22426
A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #18783 Újabb camo a Bismarck-hoz <3 Kellett ez, mint a Balaton fenekére a tundrabugyi. -
pajer_csaba #18782 Hát nem tudom... Nekem van egy ARP Haruna-m. Túl sok hasznát nem nagyon látom. Plusz xp és kredit esik ugyan, de az "igazi" prémhajók jobbak e téren. -
Darun #18781 Azért ez igy nem teljesen igaz. Mi kell a tech tree Yama-hoz? Nem kevés credit, meg xp. Elvileg aranyból szintén megvásárolható mindkettő. Plusz apróság, hogy bármilyen kapitányt betehetsz, tudja használni a skilljeit. Mondjuk a prém hajókra az van irva, hogy +xp és credit, de az még kérdéses, hogy ezt a camo adja, vagy anélkül is érvényesül. -
#18780 az egy dolog hogy annyi,de a festésen kívül semmi másban nem különbözik a tech trees ingyen kifejleszthető fajtától,szóval nem is hajót,hanem egy festést veszel ennyiért... :D -
pajer_csaba #18779 Hát... oké, hogy a hanyatló nyugaton tengődök, de a f*szom fizessen 100 júrót egy pixelhajóért. Szerintem asszony ott helyben beadná a válást... -
Darun #18778 Vagyis most már pénzért is lehet T10-es hajót venni. Tegnp én is láttam egy ARP Yama-t. "Kicsit" túl van árazva szerintem, de nem is ez a nagyobb baj, hanem az, hogy megint bejönnek a pár száz csatás kretének T10-es csatában. Tegnap az egyik azzal kezdődött, hogy a csapattársam elkezdett nyafogni, hogy 43% esélyünk van nyerni. Kérdezem tőle, ki ilyen "jóképességű" a csapatban? Erre mondja hogy mindenki. A csata után néztem, a csapatunkból ketten voltunk 50% WR felettiek. Mondjuk Amalfival én haltam először (csak a rend kedvéért) de igy is sikerült beelőznöm pontban pár játékost. Pl a CV-t is, aki két Izumo-val jött be. A CV konkrétan egy agyhalott volt. Ahelyett hogy megkereste volna az Asassio-t, rakétás repcsikkel ráment egy 10-es meg egy 9-es amcsi BB-re, akik egymás mellett mentek. Mire lőni tudott volna, már nem volt repcsije. Utána ugyanezt eljátszotta 2 orosz cirkálóval. Voltak a csapatban 40-42 WR-es játékosok is, az ellenfelnél meg egy legendary klános 3-as divizió. Mondjuk az is érdekes volt, hogy a Tallin egy salvo-val kiszedett, bezzeg ha én lövök CA-t Tallinnal, az full overpen. Egyszer sikerült még valamelyik elsők közötti csatában 10k-t durrantani egy Monarch oldalába. Amúgy borzalmas, hogy a HE semmire nem jó, az AP meg olyan erős, hogy a BB-ket is overpeneli. -
#18777 black fridayban hátha,de én is inkább "random hajó black" féle árusításra számítok...mint az arp Yamato...semmiben sem különbözik a tech trees yamatónál,csak a kinézetre,de azért elkérnek 34k aranyat ami forintban is kb annyi :D szal egy kozmetikai dologért...és már többet láttam a tegnapi csatákban :D
mondjuk nem kötelező megvenni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.16. 17:47:33 -
Darun #18776 Én mondjuk most pont nem tudnék olyan kapitányi skillt amin javitani kéne. Ellenben az "új" AA modul számomra teljesen használhatatlannak tűnik (az előző túl op volt?) el is fogom adni őket a rákba. Gondolom év végéig már nem lesz akció, addig meg kihúzom valahogy modulok nélkül. -
carp3tm0nster #18775 Egyértelmű,hogy a kapitányi skillekkel van a gond a játékban, nem az átgondolatlan idióta nerf/buff dolgokkal, meg a behányt OP hajókkal, a balansz totál hiányávál és még lehetne sorolni... -
Darun #18774 Mostanában érdemes nézegetni a játék honlapján a hireket.
Ajándék konténerek + 7 nap prém
Illetve akiknek van Prime fiókja, az További 3 nap prémet, 500 dublont, egy amcsi kapitányt, creditet és küldit is átvehet.
