22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #19007 Csak azt nem értem, a sok gyökérnek honnan van annyi szene hogy meg is tudja venni? -
#19006 igen,ezért genya conqi és a thundi...most képzeld el,thunderer ugyanaz,angol kapitánnyal 20 sec alatt van a töltése.... -
Darun #19005 Még régebben egyszer kipróbáltam ezt a skillt. Én nem sok értelmét látom. Főleg nem 2 pontért. Az IFA szerintem jobb, ruszki cirkálóknál nekem fenn is van. Mondjuk japónál se árt. Sőt!
Tegnap megnéztem magamnak ezt a Conquerort, az első 8 találat nem adott be egy gyújtást se, 50% FC ide vagy oda. Kösz WG. Nincs Dead Eye, viszont felraktam végre a 3. slotba a pontosság növelő modult. A GoKu megindult rám, vertem bele kétszer 25k körül AP-val, cserébe kaptam kb ugyanennyit. Am vicces volt, mert... ez Ranked csata volt, ketten mentünk el a Riga-val foglalni a közeli cap-et, aztán lassan elkezdtünk csorogni a másikra. A többiek meg túlerőben nem birták átnyomni a másik oldalt, mire a Mino beirja csetre hogy Conq+Riga reported. Vagyis azért reportált minket, mert nem játszottunk elég jól... helyettük is. Aha.
Visszatérve... Mivel a Conqueror észlelhetőségét le lehet nyomni 13 km alá, ha a Dead Eye tényleg a kumulált értéket veszi figyelembe, az közepes távon elég szemét ellenféllé tesz, hiszen 20 sec alatt leesik a spot és kb 25 sec alatt betölt a löveg. Szóval kb minden lövésnél működni fog a skill. -
carp3tm0nster #19004 Bissyvel ma, 312 secondary lövés, 46 találat. Nagyon jó. A fosch main battery mellé kiherélték teljesen a secondary-t is...
-
#19003 priority target a japán papír cirkálóknál nagyon faja,puffogtatsz,aztán ha látod hogy becéloztak,már fordulsz is ki...ha meg ketten hárman céloznak rád,akkor meg abbahagyod a lövést,és elhúzol a szürke ködbe.. :D -
Darun #19002 Ezzel lécci ne viccelőggyé! -
#19001 Fire prevention a legjobb survival skill a játékban még mindig, Priority target nélkül meg már nem is tudnék játszani kb :)
Semmi nem szentirás persze mindenki ugy skillez ahogy akar, csak aztán ne a script legyen a hibás -
davidbog #19000 Hát nem tudom nekem ezek nem hasznos vagy ésszerű összeállítások.
Csatahajóknál némelyiknél kimarad az Emergency Repair Expert. Az a +1 Heal szerintem elég fontos pláne hogy most 10%-al hosszabb ideig aktív, 3-4 másodperccel hosszabb ideig tölt vissza. De szinte mindegyiken ott a Fire Prevention Expert, nekem az kb 1 pontért lenne hasznos. Az hogy 4 helyett maximum 3 helyen égek az teljesen mindegy úgyse lesz soha 4 mert ha már 3 helyen ég a hajó használom a Damage Control Party-t. A how it works: fire videóban szépen ki van számolva milyen az ha a hajón van ez a Fire Prevention Expert skill és a Damage Control Modification 1 és milyen ha nincsen egy olyan hajó ellen ami teljesen gyújtásra van építve/skillezve. A videóban 2%-ra jön ki a különbség: 11,8% vs 13,8%. Mondjuk ez a Fusonál van, lehet hogy más hajónál nagyobb a base coefficient of anti-fire protection és akkor nem 2% hanem 3 vagy akár 4% lesz a különbség. És ez ér 4 pontot? Lehet. Nekem biztosan nem, inkább okosan használom a DCP-t, példéul egy tűzre semmiképp, kettőre is csak akkor ha egyszerre kapok kettőt. A másodlagost csak a németeknél ajánlja...
