22426
A Wargaming új MMO játéka
-
#19143 -
Plata #19142 Most kezdtem el kicsit tolni.
-
Plata #19141 Na igen de eddig nekem átlag havi 6 csatám sem volt. XD -
Darun #19140 Azért legendary signalokat nem olyan nagy ördöngősség szerezni ám! A havi küldiknél 60 teljesitett napival pl mindegyikből ad hármat. -
Plata #19139 Ilyen spéci zászlóim nincsenek.
De tök jó csata volt.
T9 és T8 cruisert párologtattam el egyetlen sorozattal.
A kilences az rám akart fordulni,gondolom torpedózni akart és sziget mögül kijött elém közelről,kb 5-6 kilóméter volt.
De számítottam rá és szétkapta az Alabama mint foxi a lábtörlőt.
Alap gyári camo.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.17. 08:16:36 -
Darun #19138 Ez mondjuk attól is függ, milyen signalok/camo van a hajón. Tegnap nekem is volt valamivel 900k kredites csatám, talán a Musashival. Legendary signalokkal simán lehet 10k xp-t szerezni. -
Plata #19137 Alabama-val egész jól lehet keresni.
Nem duplás csatára kaptam 8.1k xp-t és 612k lóvét. -
Plata #19136 Na így már érthetőbb,mert nem nagyon vágtam hogy mi a francért 80 ezer az egyik T7 a másik meg miért 160 ezer.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.16. 14:30:35 -
Darun #19135 A Flint acélos hajó volt. Hogy ne legyen túl nagy hőbörgés, amiért anno acélt kellett kiizzadnia valakinek, most meg vihető szénért is, igy "kicsit" megdobták az árát. Ha jól emlékszem, talán még a Neu is ilyen. -
Plata #19134 Nézegettem az armory-ban a hajókat,nem világos hogy a T7 Lazo miért 83k szén,amikor a T7 Flint 168k szén.
A Lazo lő távja 17 kilométer a Flint lő távja 11km.
Hogy a ragyába dupla annyi az ára ha láthatólag vacakabb,igaz a Flint-en van füst generátor és a torpedó hatótávja 10km. -
Plata #19133 Igaza volt.Örülj hogy ennyivel megúsztad. -
pajer_csaba #19132 Hónapok után belépek a játékba. Mi az első dolog, amit észreveszek? A Hizen hátuljára, hiraganával(!) felfestett neve fordítva (jobbról balra) van (a japán írás csak függőleges írás esetén halad jobbról balra, ha vízszintesen írnak, akkor "rendesen", balról jobbra halad). Feleségem reakciója: "Hát neked kurva fontos problémáid vannak kora reggel..." -
Darun #19131 Nálam ez délután volt. Kb 4 perccel a csata kezdése után töltött be. A spottolt rombolót lőtte a másodlagosom, de nem láttam a képernyőn, csak kb 30 sec késéssel. A következő rombolót szintén. Aztán kiderült, hogy a szintén nem hetero Windows húzott le frissitést, csak elfelejtett szólni róla. -
Plata #19130 WoWs is szarakodik.
Napi első csatában pingem 700-800,majd kidob a játék.
Netem jó.
Felmentem WoT-ba ott 15-40 ms.
WoWs meg nem enged vissza. -
Plata #19129 Az vicces volt.
Be kapcsoltam hogy kibaszott szigetet kerülje ki,közben lövöldöztem,erre azt látom hogy bele áll a szigetbe.
Kicsit szidtam a jó édes mamáját.
Egyébként CV-vel volt viccesebb.
Indult csata és autopilot-al benyomtam neki hova menjen,mikor a második csapat repülőt indítottam akkor nézem mi az istent csinál a hajó,hát hátrafelé megy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.13. 18:48:22 -
tbundy #19128 meg kapcsold ki az autopilotot :) -
Plata #19127 Honnan a bánatból tudjam.
Legtöbbször a csatában sem tudom hogy mire lövök,csak azt tom milyen tipus meg hogy úszik.
Például BB-vel játszva valami fura CV-vel kerültem szembe,pattogó vizi bombái vagy mittomén mik voltak.
Lényeg hogy tök mókás pattogó valamiket dobott rám,csak pechje volt mert kikerültem,de mókás volt.