A Prime előfizetők egyébként folyamatosan részesülnek kisebb-nagyobb ajándékokban, érdemes rendszeresen benézni oda is. -
lonvard #18773 Rossz belegondolni, hogy mennyi időt elbasztunk arra a játékra. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.12. 17:57:03 -
#18772 ugyenez volt velem is,hajtottam a waffentrager e-100ért,aztán kb 1 hónapot élvezhettem amikor kicserélték a grille 15re -
lonvard #18771 Miattad a szokásos eszetlen módomon kibasztam a kapitányomat a Bismarckból, és visszaraktam Grafra fazonírozva, mégpedig pontosan bele a Grafba. :D
Bismarck volt az utóbbi hónap kedvenc hajója, nagyon megszerettem. Erre belenyúlnak? Kapják be. A World of Tanks-t annak idején azért hagytam ott, mert az egyetlen T10-es tankom az E50M tornyát megbuherálták. Csináltak belőle egy bumszlit, hogy könnyebben el lehessen találni. Hát bazmeg. Nem azért harcoltam érte, hogy utólag átszabják. Most még merjenek hozzáérni a Grafhoz, azt elkap egy hisztiroham és többet nem játszom a szarukkal. :PPPP (egyébként nyilván a másodlagos az érinti a Grafot is, mert elég jó a másodlagosa, csak viszont ritkán használja, ezért meg tudom bocsátani) -
#18770 most igy fejből meg nem fogom tudni mondani,de biztos észre fogod venni,az összes kapitányi skillt átvariálják,szal biztos hirdetve lesz hogy na mostantól
na gyors rákeresetem,9.11 update,november vége/december
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.11. 13:14:48 -
lonvard #18769 Amúgy ez mikortól érvényes? Következő patch? -
#18768 az épp aktuális új vonal mindig op egy kicsit,majd nerfelik szép csendben fél év múlva :D -
#18767 Egy kis Kansas vadulás 3 dev strike-al :) Lehet azért még BB zni :)
-
#18766 commander rework
-
Darun #18765 Ilyen egyébként már van, csak nem orosz, hanem birodalmi. CsillagROMBOLÓ-nak hivják :P -
lonvard #18764 :-DD -
pajer_csaba #18763 Semmi ok a pánikra, majd jön egy új orosz DD, 48 000 BRT, 3x4 600 mm-es lövegekkel, 20x20 m-es szórással, 2x10 torpedóvetőcsővel 15km-es hatótávval, 300+ AA fegyverrel, 2x10 másodlagossal, 10 km-es lőtávval, és 50 csomós sebességgel, és alig 6km-es láthatósággal. Az lesz a neve, hogy "Razrushitel' rezhima boga". Na, majd azzal tessék szépen játszani, oszt minden rendben van. Balansz? Az meg mijafasz?
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2020.11.09. 16:27:10 -
lonvard #18762 Hogy mi? A Bismarckom veszélyben van? Mit is szeretnének csinálni? -
carp3tm0nster #18761 A használhatatlan main battery után elveszik a secondary-t is? Csodálatos WG, szép munka! -
#18760 na úgy néz ki , hogy kiherélik a német bb ágat a másodlagos reworkkel...kb csak emiatt volt fun német BBt játszani :D
-
Darun #18759 Sikerült Visby-vel egy igazán jó kört menni (T7 ellen) ami ugyan vesztes lett ("csak" a harmadik helyre voltam jó) de legalább meg lett a Vasteras. Kedvezményes MM az új hajóra: T8 csata, 2 CV (az egyik természetesen T8-as), T-61-es szakasz az ellenfélnél, 2 Bismarck + Gnei. Végeredmény: 1320 sebzés meg 13 lelőtt repcsi. Kösz Wargaying.
