22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • pajer_csaba
    Attól eltekintve, hogy instant ptsd-t okoz a csávó nevetése, itt három dolog állt össze: 1., rettenetesen idióta csapat az ellenfélnél (saját hajóra tüzelni? TierX-ben? Really?); 2., iszonyú nagy mák; 3., a rutin és az évek. Azért az mekkora oltás már, hogy leszarod a szürke sávot, és balra küldöd a torpit, jobbbról meg kerülsz, mert tudod, hogy a másik bepánikol és rámenekül a torpedóidra... lol.
    Tanulságos videó, de azért nem ez az általános, max az 1. pont.
  • Caliph
    egy tökéletes példa a játékosállomány iqjára :D minden perce arany :)

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.07.13. 12:19:47
  • Kotomicuki
    Hát, Ha Plata-nak jól megy (velük), akkor a többieknek kinéz egy kövér BB-nerf a közeljövőben!
  • Plata
    Találkoztam King G-vel,megmutattam neki hogy nem véletlen van a WoT-ban iszonyú sok kamikaze medálom.

Jah és a csata kezdéseként úgy kicsaptam DD-t a ködből mint a szart.
    A torpik közt meg elszlalomoztam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.10. 19:03:21
  • Plata
    Ok,de nekem csak Duke van,viszont szeretem.
    Nem tom mé,de szeretem,ugyanúgy mint az amcsi BB-t aminek elfelejtettem a nevét.
    Alabama?
    T7 hajóm csak 3 prém van,Lazo vagy mi az ördög,meg a leírhatatlan nevű lengyel,aminek valami b betűs neve van.
    Nagyon sokáig nem játszottam,sima T7 hajóm sem igazán van,a japán DD van csak.
    Viszont az amerikai Cruiser ás BB ág tetszik.Cruiser most lett 6-os a BB meg 9-es.
    Na és persze az angol ág is nagyon tetszik.
    Abból van egy t5 cruiser meg BB.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.10. 10:15:08
  • Darun
    Sztem a mostani Rankeden a King G az egyik legerősebb hajó (a másik a Z-39). Én is jópár dd-t kiszedtem már vele, az ágyúi elég pontosak és csatahajóhoz képest elég gyorsan tölt. A skill rework óta a másodlagosait is elég jól fel lehet húzni. A Duke-on meg ugye ott a hydro, az azért nem árt dd-k ellen, bár inkább a KGV-t szoktam bevinni.
  • Plata
    Ma megint olyan jó csatát mentem Duke of York-al.
    Csak egy csatát mentem,mert ebben a melegben nincs sok kedvem.
    Ranked csatában négy hajót lőttem ki.Két DD egy cruiser 1 BB.
    Iszonyúan jól tudja kerülni a torpedókat,két DD két irányból küldött rám egyszerre egy nagy csomagot,a BB meg lőtt közben,de kikerültem torpedókat,a sok szarból 1-et kaptam be,az egyik DD-t azonnal kilőttem egyetlen sortűzzel,a másodikat a másodlagos ágyúk szarrá lőtték és már csak kegyelemlövés kellett neki.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.09. 23:05:18
  • Darun
    Majdnem olyan hiresek, mint a csatahajóik voltak. Majdnem.
  • carp3tm0nster
    Az a híres orosz anyahajó flotta...
  • Caliph
    pont ezt :D
  • Plata
    Mit vársz egy ruszkitól.
  • Caliph
    na történt sub módosítás,most már a felszínen lassan töltődik vissza a battery...szinte látom hogy direkt csinálták meg szarul,hogy most elmondhassák hogy hallgatnak a communityre,és változtatnak... :D
    Orosz cv: egy drop,a raj összes gépe egyszerre támad...a vidiből amit láttam,elég op nak néz ki...micsoda meglepetés :D
  • Caliph
    a hajó odamegy,persze ha nem Plata autopilotja van rajta :D
  • Darun
    Tehát csak a torpedók és az ágyú lövedékek nem mennek oda ahová célzol, a többi igen. <3
  • Caliph
    szóval a torpedó bug,létezik,előidézhető bármelyik szerveren. nem szabad fordulás közben torpedózni,különben nem oda megy ahova célzol. minden torpedós hajóra hatással van

