World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedvet kaptam miattatok Graffal menni két kört. Két győzelem. Látjátok győztünk, és mégsem vagyok ideges! 😄
Az első ráadásul kiélezett volt, arra a győzelemre büszke vagyok. Bal szárnyról vissza kellett fordulni egy Fusóval, mer betörtek, ütötték a hordozót, meg egy 8-as csatahajót (Richeliő). Na hát visszaúsztattunk, addigra a hordozónak sanyi, viszont a csatahajót megmentettük. Összeálltunk hárman, és jobbról felgöngyölítettük a szervezetlen egységeiket, romboló, két csatahajó, két cirkáló, egy hordozó. Mindennel próbálkoztak, de a repülőket lelövöldöztük, a torpedókat az ultrahangom felderítette, és ami elénk tévedt, azt meg szétlőttük. Csodálatos. 😊
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.30. 12:45:50
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mighty Jingles tényleg valaki más játékát kommentálja, vagy ez ő volt?
Bennem amúgy az a kérdés merül fel, hogy így kb mi a fasz értelme van ennek az egész játéknak? Számomra úgy tűnik, hogy egyrészt vannak a totális balfaszok, akiknek pénze van, de esze nincs, vannak azok, akik kicsit tudnak "játszogatni" és élvezik(élveznék), és vannak a prók, akik a csata első öt másodpercében megmondják a minimapról, hogy a csata bukó-e vagy sem, és folyamatosan bassza őket az ideg, ha a másik nem úgy játszik, ahogy azt ők elvárják. És ezek tetszőleges számú kombinációi. De akkor így aztán végképp mi a fasz értelme van ennek az egésznek?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Az első (és győztes!) csatáján 65k sebzés, nem is rossz. Nagyságrendekkel kényelmesebb, mint a Colorado. Vigyázz Monty, jövök! (Lassan, de biztosan!) :-D
Üröm az ürömben az önjelölt Nelsonok és Tirpitzek népes gyülekezete... Az Enterpriseunk semmi mást nem csinált, csak üvöltözte a csetben, hogy kinek merre hánylépés. Mikor valaki kérte, hogy azért CV-ként csinálhatna is valami hasznosat, le se szarta. Mikor ezt én tettem szóvá, megkaptam egy Irian cirkálótól, hogy useless vagyok. 65k sebzéssel, stock hajóval. Ok. Az Ent CV alulról a negyedik helyen végzett. Az Irian meg közvetlenül alattam 5.-ként, én a 4. lettem. Szar dolog uselessnek lenni. Most megyek, és telisírom a párnácskámat. :'-(
15k sebzés, 6 torpedót kaptam be egy Maho Gajasakfhwekfewflasdfsd... faszom tuggya mitől, ami kb 12-esével szórta a torpedókat 20 másodpercenként, közvetlen közelről, úgy, hogy a CV is csak úgy tudta spottolni, ha rajta álltak a gépei a fején. Ja, és persze nyertünk. 6k XP. Megérte felkelni.
Az azonositási elakadás megoldása pedig az volt, hogy a WG GC-ben engedélyezni kellett a tűzfalon a játékot, mivel újra lett telepitve.
Esetleg ha modot használsz, akkor próbáld a nélkül!
Más: azt mikor hozták be, hogy a sziget mögötti hajóra célzásnál 1-2 mp-ig célozni kell mielőtt lősz, mert a hegynek csapódás ikonja csak ez idő után jelenik meg.
Amikor megkaptam kipróbálásra, 3 napig, akkor sem hagyott bennem mély nyomokat a DoY: BB-hez (és tier-hez) képest kicsi a löveg, amiből még kevés is van, így annyira a script-re van utalva vele a játékos, hogy az már messze túl van a még elfogadható perverzió határain.
Nézd, ha ennyire ragaszkodsz az ezzel a ...-l való "játékhoz", akkor vagy nekifekszel egy, még fizetés nélkül, "csak" életidőt igénylő, de még a teljesíthetőség határain belül lévő, jutihajós event-nek - mán, ha még van ilyen - és bedobod, amid van (zászlók, festések), ezzel kihúzol, legalább egyet, amivel a freeXP-s és a szenes gyűjtögetésnek "komolyan" nekiállsz (heti pár csatára nem ad a wg járgányt, már messze nem oly kegyesek, ezt te is tudod) és sokára, de lesz egy - az első nerf-ig/legfeljebb pár hónapig - "értékelhető" ladikod, vagy tényleg csak a vergődés lesz a maximum, amit elérhetsz, ebben a ...-ban.
Ha már van egy, legalább 10-es szintű kapitányod, akkor "megoldás" lehet még a kis-tier-ű "játék", hasonlóan, mint a wot-ban: ha nem jön be (nálad nagyobb) sealcubber, akkor egész hangulatos ereszdelahajam is kialakulhat.
Nekem a Texas (usa , tier V B😎 volt az első "zsákmányom", aztán jött a többi: Nelson (freeXP), JeanB' (szén + kupon), Yoshino (szén + kupon)...
Igaz, akkor még napi szintem eveztem ki, még ha sok élvezetet nem is kaptam ezért cserébe..., DE van pár prémladikom, amivel kitörölhetem, mer' má' nem foglalkozok a wg, általuk szennyé tett cuccaival.
Ha "komoly" BB kell, akkor a Massachusetts-et tudnám ajánlani - amennyiben még nem tették tönkre - , szigorúan akciósan, leértékelve, mer' eztet még a script sem bírta (annyira) hazavágni: jó lövegek, jó másodlagosok és jó légvédelem, miközben már odébb is tud állni -> imádtam.
