World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mindezek mellé lesz egy olyan érzésem hogy a GK jobb...német szórás,jobb a több ágyú 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.02.19. 18:01:54
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Am a Tashin az a 10 sec-es kormánylapát kitérités az mi? Hát a cirkálóknak hamarabb kitér!
A Preussen meg a GoKu között meg annyi a különbség, hogy a Preussen is 457 lövegeket kapott, de csak 4*2. Mint a Conqueror/Thunderernél.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.02.19. 00:58:52
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.02.15. 09:52:56
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
Vannak akiknek pont az OP hajók nem jönnek be. Az egyik szakasztársam szintén az általában népszerűtlenebb BB-ket preferálja. Neki azok jönnek be, bár nyilván nem azért, mert amúgy népszerűtlenek.
Nálam a Georgia az ami kuka lett, semmi értékelhető eredményt nem tudtam még vele elérni. Ellenben pl az Izumot és az Ibukit meg imádtam.
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.02.14. 18:13:15
Megint csak azt kell mondjam: imádom. Ha valaki nem akar stresszelni ebben a játékban, akkor ez a hajója. Mai első játékom, 6-7-8 tieres csata, ez a hajó 7-es ugye, és akkor annyi a játék, hogy kényelmesen úszkálok, relatív gyorsan töltök, gyors vagyok, közelre-távolra veszélyes vagyok, repülőket lődözöm, és akkor egy laza 86k-s damage, 30k damage repülőre, Top2-es helyezés, és tök élveztem. Ez a hülyegyerekek hajója. 😄 Ezzel egy Down-kóros a középmezőnyben végez, minden csatájában. 😊
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.02.13. 17:01:35
-a bankkártyás fizetés működik
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2022.02.05. 22:59:51
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.02.04. 20:03:58

Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.02.04. 18:39:09
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.02.04. 07:36:09
Ez az asymmetric battle mód nagyon nem adja. GK-m mellé bepakolt 5 botot, másik oldalra meg 0 botot, csak T8-as hajókat. Szerintetek nyertünk? 😄
Tudnátok nekem ajánlani egy aktív magyar klánt ahol szívesen látnának egy aktív tagot?
Olyan kellene akik kláncsatákban is aktívak és van rendes csapatmunka.
Ahol most vagyok az nem is magyar és nem túl aktív. Tapasztalat kb 3 év "hajókázás" :-)
Köszönöm!
Hasonló célzási problémáim vannak a holland airstrike-al, bár ott az elmúlt 1-2 hétben már egész szép eredményeket sikerült elérnem, tehát jobban megy mint a spotteres célzás.
Am ha ez bejön neked, akkor ajánlom a Lazo-t, az egy nagyon brutál kemper cirkáló. Az egyik első csatám T9-ben volt vele, nagyon csúnyán leégettem több BB-t.
El se tudom képzelni, hogy lehet szeretni... esetleg úgy hogy valakinek sikerül első 3-4-5 meccsén kikapnia full agyhalott ellenfeleket és azt hiszi a hajó volt a jó 😄
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2022.01.30. 20:07:15
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.01.25. 21:21:48
Akizuki
Fiji
Schwanhorst
Mért vettem meg?
1. Nincs csatahajóm. A Bismarckot használtam, de mikor a másodlagos fegyverket megbuherálták, elkeseredtem, és eladtam.
2. Nagyon fekszik nekem ez a csatahajó-csatacirkáló ötvözet. Graf is ilyesmi. Szerintem zabálni fogom.
3. Szép hajó, és imádom a 3 ágyús tornyokat. A Graf tornyait pakolták rá, csak messzebbre lő.
De ez is olyan dolog, kinek melyik áll kézre és játék stílusra jobban. 😊
Nem tudom létezik-e durvább, mint mikor két tűzerős, jó légvédelmű, füsttel egymást támogatni tudó romboló van egy szakaszban.
Most már ha látom hogy pattogós, akkor fordulok vele szembe, és a nagyját megúszom.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.01.24. 13:06:33