22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Pont ez az, hogy nem pocsékolod el őket, hanem előrelátóan tervezel. Én még a T4-es japó hordozón is el szoktam dobni 2 torpedóst, ha T5 ellen megyek, mert annyit simán lelőnének. Plusz ha megnézed, a flak az összes géped sebezte. 2-3 le is szedi az egész századot, de ha másodszor fordulsz, esélyes hogy mire dobásra kerülhetne a sor, már csak egy géped marad. CV-re egészen biztosan csak 2 rajjal támadnék, az első aki tényleg támad, a második meg a feláldozható raj, hogy azért még is legyen a támadásból valami. A japó hordozónak pl elég trágya a légvédelme. A Saipannak is. Ezeket simán be lehet támadni. A catapult fighter is nagyon lutri, van hogy leszedi a gépeket, de az is előfordul sokszor hogy ártalmatlanul kering, amig támadsz. Ezt is ki kell tapasztalni.
  • Caliph
    a másik probléma a flak. ez egy légvédelmi mechanizmus a való életben is volt ilyen. a lényege hogy felküldenek egy robbanó lövedéket ami a levegőben a repcsi közelében felrobban,igy a légnyomás és a szétrepülő repeszek is sebezhetik a gépet.
    nos a játékban is hasonlóan működik,a legveszélyesebb dolog ami a repcsijeidre vár. a flak általában a repülő várható útirányában robban,ezért érdemes kimanőverezni. ha robban a raj közepén nagyon sok hp-t és gépet vihet el. a videó is erről szól amit linkelte,ha nem is tudsz angolul,figyeld meg a csávót hogy manőverezi ki a pukkanó fekete felhőket.

1:50 nél megmutatja milyen az amikor nem kerüli ki sikeresen , lehet látni hogy még a t10es cv gépeinek is hatalmas sebzést okoz
    aztán mutatja hogy lehet kimanőverezni. hasznos tipp,nem csak gyorsítani lehet a gépeket a W vel hanem lassítani is az S -sel,igy lassan jobban kanyarodnak
  • mumus70
    Köszönöm szépen, nagyon jó tippek, megint tanultam valamit! Nagyon kedvesek vagytok! ;-) Majd a hatossal is mutatom mire jutok, elképesztő a különbség tényleg! Igen, erről tudok, meg látom is másoknál hogy rögtön indulásnál dobják a gépeket, De tudod mi van? Én sajnálom őket el pocsékolni..... :-) :-) :-) Tudom, így meg nem lesz későbbre... xd Hát ezen is megpróbálok úrrá lenni! :-)
  • Darun
    Tévedtem. Kb az összes kezdő hibát elkövetted. Nem tudom neked ezek nélkül hogy megy T6-ban, nekem még ezekkel is szarul.

