22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Toweliee
    Köszi!
  • Kotomicuki
    Hát, nem kellett volna, mer' nem egy életrevaló jószág, akkor már tényleg inkább a Nelson, ami kiegyenlítettebben hozza a (szar) köröket.
    Amikor megkaptam kipróbálásra, 3 napig, akkor sem hagyott bennem mély nyomokat a DoY: BB-hez (és tier-hez) képest kicsi a löveg, amiből még kevés is van, így annyira a script-re van utalva vele a játékos, hogy az már messze túl van a még elfogadható perverzió határain.

Nézd, ha ennyire ragaszkodsz az ezzel a ...-l való "játékhoz", akkor vagy nekifekszel egy, még fizetés nélkül, "csak" életidőt igénylő, de még a teljesíthetőség határain belül lévő, jutihajós event-nek - mán, ha még van ilyen - és bedobod, amid van (zászlók, festések), ezzel kihúzol, legalább egyet, amivel a freeXP-s és a szenes gyűjtögetésnek "komolyan" nekiállsz (heti pár csatára nem ad a wg járgányt, már messze nem oly kegyesek, ezt te is tudod) és sokára, de lesz egy - az első nerf-ig/legfeljebb pár hónapig - "értékelhető" ladikod, vagy tényleg csak a vergődés lesz a maximum, amit elérhetsz, ebben a ...-ban.
    Ha már van egy, legalább 10-es szintű kapitányod, akkor "megoldás" lehet még a kis-tier-ű "játék", hasonlóan, mint a wot-ban: ha nem jön be (nálad nagyobb) sealcubber, akkor egész hangulatos ereszdelahajam is kialakulhat.

Nekem a Texas (usa , tier V BB) volt az első "zsákmányom", aztán jött a többi: Nelson (freeXP), JeanB' (szén + kupon), Yoshino (szén + kupon)...
    Igaz, akkor még napi szintem eveztem ki, még ha sok élvezetet nem is kaptam ezért cserébe..., DE van pár prémladikom, amivel kitörölhetem, mer' má' nem foglalkozok a wg, általuk szennyé tett cuccaival.

Ha "komoly" BB kell, akkor a Massachusetts-et tudnám ajánlani - amennyiben még nem tették tönkre - , szigorúan akciósan, leértékelve, mer' eztet még a script sem bírta (annyira) hazavágni: jó lövegek, jó másodlagosok és jó légvédelem, miközben már odébb is tud állni -> imádtam.
    A kisebbek közül meg a torpedós japcsik azok, amik az esetleg határát megüthetik - de, ha nincs veled a script, akkor a DoY is nagyon jó lesz kezdésnek, mer' ilyenkor má' olyan mindegy mivel csónakázol mesterségesen leszedált, közel magatehetetlen céltárgyat a kedvezményezettek számára...
  • Darun
    Én se. Azért nem tudtam, mert kb 2 éve az volt a karácsonyi kampány jutalom hajója (mint most a Stras). Igy én az Armory-ban is max annyit látok, hogy be van pipálva hogy már megvan. Én se adnék érte szenet, acélt végképp nem, valamivel gyengébb mint a George, cserébe van rajta hydro. Akkor már inkább a Nelson. Amúgy most az eventes snowflakes is ad szenet, viszonylag jól.