A Dazzlet is pont olyan rombolókra rakja amire én nem raknám. Priority targetet se használtam soha még egy pontért se nemhogy kettőért, eleve feltételezem hogyha látnak akkor lőnek is rám és nem mutatom az oldalam. -
Toweliee #18999 Köszi! -
Toweliee #18998 Köszi, hasonló elvek alapján rakosgatom én is a pontokat. -
Toweliee #18997 Azt jól látom, hogy egy kapitányt lehet több különböző fajta hajóra is használni és megmaradnak a skillek?
Tehát ha pl egy dd kapitányt berakok 17 ponttal egy bb-be, akkor megmarad a dd skill is amint visszarakom? -
davidbog #18996 Én egyiket se használom. Nem túl gyakran torpedóznak ki rombolók, ha mégis akkor általában úgyis olyan szituációban, amin nem segít a Vigilance.
Nekem az Enhanced Anti-Torpedo Protection szintén nem egyértelmű, mert ennél is felmerül bennem a kérdés hogy mihez ad 10%-ot. A hajók adatlapján a Torpedo Protection az a bulge-ra vonatkozik, ha a hajó orrát vagy tatját találják el akkor lehet akármennyi % a TP, az nem számít, csak a torpedó random sebzésén múlik az elszenvedett sebzés. Ez a 10% a bulge-hoz adódik vagy a bulge nélküli részekhez is. Gyanítom csak a bulge-hoz. Akármelyik is legyen számomra ez a képesség nem ér 3 pontot.
A Dazzle már elgondolkodtatóbb számomra is. Úgy gondolom hogy a gunship DD-kre jó lehet. Például a francia, orosz és a jövőbeni új német DD-kre. Ezeknek többnyire, rombolós mércével mérve nagy lőtávjuk van, rossz az álcájuk és kicsi hatótávolságú torpedóik vannak. Ezekkel lövöldözni fog a játékos, tehát spottolva lesznek és vissza lőnek rájuk jól jön az ha nehezebben találják el. De mondjuk egy svéd, angol vagy japán rombolóra inkább már 4 pontos képességet tennék.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2021.01.24. 17:29:11 -
pajer_csaba #18995 7 hajó (3 BB, 4 CA) lő téged 3 irányból, a negyedikből meg 10 km-en túlról jönnek a 20 másodperces torpedó wave-ek. Hátráltasd az ellenséget.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2021.01.24. 15:53:56 -
Darun #18994 Közkeletű tévedés, hogy az amcsiknak jó a légvédelme. Alacsony szinten pl én is inkább rámegyek egy amcsi BB-re, mint oroszra vagy németre. Azoknak a legerősebb, a francia-angol meg messzire ellő. Az amcsiké gyenge meg kicsi a lőtávja is. Cirkáló dettó. Annyi előnye van a légvédelemnek, hogy a skillek/signal/modul nyújtotta AA buffot nem mutatja a csata elején az indikátor, azzal lehet játszani. A Pensa légvédelme pl régen is fos volt. Oké, a többi cirkálóhoz képest talán kicsit jobb, de úgy vettem észre, a CV-k támadása nagyrészt még mindig elég random. Ha bekapknak a rajok egy explosiont az szopás, amúgy viszont a legerősebb légvédelmen is simán át tudnak menni. Sok esetben még a Def AA sem zavarja meg. Még amikor indult a WoWs, én is az amcsi CA ágon indultam elsőként és bár a Cleve volt akkor a top op hajó, már akkor se igazán jött be. Vicces, hogy a könnyű ágat később rakták be, a Worstcseszter még is előbb lett meg, mint a DeMo. T8-ban a Balti volt az utolsó amit (tegnap) lehópelyheztem. A többi már rég le volt. Nem rossz hajó, de engem zavar a kis lőtávja.
