World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Viszont azt is írták, hogy kaptam valami 100% cash back coupon-t a prémium shop-ba. Azt tudja valaki hogyan működik?
WoT-ban évek óta a HOAX-ban vagyok,teléjesen jó klán,nyugis az élet.
A WoWs-ban meg talán egyszer használtan magyarositást kb 30 percig. Nem értettem, hogy amit forditótt küldetés szövegét, az mi rák akar lenni, ezért inkább visszaállitottam angolra. Azóta se hiányzik a magyar.
A Brawl ilyen spéci játékmód mint az Arms Race is. Legutóbb 3v3-as felállásban ha jól emlékszem T7-es hajókkal kellett menni, de volt már (tavaly) T8-as 1v1 is. Kicsi mappok vannak, vagy epicenter, vagy nagy foglaló és benne kis foglaló felállásban. Van hozzá küldisor is, a végső jutalom asszem 15k szén. Egy hétig szokott tartani és évente talán 3-4 alkalommal van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.15. 18:04:15
Azok mind gázok és tele vannak agyhalott hülyeségekkel.
Akkor tele lenne olyan blőd szövegekkel hogy játszani sem lehetne a röhögéstől.
WoWs magyarítása az lehet hogy gépi,mert elég furi.
Na és vannak benne érdekes dolgok,általában a gépi fordítások kb kutyagumit sem érnek.
WoT magyarítása viszont jó,nem igazán találni benne hibát.
WoWs magyarítása meg csak moddal elérhető és attól meg eléggé be bugol a játék,ami tipikusan a gépifordításokra igaz.
mert általában csak elszarják a játékot.Egyszer kétszer feltettem,de nem volt igazán jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.15. 18:01:07
Rankeden kapott acélból én szenet veszek.<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.15. 17:50:48
A kötelesség útja az a klán ablakon van,minden nap meg kell ölni félmilla tehenet,ötezer vadkutyát,meg vajat is kell köpülni 5 tonnát.<#buck>#buck>
Na jó nem tudom mit kell csinálni,de rohadt sok jutalmat kapsz cserébe,egyedi festéseket,xp könyveket és még sok baromságot.
Lényeg hogy sokat kell játszani hozzá.Asszem hetente resetelődik.
Van egyéni jutlaom és klán jutalom,ha elérsz x szinten a küdleikben kapsz jutalmakat,ha a klán is eljut x szintekre ott is kapsz jutalmat,a klán jutalma sokkal jobb.De ahhoz marha sok xp kő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.15. 17:49:18
Acélt kapsz Rankedért, nem szenet. Szenet sokkal könnyebb szerezni, ugye ott van a napi 3 konti, napi küldi, meg a Brawl ad nagyobb nagyobb mennyiséget. Illetve SC is dobhat. A prém itt csak annyiban számit, hogy a csatákért kapott több xp-ből hamarabb meg van a napi 3 konti.
Olajat akkor termelsz, ha konténert kapsz, ez nem csak a napi lehet, hanem bármilyen konténer. Illetve a klán csatás küldik is adnak, meg minden héten a Naval-ból is lehet kiszedni, a klán akkor is kap, ha amúgy a hétvégére nem sikerül elérni a Naval kvalifikációs szintet.
Keveset játszok,így nagyon sok mindenről gőzöm sincs.
Azt hiszem szénre 10%-ot ad.
Mert ha kapok ládából mondjuk 400 szenet akkor 400+40-et kapok.
WoT-ban tudom hogy elég aktív vagyok,mert általában azok közt vagyok akik sok kötelesség útja baromságot teljesítenek,általában a nemprém kötelesség útja küldiket mindig megcsinálom,ami prém azt nem mert ritkán van prémem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.15. 17:01:46
https://wiki.wargaming.net/en/Ship:Naval_Base
minden klántárs minden csatával olajat termel,amiből épületeket lehet felhúzni ami extrákat ad minden klántársnak
csatánként +xp,javitási költség csökkentés,árkedvezmény az új hajóra,+százalék szénre,acélra,+rp a büróhoz,free xp,commander xp...pár százalék,átlagban ilyen 5-10 százalékos extrára kell számítani
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.15. 10:59:14
Én is torpedós dd-t szeretem.
De ezen négy torpedó van,amit csak fix szögben lehet kilőni,nagyon kis szögben.
Mind a két oldalon 2-2 torpedó.Viszont az ágyúja cseszett jó.
A torpedója 16 klilóméterre megy el,elég gyors asszem.
Az ágyúja 13 kilóméterre lő,veszett gyorsan tölt.
Elsőre mikor lőttem vele csak lestem hogy mi a szent szarkaláb ez.
Három ágyúja van,de mire az utolsót elsütöd az első már újra is töltött szinte.
Na és valami eszetlen jó repülők ellen.Még csak T10-es csatában mentem vele párszor,de eszement jó repcsi ölésre.
Hogy még egyszer mikor lesz T10 hajóra szenem ki tudja,két három év.Csatahajót akartam venni a szénből,de elkúrtam,majdnem írtam a supportnak hogy légyszi adjátok már vissza a szenet mert hülye vagyok és mellé nyomtam.De az ciki lett vóna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.14. 19:46:54
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Elkövettem egy hülyeséget én is,nem figyeltem oda és megnézés helyett megvettem a 10-es amcsi DD-t,hát nem mondhatnám hogy nekem való.De elbasztam tudom,de mostmár mindegy,máskor jobban figyelek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.14. 19:20:50
t10 német BB ,Mecklenburg,4x4 kis kaliberű főágyúkkal(305mm),torpedókkal,hydro nélkül,jó AA,acélért.
😞
modstation kavart be. inditsd el,frissitsd a modokat és jó lesz
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.02.23. 19:28:01
tegnap még jó volt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.02.23. 19:19:36
Gondolom akik már most Delnyvel meg Preussennel mennek, azok nem 3 nap alatt húzták ki az új hajókat. Tegnap mentem kb 20 csatát, de vagy az új Derby-t nyúztuk, vagy Rankedeztem. Egy csatát mentem de Witt-el, de nem rémlik hogy lett volna FdG vagy Tashi. De nyilván ez nem is mérvadó.