22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Plata
    Na de WoT-ban könnyebb nagy szintű prém tankot szerezni.
    A héten lett például ingyen T9 tankom.
    De sok ingyen T8-am van már.
    Ha a WoWs-ban olyan egyszerű lenne jó lenne.
  • Kotomicuki
    Nem kell elkapkodnod: a 0.10.5-tel vették ki a Nelson-t, több más hajóval együtt és előtte a 0.10.1-gyel a Massachusetts-et, mellette eltüntetve még pár ladikot.
    Nem találtam utalást a Nelson "utódjára", így lehet, hogy végleg megszűnik ez az opció a "prémiumhajók" vásárlására.
    Kezd nagyon el-wot-osodni a wows is...
  • Plata
    De annyi sem volt,felmentem rá néztem a kikötőben a feliratokra és kész.Majd meglesem jobban.
  • Darun
    Én se azt mondtam hogy kattints a Battle gombra, hanem hogy vidd a kurzort a feliratra
  • Plata
    Ok,odáig nem jutottam el,fáradt voltam,így nem volt kedvem játszani.
    Csak megnéztem ezt az xp-s dolgot.
  • Darun
    Vidd rá az egeret a Convert xp-re és olvasd el, mi van oda irva.
  • Plata
    Az előbb megnéztem,nekem a kikötőben jobb felül a zöld szám a convert xp,mellette a pénzem,az mellett meg az arany van.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.20. 21:35:25
  • Kotomicuki
    De csak tettek be helyette egyet, ami elszívja azt a nehezen összegyűjtött kínszenvedést?!
    Ha igen, akkor azt kéne megnézni, ha nem, akkor lesz az 10 év is...
  • Tono34
    Nelsont azt hiszem most vették ki.
  • Plata
    Köszi,ezt nem tudtam,játszottam én Bétában a Warships-el de azóta nem nagyon.
    Így nagyon sok dolog nekem kínai,és igazán szivesen fogadok bármilyen tippet vagy jó tanácsot.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.20. 19:11:37
  • Darun
    A Convert xp az az xp, amit az elit hajókkal meg a prémekkel szedsz. Mivel itt nincs legénységi képzés, nem tudod bekapcsolni, hogy a teljes kifejlesztés után se gyűljön tovább. Az folyamatosan halmozódik a hajókon. Ezt dublonból át tudod konvertálni free xp-re, ami a zöld szám a kikötő jobb felső sarkában. (A Convert xp azért van idairva, mert arra kell rákattintani, ha át akarod váltani a hajókon lévő xp-t free-re, de ettől a zöld még itt is free xp néven fut)
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2021.06.20. 18:43:44
  • Plata
    Igazáből nem értem ezt az xp dolgot,nem is free xp a neve hanem valami más.
    Jelenleg kint dekkolok a prėrin és a kígyókat kergetem,szal meg sem tom nézni.
    Talán converted xp a neve?
    WoT-ban free itt nem.
    Ée fixen 297k van.
    Nem nől semmitől.
  • Kotomicuki
    A Nelson megvan-e már (375k free XP)?!
    Azzal sem lehet nagyon mellényúlni -> "prémhajóval" mégiscsak jobb és "könnyebb" a hajókázás - legalább is az anyagi oldala bizonyosan!
  • Darun
    Akkor egészen biztos valami gold noob volt, bár hogy az acélt honnan bugázta össze rá?! Nem mintha lehetetlen lenne, és mint tudjuk, a hülye játékosok legalább kitartóak. Nekem is mostanában gyűlt össze annyi acél, hogy meg tudnám venni, de a Petro mellé feleslegesnek érzem.
  • Plata
    Pedig jött rám,próbált néha oldalra fordulni és sortüzet lőni.De felém indult,igaz a szigeteket is kerülgettem közben.
    Egyébként láttam van free xp-ből vehető hajó,érdemes arra spórolni free xp-t?
    Mert bár eddig nem nagyon játszottam cruiserrel,de tetszik az is,asszem T5 cruiserem van,német és angol.
    De nekem az amcsi tetszik.A Baltimoore ág.