Thunderer/Conqueror: Igaz hogy olyan lövege van, ami mindent is elbont, de a páncélja olyan szar, hogy minden irányból mindenféle lőszertipussal lehet sebezni. A szuperheal miatt a sok noob bátrabban játszik vele mint a többi BB-vel, ezért halnak általában elsőként a goldnoob Thundererek. Most viszont a Dead Eye miatt már ők is inkább a pálya széléről fognak kempelni, sajnos ennek a skillnek a hatása már most nagyon erőteljesen érzékelhető a Ranked meccseken, mert a Dead Eye BB a csapatban = lose Ranked. És persze mivel ő a biztonságos távolból növelt pontossággal sebez, neki fog megmaradni a csillag is. Az elmúlt 2 napban a Ranked csaták 99%-t azért buktuk, mert az ellenfél simán lerohant, a BB-ink meg a következő pályáról kempeltek. Jah, meg a szokásos lemmingvonat. Amúgy ez a gyújtási esély is érdekes, 50%-t ir a Conquerorra, amiről tudjuk, hogy igazából 25% sincsen. Én is ezzel próbáltam a gyújtogatós küldit csinálni és persze Randomban, ahol bedob T8-9 ellen, mert ugye a kisebb tiernek nagyobb eséllyel okozok gyújtást. Aztán amikor a T8-as BB vagy CA kap egy full salvot, betalál 5-6 löedék és egy sem gyújtja ki... aha... 50% fire chance! Amikor bejöttek az angol BB-k, 5 találtból 4 gyújtott. Értem én hogy az új hajót OP-ra kell húzni, aztán meg fokozatosan nerfelni, de akkor már legyen bennük annyi gerinc, hogy láthatóan is feltüntetik a csökkenést, ne csak a rendszer számoljon kisebb értékkel a háttérben.
Skillek: én is úgy értelmeztem a Dead Eyet, hogy az alap láthatóság. Mert a standard az jobb helyeken az. De úgy tűnik nem csak számolni nem tudnak a WG-s csávók, de irni/fogalmazni se. És ez pl baromira nem mindegy, mert ha tényleg az alapot venné alapul, akkor nem érné meg conceal-re gyúrni, én pl nem szeretem a csatahajókat "láthatatlanná" tenni , a Montin, A GoKu-n, a Yama-n, de még a Repun is másodlagos lőtáv volt CE helyett. A másodlagosok pontosságát meg szerintem tényleg csökkentették. Egyrészt a skill is már csak -35%-t ad a régi 65 helyett. És hiába növelték a lőtávot, egy DD-t még a régi rendszerben prioritinek kijelölve is baromi nehéz volt megcsipni 10km felett. Pénteken az első csatám az A hullos Udaloi-al volt. Az ellenféltől az A cap-re jött egy Ohio meg egy GoKu. Mind a kettő lőtt a másodlagosokkal, mint a szemét, és kb 1 lövedék talált el. A többi az a főágyútól jött, de azok se igazán találtak be, pedig nincs a kapitánynak Dazzle se. És ha már DD-k, igen, a probléma még mindig az, hogy a BB low skillek közül melyiket tegyem be, mert kb mindegyik fos, a DD-nél meg még mindig nincs annyi skill pont, amit ne lehetne elkölteni. Első körben el kell dönteni hogy gunboatot akar az ember, vagy torpozni. És akkor még mindig szép választék marad, baromi hamar elfogynak a pontok. -
lonvard #18993 Tegnap volt egy olyan, hogy 3 romboló kirendelve csapatonként, és a mi összes rombolónk egy irányba fordult. Én lettem a spotter a Pensacolával a másik oldalon. Na mondom, ezt bebukjuk. Na de mivel én óvatos voltam és nem lövettem szét magam, és kaptam még egy cirkáló segítséget, így bekkeltük a mi oldalunkat, mögöttünk egy csatahajóval. Szerencsénk is volt, mert valahogy úgy tolódtak az erőviszonyok, hogy a másik oldalon meg vesztett az ellenség (talán épp a rombolók túlereje miatt), és akkor egyszer csak egy izgalmas és sima győzelem lett a vége. Szóval még a furcsa rendeződés sem