World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.01.12. 17:48:00
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.01.12. 14:49:35
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.01.12. 14:20:05
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2021.01.12. 13:29:31
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.01.12. 11:16:25
mondjuk lehetne valami min csata szám a ranglistához kötve,és nem 200 csata hanem mondjuk 2000 :D
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szerinted a nagyon pro-k akiknek a WR-je 90%-os 1000 csata után, neki az az első accountja? ;)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.01.10. 22:33:41
De az, hogy az overpenre nem overpen ribbont hanem normál pen ribbont ad az biztos hogy nagyon régi, mert haver is évek óta hisztizik miatta nekem discordon. De az istenért nem bírja megérteni, hogy ne a ribbonok alapján számolja a sebzést, hanem pont fordítva a sebzés alapján a nézze a ribbonokat...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
De a citadella ribbon mellé mindig jár egy normál pen ribbon is. Akkor a legszembetűnőbb amikor egyetlen lövedéked talál és az citadella, adja mellé a normál pen ribbont is. Ami rohadt félre vezető mert a ribbonok alapján, 1,33-at kéne sebezned (ha a citadella =1, a normál pen 0,33) de valójában 1-et sebeztél.
Jó pár évvel ezelőtt megvariálták ezeket a ribbonokat (régen a citadella hit sárga hátterű volt), azóta ilyen...
mindegy,ott a két videó,meg a többi is ,nézd meg hogy működik. :) vagy hogy kéne működnie :D
le is modelleztem: gyakorló csata : amagi -t beraktam úgy hogy nem mozog nem lő,edingburghel odamentem 8 km re és a tornyokra célozva többször is kiütöttem az ágyúját úgy hogy maga a hajó hpja nem vagy nagyon minimálisan sérült ha egy lövedék kicsit félrement..
3. perctől
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.01.08. 18:32:59
Szóval inkább még egy gaygaming AP nerfre tippelnék.
és ha pl az orr hp elfogyott,akkor oda több sebzést már nem lehet bevinni...vagy valami hasonló,majd megkeresem pontosan hogy működik ,de az is lehet hogy most hülyeséget irtam
amúgy velem többször volt hoyg a Jean Bart mindkét tornyáz ellőtték és maradtam ott csak és kizárólag a másodlagosokkal :D
az általad említett dolog pont ez,hogy ellőttél egy külső modult,a tornyot,de magán a hajón ezzel nem okoztál sebzést,vagy valami hasonló facsart WG logika alapján történt ami
szóval a modul sebzés külön kalkuláción megy ami a hajó hp sebzésébe nem szól bele,mert az megint másik kalkiláció :D
na megtaláltam a videót róla,érdemes megnézni a többit is. hogy jó e a rendszer vagy nem ,az más kérdés,de így működik
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.01.08. 12:50:40
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha tudunk segítünk :)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Jó játékot ! :D
Próbálom pusztán szórakozásnak felfogni a dolgot, de a WOT erre már-már alkalmatlan. Annyi 15-1;15-2 csata van mindkét fél számára egy-egy nap alatt, amennyi régen hónapok alatt nem volt. A spot, XP rendszert kiismertem, gondolom azt itt is tudom használni. Annak idején vettem néhány prém hajót, azokon kívül csak alsó tier hajóim vannak. Egyelőre tetszik a sok felfedezni való, a fórumon megosztott érdekes történelmi anyagok. Nagyon remélem megtalálom a számításomat. Látom, hogy vannak ismerős arcok ezen a fórumon is, Őket külön köszöntöm :).