    Van 297k free xp-m,elhasználjam amcsi ágra cruiserre vagy tartalékoljak és két három év múlva lesz 1 milla free xp-m egy hajóra?
  • Darun
    Fedélzeti páncélon keresztül se?
  • Gyuszopapa
    Szemből nem igazán lehet neki citát lőni.Már ha neked fordult.
  • Plata
    Nekem tetszett.
    Az első találat után nekem fordult és elindult felém.
    Asszem bepöccent.De lőni nem tudott,kijöttem sziget mögül mire betöltött ágyúm és lőttem.Megint citadella,majd még egy és game over.
    Köv csatát is két citadellåval kezdtem.
    Egy orosz és egy ancsi hajóba.
    Szeretem Alabama-t.
    Ma kaptam vele valami anti repcsi öcsit.
    Mert lelőttem 38 gépet.
  • whiskeyman
    A Stalingrad prémium hajó és elég nagy balfasz volt a játékos, ha így beadta egy Alabamával :D
  • Plata
    Mi féle aim assist?
    Torpedóra gondolsz?
    Mert ágyúnál nem láttam,mindig megérzésre célzok.
    Egyébként ma meg olyan hajóval találkoztam amit nem is látok a tech tree-ben.Alabama-val szétkaptam egy Stalingrad nevü T10-es cirkálót.
    Megnéztem tech tree-ben de bent sincs,a játékban meg ez volt a neve,sőt a csata jelentésben is ez a neve.
    Kb 20 kilóméterről első sortűzre citadella,másodikra citadella,harmadikra citadella.
  • carp3tm0nster
    Tudtuk. Japán cirkáló lőtáv kb 30km. Eleve a kazánok felfűtése órákat vett igénybe. Szóval igen, engedményeket kell tenni, csak a balanszra kellene odafigyelni...
    Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2021.06.17. 08:22:42
  • Darun
    Ha ez valóban szimulátor lenne, akkor senki nem játszana vele. Azt pl tudtátok, hogy a Hood-nak 52 perc kellett elérni a max sebességet? És hogy a Belfast lövegeinek lőtávja 20 km körül van? Ez egy játék, kell bele valamiféle balansz, mert ha a fentiek a játékban is működnének, akkor mekkora sirás lenne? És akkor az aim assist még meg sem lett emlitve.
  • Caliph
    röppálya átütés páncélzat..nnics itt leszimulálva semmi,egy random generátor dönt arról mit történik,sztem teljesen függetlenül mindentől :D ha a generátor beadja,akkor átviszed a beszögelt páncélt is,ha nem akkor a broadside hajóra se ad citát...nyilván vannak alapvetések,de mint tudjuk a nagy része random :D
    és igen,a wgre van bizva mit talál ki. nem mondom hogy ez jó,de ez ilyen.
  • carp3tm0nster
    a papír mindent elbír ugye. Semmi infó nincs ezen hajók karakterisztikájáról, sem a fegyverzetről, se a páncélzatról(főleg minőség, technika stb terén). Mind mind az agyhalott WG-re van bízva.
    Arcade vs szimulátor. Ahhoz képest, hogy ez csak egy arcade valami, elég sok minden le van szimulálva. Röppályák, átütés, páncélzat. Szerintem valahol a kettő között van. A totál arcade mód amúgy meglátszik a HE spam vonalon. Olyan mint a space invaders, bőven elég ha eltalálod, nagyon célozni nem kell...
  • Caliph
    még mindig nem szimulátor,hanem arcade játék. lehetne sorolni milyen hajók nem voltak,amikkel most lehet játszani jelenleg is.
    az orosz cvk papiron léteztek,ennyi már többnyire elég a WGnek hogy berakja őket. a gond,hogy szokásos op orosz szar módon fog megtörténni,már igy látatlanban is,egy olyan játékban ahol a cvk amúgyis erősek :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.06.16. 09:46:17
  • carp3tm0nster
    Hibrid hajók voltak, orosz CV-k nem...
  • Tono34
    Ranked, elértem a 18 győzelmet és csak 8as rang... Borzasztó egy csapatok vannak...