dönti el a csatát, kicsit összetettebb az, hogy hogyan keverednek össze a hajók, és abból hogyan kerül ki az egyik fél győztesen. Meg igazából azt én nem szoktam utálni, ha az egyik oldalon látványosan kevesebben vagyunk (és én is ott vagyok), mert ez azt is jelenti, hogy a másik oldalon meg többen, tehát elméletileg az dönt, hogy a gyenge oldal rájön-e, hogy neki védekezési feladata van, fel kell tartania az ellenséget, nem szabad kilövetnie magát. Ha ezt jól csinálja, akkor a másik oldal benyomja az ellenséget. Már persze ha rájön, hogy neki meg az volna a feladata. Ha csak tökölnek, akkor veszítjük a csatát. De én olyankor kiabálok a chatbe somogyi angolsággal, hogy mittudomén left side push, right side defend, és valami kisül belőle. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.01.24. 13:24:26 -
pajer_csaba #18992 Na, kipróbáltam én is ezt az új csodát. Eskü, ez a játék a kempelést díjazza. Tier VIII-IX-es csata, saját Amagi és Minnesota, zászlók és minden nélkül kényelmesen Föld körüli utazásra indul, a saját cirkálók, a rombolónk meg a CV-nk balra, én a Hizennel meg két másik BB-vel jobbra ahol persze az egész ellenséges flotta feljön. Mi a jobboldalon egymás után fogyunk el, mire egy Hipper nagy kegyesen átjön, hogy kicsit gyújtogasson. A két túrázónk meg huszon x km-ről puttyogtat, ha valaki közeli mellét lő nekik, kicsit még jobban megölelik a pálya szélét. Jó, az Amagit valahol megérteném, elvileg "sniper" BB, bár fura, hogy egyesével sütögette el a tornyokat. Nem, nem taktikai okokból, mindig kizárólag egyesével. Mondjuk legalább nyertünk. Az ellenfélnek maradt 7 hajója, nekünk négy, de volt két bázisunk, amit az idő lejárta előtt fél perccel kezdtek foglalni. Így meg a f*szt panaszkodom... Káosz ez a játék, egy kib*szott RNG káosz. :/ -
lonvard #18991 Ja közben láttam,hogy eltérnek a skillek hajótípusonként. Jó kis biznisz lesz a kapitányokat átszerelvényezni a jövőben. Mármint a kiadónak.
Rombolóknál talán specializálódni kell, szóval a sokoldalú rombolóknak is dönteni kell, hogy inkább ágyú, vagy inkább torpedó a fontos. Pl. japánoknak szerintem nagyon jól sebez (rombolót) az ágyú, csak ugye lassan forog és lassabban tölt, de idáig legalább hihettem, hogy ágyúharcban is pariban lehetek, ha rákényszerítenek, de innentől vigyázni kell. Rombolónál érzem, hogy kevés a skillpont, túl sok jó skill van, amire kellene. Cirkálónál annyira nem vészes. Egyelőre a 10% HE sebzést sajnálom, azt Grafnál inkább az AP sebzésre tettem. De közben húzom a pensacola ágat, mer a Baltimore-ra kiváncsi vagyok. Ilyen radaros support légvédelmi cirkálóm még nem volt. Már Pensacolán kívül, aminek nagyon jó a légvédelme. Hülye carrier meg engem támad, tiszta röhej. Mondjuk rájátszom mert ha látom hogy közeledik, akkor kiválok a hajórajból, hogy lássa a magányos célpontot, és akkor csak arra figyel hogy cirkáló és egyedül. Na aztán megkapja a magáét. -
#18990 egész jó kis oldal köszi :)
bár BBnek a dead eye kötelező most,még a kurfürst is egész pontos lesz tőle...
-
#18989 Itt van amugy a folyamatosan frissülő skillajánló hajókra :) -
Toweliee #18988 Nekem sem egyértelműek a skillek.
Ezeket ti hogyan értelmezitek: Dead Eye, Top Grade Gunner, Outnumbered, Fearless Brawler, Aircraft Armor, Enhanced Aircraft Armor?
BB-re melyiket találjátok hasznosabbnak: Vigilance vagy Enhanced Anti-Torpedo Protection?
