World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más radarozott,vagy a hydrot nézted el
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.08.06. 18:49:17
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A lényeg: legyen 5 db T10-es hajód kifejlesztve (gondolom akkor ez most lett meg). Ezek után a Tech Tree-ben resetelni tudsz egy ágat, ami már T10-ig meg van. Ekkor törli az adott ágat, amit T1-től újra ki kell húzni (vagy végigviszed megint, vagy free xp). T5-től minden hajóval kell menni egy csatát, ekkor kapsz fejlesztési pontot, amit az Armoryban el tudsz költeni (hajóra vagy legendás modulra). A Resetnél az ág minden hajón lévő XP-je átkerül a T1-es hajóra illetve minden hajót, hozzá tartozó fejlesztést elad, a modulokat ingyen leveszi és az inventoryba teszi, a kapitányokat pedig reservbe.
3 havonta van lehetőség dupla fejlesztési pontért resetelni, amit közben resetelsz, azért csak szimpla fejlesztési pont jár.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.08.06. 13:25:42
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Am CV-nek ált akkor szoktak plusz karmát adni, ha ügyesen spottol vagy tesz le vadászokat védeni. Valaki meg csak azért reportol, mert CV vagy.
Cv-vel kaptam + karmát.
Akkor mėgsem utálja mindenki.
Ez kb olyan mint LoL-ban ARAM mecssen azon hisztizik valaki hogy ő akart középen menni.
Ha nem tudnád mi az,hát az olyan csata kb mint a co-op és mindenki középen megy,mert más nincs.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.06. 09:42:47
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Bár nem egészen,múltkor Co-op csatában csökkent,tegnap rankeden meg nőtt.
Na most ne vicceljünk már hogy valaki egy szar co-op csatában reportol.Az nem is igazi csata csak valami izé.
#20582: Megnéztem én is a listát, minden radaros hajó benne van. Mi radarozott fel, ami nincs a listán?
Co-op csatáktól csökken vagy mi a fene?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.08.05. 19:44:10
Ez a lista nekem megvan egyszerűsített, gyorsan átlátható formában, végignézem az ellen hajóit, megállapítom, hogy mittudomén nincs radaros hajó az ellenség között. Aztán teljesen váratlanul mégis van. Mért nem jelöli ez a lista azokat a hajókat, akik utólag felvehetik ezt a surveillance radart? Hol van azon hajók listája, akik így tudnak radarhoz jutni?
és vagy füst vagy radar.
a másik négy amit irtam azok meg prém rombik mind
az zavarhat meg hogy a smaland az lényegében egy halland variáns,csak kettővel kevesebb a torpi és van radarja 😊
még az amcsi blacken is opcionális a radar,de motor boost és def aa a másik kettő ami választható,szal aki valamit konyít hozzá az biztos hogy radart rak be,mást nem érdemes,hacsak nem AA rombit csinálsz belőle(aminek szintén nincs sok értelme próba szinten funból,max 😊 )
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.08.05. 13:13:51
amúgy nincs sok radaros dd: amcsi black,a pan asia vonal t8tól opcionális,ragnar orkan és smaland. ennyi
én shimát is próbáltam a 8km torpikkal de ott messze jobb a rejtőzködés,illetve ha radar van akkor sokat nem tudsz hozzátenni a spotoláson kívül. persze van amikor mészárlást lehet végezni velük,de ahhoz több bolygónak is együtt kell állni,cv ne arra röpködjön,a radaros hajó ne a te oldaladon legyen stb
mindenes jó romboló meg nem létezik,megvan mindegyiknek a gyenge pontja. és azt se felejtsük el hogy kinek mi áll kézre. van akinek működik egy rombi,míg más utálja és másikkal ügyesebb
ott van még smaland is,radarral , de nicns füst és csak 8 torpija van,de a radar durva dolog ha dd vs dd harc van
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.08.05. 11:12:00
Ha azt látom egy nap hogy a Random játszhatatlan, akkor nem erőltetem. Igy is sikerült eddig az event mindhárom fázisa. Pedig alacsony tierben csak annyit megyek, hogy egy kör az Acastaval, most az Icarussal, esetleg egy kör CV, aztán vagy T9 vagy Ranked, esetleg T8 olasz dd. Attól függően hogy épp mivel tudom tolni az eventes haladást.
Én nem tudom minek akkor,T10 hajók is csak eszik a pénzt.
Van két T8 prémem és pár T7 prém,meg egy T10-es nem tudom minek nevezhető szenes DD.De utálok randomban játszani,annyira sok a hülye randomban hogy elmegy tőle az életkledvem,így meg nem jön credit.Most is van kb 5 misim.
Tudom hogy én sem vagyok egy jó játékos,de azért annyira hülye sem mint amikkel randomban összefutok.
T10 hajókkal nem játszom randomban mert az nagyon fáj,néha eventen ha van T10-es event azzal megyek.
Na és most rankeden játszom CV-vel.
Nem mintha jó lennék CV-vel,mert ez az első CV-m és kész passz,de legalább szórakoztat.Igaz néha eszetlen sok xp-t hoz és talán azért vonz,de a lóvét az sem hozza.Valamiért szén is nehezen jön most,pedig most naponta játszom 6-10 csatát is,van hogy többet.Minden nap le duplázom a Baltimore-t,nagato-t,hülye nevű európai DD-t,japcsi T8 DD-t.És még pár járgányt.CV-vel is megyek pár rankedet,meg előveszem a fura nevű amcsi T10-es DD-t is.Ami nem is DD hanem valami izé.
A Kita fő problémája hogy nagyon nem mozgékony illetve a torpedója a sebességéhez képest nagyon messziről spottolódik. Ettől függetlenül én is szerettem vele játszani. Most épp a Schultz van teriréken. Annak ellenére hogy nem igazán nyűgözött le elsőre az az ág, eddig mindegyik hajó pozitív csalódás volt.
Mondjatok egy sokoldalúbb rombolót, mint a kitakaze. Melyik szerintetek a legjobb romboló? Értem ez alatt, hogy domináns gunboat, de gyors is, de jó rejtőzködésű, de jó légvédelmű, de ráadásul erős és messzehordó torpedói vannak, valamint füstölni is tud?
nekem is úgy lett kredit most hogy a camokat eladtam,de csak az angol cvt vettem meg a több nem érdekel egyelőre 😊
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
És had tegyem hozzá, hogy ő még szerencsés volt. Ma a Schliffenünk végét járta, a Nápolyi pont befordult neki és 4 km-ről nem sebzett bele. Az összes lövedék ott csobbant a hajó oldala előtt. Miután pár másodperccel később meghalt, be is irta a csetre, hogy ez mi volt. És velem is előfordult az elmúlt hetekben többször is. 10km körül már nem célzok a vizvonalra, felesleges. És ilyen BC-s meg CA szórással nem találom ez a full broaside hajót.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2022.07.31. 15:59:16
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"