World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szenet napi feladatokkal, meg talán konténerrel lehet szerezni. A resources konti szenet is ad, én is mindig azt bontok, mert szénre meg free xp-re van leginkább szükség. Eddig a Ranked Sprint is azt adott (asszem a végső jutalom 10k szén volt). Most van az ünnepek alkalmából napi free bundli az Armory-ban, ha szerencséd van az is dob szenet. De egy komolyabb hajó árát kifarmolni még napi szintű csatákkal is hónapokig tat. Am a szenes hajókra is van kupon, épp most kaptunk újakat (fél évente jár kupon)
Szeretnék venni egy prém hajót,de kicseszett sok szénbe kerül,én meg a heti 1-2 játékommal átlagban elég keveset szerzek.
Az a baj ha túl hülyék a csapattársak akkor inkább abbahagyom aznapra,valahogy jobban zavar mint a WoT-ban,ott tudok ökörködni és megvan a szórakozásom akkor is ha a csapat olyan béna mint a segg.
#18831: én is a béta óta tolom, nekem mondjuk már van 8k körüli csatám, komolyabb kihagyásom csak idén volt. 3 lose után általában én is abba szoktam hagyni. Meg munka mellett nem is mindig van időm arra, hogy túl sokat menjek, hiába megy jól aznap. Épp tegnap mondták a klántársak, hogy azért a nevetséges mennyiségű acélért kár ennyire leszopatni magát az embernek. Azzal a WR-el ami nekem van meg kifejezetten... hát nah. Azért tegyük hozzá azt is, hogy ez Ranked Sprint, korábban ilyenért csak szenet adtak, szóval örüljünk annak az 500-nak is. Nekem a stat annyiból fontos, hogy azért szeretem látni, hogy fejlődök (valójában inkább csak szinten tartom magam, mert ugye pl a csatánkénti sebzés a tier növekedése miatt is nő)
amúgy meg pr-re teljesen átlagos player vagyok..öreg vagyok én már statért grindelni,annak ellenére hogy nem élvezem a játékot :D ha rámjön megyek pár csatát,általában 3 lose után abba is hagyom,de van hogy egy win után is :D
csetet meg legszivesebben kikapcsolnám,annyira toxikusak a playerek sokszor...
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.12.25. 21:11:59
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Inkább WoT.
Azt hiszem valami ilyesmit ír,ha nincs is torpedó rajta akkor hogyan?
A Gneisenau már más történet, nála akkor jött össze a >130k sebzés, amikor:
- top tier voltam
- rátapadtam az ellenfélre (aki egymás után tálalta fel magát, így volt is némi esély és idő a lövöldözésre)
- találtak a torpedói
- a csapat velem együtt úszott és nem hagyta, hogy csak engem lőjenek
Sz'al, önállóan, pláne gyakori underdog-ként, nem nagyon lehetett vele 40k fölé vergődni - sőt... -, míg egy Nelson-nal, ilyen esetben ez meg szokott lenni - HE-spam.
Sajnos, amennyivel kevesebb a csövük, annyival sem volt jobb a találati/sebzési arányuk a magasabb tier-ben: a Bismarck egy kínszenvedés tudott lenni, ha script is úgy akarta és csak a másodlagosai mentettek rajta -> ha ez utóbbit elveszik tőle, akkor a ganédombon lesz kénytelen vesztegelni, amíg vissza nem erősítik majd...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én eddig tudtam elolvasni a cikket. Innentől komolytalan is. A cikkirónak meg ajánlom hogy vessen egy pillantást a Thunderre, ha grafikai hűséget szeretne.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én az "új" AA modnak nem látom semmi értelmét. Ez a -20% prep time ez mi? Értem hogy mit jelent, de ki volt az a gyökér aki ezt kitalálta? Bármilyen hajóval mész, ha a CV csak téged támad és minden rajjal, akkor is max 2 sectort-t tudsz aktiválni. Ezen a mod se változtat. A régi +1 gránátot lőtt, meg még valamit csinált. Ez tök jó volt az egyébként gyengén felszerelt hajóknak (főleg rombolók) de egy csatahajón vagy AA cirkálón nem sokat dobott, aminek már amúgy is elég nagy a védelme. És hogy ez miért baj? Pont hajnalban mentem egy kört La Fantasztikusanszarfrancsziaromboló-val. A B hull-t épp csak megvettem rá, szóval már nem stock, de betett T10-be 10-es CV meg 10-es DD-k ellen. Csodálom hogy radar nem volt... bár minek is, hiszen nincs smoke-om amiben elbújhatnék, a CV úgy is konstans spottol és a 8km-es torpedókkal úgy kiröhög mindenki, De nem is kell 10-es CV, egy Shokaku szinte bármilyen DD-t megesz, nem egyszer volt már hozzá "szerencsém". Jó, mondjuk nyilván nem noobok voltak. Múlt héten megvettem a 6-os német CV-t. Az éjjel mentem azzal is meg a Rangerrel is. Mind a kettő T8-t kapott, Kansassal meg hasonló kaliberű hajókkal. Volt T6-os BB is... Bayern, aminek kb a legerősebb a légvédelme T6-ban. A német CV-n ráadásul ugye még minden stock, ráadásul fura véletlen, hogy az ellenfél csapata ilyenkor 2 bolyban van, egymás légvédelmének átfedésében, az én csapatomban meg szép nagy távot tart minden hajó, hogy az ellen CV csak egy légvédelemmel legyen zavarva.