Ezt ti is kötelezőnek gondoljátok a DD-kre: Dazzle? -
davidbog #18987 Hát igen a Thunderer... Annak például szétnerfelhetnék vagy az undorító HE-jét, vagy a fordulékonyságát, vagy a pontosságát vagy az álcáját. Vagy akár mindet. Sőt felőlem törölhetnék is a játékból mindenféle kompenzáció nélkül. Összesen 24 csatám van vele, de már az első 5 után nyilvánvaló volt.hogy az a hajó egy tipikus 0 skilles noob safe ship...
Most volt Hizen küldetésben a 120 citadel/fire ribbon szerzés. Tüzet okozni brit BB-vel sokkal könnyebb mint bármilyen más BB-vel citadellát lőni, hát akkor csináljuk azokkal. Nem szoktam Thunderrel játszani mert csalásnak tartom, de mondom legyen, haladjunk mert kevés időm van, legyen meg minél hamarabb. 9 csata alatt kész is lett. Csak egyetlen csatában sebeztem 120k alatt többiben mind felette, az utolsó csatában 28 gyújtást csináltam a Thunderrel. 28-at... Volt hogy egy szerencsétlen Massachussetts egyetlen sortűzzel 3 gyújtást és még 18k sebzést kapott, szemből...
Mindegy is hogy szemből áll valami vagy broadsideban. Ilyen HE sebzés és gyújási % mellett akkor is megéri HE-t lőni ha broadsideban van. Most komolyan ilyen BB-re minek volt szükség? Nem elég hogy szinte az összes cirkáló HE-t lő, az összes gunner DD HE-t lő, még ezt is be kellett rakni... Ráadásul még fos WG fantasy ship is...
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2021.01.24. 00:08:44 -
davidbog #18986 Bizony ez a legfájóbb pont nálam is. Eddig ha elkezdtem egy ágat 0-ról és végig ugyanazt a kapitány használtam tier 10-ig akkor zászlókkal simán összejött a tier 10-es hajóig a 19 pontos kapitány. Most meg még lehet grindelni 1,2 m xp-t...
Például azoknál a csatahajóimnál amik másodlagosra vannak húzva úgy néz ki a skill összeállítás, hogy van:
1 darab 1 pontos
1 darab 2 pontos
2 darab 3 pontos
3 darab 4 pontos.
Ha csak 19 pontod van, akkor egy 3 pontos vagy egy 4 pontos skill hiányozni fog és mindegyik nagyon kell, mert mindegyik nagyon fontos lenne. De más buildeknél is hasonló a helyzet.
Ráadásul ha nincs elit azaz 21 pontos kapitányod akkor az elit commander xp is alig gyűlik, 5 százalákot kapsz csak a standard commander xp-ből. A nevesebbek kapitányokat mint, Lütjens, Cunningham, Kuznyecov stb felrántottam 21-es szintre. Szerencsém volt, mert volt 8,5 millió elit commander xp-n, meg tudtam tenni. De ha elit commander xp-t akarok gyűjteni, akkor vagy azzal a hajóval megyek amin a 21-es kapitány van, vagy pakolhatom át az abba a típusba tartozó premium hajóra. A többségnek gondolom nincs ennyi commander xp-je, nekik a WG elintézte hogy maradjon a szívás...
Ráadásul a skillek megfogalmazása is ellentmondásos. Ott van a Dead Eye, a skillnél a standard detectability radius szerepel, WG oldalán az ajánlásnál viszont azt írják, hogy a Concealment Expert és Concealment System Modification 1, hatékonyabbá teszi. Aha akkor most a standard számít vagy a kumulált... Amúgy letesztelték játékosok a kumulált számít.
