World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cruiserek közre akartak fogni,de előbb az egyiknek csaptam egy oltári nagy citadellát utána a másiknak.
Nincs még csak egy nyócas hajóm,de ez nagyon jónak tűnik.Igaz pézem sincs hogy másikat vegyek meg,T8 japó destroyer kifejlesztve.
Jah csak azt nem értem hogy amcsi BB-vel ha AP-vel lövök hogy gyújtok ki hajót?
Vagy a másodlagos ágyúk csinálták volna?
Mert több kigyújtásom is lett.Sosem lőttem HE-vel.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Hosszú menet lesz, mer phoenixnél járok. De hát kellenek az ilyen célok.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.09.25. 21:35:42
Graf Spee : 308 csata, 59% winrate. :PP
Közben meglett a kapitányának a 16 (vagy 17) pontja, és így már megcsináltam olyanra, hogy a másodlagos fegyverre 4 skillpont, és kiképeztem újra a Bismarckra.
Közben a Guepard parancsnokának meglett a 10 pontja, és ezáltal a 10%-os rejtőzködés, ami kellett mint egy falat kenyér.
Szóval most a hajóim:
Graf Spee
Bismarck
Guepard
Kagero
Nicholast is tolom, mer tetszik az amerikai romboló ág is. Abban is ül egy 10 skilles kapitány.
Ezzel az összes hajóval tök jó a játék.
Nektek mi a kedvenc hajótok, amivel szívesen játszotok? Mondjuk olyan 8-as szintig.
De nekem is T8 a legnagyobb hajóm. Most így fejből van egy Amagi, egy QE, egy Gneise, prém Tirpitz, prém Massa, amcsi Nyú Mehíkó, meg valami alacsonyabb tierű francia "csoda" (talán a Normandie?). Ja, meg a Viribus Unitis, de az csak presztizsből. Na, ahogy fentebb írtam, még a Massa az amivel jókat lehet játszani randomban (utána a Tirpitzel, de oda már okosnak is kell lenni), de a többivel masszív autofellatio.
De nekem is T8 a legnagyobb hajóm. Most így fejből van egy Amagi, egy QE, egy Gneise, prém Tirpitz, prém Massa, meg valami alacsonyabb tierű francia "csoda" (talán a Normandie?). Ja, meg a Viribus Unitis, de az csak presztizsből. Na, ahogy fentebb írtam, még a Massa az amivel jókat lehet játszani randomban (utána a Tirpitzel, de oda már okosnak is kell lenni), de a többivel masszív autofellatio.
Csicsás BB nagy pofával jött nekem és csúnyán beszopta.
Egyébként láttam egy vicces dógot,csapattárs carrierrel ütközéssel megölt egy ellenséges csatahajót.
Ilyet se láttam még.Hogy nem lőtte szét messziről.Szerintem igen idióta volt.
Mondjuk ez a Musashi ami engem akart megenni reggelire az is nagyon beképzelt majom volt,teljesen rám fordult közelről.
Egész jó ez a hajó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.17. 21:17:32
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Bemész, 5 perc alatt megcsinálod, megkapod a konténert, örülsz és leszarod az xpt....de úgy látom logika az nincs...inkább szenvedsz randomban órákat, mert nem tudsz nyerni...hát megérdemled <#hehe>#hehe>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Minden le van fordítva.
tehát ha szerzel 5 defended ribbont,akkor az a küldi kész lesz,és itt fogja jelezni hogy 1 kész
és így tovább
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.08. 14:46:50
Nem világos.

bár ritkán még a botok is tudnak győzni:D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.08. 13:01:05