Nekem is lenne egy kérdésem. Még az év elején vagy tavaly volt egy olyan problémám, hogy amikor elinditottam a játék klienst, az azonositásnál megakadt és a végtelenségik pörgött a töltőkör, de persze a Port-ot nem adta be soha. Arra emlékszem, hogy az újratelepités nem segitett rajta, valami a beállitásoknál nem volt jó, de már nem emlékszem hogy mi. Próbáltam a 32 és a 63 bites klienst is, meg engedélyeztem a játékot a tűzfalon, de igy se enged be. Valaki emlékszik a megoldásra?
  • Plata
    Ez volt a legolcsóbb szenes hajó ami csatahajó,a kétszáz ezres nem opció az legalább másfél év mire megvan.
  • Gyuszopapa
    Szenes és doublonos is.Én nem csesztem volna el rá a szenemet és az acélt az biztos.
  • Darun
    Az szenes hajó?
  • Plata
    Megvettem Duke of York-ot.Kicsit kipótoltam steel-ből.
    Valami jó tanács vagy tipp hozzá?
  • Darun
    Én meg pont forditva vagyok :D
  • Kotomicuki
    Nékem a Nelson bejött, igaz, hogy vagy underdog, vagy olyan a csapat, ami nem hagy időt neki a kibontakozáshoz (túl hamar veszítenek/nyernek), így azzal is ritka a jó csata.
  • Plata
    Egy T7 csatahajó sem lenne rossz.
    WoT-ban prém nėlkül keresek sok pėnzt itt még azzal sem nagyon.
  • Plata
    Fe a WoT-ban lehet hülyéskedni.
    Meg szórakozni.
    Előveszem T49-et és fogócskázom az ellenséggel.
    Vagy vadászom papírokra és full sebességgel ramm. XD
    Kb 120 tank van farázsban jó része marhulásra.
  • Kotomicuki
    Fejlesztett épületes klánba lépj be és legalább a napi 2k-s konténert vedd ki.
    Ha van prémiumod, akkor a napi 3 konténer sem megerőltető, fél-3/4 óra alatt megvan az is (kb. 5 csata, zászlókkal(+prémladikkal) meg lehet, hogy annyi se).
    Igaz, hogy a szerencsén múlik, de néha egész szép mennyiséget dob 1-1 konténer, amit a klán-bónusz megtol egy kicsit.
    Kuponnal, prém nélkül, majdnem max-os klánépületekkel, nagyjából 3/4 év egy tier 9-10 csónak, zömében a napi 2k-s konténerekből.

A mindeközben az idegrendszer minél épebben való megőrzése céljából különösen ajánlottan fogyasztandó xanax&tsai, vagy nemesebb itókák mennyisége meg egyénfüggő, mer' ez is egy wg-termék!

Sz'al, ha nagyobb prémladikot szeretnél, azért keményen színi köll!

...de megéri, hidd el!
    Oljan cifrán káromkodni sem'i más nem tud rávenni, mint pl. egy ilyen kínszenvedés után megkaparintott ladik menetrendszerű szarrá-nerf-elésének a bejelentése a megszerzése utáni hetekben!
  • Darun
    Én pont forditva voltam vele. Pedig nagyjából ugyanolyan képességű vagyok mind a két (igazából talán mind a három) játékban. De engem meg a tankban zavarnak jobban a hülyék, az rng, meg minden sz@r. Ráadásul valahogy nekem a WoT plasztikusabbnak tűnik, még az új grafikával is.
    Szenet napi feladatokkal, meg talán konténerrel lehet szerezni. A resources konti szenet is ad, én is mindig azt bontok, mert szénre meg free xp-re van leginkább szükség. Eddig a Ranked Sprint is azt adott (asszem a végső jutalom 10k szén volt). Most van az ünnepek alkalmából napi free bundli az Armory-ban, ha szerencséd van az is dob szenet. De egy komolyabb hajó árát kifarmolni még napi szintű csatákkal is hónapokig tat. Am a szenes hajókra is van kupon, épp most kaptunk újakat (fél évente jár kupon)

• Plata
    Szenet hogyan lehet jól szerezni?
    Szeretnék venni egy prém hajót,de kicseszett sok szénbe kerül,én meg a heti 1-2 játékommal átlagban elég keveset szerzek.
    Az a baj ha túl hülyék a csapattársak akkor inkább abbahagyom aznapra,valahogy jobban zavar mint a WoT-ban,ott tudok ökörködni és megvan a szórakozásom akkor is ha a csapat olyan béna mint a segg.
  • Darun
    Időkorlátos.