Viszont nem értem a rinyálást se a másodlagosok miatt. Eleve majdnem minden hajónak megnőtt a másodlagos lőtávja és szerintem pontosabb is lett. Leninnel 5-6 km-ről 160-szor tüzelt a másodlagos és 30 találatot ért el úgy hogy nincs is arra húzva/építve a hajó. Takaom is 7 találatot ért el valamin úgy hogy csak 5-6 sortüzet adott le. Azoknál a csatahajóknál amelyek másodlagosra vannak húzva én semmilyen negatív változást nem tapasztaltam a szórásban (másban se), ugyanúgy képesek 100-200 találatot elérni mint eddig. -
#18985 valamit csinálhatnának a thundererrel meg a conquerorral...lehetetlen küzdeni ellene,thundinak 20 sec újratöltés,ha oldalt kap el AP vel szed szét,ha beforgatva akkor meg HEvel..esélyed nincs ellene ,ha láttok thundit szinte kötelező először kiszedni :D -
Darun #18984 Szegényesebb? Mivel hajóosztályonként vannak a skillek, most már nem kell kapásból kihagyni a CV skilleket, hiszen mind a 4*6 skill olyan, amit az adott osztály tudhat használni. Persze vannak kivételek, egyes hajóknál nem lehet választani bizonyos skillt (pl cirkálóknál 190 mili felett az IFHE-t) de ez nyilván azért van, mert nem is tudja használni. Egyes cirkálóknál a fire prevent tényleg szivás lehet (nem elsősorban a Graf, inkább a large CA-knál) de pl nem sok olyan eset rémlik, hogy cirkálóval 4 helyen égtem volna. Am a Fire preventet nem vették ki, csak a CA-knál nem elérhető. Egyes osztályoknál egy-egy skill elétrő költésű/szintű is lehet. Pl a Last Stand rombolóknál 2, CA-knál 1 skill pont. a Pyro DD-knél 2, BB-knél 1 skill.
Én Graffal egyszer NC oldalába lőttem citet. Azért a Graf ágyúival ez nem annyira meglepő. Inkább a szórás az, ami miatt nem adja be túl sűrűn. Meg persze azért kell hozzá az is, hogy ne legyen túl messze az ellenfél és tényleg broadside álljon, ne szögben.
Ami szerintem kellemetlenebb, hogy most már nehezebb prém hajóba átültetni a kapitányokat. Mert pl az angol CA-k és a DD-k kapitányai skill tekintetében kompatibilisek voltak egymással. Bár még nem próbáltam, de sztem most egy DD skilles kapitány nem fogja tudni használni a skilljeit egy CA-ban.
A Radio Location-nek volt értelme eddig is, de nem igazán a Grafra. Ez inkább a DD vadászathoz kellett, a Graf viszont nem igazán DD vadász hajó. -
#18983 Ha kihuzunk egy kapitányt 21 skill pontra akkor csak kicsit lesz rosszabb mint a 19-es volt, nem nagyon :D /taps :D -
lonvard #18982 Kicsit olyan szegényesebb. Vagy nem? Annak a rádiójel erősítésnek 4 pontért van valami értelme? Csak mert mintha pont azt kellett volna kiszedni. Mért kellett eltüntetni a fire preventiont? Valahogy úgy alakult, hogy Graffal nincs gyors HE-AP cserém, mer másra raktam, illetve adrenalin rush-t is áttettem valamire, ja és a fire preventiont is, mivel az már nincs, és olyan kényelmetlen az egész. Viszont Graffal lőttem egy citadellát a New York csatahajónak. Ilyenre se volt még példa. Összességében hülyén érzem magam, és ez mindig az első jele, hogy hagyjam a picsába az utólag megbuherált online játékot. :D
Na berakom mit csináltam:
1. szintre raktam azt a 15% toronyforgás növelőt
2. szintre a priority targetet
3. szintre a heavy ap-t és a szuperintendánst a HP javítás miatt főleg
4. szintre a CE-t meg azt az új top grade gunnert, amivel 8%-al gyorsabban töltök
Szóval elvileg gyorsabban töltök és nagyobbat sebzek mint korábban, de valahogy mégis olyan meh, szóval idegesít, de lehet ez csak egy érzés. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.01.23. 19:03:16 -
lonvard #18981 Most szembesültem az új skillfával. Épp nézegetem, hm hm. -
Toweliee #18980 Nem lett rossz az új skillezés. Ami fájdalmasabb, hogy most a kimaxoláshoz +1.2M xp kell.. -
Darun #18979 Emlékeim szerint a WoWs-ban előbb volt nemzeti szinkron, de mérget persze nem vennék rá. Nagyon sokan használnak modokat WoT-ban, ott meg kb olyan hangot állitasz be, amilyet akarsz.
