World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yamato-t elő sem veszem, mert T10ben értelmetlen. GK-t dettó nem, mert nem lehet vele sebezni(meg lehet nézni nyugodtan a globál statisztikát, hol vannak a német BBk sebzésben).
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
De mindettől függetlenül az utóbbi egy évben kialakult bennem egyfajta leszarom-érzés. Bemegyek teszem a dolgom, aztán ha nyerünk, nyerünk, ha nem, nem. Ehhez mondjuk nagy segítség volt, hogy kb 1,5 évig parkolópályán volt nálam a WoWS.
A WG hozzáállása meg... mondjuk úgy, hogy, még a leüt~st sem éri meg rá pazarolni.
-kiherélt BB AP lövedékek. Ha nagy nehezen találsz is, a lövedékek harmada ér valamit is, a többi megy a levesbe.
-folyamatos HE spam. Nem tudsz ellene SEMMIT sem tenni. A Heal szerintem nem csak arra van,hogy ezt gyógyítsa. Vagy heal közben meg lehet kérni az ellent, hogy" bocsi, most ne lőjj, épp megy a heal-em" Bírom az okosokat is a hivatalos fúrumon, hogy nem jól pozícionálod magad. Aham, mikor egy ellen csapatban van 6 HE spammer CA meg mondjuk 2 angol T10 BB, akkor hova pozícionáljam magam? A partvonalra? Akkor meg megy hiszti, hogy campelek és nem vagyok hasznos tagja a csapatnak ami meg 100% igaz.
-DDk. T8nál tartok, Kagero és Z23 asszem. Állandó meccs felállás a T10 csata, T8 vagy T10 CV-vel, és mondjuk 2-3 radaros CA-val. Köszönjük, megint nagyot tudsz így menni.
-alacsony tier, hogy némi fun is legyen. T3-T4 BB-vel, MINDEN meccsben 2CV, akik azzal szórakoznak, hogy rádszállnak, és mival kb 0 AA-d van, szépen egy max két kör alatt végeznek veled. Tudsz védekezni? Nem. Lassú vagy, szarul fordulsz, nincs AA-d. Nem, a saját CA-k nincsenek melletted.
-Orosz fantáziahajók... Meh, erről nincs mit mondani, annyira szánalmasan túl vannak tolva. Jelenleg több orosz hajó van(annak az országnak aminek gyakorlatilag nulla flottája volt a háborúban), mint a Royal Navy-nek(sokáig a legnagyobb flottával rendelkeztek).
-és akkor még jönnek majd tengók, hát kösz nem.
Egy játéknak az lenne az elsődleges feladat, hogy szórakoztasson, itt ez nagyon nem sikerül mostanában!
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Most néztem, hogy van Random bundli is, ami 1500 tokent ad. "Mindössze" 1000 arany/bundli. Aha. Szóval sima játékkal sikerült kiszednem a Kansas-t meg a camo-t hozzá, illetve tegnap a Dockyard utolsó tokenjét már nem volt időm kiszedni, igy 3 fázist aranyból megvéve tudtam sak befejezni, de sztem annyit megért az Ancho, még ha menni nem is tudtam vele és nem tudom milyen hajó. De gondolom annyira sz*r nem lehet.
Viszont ilyen se volt még, a napi küldin kivül nincs semmi más feladat. Végre gyúrhatok a kampányra!
Amit írtál jó, csak éppen megvédeni nem fogod tudni magad lassan egy BB-ben.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.10.25. 22:29:41
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egy kérdésem is lenne, igy az utolsó pillanatban, mielőtt még elfelejteném. Még 2 mission hiányzik az US Battleship Stage 1-ből, de ha azok meglesznek, akkor is épp csak 18k token felett leszek, a hajós bundli meg 20k-ba kerül csak az, de még előtte meg kell venni 6 másikat. A maradék tokent honnan a viharból lehet beszerezni? Vagy a Stage 2-ben majd folytatódik? Azért is kérdem, mert egyrészt sehol nem találtam erre vonatkozó infót a WoWs honlapján, másrészt régen az új hajós eventek se igy működtek, hanem konténerből lehetett blueprinteket szerezni, amikre adott specko missiont (szerezz bizonyos mennyiségű xp-t) és megkaptad az adott hajót. Most viszont a küldisor utolsó fő küldetése adta a Kansast, a Minesotat ,eg talán valamelyik Bundiból lehet? Vagy majd a Stage 2-es mission chain utolsó jutalma lesz? A WG-től simán kitelik, hogy Stage 2-ben már nem lehet tokent gyűjteni, a küldik holnap lejárnak, arról viszont nem ir sehol semmit, hogy a tokeneket meddig lehet beváltani illetve a bundli chain meddig aktiv.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.10.25. 18:08:32
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.10.25. 18:04:03
Visszatérve az amcsikra, nagyon fordulékonyak, jól gyújtanak, az AP a nehéz ágon nagyon ütős. Viszont kicsi a lőtávjuk, ami elég frusztráló lehet néha, a lassú lövedékek meg megnehezitik a célzást. Egyébként hogy néha mennyire nem jó az ütős AP, a héten talán a Köngisberggel volt egy csatám, ahol kijött velem párhuzamosan a sziget mögül kb 10km-re egy francia cirkáló és full broadside 30+ overpent lőttem bele. Volt olyan, hogy egy salvo-ból 7 lövedék találta el, mind a 7 overpen. Oké hogy a franciák papirból vannak, a német AP meg nagyon kemény, de ennyire?