Őszintén szólva olyan sok ideig nem is játszottam a játékkal hogy a hajók 90%-áról gőzöm sincs.Mikor utoljára rendesen játszottam jó ha tized ennyi hajó volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.13. 12:26:26 -
carp3tm0nster #19126 Melyik BB? Még az AA heavy amcsi vonal sem ennyire hatékony. -
Plata #19125 Kösz. -
#19124 Bizony, hogy el tudta dönteni egy jó CV-s a csatát. Most már kevésbé...
nála nagyobb CV-s nem igazán volt :D -
#19123 World Of Warships Godzilla vs. Kong Supply Drop
-
Plata #19122 Ez nem igaz.
Egy BB simán kiszedi messziről az egész rajt.
Tegnap próbáltam CV-zni mert van ilyen küldi,hogy spottoljak 400 hajót CV-vel.
Semmi esélyem nem volt két vagy három támadásra.Bombázót egyből kilőtték fullra,rakétás már kibír két támadást is talán,a torpedós is jó ha egyet kibír. -
carp3tm0nster #19121 A régi RTS-ben egy attack és utána tudtál regenerálódni. Most, ahogy írod első 3 repcsi torpedóz(persze flooding, amit azért az ember DCPzni szokott), majd a következő 3 megint torpedóz, megint flooding(rngesus utál téged ofkorsz), majd a 3 megint megtorpedóz, ha nagyon utál az rngesus akkor megint flooding. Ugyanez bombával és akkor kigyulladsz. Az eredmény ugyanaz. Persze, a kiherélt AA-val megvédeni sem tudod magad. És akkor ott az FDR, ami 8 vagy 9 torpedót dob le az arcodba. Vagy 30k-t sebezz bombával. -
#19120 rosszul tudod :)
amikor megtámad egy cv,akkor egy század repcsivel támad meg. tegyük fel,9 torpedó bombázó közelít hozzád. amikor a cv támad,akkor ebből nem mind a 9 fog támadni,hanem csak 3. a többi csak repül a támadó raj mögött és nyeli az AA sebzést. amikor a 3 támadó ledobja a topedókat,felröppen és elindul vissza a hordozóra,és marad még a rajban 6 repcsi(minusz amit a légvédelem leszesett) amivel lehet támadni egy második akár harmadik kört is ha marad mivel.
Ne kérdezd hogy ez itt miért igy,de a wg igy találta ki. régi RTS módban a raj összes repcsije ledobta az első és egyetlen támadásnál mindenét,és ment vissza a maradék a hordozóra.
Na most itt sincs sok értelme,hogy 3 repcsivel támadsz,a többi csak bambán repül át veled a légvédelmen,de igy találták ki ezek az okosok :D
tehát nem ugyanaz a 3 repcsi támad 3x
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.12. 11:32:14 -
Kotomicuki #19119 1 torpedó, ami általában könnyebb volt, mint a (búvár)hajókról indítható variánsa, vagy 250-500 Kg-nyi bombateher - rakéták csak a VH második felétől kezdődően.
Aztán, ahogy fejlődött a technika és nőttek a gépek, úgy nőtt a terhelhetőségük is - ezzel együtt a CV által szállítható gépek száma is csökkent. -
carp3tm0nster #19118 Úgy értettem jön első körben megbombáz/torpedóz/rakétáz, majd x másodperc múlva megint. Mégis mennyi bombát és torpedót tudtak vinni az anyahajós gépek a 2 vh-ban? -
#19117 ha jól megválasztod a célpontot,simán marad elég repcsid. jó ,lehet az utsó percekben már nem tudsz teljes századot felküldeni,de egy teljes támadásra fix hogy marad
egy ingyenes trükk tőlem: amint felszállsz,dobj el egy támadást. hogy miért? cvtől függően egy századdal általában 3x tudsz támadni. ha erős a légvédelem,vagy sok hajó van egy kupacon,akkor ugysem marad repcsid a második támadásra,szal nem kell alapból annyi repcsivel menni.
pl van 9 torpedóvetőből álló század,3 repcsi támad egy körben,a többi hat csak néz hátulról. felszállás után eldobsz egy támadást,megtorpedózod a nagy semmit,vagy szigetet ,3 repcsi sértetlenül visszatér,támadsz 6 repcsivel. egy teljes támadást tuti végigmegy,ha mákod van marad 1-2repcsid ami még igy is visszatér....igy lehet spórolni sokat ám
a flak felhőket kerüld,és főleg egydül mászkáló hajókat támadj. támadásnál dobhatsz vadászokat is,igy a légvédelem megoszlik amig le nem darálja a vadászaid,másra amúgysem annyira jók,max játék elején egy ddre rádobhatod...de nem az fogja megvédeni a csapatot,még ha rinyálnak is vadászokért.