#18831: én is a béta óta tolom, nekem mondjuk már van 8k körüli csatám, komolyabb kihagyásom csak idén volt. 3 lose után általában én is abba szoktam hagyni. Meg munka mellett nem is mindig van időm arra, hogy túl sokat menjek, hiába megy jól aznap. Épp tegnap mondták a klántársak, hogy azért a nevetséges mennyiségű acélért kár ennyire leszopatni magát az embernek. Azzal a WR-el ami nekem van meg kifejezetten... hát nah. Azért tegyük hozzá azt is, hogy ez Ranked Sprint, korábban ilyenért csak szenet adtak, szóval örüljünk annak az 500-nak is. Nekem a stat annyiból fontos, hogy azért szeretem látni, hogy fejlődök (valójában inkább csak szinten tartom magam, mert ugye pl a csatánkénti sebzés a tier növekedése miatt is nő)
  • Toweliee
    Sziasztok! A Strasbourg szerzős küldetés időkorlátos? Vagy bármeddig meg lehet csinálni?
  • Caliph
    jó hát nekem is 5400 csatám van ,most néztem,aztán closed béta óta tolom :D van hogy több hónapig el sem inditom,de pl tegnap végiggrindeltem a bronze ranked ligán...aztán láttam hogy hozzámvágtak 100 acélt,ma meg négy csatás kvalifikációt kéne csinálni a silver ligához,aztán megint grindeljem át az egészet 100 acélért aztán ismét kvalifikáció és a gold ligában már tizenakárhány szinten át lehet szopatni magam 200 acélért,meg egy flagért...köszi de köszi nem :D

amúgy meg pr-re teljesen átlagos player vagyok..öreg vagyok én már statért grindelni,annak ellenére hogy nem élvezem a játékot :D ha rámjön megyek pár csatát,általában 3 lose után abba is hagyom,de van hogy egy win után is :D