A Devonshire-el már van 11 csatám, ebből 2 nem T8-as volt. Nem is értem, hogyan.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2020.11.07. 02:34:45 -
lonvard #18758 Tulajdonképpen az ilyen csaták élménye miatt szeretek játszani ezzel a játékkal. Rohadtul jól el van találva, hogy nem kell kurvanagy ásznak lenned, hogy azért csurranjon-cseppenjen a dicsőségből. -
Darun #18757 Nekem 300 körüli élettel erre nem nagyon volt esélyem, főleg hogy CV is volt, meg az ellenfél dd-je még majdnem full életen jött utánam. Ha jól emlékszem, 2 Solo Warriorom van. Az egyiket Königgel szereztem, a végére maradt ellenem 4 db T6-os cirkáló. Nyilván szerencse is kellett hozzá, nem kevés, azóta sem sikerült megismételnem, bár volt 7 killes csatám is, ahol a végén a túlerő legyűrt. Amikor már fullos a hajó, nem bánom annyira a vereséget én se, mert nem kell kaparni a modulokért/következő hajóért. De azért amikor zsinórban van 4-5 meccs, ahol odateszed magad és még is vereség, nem haladsz a napi küldikkel, akkor az azért frusztráló. A Dreadnought volt az első küldis hajó, amit többek között emiatt nem sikerült megszereznem. És ilyenkor hiába vagy annyira jó, hogy akár még a vesztes csapatban is több Xp-t kapsz a meccs végén, mint a győztes csapat első helye, az ember ilyenkor igazságtalannak érzi, hogy akkor is csak a felét kapta. Plusz a küldi sem halad. (hab a tortán az amerikai kampány, ahol cirkálóval kéne sebezni japán/német hajókat, eleve nem minden csatába rak be ilyen nemzetet, de akkor még kitétel az is, hogy nyernie kell a csapatnak, igy tényleg igazi kinzás ez a kampány) -
lonvard #18756 Jah, az ember a végén úgy áll fel, hogy főszereplője volt a vesztes csatának. Nekem nem rég volt egy kurvajó csatám, mikor azt hitték, hogy egyetlen túlélőként Bismarckkal már menekülök, elkezdtek foglalni, tessék-lássék üldöztek, és akkor visszafordultam, szétlőttem a foglaló cirkálót, két 7-es csatahajóval felvettem a harcot, és még valami minimális esélykém is volt, bár kevés hp-val kezdtem bele. Azért olyan, hogy egy menekülő hajó egy csata végén egyszer csak visszaforduljon és elkezdjen benyomni 3 hajót, nem sűrűn van. -
Darun #18755 Ma nekem is volt egy "Mekkora csatát mentem" élményem. Megvan az első Dreadnought-om Vysbi-vel xD A csata végére kicsit egyedül maradtam, kb 3 vagy 4 hajó üldözött, egy foglalt. Alig maradt 300 életem és jöttek a rakétás repcsik. Az előző két támadásban olyan szinten mellém lőtt, hogy öröm volt nézni. Aztán felspottolt, persze egyből kaptam mindenfelől az áldást. Asszem egy rakéta talált el, meg becsapódott körülöttem kb 8-10 salvo és a rakétán kivül semmi nem talált el. Maradt 35 életem xD Aztán mielőtt lelőttem volna a maradék repcsit, még kaptam 3-4 salvo-t, azok is mellé mentek, végül befoglalt a csatahajó. A poén egyébként az volt, hogy nem sokkal előtte valaki lőtt egy New Yorkot, alig volt már élete, és 1 HP-t hagyott benne. Aztán még vagy 5 percig üldözték, mert közbe takarásba került és életet is töltött. -
Darun #18754 Mert abban a tierben már elég kicsinek számit a lőtávja, a páncélja borzalmas és csak 8 ágyú van rajta. Azoknak is a lövési szöge ha jól emlékszem, nem valami jó. Utálni ugyan nem utáltam, de mióta meg van a GoKu, sztem nem nagyon használtam. Talán még a 420-as löveg sincs kifejlesztve rá. -
#18753 Nem tudom miért mondják sokan szarnak a Fridriket :) 53% os global WR em melett adja igy nekem :)
-
pajer_csaba #18752 Egész nap nem tudtam belépni a játékba.
