World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Elvileg minden aktiv játékos kapott az email cimére 5 kódot. Ezekből csak egyet tud beváltani (máséból is, szóval aki kapott kódot, az hiába próbálkozik a többivel, egy fiókra egy kód váltható csak be) Normál esetben 2 konténer jár érte, de ha valaki régebb óta nem játszott, az kaphat prém napokat is, a teljesen új játékosok meg egy Kolberget és 30 nap prémet kapnak.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
még anno az első teszt fázisnál pont ezt irtam,hogy igy lehet megoldani a BB védekezését a tengók ellen,be is irtam nekik javaslatnak 😄 délután tesztelem,kiderül mennyire hatásos avagy sem,addig is egy vidi róla toptiertől
két repcsi két vonalban megszór egy területet,időzíteni kell,két adagot küldhetsz,cd van rajta mire újra , nem fogyócikk,nincs számszerűsítve
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.10.23. 09:50:14
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Szóval csak előre!
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.10.21. 16:20:16
Küldetéseket pedig, főleg ha DD vel kell csinálni sokkal praktikusabb co-op ban letudni ha lehet 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Baráti tűz: 1-2k sebzés salvónként, world of overpen, néha egy-egy gyújtás (általában első salvo, majd soha többet).
Ellenséges tűz: instant killek tömkelege, 1-2 salvo-ból full HP-val kilövés (zászló alap), a csata elején lefelezzük az ellenséges csapatot, majd a csata felétől maradunk 2-3an, miközben a másik csapat "elfelejt" hajót veszíteni, miközben mi másodpercenként hullunk.
Minden csata vereség.
Illetve tegnap mentem Ognevoi-al egy kört T10 ellen, a CV is T10-es volt, ha jól emlékszem. Az utolsó helyen valami T9-es dd végzett, aztán jött a 3 T10-es játékosunk, majd a T9-esek, végül a két másik T8-as hajóval osztoztunk az első három helyen. Nah most kérdem, ennek nem forditva kellett volna lennie? Azért elég szomorú, amikor a T10-es csatában a top tier játékosok teszik hozzá a legkevesebbet a csatához. Az már csak hab volt a tortán, hogy a csata elején kértem supportot, valaki be is Wilco-zott, aztán befordult balra és otthagyott mint eb a Szaharát. Annak ellenére hogy a CV is végig engem zaklatott, kaptam két dd-t, azért csak sikerült befoglalnom, de hát sokra ugye nem mentem vele, mert közben a dicső csapatom elfogyott.
Mivel kb 3 hete kezdtem el megint a játékot, a Dockyard-al kicsit le vagyok maradva. A mostani DD-s küldi az, hogy orosz/angol/EU rombolóval okozzak 550k égési vagy torpedó sebzést. Persze senki nem akar meglepő módon kigyulladni, ha még is, azonnal el is oltják. Kinomban már lementem T5-be, hátha, előkapartam a Gremy-t meg az Okhotnik-ot... utóbbival 5 gyújtásból sikerült 7k égési sebzést összehoznom, azt is igazából egy hajón egy gyújtásból, a másik négynél kb 0 sebzésem volt. Azt talán nem kell mondani, ha én javitok, fél percen belül tuti hogy már 3 helyen fogok égni.
Chat:
44 kts
Colorado, you?
....
18,5 😄
Utoljára szerkesztette: Darun, 2020.10.13. 17:04:47
De T8 amerikai csatahajóval olyan jókat megyek néha.
Tegnap is T10 cruisert és csatahajót lőttem vele.
Cruiser vicces volt,rám fordult teljesen,gondolom torpedózni akart.
Első sorozattal háromnegyed hp-ja elszált.
Menekült volna de nemjött össze.
Utána a sziget mögül előjött egy csatahajó.
Attól meg én menekültem.
De menekülés közben sikerült legyűrni.
Olyan 13k-kat lőttem bele hogy csak lestem.
Ja szerintem a foglaló cirkáló annyira feladta, hogy csak beállt a körbe és elment kávézni. Nem reagált semmire. Gondolom meglepődött a kiértékelésnél, hogy megsemmisült a csata folyamán. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.10.13. 14:56:54
Általában ha nem jön be egy hajó akkor mindig lesem mennyi xp kell még a következőhöz, Izumonál meg jé már vége is 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
tetűbe nézik a játékos közösséget sajna
mondjuk ha lenne rá 33k acélom biztos megvenném 😄
de majd nerfelik fél év múlva titokban
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.10.09. 18:52:36
Mindezek ellenére én szeretek cirkálókkal és csatahajókkal is játszani, még magas szinten is.Azért érezhetően több ott is a saját szintű csata, mint korábban. (mondjuk a nullához képest minden nagy előrelépésnek számit)