csetet meg legszivesebben kikapcsolnám,annyira toxikusak a playerek sokszor...
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.12.25. 21:11:59
  • Darun
    Olyat is látni, de most a T8-as Ranked miatt főleg ez szúrja a szemem. Tényleg nem értem, ennek mi értelme!? Aki rögtön a T8-as vagy 10-es hajót veszi meg, az ne mfog megtanulni játszani, általában fejlődést se mutat fel, hiába van sok csatája. Sok olyan is látok, hogy van 2-3000 csatája,T5 alatt kevesebb mint 100, T10-es meg 1000 felett. Az átlagsebzése meg ilyen 20k körüli. Értem én, hogy a stat nem minden, de akinek nincs csatánékénti spot dmg, se sebzés, se semmi, az hátráltatja a csapatot. Asszem pont tegnap volt egy csatám, valami prém nyócassal bejött a gyerek Rankedezni, aztán a csata elején mondja a tax-ot. A csata végén láttam hogy 400 alatti csataszáma volt. Biztos baromira vágja a játékot, hogy ekkora tapasztalattal már osztogatja az észt.
  • Caliph
    vagy arp yamato,az már 10es pénzért :D
  • Darun
    Én nem számoltam össze. De ez a 33% WR ez felba@sz rendesen. Ilyen pár száz csatás gold gyökerekkel meg 10k csatás botokkal kell folyamatosan együtt harcolni. Persze megértem őket is, ezek a Coophoz is hülyék, nincs veszintevalójuk, de ha valaki lehozza helyettük a meccset, akkor meg örülnek hogy ők is kapnak acélt. Csak épp az ilyenek miatt meg páran szopón vagyunk a folyamatos lose miatt. Persze a WG-t se érdekli, vegyél 2-300 csatával T8-as prém hajót aztán gyere be rankedbe. Mert az jó.
  • Caliph
    a mostani rankedben tényleg jól számolom hogy 400 steelt lehet összeszedni? annyiért nem éri meg az ideg ami a rankeddel jár :D
  • Plata
    Keveset játszom.
    Inkább WoT.
  • Darun
    Pedig torp prot már valamikor a nyár óta van... plusz egy ok arra, hogy ne okozzon sebzést a lövés :D
  • Plata
    Valszeg,csak csodálkoztam hogy mi féle torpedót emleget mikor csatahajóval olyan csatahajót lőtterm telibe ágyúval amin nincs torpedó.
  • Darun
    Pedig a König még jó. Azzal most is élvezetes volt a játék. Többségében. Főleg amikor már nem stock volt, mert a sok CV azért megkeseritette az életem. Még ha GoKu jó lenne, talán megérné a szenvedést az ág, de igy nem. Már én is bánom hogy azt reseteltem, de muszáj visszahúznom, mert év végéig él a spec modulos küldi és már eléggé a végén járok (nyilván az után jelentették be hogy jövőre már nem lesznek elérhetőek a küldik, csak RP-ért lehet majd venni, miután eldobtam az ágat) Elsőre a franciákat dobtam el, azt nem bántam meg, őket könnyű volt visszahúzni.
  • Caliph
    torpedo protection hit lehetett akkor
  • Plata
    Én egy valamit nem értek,amikor telibe találok egy ellenséges hajót és kiírja hogy a torpedócsövet vagy mi a szart találtam el.
    Azt hiszem valami ilyesmit ír,ha nincs is torpedó rajta akkor hogyan?
  • Kotomicuki
    Anno nem nagyon éreztem, hogy a kisebb német BB-k (akkora) hátrányban lennének a többihez képest: ha engedte a script, akkor akár 50% fölötti is volt a sebző találat /oldalsortűz (persze, nem ez volt az általános, de előferdült ilyen is, néha).
    A Gneisenau már más történet, nála akkor jött össze a >130k sebzés, amikor:
    - top tier voltam
    - rátapadtam az ellenfélre (aki egymás után tálalta fel magát, így volt is némi esély és idő a lövöldözésre)
    - találtak a torpedói
    - a csapat velem együtt úszott és nem hagyta, hogy csak engem lőjenek
    Sz'al, önállóan, pláne gyakori underdog-ként, nem nagyon lehetett vele 40k fölé vergődni - sőt... -, míg egy Nelson-nal, ilyen esetben ez meg szokott lenni - HE-spam.
    Sajnos, amennyivel kevesebb a csövük, annyival sem volt jobb a találati/sebzési arányuk a magasabb tier-ben: a Bismarck egy kínszenvedés tudott lenni, ha script is úgy akarta és csak a másodlagosai mentettek rajta -> ha ez utóbbit elveszik tőle, akkor a ganédombon lesz kénytelen vesztegelni, amíg vissza nem erősítik majd...
  • carp3tm0nster