"Waiting for authorization"
Minden alkalommal, soha véget nem érő módon. Esetleg valaki találkozott már ezzel a problémával? És tud rá valami megoldást? :o
Frissítés: Probléma megoldva. Ki kell jelentkezni a launcherből, majd újraindítani azt, és belépni, így indítani a játékot.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2020.10.31. 21:48:11 -
lonvard #18751 Ha van egy jó képességű hajód egy jó kapitánnyal, akkor szvsz ritka az elbaszott csata. Mit nevezek elbaszott csatának? Amikor full töketlenkedés mindkét szárnyon, az ellenség meg jól mozog, és úgy benyomnak, hogy rövid idő alatt több hajó ellen kell kereszttűzben muzsikálni, és akkor megaláznak. Általában azért ennél szebb vereségeink vannak, valamit azért csinál a társaság, és ha jó a hajód, akkor kiveszed belőle a részed. Engem nem zavar a vesztes csata, akármennyi van belőle, ha egyébként szórakoztatónak találtam a rám eső részét. Ilyenkor szeretem túlélni, vagy szeretek dicsőségesen meghalni. Engem csak az frusztrál, ha azt látom hogy lángol a hajó három helyen, minden oldalról kapom a találatokat, és tökmindegy mire lövök, már csak egy madárnak néz a társaság, amit kopasztani kell. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.10.31. 19:34:59 -
lonvard #18750 Én most szerettem meg a Bismarckot úgy igazán. Ki is pörgettem a Fridriket, de annyi rosszat hallottam róla, hogy én aztán nem fogom a fél életemet lehajózni vele, csak hogy legyen egy Krugfürstöm, vagy mim. Maradok szépen 8-as szinten. Ja meg különben sincs 15 millióm a 9-es hajóra. -
#18749 Annyira nem rossz azért BB zni :) A Pommern-el stabilan 90k feletti az átlagsebzésem, sőt a Kansas-al 107k :D -
Darun #18748 Én ugyanigy voltam vele az év elején. És a global WR-em 53% körül van. És hetente kb egyszer nagyon adja (mondjuk amikor nincs időm sokat játszani), 2-3 nap hozza az átlagot, a többiben meg jönnek a folyamatos vereségek. Az elmúlt egy hétben a Szkorssal egyszer sem emlékszem, hogy top tierben lettem volna, sajátban is talán egyszer. És nem sok olyan csata rémlik, ahol nem voltam a top 5-ben. Nyertesben is. És hogy kicsit innen a másik oldalról is sirjak... azért ezeknek a ruszki ladikoknak kell az égetés. Fejből most meg nem mondom, mennyi a gyújtási esélye, de volt egy nap, amikor direkt néztem a 100+ találatos csatákat az orosz CA-knál és bőven 10% alatt volt a tényleges gyújtás. Ráadásul kigyújtok valakit (miután már 5 perce lövöm) és rögtön eloltja magát. Az első tűznél. Aztán vagy lőtvon kivülre megy, vagy nem látok rá szigettől, vagy ha tudok rá lőni, mire ismét kigyullad, már betöltött neki a DCP. És az ilyenek soha nem kapnak floodingot, mert ha kapna, akkor tuti nem oltaná magát az első tűzre. És amúgy meg röhej, hogy egy DD többet sebez a lövedékével a csatahajókba, mint a 152 milis HE. Szóval ha nem tudsz valamit leégetni, akkor nem lesz sebzésed.
Én azért elég sokat csatahajózok, minden nemzetnél meg van a T10 és nem free xp-ből húztam ki egyiket sem. Tisztában vagyok vele, milyen velük játszani, de azért túlzásnak érzem én is, amit irsz. Annak ellenére is, hogy én is szoktam pislogni, mikor lepattanok valamiről, vagy full overpen... és még sorolhatnám. Viszont most az Ancho-s/USS BB-s küldik miatt elég sokat csatahajóztam, előkerült pl a Lyon, az Október, a König és még ha vereség is volt, igen jó csatákat mentem velük. Alacsony tierben sem kevésbé hülyék a játékosok, még sem annyira frusztráló. Talán azért, mert ott már nem kell kaparni azért, hogy meg legyen a jobb/nagyobb/szebb tesó, csak a játék kedvéért veszem elő őket. Egy darabig a coop is jó móka, de ott meg az a frusztráló, hogy ha rossz felé indulsz el, vagy rossz helyről kezdesz akkor gyakorlatilag lemaradsz a csatából, mert az átlag coop csaták hossza 5 perc.
Én most azért aggódok a tengeralattjárók miatt, mert csatahajóval is rám szokott maradni a dd vadászat, mert se a CV, se a CA-k nem képesek ellátni ezt a feladatot. Majd a tengeralattjárókra is vadászhatok ezután, hogy a kis szánalmas tizenpár k sebzésem meglegyen, de muszáj lesz, mert valakinek le kell vadásznia azokat is. -
carp3tm0nster #18747 T10 orosz CA volt, bocsi -
carp3tm0nster #18746 Volt ilyen. Egy 50% HP lévő Richelieu és én egy kb 3/4HP-s Musashival szemben egy orosz T9 CA, nem tudom melyik. A Richelieu-t simán kicsinálta, majd miután végzette vele jöttem én, épp hogy ki tudtam csak lőni. Szemből kaptam olyan 30k-s salvot, hogy csak néztem(tudom, a Musashi orránál simán lehet cit-et lőni), én meg a szaros 460-es löveggel overpent, meg 3-4k dmg. Napersze.