ha jó a csapat support,akkor csak spotold a ddket,a csapattól ha kapja a focust gyorsan hal,te két három támadással úgy sem tudod kinyirni,csak ha kegyes az rng...ha füstbe megy,dobj fölé egy fightert hátha kijön ,addig te mehetsz másfele
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.11. 19:19:54 -
Plata #19116 Az arty nerf az nem jött össze,mai napig erősek.
-
#19115 wotból nekem annyi van meg,hogy kihúztam a waffentrager e 100at
aztán 10 csatát ha mentem vele kivették :D
kaptunk egy grille 15öt,ami a bokor álca nerfel egy rakás kaki
jó elkezdtem húzni a francia artikat,mert tettszett a 10es táras
elértem a kilencesig nerfelték az artikat... :D
na mondom elmentek a büdös akárhova... :D
-
Plata #19114 Nem tudom hogy melyik CV az amin korlátlan repülő van,nekem T8 amerikai CV-n elég hamar ki fogy a gép. -
Plata #19113 Lol,nekem mondod?
Ki a legnagyobb arty bolond az SG-n?
Segítek.
Én.
Ki szokta trollkodni az arty rinyálókat?
Hát az is én. -
#19112 de,erősek voltak egy jó játékos kezében,és valóban el tudta dönteni a csatát. most kb egy majom skillje kell hozzájuk,pl egy roosevelthez,ééééés
egy jó cv gamer ugyanúgy el tudja dönteni a csatát :D
az érzés , amikor a te csapatodban vagy egy audacius,az ellennél egy roosevelt,akkor már szinte boritékolható a lose...persze vannak csodák,de ahhoz a cvhez annyira nem kell skill...majdnem megvettem,de sztem inkább a burgonyát.
vagy várok esetleg egy jövőbeli acélos hajóra,mert egyre több OP szart dobálnak ki mostanában :D
simán kiraknám őket külön csatában,aztán játszon velük meg ellenük aki akar. de ilyen sose lesz ,mert kb nem játszana senki olyan csatát. a tengókat is ki akarták rakni külön csatába,az se lesz,azt is simán berakják majd randomba....
ja de előbb tesztelni kell őket majd a nyáron RANKEDben..nem is értem honnan pattannak ki ilyen jó ötletek :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.11. 18:31:07 -
carp3tm0nster #19111 Mert a WG szerint egy ügyes CV játékos el tudta dönteni a csatát. Most már nem kell annyi skill hozzá, csak lövöldözni kell. Lettek CV-k korlátlan rakétával, bombával, torpedóval rendelkező gépekkel. Kiherélt AA rendszerrel és még sorolhatnám. Milyen az már, hogy kilövöd a CV-t és utána ő még a rajokkal támad téged. Olyan, mintha Yamival elsüllyedés után még lődöznél a lövegekkel. Szánalmas lett... -
Kotomicuki #19110 "Érdekes", hogy a wot-ban meg utáljátok a tüzérséget, aminek itt a CV (és a tengeralattjáró?) a megfelelője. -
Plata #19109 Szerintem is jobb volt. -
hawkie22 #19108 Sokkal jobb lenne, de hát ez van. Miért változtatták meg? Annyira nem voltak erösek az anyahajók. -
#19107 igen,sajnos csak igy van. egy század lehet a levegőben egyszerre,amit neked kell irányítani. autopilótával a hordozót tudod küldeni,térképen.
sokan vissza is sirják a régi RTS módot,ahol felülnézetből stratégiai játékhoz hasonlóan irányítottad a repcsiket,akár az összes századot egyszerre,vadászokkal mindennel -
hawkie22 #19106 Egy kérdés. Repülögéphordozóknál nincs olyan mód, ahol a gépeket elindítom, megadom nekik a célt és ök automatán támadnak, hogy indíthassam a következö repülöszázadot? Csak olyan mód van, ahol én irányítom a gépeket? -
#19105 MO az nagyon pénz nyomda .. :) -
#19104 az a kobayashi camo az 7000arany,és +20 százalék kredit/csata meg még pár más extra
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.08. 13:26:35