Volt még két "vicces" CV-s élményem tegnap. Implacable-vel kaptam egy Shokaku ellenfelet. Az ürge egyből rám jött, egyet rakétázott és elvesztett 14 gépet. Igy kezdésnek. Nem adta fel, jött másodszor, harmadszor... mondjuk az AP bomba az fájt, de minden hullámban csak 1 támadást tudott végezni mielőtt lelőttem a gépeit. Én középen bújtam el egy sziget mögött, a csapat meg a két oldalon töketlenkedett és középen meg átengedtek egy ZsánSzakáll-t. Aki két salvo-ból kivégzett. Én voltam az első halott a csapatban. (azért nem mentem oldalra a csapattal, mert mind a két oldalon szopón álltunk és fogalmam sem volt, melyik oldalt fogja előbb benyomni az ellenfél)
A másikban egy T10-es CV volt a társam, én asszem pont akkor avattam fel a Minnesota-t. Úgy elhúzott mellettem mint a ponty, én meg csak néztem, hogy ez meg hová siet, mert én B-re mentem cappelni. Őt is kiszedték a BB-k kb 3 salvo-ból. (és nem véletlen nyomta oda a hajót, a csata elején irta hogy cap B, amikor meghalt, valaki egyből beirta chat-re hogy CV reported) Amikor a stock CV-t beteszi két szinttel magasabb, csupa AA-s hajó ellen akkor kb nekem is ilyen gondolataim támadnak, de milyen "pro" játékos az, aki top tier CV-vel öngyilkos lesz? Ő minek játszik akkor? Azt élvezi hogy meghal?
a videóban látszik a különbség: kurfürst maximális másodlagos hatótávból csak másodlagossal 2 perc alatt kivégzett egy des moinest
az új buildben ugyanennyi idő alatt a fél hpt is alig viszi le a desmonak
BBn a full AA buildnak lesz látszatja,vermontot specelte fel,takaritotta a repcsiket az égről de persze igy feláldozott minden más specet,turret fogatást stb stb ...persze a cv még igy is tudott támadni de sok repcsit bukott.
tehát a lényeg hogy nerf a másodlagosokon+az új dead eye skill sajna arra kényszeríti a bbket,hogy távolról puffogtassanak,nem hogy esetleg támadjanak is ... snipe és camp
kivi vagyok flamu többi class skill elemzésére is,lesznek itt még szépségek ahogy nézem a dev blogot,pl cv topedo protection ignore,vagy torp boost :D
Azért az, hogy több mint 4 km-el csökkentik a másodlagosok lőtávját elég komoly változtatás. És nem is igazán értem abból a szempontból, hogy egyre több olyan dd van, ami ezen a távon túlról tud torpedózni. És a megnövekedett CV létszám ellenére sem látom azt, hogy jelentősen csökkenne a DD-k száma.
kivi vagyok a többinél mit sikerül eltolni...ja a skillek olyan faszák hogy a passiv játékmódot erősítik :D DEAD EYE(megnöveli a pontosságot 10 százalékkal ha a detect rangeden belül nincs felspotolt hajó...nehogy közel menj már egy bb vel a csatához :D ) mondjuk ebben sok változás nem lesz,eddig is a team fele a szigetek mögül snipeolt :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.12.21. 12:21:15
Utoljára szerkesztette: Darun, 2020.12.17. 02:17:51
köszi;)
https://www.reddit.com/r/WorldOfWarships/comments/k6ivy5/how_wg_chooses_your_santa_gift_ship_and_why_you/
meg majd a jean bartból 2500arany még és 25k szén
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.28. 12:45:30
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.28. 07:35:31
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
viszont ha valaki számít a küldi aranyra,akkor itt jól figyeljen: ha megveszed valamelyik Black hajót,kapsz hozzá egy ingame küldit amivel kaphatsz 2500 aranyat meg 25k szenet,ha 5 wined megvan. Azonban,ez a küldi nem a megvett black hajóra vonatkozik,hanem ha a sima változatára,és azzal is kell megcsinálni.
szóval ha megveszed pl a black kagát,de nincs meg a sima,akkor a küldit buktad.
4 hajóból nekem a jean bart megvolt,szal abból visszajön még 2500 arany meg 25k szén de a többit buktam...hacsak meg nem veszem addig szénből valamelyiket,bár igy hogy megvan a black változat,sok esély nincs rá hogy erre fogok szenet költeni ,, 64 napig él a küldi
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.28. 00:00:55