World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
a franciáknak jó az ágyújuk , a leggyorsabb ddk a játékban,de a svédek szerintem még igy is jobbak a durva légvédelem miatt. igy nem hiányzik annyira a füst
nagyobb szintű svédeknek az ágyúk is faják már,igaz hogy csak két torony két csővel tornyonként,de gyorsak és ütősek
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Akkor jó hogy nem WoTozok. Mindegy hogy milyen játékról beszélünk, T1-el alap járművel menni kezdőként egy kihúzott T3-as ellen sztem abszolút nem korrekt dolog. És erre az sem lehet mentség, hogy az első három szinten nagyon leredukálták a járművek számát. Emlékszem, a repcsiben már az 1 tier különbség is gyakorlatilag eldöntötte egy harc kimenetelét. Mondjuk az egy elég "varázslatos" játék volt.
Nekem van japán amerikai és európai rombolóm,de az európain nincs füst ami cumi,ellenben nagyobb a torpedó hatótávolsága.
Prém európai rombolónak van füstje,T7 prém európai rombolóm van szénből.
A probléma az, hogy a Coop csatával nem lehet megtanulni magát a játékot. A pályákat megpróbálhatod ezen a módon megismerni, meg a saját hajóddal is tudsz egy kicsit, de egyébként a Random csatákat érdemes már T2-ben elkezdeni, pont azért, hogy T5-nél ne érjen túl sok meglepetés. Ha jól emlékszem, a tankban is úgy van, hogy T5-ben kaphatsz először két szinttel magasabb ellenfeleket, nos, ez itt is áll.
Rombolózni sem egyszerű, annak ellenére se, hogy egy ágyúsorozatból nem nagyon fognak tudni kiszedni (mint pl egy cirkálónál) viszont ha túl akarod élni az első negyedét a csatának, akkor vagy jó csapattársakra, vagy nagy rutinra (esetleg szerencsére) lesz szükséged. Az elmúlt 4 napban a csatáim felét ezekkel mentem T8-9-ben. Többször is kiszedtek az első pár percben, egyrészt mert általában nem jellemző rám az óvatos játékstilus, másrészt a csapatom se volt toppon... és még volt azért nem kevés egyéb körülmény is.
Rombolózni... ha torpedózni akarsz, a japánokat ajánlom, ágyúzásra most már nem tudnék olyan egyértelműen top nemzetet mondani, de azért kiemelném az oroszokat, akik egy nagyon eltérő játékstilust igényelnek ebből a szempontból is, nekem nagyon nehezen állt rá a kezem, tavaly viszont rengeteget rombolóztam és sikerült is elég jó szintre eljutnom. A franciákról nem sokat tudok mondani, náluk nagyon zavaró a füst és a légvédelem hiánya, az európai romboló ágat meg tényleg csak nemrég kezdtem el. A német-amerikai-angol talán a leg kezdőbarátabb, ezek viszonylag univerzálisak is. Ezeknél nagyon fontos, hogy az álcázás max-ra legyen húzva és hogy tudd az összes romboló minimális spottolódási távolságát (szerencsére itt sokkal átláthatóbb a spot rendszer, mint a WoT-ban) hogy tudd, mennyire lehetsz bátor.
Ami meg a játékosokat illet, hát olyanok, amilyenek. Nem véletlen, hogy én is már csak co-op csatákat megyek, gép ellen. (Lol, néha még ott is veszítünk..)
Én is megtaláltam, hogy lehet "garázst" is kapni pl a dockyarddal bizonyos szinteken nem is lesz gond.
Amit írtál nálam is állt, hogy annak ellenére, hogy eléggé ismerem a WG termékeit ( a repcsist is toltam egy ideig), túl sok volt az infó a küldetésekről, vegyél ezt vegyél azt meg kellet szokni.
Amit észrevettem: T1-3 baromi jókat játszom a gép ellen élvezem a csatákat. T4-5 itt már emberek az ellenek nagyon gyorsan elhalok (elkapkodom) illetve nagyon nem tudom még használni a hajókat (lehet nem is a német cirkálót kéne erőltetnem...), ami gyors és élvezetes jelenleg az a rombolós játék de ott tényleg egy hiba és nézem a mólót...
A másik dolog amit Ti is írtok, hogy vannak játékosok akik nem tudom mit néznek de hogy nem a minimappot az tuti. Segíteni nem segítenek majd egyesével megdöglenek. Tisztára mint a Tanks.
Az anyahajós része is tetszik de ott nem nagyon jönnek össze a sebzések úgy hogy 2 raj azért betalál a 3-ból.
Üdv
A.
Szóval ha kapok 400 szenet ezért jön még 40.
Gyűjtöm a szenet,de asszem sosem lesz meg a 230 ezer a hajóra.
December 20-ig van 25% kuponom.
De addig úgysem lesz annyi.
Wiki leirás ott van a linkben, csak katt rá az "Itt nézz körül" szövegre.