A béta soha nem is azért volt, hogy bármin változtassanak. Nem szeretem védeni a WG-t, mert szerintem se érdemlik meg, most még is nekem kell lennem az ördög ügyvédjének úgy látom. A béta azért van, hogy a bugokat, nem működő fejlesztéseket kiszűrjék. Ami felkerül a béta szerverre, azon már nem szoktam modositani, néha még javitani sem, a kiszűrt hibákat is utólag foltozzák. Szóval arra hivatkozni hogy a bétás tapasztalatok alapján nem módositott valamit a WG, eléggé nagy luft. Amikor mi bétázunk, akkor a WG már javában a következő update-en dolgozik. Ez mindig is igy volt.A visszajelzéseket legjobb esetben is csak arr fogják tudni felhasználni, de inkább a későbbi fejlesztéseknél. A Skill rework meg azért kellett, mert hiába bohóckodtak korábban a skillekkel, jelentős változást nem értek el. A CV-knek kb 1, max 2 értelmes skill volt szintenként, ezeken nem is nagyon lehetett variálni, szóval a itt tényleg csak a játékos tudása számitott. A BB-knél is volt minden szinten 1 kötelező, meg még valami ajánlott, aztán csókolom. A DD-nél meg nem volt az a skill pont, amit ne tudtál volna elkölteni. De ott is megvolt kb a kötelező leosztás, ami azt eredményezte, hogy ami nem total fail build volt, az mind ugyanarra épitett. A mostani skillek azért elég szépen tudják árnyalni az egyes játékstilusokat, több a lehetőség, több az életképes build, nincs az, hogy megcsinálod azt az egyet ami működik, az összes többi meg szar. Ti is mondtátok, hogy a Dead Eye miatt sok a kemper BB. Mintha eddig nem igy lett volna. Én viszont ki fogok próbálni egy másodlagos buildet, főleg a németeknél, mert sztem az a -10% reload time is életképes lehet. Főleg Rankeden, ahol jóval több a közelharc. Szóval a skill rework kellett, hogy végre komolyabban felkavarja az állóvizet. A probléma most megint az, hogy az AA modulok még mindig f@szravalók, egy éve tök jó képességük volt, sok hajóra fel is dobtam, aztán amig nem játszottam reworkolték az AA rendszert is és most ez a -x% prep time ez röhej. Adhatom el az összeset, mert semmi értelme.
Érdekes, hogy azért nem vinnyog senki, hogy kezd megint monoton lenni a játék. Új operation már évek óta nincs. A tengeralattjárók is már 2 éve "jönnek", de még nem sikerült olyan szintre hozni őket, hogy beférjenek a játékba. Mondjuk az is igaz, hogy a játék indulása óta ez lenne az első új hajóosztály. És amig a meglévőket sem tudják balanszolni, addig elég nagy lutri egy teljesen újat berakni.
Ha a Blyska kapott lengyel szinkront, kaphatna a Tátra is magyart. De nem hinném hogy fog. Meg a magyarokat ismerve kb senki nem Tátrázna csak azért, hogy magyarul vartyogjon a kapitánya. -
#18978 nem is értem miért nem csinál valaki valami értelmesebb konkurenciát..amikor el kéne kezdeni küzdeni a játékosokért talán többet bele adnának...
sztem simán lenne piaca hasonló árkád hajós játéknak, vagy tankosnak.
és most nem a war thunderre gondolok :D -
carp3tm0nster #18977 Miért és hallgatna a WG saját játékosbázisára vagy a hype-olt youtuberekre?
Cég még ennyire nem utálta azokat, akikből él...
-
#18976 nem probléma az újítás,a probléma inkább a hogyan...amikor kijött teszt szeróra egy rakás játékkal játszó youtuber sirta el magát hogy ez úgy fos ahogy van. elmondták több videóban is,értelmesen,logikusn hogy mi a gond vele,mit kéne kivenni,megváltoztatni stb....és szartak a fejükre kijött úgy ahogy volt...talán csak a német másodlagosokat javították fel pár százalékkal a tervek szerint,de összességében ez is hatalmas nerf nekik...