Yamato-t elő sem veszem, mert T10ben értelmetlen. GK-t dettó nem, mert nem lehet vele sebezni(meg lehet nézni nyugodtan a globál statisztikát, hol vannak a német BBk sebzésben).
-
pajer_csaba #18745 Én teljesen megértem az érzéseidet, én is átestem ezen (talán még itt, a fórumban is van még nyoma), sőt, még a kritikád nagyrészével is egyet tudok érteni. Mondjuk nekem a CA-knál elsősorban nem a HE spammelés a gondom, mert 9 410 mm-estől megdöglik bármi, hanem az, hogy ezek a gecik sziget mögül, függőlegesen lőnek fölfelé, és úgy spammelnek szarrá. A másik csoda az über CA AP, amikor Tier7-ben a CA max lőtávról úgy veszi le a BB-d fél hp-ját, hogy az még éppen nem citadella, mert az már azért pofátlanság lenne, ugye...
De mindettől függetlenül az utóbbi egy évben kialakult bennem egyfajta leszarom-érzés. Bemegyek teszem a dolgom, aztán ha nyerünk, nyerünk, ha nem, nem. Ehhez mondjuk nagy segítség volt, hogy kb 1,5 évig parkolópályán volt nálam a WoWS.
A WG hozzáállása meg... mondjuk úgy, hogy, még a leüt~st sem éri meg rá pazarolni. -
carp3tm0nster #18744 3 nappal ezelőtt volt, hogy a játszott 18 meccsből, kb kettőt nyertem, másnap fele-fele arányban sikerült hozni, majd utána megint 10 meccsből 1 nyertes. Gondolom elfelejtettem játszani. Minden esetre ez jó jel volt arra, hogy egy uninstall-t nyomjak rá. Egyszerűen nincs idegrendszerem ehhez. Hogy mihez is? Ez a WoWs 2020-ban:
-kiherélt BB AP lövedékek. Ha nagy nehezen találsz is, a lövedékek harmada ér valamit is, a többi megy a levesbe.
-folyamatos HE spam. Nem tudsz ellene SEMMIT sem tenni. A Heal szerintem nem csak arra van,hogy ezt gyógyítsa. Vagy heal közben meg lehet kérni az ellent, hogy" bocsi, most ne lőjj, épp megy a heal-em" Bírom az okosokat is a hivatalos fúrumon, hogy nem jól pozícionálod magad. Aham, mikor egy ellen csapatban van 6 HE spammer CA meg mondjuk 2 angol T10 BB, akkor hova pozícionáljam magam? A partvonalra? Akkor meg megy hiszti, hogy campelek és nem vagyok hasznos tagja a csapatnak ami meg 100% igaz.
-DDk. T8nál tartok, Kagero és Z23 asszem. Állandó meccs felállás a T10 csata, T8 vagy T10 CV-vel, és mondjuk 2-3 radaros CA-val. Köszönjük, megint nagyot tudsz így menni.
-alacsony tier, hogy némi fun is legyen. T3-T4 BB-vel, MINDEN meccsben 2CV, akik azzal szórakoznak, hogy rádszállnak, és mival kb 0 AA-d van, szépen egy max két kör alatt végeznek veled. Tudsz védekezni? Nem. Lassú vagy, szarul fordulsz, nincs AA-d. Nem, a saját CA-k nincsenek melletted.
-Orosz fantáziahajók... Meh, erről nincs mit mondani, annyira szánalmasan túl vannak tolva. Jelenleg több orosz hajó van(annak az országnak aminek gyakorlatilag nulla flottája volt a háborúban), mint a Royal Navy-nek(sokáig a legnagyobb flottával rendelkeztek).
-és akkor még jönnek majd tengók, hát kösz nem.
Egy játéknak az lenne az elsődleges feladat, hogy szórakoztasson, itt ez nagyon nem sikerül mostanában!