnyire...
akkor itt nem ez van... marad a szén gyűjtés szépen-lassan :"D
Ha csak a "számok" lennének az ellenfelek, akkor sem biztos, hogy napi 1-2 óra játékkal tovább tudnál jutni a megfelelő időre - F2P-ként - , de így, hogy még külön "korlátozások" is vannak benne - ezt a részt pl. csak japán&amcsi rombolóval csinálhatod meg - , szinte biztos, hogy átlagos egyén nem fogja kihúzni a Tier VI-os prémium hajóig sem!
A Texas-nál volt utoljára olyan, hogy csak csatázz - mondjuk, az csak tier V-ös gép. Az olasz prémium tier V-ösnél volt egy kis mákom, de az sem volt még túl nehéz - igaz, csak a VI-ost sikerült összeszednem, a többit nem adta be, helyettük 2 db örök álcafestéssel lettem még gazdagabb.
Mint minden grind az utóbbi időben, ez is vastagon a pénzbehajtásra játszik - valaha nem így volt: ezért lehetett még nekem is pl. TOG II-m a wot-ban -> anno, "csak" játszanod kellett és nem lehetetlen ideig, még F2P-ként sem!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
talán a szenes szintig érdemes lenne elmennem, hogy abból vegyek prém hajót... :"D
szerk.: félreértettem... úgy értettem h tier1-et írod... de nem... hanem a grind 1. szintjéről....
nos akkor felejtős az egész :"D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.06.11. 17:13:37
Sőt, még megfelelő hajók is kellenek, ha az első szintről tovább óhajtasz lépni!
Nem egy tier V-ös, ahol "csak" az volt a feltétel, hogy 2 hétig, minden délutánod a wows előtt töltsd!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.06.11. 15:44:10
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Vaskos véleményem szerint a könnyűcirkálók 5-ös szinntől fölfelé a legrosszabb konstrukciói a játéknak.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.06. 21:10:24
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ahhoz hogy a bürót aktiválni tudd ahhoz meg kell 5 ágat ki kell húzni t10 ig
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ha van esze a wg-nek, akkor nem ereszti össze ezeket a már most nagyon BB-ellenes fősodorral..., mán, ha vannak még távolabbi tervei ezzel a játékával (is).
De tengeralattjárót nem tudom hogy kell szerezni,van tengeralattjáró csata de csak egy T6 DD-vel tudok menni rá.
Valami 500 coal-ért valami vackot exchange-ltem de tengeralattjáró akkor sincs.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
WoT még mindig jobban le tud kötni.
De már vannak tengeralattjárók is?
Utoljára amikor játszottam még fix nem voltak.
szóval akkor marad a tengó , a light cruiser és a destroyerek amivel lehet tolni. ha eltűnnek a bbk,cv és heavy ca-k,nincs értelme tengózni. szal azok is szép lassan kikopnak. aztán marad a dd vs light ca,itt a ddnek nincs esélye,szal marad a world of lightflamethrowercruisers... és a játéknak annyi
amig csak dd ca meg bb volt jó volt az arány,a bb ellen a dd volt hatásos,de a bb még igy is meg tudta védeni magát egy dd ellen. aztán jöttek a cvk,itt a légvédelem még mindig meg tudta védeni a hajót,persze nem kellett a pálya túlvégén magányosan hajókázni,mert akkor szétkapott a cv. de a tengók ellen nincs orvosság
én beraknék egy levegő kapacitást,ami miatt mindenképp a felszínre kéne emelkedni egy idő után,igy lehetne kicsit taktikázni is,esetleg beraknék egy vészhelyzeti levegő tartalék consumablest,ami mondjuk megnöveli 1 percel a levegő tartalékot,kivenném a két beméréses torpedó öv ignoráló szarságot,és adnék a cvnek olyan repcsit ami mélytengeri bombákat képes ledobni tengóra(ilyen amúgy létezett is a második vhban)
De én ezt soha nem használtam, úgyhogy nem vagyok biztos benne, hogy a tier 6-osért is jár-e az pont. Ugyanis a legelső resetelt ág dupla
pontért lehet resetelni és attól számolva 3 havonta szintén dupla pontért lehet resetelni. Most csinálok egyet újra és a tier 6-osért nem kaptam semmit, tier 7 volt az első hajó amire adott pontot, így csak 19000 pontot kapok majd összesen. Lehet hogy a dupla pontos resetelést megváltoztatták, hogy annál csak tier 7-től kap az ember és úgy végül csak 19000 pont gyűjthető össze, míg a nornál resetelésnél valóban tier 6-tól jár a kutatási pont és összesen 10000 szerezhető. Simán lehetséges ez a verzió, mert 19200 egy-egy legendary modul és akkor semmiképpen nem szerezhető meg egyetlen ág resetelésével egy modul.
Igen, a legendary modulokat már csak az armoryban lehet megszerezni. Ha el volt kezdve a küldetés amivel megszerezhetőek voltak, akkor az megmaradt és még be lehet fejezni. Legalábbis nekem még megvan a Des Moines, Minotaur, Worcester küldetése.
eljutottam idág. most ha jól értem resertelhetem az egész sort,visszakapva a free xpt,pénzt modult zászlót ezért a reserch pontért és ha újra kihúzom az ágat minden winért kapok reserch pontot ami el lehet költeni?
és a legendary modult már csak igy lehet megszerezni? :D
csak mert nem szívesen húz az ember újra egy full sort :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.19. 22:37:15
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.19. 12:38:13
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.19. 12:01:21
Az van, hogy a kapitányt nem a Guepardon képezem, hanem az 5-ös cirkáló Emily-Bertinen. Mer az hogy nincs meg a kamuflágos skillje, túl nagy hátrány a rombolóban ülve. Emily paraméterei tetszenek, szerintem 5-ös szinten a legjobb cirkáló lehet, de javítsatok ki. Szóval abban összeszedem a skilleket a kamóra, aztán megyek vissza a gepárdba.
Itt a Replay
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2020.05.17. 08:32:40
Szóval az egyik kedvenc játéktípusom, egy foglaló kör fenn, egy lenn, aki elfoglalja a másikét: győzött. Na most a társaság egésze egy csatahajó és egy cirkáló kivételével elindult jobbra. Én is. Mire ezt felfogtuk, hogy tényleg ez lesz, már a két árva hajó kétségbeesetten üzengetett, hogy baj van. Az ellenség hajóinak több mint a fele arra tartott, a mi oldalunk meg kényelmesen lövöldözve csorgott lefele a térképen a másik oldalt. Na erre én is fordulok, és és amíg el nem magyaráztam nekik, hogy ha elfoglalják a nagy zöld kört vége a játéknak, addig nem voltak hajlandóak fordulni. Ez persze beletelt némi időbe. Közben a másik oldal elveszett, egy cirkáló már foglalta is a kört. És akkor jöttem én, mint első forduló, mögöttem nem sokkal érkezett egy romboló, a komplett hajóraj meg percekre lemaradva. Irgalmatlan csata bontakozott ki, én meg a romboló tartottuk a frontot két cirkáló meg két csatahajó ellen, míg meg nem érkezett az erősítés. A hajó elpusztult, 45k sebzés, de a csata örökre beleégett az emlékezetembe. Az összes többi hőstettemmel együtt. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.16. 16:23:48