World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
Ha arra gondolsz amivel rögtön t5-ről tudsz indulni akkor nézd meg ezt a cikket. Ezen az eventen lehet megszerezni a t5-ös Omaha, Jaguar, Conte di Cavour hajókat. Játékban választanod kell a 3 "hó óriás" közül. Modus, Sertum vagy Munera. Ez a három ág adja külön-külön a hajókat ha végigcsinálod a küldiket. Akár mind a 3-at is megszerezheted. (nekem pl. már a Jaguar meg lett, és nem vagyok messze az olasz BB-től sem) Nekem pl. mindegyik megvolt már, de a kapitány miatt is megéri megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2022.01.04. 20:19:20
De hogy valami jó is legyen, ma összehoztam egy 182 300-as sebzést COP-ban. Előbb utóbb jöhet már majd a normál is T5 körül ha belejövök .
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
És ha nem vagyok fa*z a végén, akkor még egy Kurfurst is meg lehetett volna devstrikera... <#szomoru1>#szomoru1>
Rossz felé fordultam a capben, nem kerültem elég messzire tőle amikor beoldalazott a cap mellé. Ha jó irányba fordulok akkor meg lett volna a 6km és szerintem a Halland torpokkal még simán le is kaptam volna. Hydroja már pont nem volt, mert előtte ellőtte amikor a sziget mögött vártam rá 😊
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
1. Marceau: 5 spot és kb. 2.000 pont a csata végéig
2. Yugumo: 0 spot és kb. 29.000 pont a csata végéig
Azt hittem úgy számolja, hogy spot-tolok és amit a többiek bevarrnak annak a hajónak abból lesz ez a pont. De a fentiek ennek szöges ellentéte. <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.01.02. 10:13:10
B.U.É.K. mindenkinek. 😊
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Abban viszont semmiféle logikát nem látok, hogy a szénné nerfelt Bismarckhoz minek csinálnak ennyi perma camot. Nekem a gothik is tetszett, bár pont azért nem adtam ki rá pénzt, mert meg van az eventes 2 historical és a Sam, szóval van miből válogatni. A gothic nekem már csak azért is tetszik, mert igy jobban hasonlit egy Wh40k-s hajóra, mint a Wh40k-s camoval. Én a Roma Kobayashi festést érzem kicsit túlzásnak, már csak a hatalmas tartály miatt is, ami a felépitmény tetején van.
Az Omaha camoval egyébként az amcsi LCA ág talán az első, amire T10-ig van eventes perma camo. Research resetnél mondjuk nem árt ha van, mert free xp-t nem szivesen költök rá, a sima camokat meg inkább azokra a hajókra teszem, amikhez nincs perma.
No, ez év utolsó magamnak adott feladata is teljesítve. Omaha állandó álca begyűjtve, bár elég furán fest agyon csillagozott álcában harc közben. 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2021.12.23. 19:48:39
Ha már újrahúzás. A mostani event végén (ha jól értem) egy tech tree T5-ös hajót ad meg hozzá perma camo-t. A hajók az Omaha, a Jagu meg a Cavour. Esetleg aki resetben gondolkodik, a küldi teljesitésével az adott ágat rögtön T5-ből lehet kezdeni, ezzel némi free xp-t megspórolva, plusz a perma camo némileg meggyorsitja az újrahúzást is. (nekem az Omaha adja magát, az ősszel úgy is az volt soron, mivel az LCA ágon T6-tól minden hajóra van perma camo)
Aki ezt lehúzza, az egyszerűen egy majom. Flamu, majom vagy. 😛
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.12.23. 19:36:22
A 19 km-es lőtáv még oké is, kérdés hogy azon a távon mit visz át az AP. Am még nem vettem ki és nem is nagyon sietek vele, inkább a többi meglévő hajót hópelyhezem.
(és még egy poén a végére: a Cezar ugyanazzal a kaliberrel T5-ben nagyobbat sebez AP-van, mint a Novo T6-ban! Grath russian AP!)
Utoljára szerkesztette: Darun, 2021.12.23. 02:47:33
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2021.12.22. 16:45:48
-kapásból -5000 HP ami a +1 szinthez képest azért elég tré
-lőtáv/concealment arányban is gyengébb az olasznál
-ugyanazok a 320-as lövegek, ugyanazzal a töltési idővel
-0,5 csomóval gyorsabb <3
-orosz DCP
Szóval az adatok alapján elég hulladéknak tűnik, főleg hogy a MM-t ismerve sokat fog T8-ban úszkálni, ott a 17 km-es lőtáv "kicsit" kevés. Főleg a 15 km-es spot range mellett. Majd este kipróbálom.
Hogy ne mindig csak a panaszkodás menjen, ma 17 csatából 3 volt vereség.