és meg is lett az eredménye: távolról kempelő bbk(főleg német,mert miért is menne közel...) a cv erősödött, stb
ma fogok én is kicsit többet foglalkozni a dologgal,de valaki valahol irta hogy 328 másodlagos lövésből 22 lövés talált be...igaz hogy most már mindkét oldalról tud lőni,de mi értelme van igy ha nem talál el semmit....
szóval ja,a sok visszajelzés ellenére sikerült elkúrni az egészet.. -
Plata #18975 WoT-ban nekem van Csák Norrisz.
Sőt mikulás is.
Ott is minden nép saját nyelven dumál.Na és van férfi meg női szinkronhang is.
Vajon ha jön a magyar ág,ami szerintem T6 felett ultra gáz,az milyen lesz.
Valami jó parasztos? -
Plata #18974 Na és szar is. -
carp3tm0nster #18973 Úgy mégis nagyjából ki kérte a kapitány skill rework-öt?
-
Darun #18972 Miért pont ez az update jönne ki bugok nélkül? Am nekem már tegnap leszedte.Én átváltottam Rankedre, majd vissza randomra és benn maradt a T9-10-es filter, vagy 5 percig bohóckodtam vele, mire rájöttem hogy mi történt. Ma még nem próbáltam, de a skill rework miatt lehetséges hogy a kapitányok nem jól működnek. Am ami érdekeség, hogy már az előző peccsben is lengyelül vakert a Blyska legénysége. Én pl sose szerettem az idegen nyelveket, az angol meg a német még oké, mert ahhoz gyerekként hozzászoktam, de a szlávok kifejezetten hasigatták a fülem. Aztán amikor jöttek az ARP hajók, egész megtetszett a japán nyelv, pedig korábban azt se komáltam. Szerintem nagyon hangulatos, hogy nemzetenként van kapitány szinkron. Mondjuk engem Dasha meg Ovecskin még most is irritál, de vicces volt, mikor a twiccses ajándék kaptiányt, valami sztrimer 10 skill pontos csajt beraktam egy hajóba és az alap angol szinkron szólt alatta. Az is elég illúzióromboló volt. A lengyelt viszont nagyon csipem, mostanában ezért is Blyskázok többet, az olaszt is szeretem, meg az animés kapitányok hangja is jó. És szerencsére változatos a szövegük is. Gondolom az eredeti szinkron szinészekkel csináltatták, ha úgy nézem hogy amit a játékban költök, azt erre is használják, akkor az azért jó befektetés. Mostanában nézegettem a camo-kat, ezek az egyszer használatosak... hát... oké, elmennek. De a perma camo-k között akad néhány tényleg nagyon szépen kidolgozott. És van amelyik nem drágább az alap camo-nál. Mert azért a többségre rendesen rá kell fizetni. (és hogy a tavalyi év mennyire rosszul érinthette anyagilag a WG-t, szilveszter környékén nem volt féláras camo és még a hajók kedvezményes vásárlási lehetőségét is elb@szták. SzépWóT fiúk) -
Plata #18971 Az a skill ami ki volt fejlesztve neki máshova került és nincs kifejlesztve.
De a nyelvet akkor sem értem.
Mi a rossebért vakerál hol angolul a hajó hol japánú.
A Destroyerem is valami rizsa szöveget nyom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.01.21. 13:30:01 -
#18970 a nyelvekre nem tudok mit mondani,de ma élesedett elvileg a kapitányi skill rework,valszeg ezért resetelték a kapitányi skilljeid...nem vagyok gamer pcnél,nem tudom hogy gyakorlatilag is élesedett e az update,de mára volt tervezve
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.01.21. 11:55:18 -
Kancsalborz #18969 Ugyan már, ne viccelj...XD
Akkor inkább nem játszom. -
Plata #18968 Srácok,frissítés után nekem a Duke of York legénysége nem angolul dumál hanem japánul vakerál.
Több gond is van,a kapitányom elfelejtette a skilljeit.
Ez így nem vicces.
Ha ellenséges hajót spotolnak angolul mondja,minden másra japán duma jön.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.01.21. 10:40:14