World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.15. 10:59:14
Én is torpedós dd-t szeretem.
De ezen négy torpedó van,amit csak fix szögben lehet kilőni,nagyon kis szögben.
Mind a két oldalon 2-2 torpedó.Viszont az ágyúja cseszett jó.
A torpedója 16 klilóméterre megy el,elég gyors asszem.
Az ágyúja 13 kilóméterre lő,veszett gyorsan tölt.
Elsőre mikor lőttem vele csak lestem hogy mi a szent szarkaláb ez.
Három ágyúja van,de mire az utolsót elsütöd az első már újra is töltött szinte.
Na és valami eszetlen jó repülők ellen.Még csak T10-es csatában mentem vele párszor,de eszement jó repcsi ölésre.
Hogy még egyszer mikor lesz T10 hajóra szenem ki tudja,két három év.Csatahajót akartam venni a szénből,de elkúrtam,majdnem írtam a supportnak hogy légyszi adjátok már vissza a szenet mert hülye vagyok és mellé nyomtam.De az ciki lett vóna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.14. 19:46:54
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Elkövettem egy hülyeséget én is,nem figyeltem oda és megnézés helyett megvettem a 10-es amcsi DD-t,hát nem mondhatnám hogy nekem való.De elbasztam tudom,de mostmár mindegy,máskor jobban figyelek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.14. 19:20:50
t10 német BB ,Mecklenburg,4x4 kis kaliberű főágyúkkal(305mm),torpedókkal,hydro nélkül,jó AA,acélért.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
😞
modstation kavart be. inditsd el,frissitsd a modokat és jó lesz
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.02.23. 19:28:01
tegnap még jó volt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.02.23. 19:19:36
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
Gondolom akik már most Delnyvel meg Preussennel mennek, azok nem 3 nap alatt húzták ki az új hajókat. Tegnap mentem kb 20 csatát, de vagy az új Derby-t nyúztuk, vagy Rankedeztem. Egy csatát mentem de Witt-el, de nem rémlik hogy lett volna FdG vagy Tashi. De nyilván ez nem is mérvadó.
és mindezek mellé lesz egy olyan érzésem hogy a GK jobb...német szórás,jobb a több ágyú 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.02.19. 18:01:54
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Am a Tashin az a 10 sec-es kormánylapát kitérités az mi? Hát a cirkálóknak hamarabb kitér!
A Preussen meg a GoKu között meg annyi a különbség, hogy a Preussen is 457 lövegeket kapott, de csak 4*2. Mint a Conqueror/Thunderernél.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.02.19. 00:58:52
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.02.15. 09:52:56
Vannak akiknek pont az OP hajók nem jönnek be. Az egyik szakasztársam szintén az általában népszerűtlenebb BB-ket preferálja. Neki azok jönnek be, bár nyilván nem azért, mert amúgy népszerűtlenek.
Nálam a Georgia az ami kuka lett, semmi értékelhető eredményt nem tudtam még vele elérni. Ellenben pl az Izumot és az Ibukit meg imádtam.
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.02.14. 18:13:15
Megint csak azt kell mondjam: imádom. Ha valaki nem akar stresszelni ebben a játékban, akkor ez a hajója. Mai első játékom, 6-7-8 tieres csata, ez a hajó 7-es ugye, és akkor annyi a játék, hogy kényelmesen úszkálok, relatív gyorsan töltök, gyors vagyok, közelre-távolra veszélyes vagyok, repülőket lődözöm, és akkor egy laza 86k-s damage, 30k damage repülőre, Top2-es helyezés, és tök élveztem. Ez a hülyegyerekek hajója. 😄 Ezzel egy Down-kóros a középmezőnyben végez, minden csatájában. 😊
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.02.13. 17:01:35
-a bankkártyás fizetés működik
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2022.02.05. 22:59:51
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.02.04. 20:03:58

Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.02.04. 18:39:09
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.02.04. 07:36:09