    Én is elkezdtem újra a német ágat, Könignél szenvedek. És igen, semmit sem változott, rengeteg overpen, vagy olyan nem overpen hit-ek, amik ugyanannyit sebeznek, mint az overpen. Egészen közelről, 5-8km-ről leadott lövések közül 1-2 találat. Egyszerűen nevetséges. Nem látom a koncepciót az egész mögött. Marad a kérdés, érdemes továbblépni Bayernre? Minek? Hogy utána ott legyen a Gnei, a rettenetesen sz@r lövegeivel? Majd a kiherélt Bissy? Úgy emlékeztem,hogy stock-ként nagyon nem ment vele, majd kimaxolva már talán használható volt. Utána a FdG, ami megint egy kínszenvedés, hogy a végén meglegyen a GK, ami meg egy farmot sem talál el...belülről. Néztem,hogy én vagyok-e ennyire totál béna, de wows-statistics szerinte MINDEN tierben a német BB-k a leggyengébbek a kiosztott sebzés tekintetében.
  • Darun
    Ami azért érdekes, mert pl kláncsatában a másodlagosokra nem igazán lehet épiteni. Igazából randomban se, most hogy megint húzom a német BB ágat, nem rémlik hogy anno is ennyire szenvedős lett volna. Nem mondom hogy könnyű volt, mert a Gnei azért rendesen feladta a leckét, a Friciről nem is beszélve, de nem rémlik hogy a Bismarck annyira fos lett volna, mint amennyire most annak tűnik. Persze az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy azóta bejöttek olyan BB ágak, amiken kevesebbet nerfeltek, igy azok erősebbnek tűnnek a németnél (angol, orosz, francia) És sajnos a Bismarcknál a gyorsabb töltési idő sem kompenzálja a kevesebb löveget és a horror szórást.
  • carp3tm0nster
    Ha szétnerfelik a német BBk másodlagos fegyverzetét, akkor akár az egész ágat törölni is lehetne a tech tree-ből. Az elsődleges fegyverzetük így is kuka...
  • Darun
    Nekem ma nem jött semmi. Sztem az volt a múlt heti 1,5 gigás izé amit leszedett, most csak beélesitették/aktiválták.
  • Darun
    Eleinte még AP-t is lőtt a másodlagos, de az végképp totál használhatatlan volt, ezért lett minden másodlagos HE. Amúgy is kénytelen vagyok sokszor HE-vel lőni, mert ez a német AP valami borzalmas. Mondjuk ez a tegnapi csata pont kivétel volt, de általában az AP-vel ilyen feles a lepattanás/beletörés aránya vagy még rosszabb. Azt is néztem, hogy AP-vel az átlagsebzés (tehát lepattanaóval és beletöréssel együtt) olyan 1000 körül van. Belém a többi BB meg ilyen 3k-s átlagsebzést tol / találat.
  • Tono34
    Végülis a HE spam teljesen jól van, basszuk el az egyetlen fegyvert ami még ér vmit..
  • Darun
    Lehet meghallott valamit az iméntiekből a WG, mert az első csatában 4 killból 3 QQE volt a Bismarck-al. 93 másodlagos találattal sebeztem kicsit kevesebb mint 18k-t. Viszont volt 2 Tirpitz akikre nagyjából ugyanannyi másodlagos találatom volt, a sebzés viszont több mint kétszeres eltérést mutatott. Nyilván itt jönne be a pontosság, hiszen nem mindegy, hogy hol találom el a hajót. Az áldozataim között volt egy Surrey, de ő még távolról kapott tőlem egy cit-et, rányomtam a másodlagosokat aztán nem is foglalkoztam vele tovább, mert az egyik Tirpitzet veszélyebb ellenfélnek itéltem. Nem számoltam mennyi idő telt el, de a csata hevében egyszer csak benyögte hogy megmakkant a Surrey. A csata végén néztem, kb 7k-t szedett le róla a másodlagos. Ez kb 1 perc lehetett, max 1,5. Közben eszembe jutott, hogy a GoKut azért nem full másodlagosra húztam ki, mert a másodlagos töltési idő csökkentő modulnak annyira nem láttam értelmét. Igy olyanom nem volt.
  • Darun
    "Maximális grafikai hűség..."
    Én eddig tudtam elolvasni a cikket. Innentől komolytalan is. A cikkirónak meg ajánlom hogy vessen egy pillantást a Thunderre, ha grafikai hűséget szeretne.
  • Count Adyn
    Ja ha már CV:D ez vicces volt :D
  • pajer_csaba
    Gyorsan meg akar dögleni, remélve, hogy a csapat is hamarosan követi, hogy mehesse a következő kört, hátha az jobb lesz...
  • Count Adyn
    Elvileg azt igérték hogy a másodlagosok változását a hajók változtatásával külön fogják szintre hozni. Kiváncsi vagyok... :D
  • pajer_csaba
    Figyelem! A fizetett promóció nyomokban cikket tartalmaz!

WoWS bemutató az Indexen