22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #19167 Mi aktivitási okokból az ázsiai szerón kláncsatázunk. Vasárnap kb 1 olyan ellenfél volt, aki szintén hozott be hordozót, mindenki más 2 BB-vel jött. Ott amúgy is népszerűbb push-ra játszani, érthető a 2 BB-s felállás. -
carp3tm0nster #19166 két BB, pluszt két petro. nálunk meg papírcirkálók. vajon miért baj? -
#19165 amúgy klán csatákban is van olyan klán aki nem hoz cvt...most tényleg mindenki utálja a cvt,meg az egész mechanikát ahogy működnek,de ezzel kb a klán tol ki magával..mondjuk mi is arra jutottunk,hogy frden kívül mást nem érdemes.. :D
más: Tono által linkelt flambass,amikor elakad a látszólag semmiben...viz alatti sziklát raktak be oda,nem is véletlenül: a mapok viz alatti reworkje elkezdődött,felkészülvén a tengókra....csak ez amolyan WG szinvonalon van megoldva, felszini hajóknak láthatatlan sziklákkal,sziget oldalára rakott lejtős kövekkel,ahol szintén fel tudsz akadni több percre :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.06.09. 09:42:16 -
Toweliee #19164 Ez miért baj? -
#19163 mm sose volt jó. klánnal kell bemenni -
carp3tm0nster #19162 Azért ez a mostani brawl elég nevetséges MM-eket produkál. Hol nálunk nincs CV, hol az ellenfélnél nincs. Ellenfélnél két petro, nálunk én Yoshino-val és egy Mino. Egy BB itt, két BB ott. Érti ezt valaki? -
Darun #19161 Nekem szintén Rankeden tegnap ugyanezen a pályán, bár asszem nem egészen itt... pont akkor lőttek ki, amikor nekimentem a szigetnek és a hajóm konkrétan kiugrott a vizből. Mondjuk az én reakcióm nem volt mérhető ehhez a bohóchoz, de azért nagyot néztem én is. :D -
#19160 Replay biztos megvan, de passz, hogy melyik csata ... (pár hét..).
Emlékeim szerint többször is előfordult, de ez az "emlékeim szerint" nem elég. Ennyi idősen az emlékeim már ... :D
Flambass szösszenetek videóban 11:04-nél lévő bugba én is beleakadtam tegnap rankeden... -
#19159 hát jó lenne látni róla képet/vidót,mert a flag leirása szerint 100 százalék hogy nem pukkansz el emiatt...
régen lehet más volt,vagy bug volt... -
#19158 Hiába van, ugyanúgy elszállsz .... (megtörtént). -
carp3tm0nster #19157 Tudom,hogy van flag, de nem hiszem,hogy az ellenfélnél mindenkinek van és csak nálunk hullanak a DD-k egyetlen lövéstől.... -
#19156 én láttam ellenfélnél is
amúgy meg van rá flag,bár sima randomra nem rakom fel,csak rankedre -
carp3tm0nster #19155 Az miért van,hogy detonation-t csak saját csapatban lévő hajó kap? Ellenfélnél sosem? -
Plata #19154 Én is kaptam,1 vesztes meccset mentem tegnap csak. -
carp3tm0nster #19153 Kaptam 7 nap prémium-ot, azóta nem tudok nyerni egy meccset sem.
Gondolom ez IS véletlen... -
Sendrov #19152 Na akkor megnézem az Armoriban, hogy mennyi szénért tudok egy X-wing szakaszt venni, hogy még időben leszedje ezt a sok kétmotoros, propelleres vackot :) -
#19151 nem fér el,ezek jönnek valahonnan egy csillagbázisról :D
vagy mondhatjuk hogy a csatatér fölött köröznek,és hívásra lejönnek :) fantázia kérdése,wgnél meg nem kell a valóságot keresni,végül is ez egy arcade játék
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.31. 13:26:49 -
Plata #19150 Egyszerű,hidroplánok és húzza őket maga mögött. -
Sendrov #19149 Hmm...érdekes. Pláne az, hogy hogy a francban fér el egy repülőfedélzet nélküli cirkálon, mint ez T10-es Gouden Leeuw 36db kétmotoros bombázó? -
#19148 már láttam.... :D -
carp3tm0nster #19147 Majd figyeld, mikor lesz olyan szakasz,hogy két ilyen holland cirkáló és mondjuk egy FDR CV...
Sok sikert... -
Plata #19146 Tegnap este mentem két olyan klassz csatát,Alabama-val és Duke of York-al.
Kimondhatatlan nevű svéd DD-vel is,de az nem volt olyan nagy élmény.
Duke of york-al nagy élmény volt DD-ket szétkapni,megpróbáltak füsttel többen közrefogni,de nem sikerült,volt hogy 12 torpedó jött egyszerre,egy talált az is alig sebzett többit kikerültem,cserébe olyanokat kaptak,kaptam több kitüntetést is close quartert meg a franc tudja mit.Hiába bújtak ködbe van a Duke of York-on hydro mi a rosseb.Azt a csatát nagyon élveztem,egymás után kaptam ki a hajókat.