Tegnap azért voltak a végén vicces/idegesitő csaták. Pl az ellenfél 3 Kamikaze-s szakasz, vagy 3 Shimakaze-s szakasz. És a legjobb, hogy nyilván a saját CV ilyenkor ignorálja őket, mert hát miért vadásszon olyan célpontra, aminek nincs légvédelme?
kicsit nehezebb lett tengózni,de nem vészes. BBk szopnak megint,4 torpedó dupla pingnél elvitte a hp 3/4et fusoval,és még vissza sem lehet healelni mert citadel damagenek számít. jó dolog hogy látod ha megpingeltek,sokat nem ér azonban. tengóval elengeded a torpedót,és amikor közel jár akkor pingelsz a BBre. nagy lassú,könnyű. mire a BB észreveszi hogy ping van rajta már ott is a torpedó a nyakán. a BB bombázói elég lassúak,vagy 10 sec mire dogja a bombát,jól elé kell célozni.
Cvnek semmi védelme a tengó ellen,ha az a mélyben van,10 méterig viszont akár egy dive bomb droppal is pukkantható ha az rng beadja.
dd ellen tengónak nem sok esélye van,light ca ellen sem annyira,a heavy ca meg ugyanaz mint a bb,a repcsik lassúak,viszont nehezebb meglőni,mert kicsit kisebb mint a bb és gyorsabb is.
és ez még csak t6.
BB repcsit irányítani ne úgy képzeld el mint a cv repcsiket. rákatt a repcsi opcióra,kiemeli a kamerát a BB fölé magasba aztán kb 10km belül dobhatod bárhova tök egyszerűen,szőnyegbombázás szerűen a mélységi bombákat. ha belejösz még elé célzás kalkulálással is kb 2-3 sec alatt küldhető a repcsi. 20-30 sec töltési idők alatt amik a BBnek van,simán megoldható.
viszont a torp protection ignoret kivenném,vagy nerfelném,az jelenleg nagyon op.minden másra azt mondanám hogy akár még tetszhet is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.10.24. 19:08:37
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Elvileg minden aktiv játékos kapott az email cimére 5 kódot. Ezekből csak egyet tud beváltani (máséból is, szóval aki kapott kódot, az hiába próbálkozik a többivel, egy fiókra egy kód váltható csak be) Normál esetben 2 konténer jár érte, de ha valaki régebb óta nem játszott, az kaphat prém napokat is, a teljesen új játékosok meg egy Kolberget és 30 nap prémet kapnak.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
még anno az első teszt fázisnál pont ezt irtam,hogy igy lehet megoldani a BB védekezését a tengók ellen,be is irtam nekik javaslatnak 😄 délután tesztelem,kiderül mennyire hatásos avagy sem,addig is egy vidi róla toptiertől
két repcsi két vonalban megszór egy területet,időzíteni kell,két adagot küldhetsz,cd van rajta mire újra , nem fogyócikk,nincs számszerűsítve
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.10.23. 09:50:14
Szóval csak előre!
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.10.21. 16:20:16
Küldetéseket pedig, főleg ha DD vel kell csinálni sokkal praktikusabb co-op ban letudni ha lehet 😊
Baráti tűz: 1-2k sebzés salvónként, world of overpen, néha egy-egy gyújtás (általában első salvo, majd soha többet).
Ellenséges tűz: instant killek tömkelege, 1-2 salvo-ból full HP-val kilövés (zászló alap), a csata elején lefelezzük az ellenséges csapatot, majd a csata felétől maradunk 2-3an, miközben a másik csapat "elfelejt" hajót veszíteni, miközben mi másodpercenként hullunk.
Minden csata vereség.
Illetve tegnap mentem Ognevoi-al egy kört T10 ellen, a CV is T10-es volt, ha jól emlékszem. Az utolsó helyen valami T9-es dd végzett, aztán jött a 3 T10-es játékosunk, majd a T9-esek, végül a két másik T8-as hajóval osztoztunk az első három helyen. Nah most kérdem, ennek nem forditva kellett volna lennie? Azért elég szomorú, amikor a T10-es csatában a top tier játékosok teszik hozzá a legkevesebbet a csatához. Az már csak hab volt a tortán, hogy a csata elején kértem supportot, valaki be is Wilco-zott, aztán befordult balra és otthagyott mint eb a Szaharát. Annak ellenére hogy a CV is végig engem zaklatott, kaptam két dd-t, azért csak sikerült befoglalnom, de hát sokra ugye nem mentem vele, mert közben a dicső csapatom elfogyott.
Mivel kb 3 hete kezdtem el megint a játékot, a Dockyard-al kicsit le vagyok maradva. A mostani DD-s küldi az, hogy orosz/angol/EU rombolóval okozzak 550k égési vagy torpedó sebzést. Persze senki nem akar meglepő módon kigyulladni, ha még is, azonnal el is oltják. Kinomban már lementem T5-be, hátha, előkapartam a Gremy-t meg az Okhotnik-ot... utóbbival 5 gyújtásból sikerült 7k égési sebzést összehoznom, azt is igazából egy hajón egy gyújtásból, a másik négynél kb 0 sebzésem volt. Azt talán nem kell mondani, ha én javitok, fél percen belül tuti hogy már 3 helyen fogok égni.
Chat:
44 kts
Colorado, you?
....
18,5 😄