• Plata
    Ma délután kaptam egy emailt,amiben bónuszkód volt,nézzétek meg ti is az emailfiókotokat.
  • Plata
    Csúcs.
    Mobilról mėg mindig szar írni.
    Szerkeszteni sem tudom.
  • Plata
    Nem.
    Az 500 xp volt asszem.
    Mentem t7 hajóval rankedet és ott kaptam valamiėrt.
    Nem írta ki miėrt.
  • Count Adyn
    szuperkonténert? 21 nap login ért adja a küldi havonta
  • Plata
    Szerintetek ezt mire kaptam?
  • carp3tm0nster
    Nem. Itt a probléma, hogy a full broadside-ban lévő BB-t 7km-ről kettő lövés találja el, egy overpen, és egy minimális penetration.
    Holott ennek azért legalább 3 citadelnek kellett volna lennie...
  • Caliph
    nem,itt az van hogy valami gebasz van a torpedókkal,vagy a célzással. ellenséges cirkáló a sziget mellett lövöldöz,szinte egy helyben
    Flamu rombival oldalába kerül,pontosan becélozza a cirkálót,számítva arra hogy pár torpi a szigetnek csapódik a célzó szerint,de a többi elsüllyeszti a kempelő cirkát
    aztán a mind a 10 torpedó elmegy a cirkáló,de még a sziget mellett is
    röviden: nem oda mentek a torpik ahova célzott.
    nem tudni mi lehet a hiba,lehet akár szerver lag vagy mi a fene,most nem jut eszembe a neve,amikor a lövedék sem oda megy ahova célzol,mert a hajó nem ott van ahol látod,hanem a lag miatt kicsivel arrébb
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.06.23. 23:22:07
  • Darun
    Ez az ami a #19165-ben is volt?
  • Count Adyn
    sziget bug, csinál durvábbat is:D például:D
  • Plata
    De működik,csak lusta vagyok és szeretek úgy indulni hogy autópilótával.
    Főleg csata kezdetén.
    Később persze manuálisan irányítom.
    Kivéve néha ha csatahajóval harcolok.
  • Caliph
    én meg túltoltam a taktikámat,és egy thunderer kicsapott egy salvoval rigából. teljesen az én hibám volt,broadside toltam ddre vadászva és nem nézem a mapet...:D
  • carp3tm0nster
    Időközben WG univerzumban.
    Most véged csúf gonosz Georgia:

Rngesus nem kedvel engem:

