World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
mondjuk nem kötelező megvenni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.16. 17:47:33
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ajándék konténerek + 7 nap prém
Illetve akiknek van Prime fiókja, az További 3 nap prémet, 500 dublont, egy amcsi kapitányt, creditet és küldit is átvehet.
A Prime előfizetők egyébként folyamatosan részesülnek kisebb-nagyobb ajándékokban, érdemes rendszeresen benézni oda is.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.12. 17:57:03
Bismarck volt az utóbbi hónap kedvenc hajója, nagyon megszerettem. Erre belenyúlnak? Kapják be. A World of Tanks-t annak idején azért hagytam ott, mert az egyetlen T10-es tankom az E50M tornyát megbuherálták. Csináltak belőle egy bumszlit, hogy könnyebben el lehessen találni. Hát bazmeg. Nem azért harcoltam érte, hogy utólag átszabják. Most még merjenek hozzáérni a Grafhoz, azt elkap egy hisztiroham és többet nem játszom a szarukkal. :PPPP (egyébként nyilván a másodlagos az érinti a Grafot is, mert elég jó a másodlagosa, csak viszont ritkán használja, ezért meg tudom bocsátani)
na gyors rákeresetem,9.11 update,november vége/december
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.11. 13:14:48

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2020.11.09. 16:27:10
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A Devonshire-el már van 11 csatám, ebből 2 nem T8-as volt. Nem is értem, hogyan.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2020.11.07. 02:34:45

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Waiting for authorization"
Minden alkalommal, soha véget nem érő módon. Esetleg valaki találkozott már ezzel a problémával? És tud rá valami megoldást? :o
Frissítés: Probléma megoldva. Ki kell jelentkezni a launcherből, majd újraindítani azt, és belépni, így indítani a játékot.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2020.10.31. 21:48:11
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.10.31. 19:34:59
Én azért elég sokat csatahajózok, minden nemzetnél meg van a T10 és nem free xp-ből húztam ki egyiket sem. Tisztában vagyok vele, milyen velük játszani, de azért túlzásnak érzem én is, amit irsz. Annak ellenére is, hogy én is szoktam pislogni, mikor lepattanok valamiről, vagy full overpen... és még sorolhatnám. Viszont most az Ancho-s/USS BB-s küldik miatt elég sokat csatahajóztam, előkerült pl a Lyon, az Október, a König és még ha vereség is volt, igen jó csatákat mentem velük. Alacsony tierben sem kevésbé hülyék a játékosok, még sem annyira frusztráló. Talán azért, mert ott már nem kell kaparni azért, hogy meg legyen a jobb/nagyobb/szebb tesó, csak a játék kedvéért veszem elő őket. Egy darabig a coop is jó móka, de ott meg az a frusztráló, hogy ha rossz felé indulsz el, vagy rossz helyről kezdesz akkor gyakorlatilag lemaradsz a csatából, mert az átlag coop csaták hossza 5 perc.
Én most azért aggódok a tengeralattjárók miatt, mert csatahajóval is rám szokott maradni a dd vadászat, mert se a CV, se a CA-k nem képesek ellátni ezt a feladatot. Majd a tengeralattjárókra is vadászhatok ezután, hogy a kis szánalmas tizenpár k sebzésem meglegyen, de muszáj lesz, mert valakinek le kell vadásznia azokat is.
Yamato-t elő sem veszem, mert T10ben értelmetlen. GK-t dettó nem, mert nem lehet vele sebezni(meg lehet nézni nyugodtan a globál statisztikát, hol vannak a német BBk sebzésben).
De mindettől függetlenül az utóbbi egy évben kialakult bennem egyfajta leszarom-érzés. Bemegyek teszem a dolgom, aztán ha nyerünk, nyerünk, ha nem, nem. Ehhez mondjuk nagy segítség volt, hogy kb 1,5 évig parkolópályán volt nálam a WoWS.
A WG hozzáállása meg... mondjuk úgy, hogy, még a leüt~st sem éri meg rá pazarolni.
-kiherélt BB AP lövedékek. Ha nagy nehezen találsz is, a lövedékek harmada ér valamit is, a többi megy a levesbe.
-folyamatos HE spam. Nem tudsz ellene SEMMIT sem tenni. A Heal szerintem nem csak arra van,hogy ezt gyógyítsa. Vagy heal közben meg lehet kérni az ellent, hogy" bocsi, most ne lőjj, épp megy a heal-em" Bírom az okosokat is a hivatalos fúrumon, hogy nem jól pozícionálod magad. Aham, mikor egy ellen csapatban van 6 HE spammer CA meg mondjuk 2 angol T10 BB, akkor hova pozícionáljam magam? A partvonalra? Akkor meg megy hiszti, hogy campelek és nem vagyok hasznos tagja a csapatnak ami meg 100% igaz.
-DDk. T8nál tartok, Kagero és Z23 asszem. Állandó meccs felállás a T10 csata, T8 vagy T10 CV-vel, és mondjuk 2-3 radaros CA-val. Köszönjük, megint nagyot tudsz így menni.
-alacsony tier, hogy némi fun is legyen. T3-T4 BB-vel, MINDEN meccsben 2CV, akik azzal szórakoznak, hogy rádszállnak, és mival kb 0 AA-d van, szépen egy max két kör alatt végeznek veled. Tudsz védekezni? Nem. Lassú vagy, szarul fordulsz, nincs AA-d. Nem, a saját CA-k nincsenek melletted.
-Orosz fantáziahajók... Meh, erről nincs mit mondani, annyira szánalmasan túl vannak tolva. Jelenleg több orosz hajó van(annak az országnak aminek gyakorlatilag nulla flottája volt a háborúban), mint a Royal Navy-nek(sokáig a legnagyobb flottával rendelkeztek).
-és akkor még jönnek majd tengók, hát kösz nem.
Egy játéknak az lenne az elsődleges feladat, hogy szórakoztasson, itt ez nagyon nem sikerül mostanában!
Most néztem, hogy van Random bundli is, ami 1500 tokent ad. "Mindössze" 1000 arany/bundli. Aha. Szóval sima játékkal sikerült kiszednem a Kansas-t meg a camo-t hozzá, illetve tegnap a Dockyard utolsó tokenjét már nem volt időm kiszedni, igy 3 fázist aranyból megvéve tudtam sak befejezni, de sztem annyit megért az Ancho, még ha menni nem is tudtam vele és nem tudom milyen hajó. De gondolom annyira sz*r nem lehet.
Viszont ilyen se volt még, a napi küldin kivül nincs semmi más feladat. Végre gyúrhatok a kampányra!
Amit írtál jó, csak éppen megvédeni nem fogod tudni magad lassan egy BB-ben.