Alabama-val meg Tirpitz-el vívtam párbaj-t,iszonyú klassz sorozatokat adtam le rá 13-17k sebzések röpködtek 18-20 kilóméterről,állandóan menekült előlem és próbált hátra fele lőni.Végén egyedül maradt akkor megfordult és elindult felém,maradt kb 60% hp-m úgy hogy közben rajtakívül még két BB-vel és egy cirkálóval is megküzdöttem.Neki elsőre citadellát lőttem,egyből pucolt.
-
#19145 amúgy ez egy hajó 3 raja volt,ha raknak rá valami cdt akkor elviselhető,bár mondd egy vermontnak vagy egy currynek hogy dodge this
csak a repcsiket már igy is utálja mindenki,nemtom miért ezt találták ki a vonalnak
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.25. 15:39:22 -
carp3tm0nster #19144 Bár ez még csak development fázisban van, azért még aggódhatunk, mert az irány nem jó. -
#19143 -
Plata #19142 Most kezdtem el kicsit tolni.
-
Plata #19141 Na igen de eddig nekem átlag havi 6 csatám sem volt. XD -
Darun #19140 Azért legendary signalokat nem olyan nagy ördöngősség szerezni ám! A havi küldiknél 60 teljesitett napival pl mindegyikből ad hármat. -
Plata #19139 Ilyen spéci zászlóim nincsenek.
De tök jó csata volt.
T9 és T8 cruisert párologtattam el egyetlen sorozattal.
A kilences az rám akart fordulni,gondolom torpedózni akart és sziget mögül kijött elém közelről,kb 5-6 kilóméter volt.
De számítottam rá és szétkapta az Alabama mint foxi a lábtörlőt.
Alap gyári camo.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.17. 08:16:36 -
Darun #19138 Ez mondjuk attól is függ, milyen signalok/camo van a hajón. Tegnap nekem is volt valamivel 900k kredites csatám, talán a Musashival. Legendary signalokkal simán lehet 10k xp-t szerezni. -
Plata #19137 Alabama-val egész jól lehet keresni.
Nem duplás csatára kaptam 8.1k xp-t és 612k lóvét. -
Plata #19136 Na így már érthetőbb,mert nem nagyon vágtam hogy mi a francért 80 ezer az egyik T7 a másik meg miért 160 ezer.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.16. 14:30:35 -
Darun #19135 A Flint acélos hajó volt. Hogy ne legyen túl nagy hőbörgés, amiért anno acélt kellett kiizzadnia valakinek, most meg vihető szénért is, igy "kicsit" megdobták az árát. Ha jól emlékszem, talán még a Neu is ilyen. -
Plata #19134 Nézegettem az armory-ban a hajókat,nem világos hogy a T7 Lazo miért 83k szén,amikor a T7 Flint 168k szén.
A Lazo lő távja 17 kilométer a Flint lő távja 11km.
Hogy a ragyába dupla annyi az ára ha láthatólag vacakabb,igaz a Flint-en van füst generátor és a torpedó hatótávja 10km. -
Plata #19133 Igaza volt.Örülj hogy ennyivel megúsztad. -
pajer_csaba #19132 Hónapok után belépek a játékba. Mi az első dolog, amit észreveszek? A Hizen hátuljára, hiraganával(!) felfestett neve fordítva (jobbról balra) van (a japán írás csak függőleges írás esetén halad jobbról balra, ha vízszintesen írnak, akkor "rendesen", balról jobbra halad). Feleségem reakciója: "Hát neked kurva fontos problémáid vannak kora reggel..." -
Darun #19131 Nálam ez délután volt. Kb 4 perccel a csata kezdése után töltött be. A spottolt rombolót lőtte a másodlagosom, de nem láttam a képernyőn, csak kb 30 sec késéssel. A következő rombolót szintén. Aztán kiderült, hogy a szintén nem hetero Windows húzott le frissitést, csak elfelejtett szólni róla. -
Plata #19130 WoWs is szarakodik.
Napi első csatában pingem 700-800,majd kidob a játék.
Netem jó.
Felmentem WoT-ba ott 15-40 ms.
WoWs meg nem enged vissza. -
Plata #19129 Az vicces volt.
Be kapcsoltam hogy kibaszott szigetet kerülje ki,közben lövöldöztem,erre azt látom hogy bele áll a szigetbe.
Kicsit szidtam a jó édes mamáját.
Egyébként CV-vel volt viccesebb.
Indult csata és autopilot-al benyomtam neki hova menjen,mikor a második csapat repülőt indítottam akkor nézem mi az istent csinál a hajó,hát hátrafelé megy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.13. 18:48:22 -
tbundy #19128 meg kapcsold ki az autopilotot :)