A Georgia totál broadside-ban, épp fennakadva a mögötte lévő szigeten, vagyis ÁLLÓ célpont.
  • carp3tm0nster
    A WASD egy heck, senki nem használja! :D
  • Darun
    Az sztem a cv rework óta nem működik. Én legalább is azóta tapasztalom, hogy hajlamos tolatva elinditani a hajót, ha fordulást macerásnak találja.
  • Caliph
    nem működik a wasd hogy autopilottal tolod ?:D
  • Plata
    Azt mondjátok meg az autopilot miért olyan szar?
    BB-vel is volt hogy belevezetett egy szigetbe,de most DD-vel becéloztam A bázist és elindult a csata,mire a DD-m elkezdett tolatni.
    A prém T7 blyskavacak.
  • Caliph
    akkor viszont nem szóltam,grind grind,és még pénztárcás is :D akkor marad a szenes az acélos a research bürós és a free xps hajók :D
    ezekért tényleg csak játszani kell :)
  • Darun
    Nem vehető ki. Az első 3 fázisra mindenképp kell dublont költeni, mert csak a hozzá való küldisor nem ad annyi tokent, hogy abból ki tudd venni, még akkor se, ha mindent megcsinálsz. Ráadásul most az utolsó fázisban (amire egy heted van) olyan küldik voltak, hogy szerezz 25M creditet, sebezz BB-vel 3,25M-t, Legyen 40M potenciális sebzésed, stb. Minden héten keményen kell grindelni, hogy az adott heti küldik meg legyenek, ráadásul igaz hogy a hajóépités fázisaiért ad néhány értelmes jutalmat, se pl a hajóspecifikus küldetések jutalma 10.000 credit. Vagyis tudsz belőle venni 1 csatára egy Type 1 vagy 2-es camo-t. És ezért az utolsó fázisban több mint 3 millát kell sebezned csatahajóval. Azért a jutalom arányban van a feladat nagyságával, nem?
    Van egy Starter pack, az első 3 fázist megkapod 5k dublonért. Ezt mindenképpen meg kell venni, ha ezen felül nem sikerül megszerezned tokent, az 2200 dublon/token. Nekem a Starter pack mellé kellett vennem még egy tokent, mert a munka és egyebek mellett nem volt elég időm csinálgatni a küldiket. "Ingyér" (vagyis csak küldiből) nem nagyon szeretnek hajót adni, a Kamikaze-shez gasonló event sem volt, most erre a Drydock-ra álltak rá, mert ebből van fixen pénz. A ZF egy T9-es romboló, sztem 7200 dublon nem volt sok érte, mert am ebben a tierben olyan 19-20k dublonért dobálják a prém shopban. A Tech tree-ben lehet venni 1M free xp-ből is hajót, ide a Large Cruiserek kerülnek főleg (kezdve anno az Alaska-val, de már majd minden nemzetnek van ilyen) Meg van 2M free-ért a Hayate, ami egy kicsit gyengébb Shima, viszont cserébe az ágyúi jobbak. A free xp-s hajókat időnként cserélik, a Nelson volt talán az egyetlen alacsonyabb szintű hajó.Orrtornyos, 406 milis löveges szuper heal-es angol csatahajó.
  • Caliph
    hát nem akarok hülyeséget irni,mert nekem nincs annyi időm hogy ezeket kihúzzam,de elvileg a teljes hajó kivehető csak azzal hogy játszol.
    a fázisok persze átléphetőek arannyal
  • Kotomicuki
    ...és ez csak seggeléssel (meg nem kis jóindulattal a script oldaláról) kihúzható, vagy mindenképp kell hozzá fizetni is, mint az még divat volt, amikor még "játszottam"?!
  • Caliph
    szokott lenne dockyard(kikötő képernyőn bal felöl érhető el),iszonyat grind kihúzni,de a végén hozzád vág egy hajót,most egy német rombolót a ZF-6ot vágják az emberhez,kilences.
    arannyal persze meggyorsítható a kihúzása.hajó építési folyamatokon kell átesni,küldivel xpvel akármivel,és építési folyamatonként is ad ezt-azt,a vége felé értékesebb dolgokat is,szenet,prém napokat ,a végén meg magát a hajót egy 10 pontos kapitánnyal
  • Plata
    Szenesláda alatt gondolom a harmadikra gondolsz,fejből nem jut eszembe a neve,talán more resources?
    Küldikből még nem lett hajóm,max ilyen T2.
    Acél az van talán kétezer.Most először rankedeztem T7-ben.
  • Caliph
    nem olyan nehéz ám itt sem,csak játsznod kell.kupont is kapsz,szénért egész jó kis hajók vannak folyamatosan. én minden xp ládából a szeneset nyitom,plusz küldikből is jön. évente egy szenes hajót simán ki tudok venni,pedig nem játszom sokat.
    sőt hamarosan az acél is meglesz egy hajóra,már csak 1500 körüli a hiány
  • Caliph
    frieslandot is kiveszik
  • Tono34
    Azuma, Aegir, Friesland ami megmaradt 1 milla free xp-ért. Van 1 japán dd 2 milláért.

Jó néhány hajó kikötött így nálam. Talán a MO az elején még csak 750k volt..