Orosz cirkáló oldalába 5km-ről 2700 sebzés (orosz T9 bb-vel), bezzeg ő .... 4. sorozatra kivégzett, némi bb segédlettel..
  • Caliph
    cvk mellé bejöttek a hibrid hajók. ezek lényegében csatahajók vagy cirkálók,amik a cvhez hasonlóan tudnak repcsirajt felküldeni,x időnként 4 gép,darabja 2 torpedóval.
    aztán jönnek a holland cirkálók is,amiknek a különleges képességük hogy tudnak bombázó rajt küldeni bizonyos távolságon belül,amik ejtőernyős bombákat eregetnek.
    jönnek a tengeralattjárók is hamarosan,és mindenki örömére az orosz anyahajók is :)
    tök jó hogy mindenkinek van valami szuperképessége,a régi nagy öregek,mint a yama az meg nem kap semmit ...az ágyúkon kívül persze :D
  • Darun
    A 8 torpedós az ISE volt. A bombázó meg a CV.
  • carp3tm0nster
    Végre! Mindig is erről voltak híresek! :D :D :D
  • Caliph
    :DDD
  • Plata
    Tegnap T6 hajóval voltam csatában,ahol volt hogy egyszerre 3 féle repülő jöt rám,nem fiygeltem meg hogy pontosan mi a szösz volt az,de nem 3-asával torpedózott hanem szerintem 8-9 torpedót is tudott dobni,bombázni is nagy mennyiségben bombázott.Állandóan támadott mint a fene.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.15. 15:05:26
  • Tono34
    Orosz anayhajók ...
  • carp3tm0nster
    Klán és minden egyéb nélkül, totál random brawl-ban nem igazán Te döntesz ;)
  • Darun
    Arról nem is beszélve, hogy 2 noob is behozhatja a Petro-t az ellenfélhez. Még tavaly volt egy Ranked csatám, amiben az ellenfélnél volt 3 radar, nálunk egy se. És simán nyertünk. De olyan is volt, hogy nálunk voltak radaros hajók, és simán elvertek minket.
    Most is mentem pár Rankedet, az utolsó csatában néztem a Sinopunkat, 5 salvo-t lőtt mellé, mind az ötöt 10 km-en belül, oldalt álló hajókra. Először nem akartam elhinni. Az előtte lévő csatában én is rálőttem egy leszigetelt Nürnbergre, kb 9 km-re volt, gondoltam ezt már 2 overpen is elviszi, és el se találtam.
    A múlt héten CB-n meg volt olyan csatám, ahol Smalanddal háromszor beradaroztak, kaptam focust rendesen és mind a hármat túléltem. Lett is kb 1 milla potenciálom és túléltem.
    A Yoshi amúgy is elég mozgékony hajó, ha kellő távolságot tartasz vele, simán ki lehet dodgeolni a lövéseket. Amúgy meg a MM-ben soha nem volt rendes balansz és nem is lesz. A hétvégén megvettem a Mutsu-t, full stock hajóval, egyedüli dd-ként betett 2 T6-os romboló ellen (az egyik ráadásul német volt, smoke+hydro) Az hol fair MM? És még is, a csatában az első két elhulló hajó pont az a két dd volt.
  • Toweliee
    Jó, de ki mondta, hogy nektek nem lehet ezt a setupot használni?
  • carp3tm0nster
    Mondjuk a 2 petro eléggé op, egy yoshino+minoval szemben...
  • Darun
    Eddig 3 csatám volt Brawl-ban, kettőbe egyedül mentem be random csapattal. Mind a kettőben egy klánt dobott ellenünk, a másodikban konkrétan a WoWS-RO klánt. Őket úgy vertük el, hogy a Sztálinunk valami goldnoob gyökér volt, akit széttorpedozott a Shima kb 3 km-ről (ha jól emlékszem, csak ő halt a csapatból) a Hallandunk meg spotton kivül sztem nem csinált semmit, mert még a Sztálinnál is kevesebb xp-t kapott. Azt hozzá kell tennem, hogy nekünk volt hordozónk, nekik nem.
  • Toweliee
    Nem tudom.
  • Caliph
    tényleg? na ezt majd felvetem :D acél a minden :D