Illetve volt még egy kérdés amire elfelejtettem válaszolni. Most már lehet szerezni kikötő helyet napi küldik teljesitésével is. Tegnap néztem, hogy havonta 20 illetve asszem 45 küldi teljesitéséért is jár 1-1 ingyé kikötő hely. És naponta 6 küldit (szerezz base xp-t csatákból) lehet teljesiteni. Szóval még nagyon erőlködni sem kell értük. Ez még egy olyan játékosnak is havi +1 ingyen kikötő aki hetente csak 2-3 alkalommal ér rá, és akkor is csak pár csatára. Egyébként kikötőhelyet asszem valamelyik kampányban is lehet szerezni, illetve régebben voltak időszakos küldetések jutalmai, nem tudom hogy ezt most a napi küldizés mennyire váltotta ki. Az más kérdés, hogy visszatérő játékosként nekem ez az új küldetés felület elsőre nem igazán volt átlátható.
A klánosdiról: igazából ennek annyi a lényege/értelme, ha nem kifejezetten Klán Csatára szakosodott klánról van szó, hogy minden játékos, aki tagja egy klánnak az minden kapott konténer után 10 olajat szerez a klánnak. A klán vezetői az olajból tudják fejleszteni az épületeket, amik bónuszokat adnak (több xp csatánként, kedvezmény a hajók árából, +szén/acél minden szerzéshez, stb.) Szóval igazából a fejlődést gyorsitó dolgokról van szó. Illetve vannak olyan küldetések, amikhez szükséges, vagy amik Klán Csatából (is) teljesithetőek. Szóval aki nem tagja klánnak, az se marad le igazából semmiről.
Itt nézz körül! Részletes leirás van a hajókról, előnyökkel és hátrányokkal, ajánlott modulokkal, kapitányi skillekkel.
Ha a németeknél kezdtél, javaslom minden hajót húzz fel 5-6. szint környékére, hogy nagyjából megtapasztalhasd, hogy működnek, melyik mennyire áll kézre neked. Az ideális persze az lenne, ha minden hajóval tudnál menni, hiszen ellenségként úgy tudsz alkalmazkodni majd hozzájuk, ha ismered őket.
Szerencsére túl sok borzalmasan rossz hajó nincs a játékban, szóval nagyon mellé nem tudsz nyúlni. Alacsony szinten csatahajóval nagyon fontos észben tartani, hogy kicsi a lőtávod és lassú vagy, egyedül ne üldözz senkit. Mondjuk egyedül kóricálni amúgy sem érdemes, kivéve ha romboló vagy és nincs CV. Itt is fontos (mint a WoT-ban) hogy kiismerd az egyes hajókat, a pályákat és játékmechanikát. Szerencsére itt a fejlődés sokkal gyorsabb, mint a WoT-ban.
De inkább minél nagyobb szintű kell,nekem T5-8 hajóim vannak és nem nagyon haladok sehogysem vele és mindjárt vége.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.04. 11:33:32
Néhány napja ránéztem a játékra (korábban valami videokártya bug miatt nem futott) és kedvet kaptam hozzá...
A német ágra látom van most kedvezmény így azt kezdtem el húzni 0-ról kezdtem mindent most 3-4T ben vagyok.
Néhány kérdésem azért lenne a profikhoz:
A Dockyardot mivel lehet fejleszteni?
A különböző hajótípusokhoz mit érdemes a kapitányoknál fejleszteni?
Melyik ágak a leginkább kezdőbarátok?
Kikötőt csak goldért lehet venni vagy néha adnak azt is?
Nekiálltam kampányoknak is de túl sok különféle hajó kell hozzájuk így csak lassan haladok. (nyilván a low tier kampánnyal kezdtem)
A tankost béta óta tolom de itt nagyon sok info van egyszerre amit még nem értek.
Várom a segítő válaszokat!
Jó vadászatot!
A.
Na. Szakmai kérdés. Kapitányt mintha lehetne hajó xp-ből fejleszteni. Na most a Grafban van 445 000 felhasználatlan xp. Ha átképzem a kapitányt Grafra, ráfordíthatom ezt az xp-t a fejlesztésére?
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ja és tök érdekesek az ágyúi, illetve az elrendezésük.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.10.01. 16:07:04
Cruiserek közre akartak fogni,de előbb az egyiknek csaptam egy oltári nagy citadellát utána a másiknak.
Nincs még csak egy nyócas hajóm,de ez nagyon jónak tűnik.Igaz pézem sincs hogy másikat vegyek meg,T8 japó destroyer kifejlesztve.
Jah csak azt nem értem hogy amcsi BB-vel ha AP-vel lövök hogy gyújtok ki hajót?
Vagy a másodlagos ágyúk csinálták volna?
Mert több kigyújtásom is lett.Sosem lőttem HE-vel.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Hosszú menet lesz, mer phoenixnél járok. De hát kellenek az ilyen célok.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.09.25. 21:35:42