World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
Vagyis kezdeni fogok egy új jem hadart amit egyből legendary szintre boostolok.Utána meg tolom a recruit küldiket,legalább egy hónap.Csak a repuk 20+30 nap.De az új legendary hajó kárpótol.<#nyes>#nyes>
Biztos pofátlanul OP lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.14. 16:25:22
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
Betojást?
Vagy tényleg gyüjteni kell a térképen tojglikat?
Nem voltam fent hetek óta.
persze függ attól mivel szeretsz játszani,sok a radaros/hydros hajó,szinte mindig van cv vagy tengó
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.04.13. 10:17:55
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nagyobb kihagyás után újra belevágok ebbe a csodába. Milyen szopatásra számítsak? 😄
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
az amcsi verzió a Midway dive bombereit és rakétásait kapja(és ezért is gyengébb,a rakétások mostanában nem érnek sokat,kivéve persze az oroszt 😄 ) és jet taktikai gépeket mint az angol változat.
a működését meg látod a vidiben 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Egy rendelésem mellé kaptam WoW bónusz kódot, amit csak új felhasználóként lehet igénybe venni.
A playships.eu oldalon aktiválható az alábbi kód:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tartalmaz 3 csónakot, egy heti prémiumot és némi pénzt. Remélem valaki hasznosítani tudja. o7
Utoljára szerkesztette: Paradoxon61, 2022.04.06. 10:37:44
A radeon kártyát nekem még a WoT sem komálta.
a Proci pedig Intel Core I7-4700
Utoljára szerkesztette: szemes63, 2022.04.05. 19:27:24
De gondolom nem is valami hű de jó.
Harminc biztos azért van benne mert magonkémt van vagy fél giga. XD
Egyébként soha életemben nem hallottam 3 meg 7 magos prociról
Régen volt páratlan az 1 magos.
Esetleg úgy lehet 7 magos ha van a gépében három két magos meg egy darab egy magos összekötve.
Már ha ez lehetséges.
Eredeti szöveg angolul tudóknak. Over the past weeks, Wargaming has been conducting a strategic review of business operations worldwide. The company has decided it will not own or operate any businesses in Russia and Belarus and will leave both countries.
Effective March 31 2022, the company started the process of closing its studio in Minsk, Belarus and transferred its live games business in Russia and Belarus to local management of Lesta Studio that is no longer affiliated with Wargaming. The company will not profit from this process either today or going forward. Much to the contrary, we expect to suffer substantial losses as a direct result of this decision.
Going forward, in all other countries Wargaming will continue to operate World of Warships as before. The game servers will be operating as usual, and players' accounts, as well as their in-game property accumulated through purchase or any other means, will remain unchanged.
Google fordítós szöveg: Az elmúlt hetekben a Wargaming stratégiai felülvizsgálatot végzett az üzleti műveletekről világszerte. A cég úgy döntött, hogy Oroszországban és Fehéroroszországban nem birtokol és nem működtet üzletet, és mindkét országot elhagyja.
2022. március 31-i hatállyal a vállalat megkezdte a fehéroroszországi minszki stúdió bezárásának folyamatát, és az oroszországi és fehéroroszországi élőjáték-üzletágát átadta a Lesta Studio helyi vezetésének, amely már nem áll kapcsolatban a Wargaminggel. Ebből a folyamatból a vállalat sem ma, sem a jövőben nem profitál. Éppen ellenkezőleg, jelentős veszteségekre számítunk e döntés következtében.
A jövőben a Wargaming minden más országban továbbra is a korábbiak szerint működteti a World of Warships-t. A játékszerverek a megszokott módon működnek, a játékosok fiókjai, valamint a vásárlással vagy egyéb módon felhalmozott játékon belüli tulajdonuk változatlan marad.
Nem is tudtam hogy van páratlan magos proci.
Nekem nem SSD-n van.Hanem HDD-n,miért?
Mert lusta vagyok.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.04.05. 13:12:30
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
továbba speciális zavaró bombák lesznek,pl egy egy radaros hajó ha radarozik azonnal kikapcsolja a radart és indul a cooldown ha rádobod. ha saját ddre dobod miközben radarozzák,tovább tart amig vizuálisan megjelenik a radar hatására az ellenfélnél
légi füst dobás,ami ugyanaz mint egy dd-n lévő füst,csak levegőből dobod a saját csapattársaknak....
elment az eszük...mennél előre BBként kapsz egy ilyen stun támadást ,aztán leégetnek a fenébe,nem tudsz javitani stb
vagy kerget egy sub,megpingel és nem birod levenni ... 😄
csodás ötlet. elvileg a tankosban is van ilyen az artynak,én már rég nem toltam és ott is utálja mindenki..csak ott az arty nem tud spotolni magának,itt viszont a carrirer simán...omg....
lassan jöhetnek a tomahawk rakéták és a többi szar is.
értem hogy arcade game,de akkor is
ja és külön classként lesz kezelve,szal simán lesz olyan meccs,ahol nem csak support cv hanem strike cv is van,szal még tutibb lesz az élet 😄
sokszor úgy érzem hogy szándékosan akarják kicsinálni a jelenlegi játékot,hogy minél többen otthagyják,aztán jöhet a wows2. ha magától hagyja ott a user a játékot akkor nem lesz rinya,amikor bukja a sok igazi pénzért vett hajót meg a többit amit belenyomott..
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.03.24. 15:35:36
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.03.21. 15:07:47
lenne minden csapatban 6 petro meg egy frd vagy nakhinov. esetleg egyik petro helyett még egy ohio
Szerencsére engem sem érint, mert BB-zek CB-n. Végre megvan az Ohio, most azzal ismerkedem, elég jó cucc. 😊
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.03.21. 13:09:30
T6-ban pl a Graf ilyen, de a nyári hatos CB-ről pl egy hét után kitiltották a Loewent.
Mondjuk én annyiból könnyen vagyok, hogy CB-n nem szoktam cirkálózni, tehát engem annyira nem érint a dolog.