A kisebbek közül meg a torpedós japcsik azok, amik az esetleg határát megüthetik - de, ha nincs veled a script, akkor a DoY is nagyon jó lesz kezdésnek, mer' ilyenkor má' olyan mindegy mivel csónakázol mesterségesen leszedált, közel magatehetetlen céltárgyat a kedvezményezettek számára...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nekem is lenne egy kérdésem. Még az év elején vagy tavaly volt egy olyan problémám, hogy amikor elinditottam a játék klienst, az azonositásnál megakadt és a végtelenségik pörgött a töltőkör, de persze a Port-ot nem adta be soha. Arra emlékszem, hogy az újratelepités nem segitett rajta, valami a beállitásoknál nem volt jó, de már nem emlékszem hogy mi. Próbáltam a 32 és a 63 bites klienst is, meg engedélyeztem a játékot a tűzfalon, de igy se enged be. Valaki emlékszik a megoldásra?
Valami jó tanács vagy tipp hozzá?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
WoT-ban prém nėlkül keresek sok pėnzt itt még azzal sem nagyon.
Meg szórakozni.
Előveszem T49-et és fogócskázom az ellenséggel.
Vagy vadászom papírokra és full sebességgel ramm. XD
Kb 120 tank van farázsban jó része marhulásra.
Ha van prémiumod, akkor a napi 3 konténer sem megerőltető, fél-3/4 óra alatt megvan az is (kb. 5 csata, zászlókkal(+prémladikkal) meg lehet, hogy annyi se).
Igaz, hogy a szerencsén múlik, de néha egész szép mennyiséget dob 1-1 konténer, amit a klán-bónusz megtol egy kicsit.
Kuponnal, prém nélkül, majdnem max-os klánépületekkel, nagyjából 3/4 év egy tier 9-10 csónak, zömében a napi 2k-s konténerekből.
A mindeközben az idegrendszer minél épebben való megőrzése céljából különösen ajánlottan fogyasztandó xanax&tsai, vagy nemesebb itókák mennyisége meg egyénfüggő, mer' ez is egy wg-termék! <#nyes>#nyes>
Sz'al, ha nagyobb prémladikot szeretnél, azért keményen színi köll! <#hehe>#hehe>
...de megéri, hidd el!
Oljan cifrán káromkodni sem'i más nem tud rávenni, mint pl. egy ilyen kínszenvedés után megkaparintott ladik menetrendszerű szarrá-nerf-elésének a bejelentése a megszerzése utáni hetekben! <#idiota>#idiota>
Szenet napi feladatokkal, meg talán konténerrel lehet szerezni. A resources konti szenet is ad, én is mindig azt bontok, mert szénre meg free xp-re van leginkább szükség. Eddig a Ranked Sprint is azt adott (asszem a végső jutalom 10k szén volt). Most van az ünnepek alkalmából napi free bundli az Armory-ban, ha szerencséd van az is dob szenet. De egy komolyabb hajó árát kifarmolni még napi szintű csatákkal is hónapokig tat. Am a szenes hajókra is van kupon, épp most kaptunk újakat (fél évente jár kupon)
Szeretnék venni egy prém hajót,de kicseszett sok szénbe kerül,én meg a heti 1-2 játékommal átlagban elég keveset szerzek.
Az a baj ha túl hülyék a csapattársak akkor inkább abbahagyom aznapra,valahogy jobban zavar mint a WoT-ban,ott tudok ökörködni és megvan a szórakozásom akkor is ha a csapat olyan béna mint a segg.
#18831: én is a béta óta tolom, nekem mondjuk már van 8k körüli csatám, komolyabb kihagyásom csak idén volt. 3 lose után általában én is abba szoktam hagyni. Meg munka mellett nem is mindig van időm arra, hogy túl sokat menjek, hiába megy jól aznap. Épp tegnap mondták a klántársak, hogy azért a nevetséges mennyiségű acélért kár ennyire leszopatni magát az embernek. Azzal a WR-el ami nekem van meg kifejezetten... hát nah. Azért tegyük hozzá azt is, hogy ez Ranked Sprint, korábban ilyenért csak szenet adtak, szóval örüljünk annak az 500-nak is. Nekem a stat annyiból fontos, hogy azért szeretem látni, hogy fejlődök (valójában inkább csak szinten tartom magam, mert ugye pl a csatánkénti sebzés a tier növekedése miatt is nő)
amúgy meg pr-re teljesen átlagos player vagyok..öreg vagyok én már statért grindelni,annak ellenére hogy nem élvezem a játékot 😄 ha rámjön megyek pár csatát,általában 3 lose után abba is hagyom,de van hogy egy win után is 😄
csetet meg legszivesebben kikapcsolnám,annyira toxikusak a playerek sokszor...
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.12.25. 21:11:59
Inkább WoT.
Azt hiszem valami ilyesmit ír,ha nincs is torpedó rajta akkor hogyan?
A Gneisenau már más történet, nála akkor jött össze a >130k sebzés, amikor:
- top tier voltam
- rátapadtam az ellenfélre (aki egymás után tálalta fel magát, így volt is némi esély és idő a lövöldözésre)
- találtak a torpedói
- a csapat velem együtt úszott és nem hagyta, hogy csak engem lőjenek
Sz'al, önállóan, pláne gyakori underdog-ként, nem nagyon lehetett vele 40k fölé vergődni - sőt... -, míg egy Nelson-nal, ilyen esetben ez meg szokott lenni - HE-spam.
Sajnos, amennyivel kevesebb a csövük, annyival sem volt jobb a találati/sebzési arányuk a magasabb tier-ben: a Bismarck egy kínszenvedés tudott lenni, ha script is úgy akarta és csak a másodlagosai mentettek rajta -> ha ez utóbbit elveszik tőle, akkor a ganédombon lesz kénytelen vesztegelni, amíg vissza nem erősítik majd...