A játék végére nem maradt egy géped se. Én a japó torpedóvetőkből indulásra rögtön 2 rajt eldobnék, a rakétásból/bombavetőből is 1-1 mehet vissza. Ez Ranked volt, Randomban a csata felénél már nem lenne mit felküldened. A W-t (gyorsitás) tartogasd magára a támadásra. Minél kevesebb időt tölts a légvédelem hatókörében. Ezt a csatát igazából nagyon beszivtad, mert csupa AA-s hajót kaptál. Ráadásul a lehető legrosszabb célpontokat választottad. Amerikai CV-t tök felesleges támadni, úgy sem fogod tuni kiszedni, ellenben lelövi az összes géped. A GEorgia-Alaska kombó eredményét is láttad, mindkettőnek böszme légvédelme van és még együtt is mentek. Amikor a végén rámentél torpedóvetőkkel a BB-re, nem használtál heal-t (mondjuk előtte se) simán hagytad hogy minden gépet lelőjenek. Hátulról ne támadj ha lehet. Egyrészt távolodó hajót kell utolérned, ami azt jelenti hogy tovább vagy a légvédelem lőtávjában viszont később érsz tüzelési pozicióba. Ha szemből még, még az előtt kezd meg a támadást, hogy a célkereszt a célpont fölé érne, mert a GEorgia-ról is majdnem lecsúsztál. Az iszonyat mákos dobás volt, még 2 citet is beadott.
    Ami tényleg a kezdő szint alapja: minden meccs elején nézd végig az ellenséges hajók listáját, nézd meg a légvédelmüket. A számszerüsitett érték csak hozzávetőleges adatot mutat, de már abból is meg tudod állapitani, hogy az Albemerle a legkönnyebb célpont. A haladó szint, ha azt is megtanulod, mennyi az egyes hajók légvédelmének lőtávja, mennyi flak van, mennyi a dps különböző távokon. Magányos, sérült hajókat támadj, Rankeden sokszor a BB-k is HE-vel lőnek, a HE elég jól szedi az AA-t a hajókról. Bónusz tipp Rankedhez: már azzal is előnybe hozod a csapatod, ha először elmész a C cap-re és reseteled a foglalást, vagy spottolod a BB-nek a foglaló hajókat. A vadászokat használd arra, hogy spottoljanak, mert a támadás után leesik a spot az ellenségről. Alacsony szinten simán meg lehet lenni a Hidden Menace nélkül, T8-nál én erősen ajánlanám. A japó gépek amúgy gyorsan fogynak, kevés az életük, szóval ha jól játszok vele, akkor is számolni kell veszteséggel.
    Ezek tényleg a legalapabb dolgok voltak. Ha lehet, kérj meg valakit, hogy gyakorlózzon veled. Próbálkozhatsz Coop-al is, de annak nem látom sok értelmét. Egyrészt a botok segg hülyék, másrészt még a Rankednél is gyorsabban véget érnek.
  • mumus70
    Most ez nem 100 % koncentráció volt csak mentem egyet! De remekül látszik a bombázás! Jó, itt bele szaladtam egy duóba, de ha egyedül van, akkor is ez történik! Csak 2 mp-vel tovább élek. Meg mondjuk elölröl szoktam menni rá. De a hatossal meg adok neki egy adagot, és vissza fordulok rá, és hátulról is kap egyet, és még hp is szokott maradni!!! Szinte kivétel nélkül! Van hogy torpivel 3x kínálom meg! Rakétákkal kétszer fordulok simán! De ez egy így egy hatalmas szardarab használhatatlan ócskavas kötelék! xd És ez amúgy már rekord közeli sebzés is volt, talán 90 a rekordom. Hatossal meg sorra döntögetem, szerintem beszarás kis szerkezet az! Erre kár a kredit az idő , meg az xp!

• mumus70
    Mondjuk egy kukkot nem tudok angolul. Azt szűrtem le hogy az utolsó pillanatig cikcakkozni kell?
  • mumus70
    Ja most látom a vidiket, köszi majd nézem!
  • mumus70
    Mi az a flack? :-) A hp még nincs meg a kapitánynál. Konkrétan ha már csak véletlenül el repülök egy kis genya cirkáló felett, máris nyomhatom az F-et, szitává lyuggat 0 Hp-ra... A bomba katasztrófa, irányba állok, közelítek és már a 3/4 hp nincs meg, szét szed a légvédelemmel a hajó. Már ha addig nem akadok össze egy vadászgép rajjal, mert ott is vége. A torpedó az még elmegy, mert a javítás sokat segít, van mikor 2 kör is sikerül egy töltettel. A rakéta az egy lövés, és vilma.... A bombára esély nincsen. És kizárólag csak magányos hajókat támadok már, meg arra játszok hogy az ellen CV-t ki iktassam valahogy, legalább szaros 50 E sebzés meglegyen hogy legalább ne minuszos legyen a cehh. a 9-10 hajókat nagy ívben el kerülöm már, menekülök előlük inkább basszus! Majd csinálok videót, de ugyan úgy tolom mint a hatossal, negyed annyi teljesítménnyel...
  • Caliph
    kapitányi skilleknél a hp és az armor kipontozva?

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.07.04. 22:27:07
  • Darun
    Mostanában elég keveset CV-zek, de a rework óta amúgy sem vagyok valami nagy ász, ezzel az osztállyal a legrosszabb a statom. A német/orosz ágon még mindig csak T6-nál, japó/amcsi/angol ágon meg T8-nál tartok. Nem is szeretek velük menni, meg nem is nagyon megy a játék. Ha T6-al százezreket sebzel, akkor nyilván az alapokat már tudod. Egyébként én is a flak-et mondanám, mert más nem tud leszedni az első támadás előtt. Talán még a def AA sem.
  • ozimak
    Flak? Nem lehet, hogy bezabálod? Mert amit leírsz az alapján nagyon úgy néz ki... Darun azért szerintem ebben tud segíteni, de nagyon úgy tűnik, hogy valamit nem jól csinálsz ha ennyire szenvedsz a CV-kkel.
    Utoljára szerkesztette: ozimak, 2022.07.04. 21:08:09
  • mumus70
    Srácok, most ez full komoly hogy az anyahajók tier 8-tól használhatatlan kalap szarok? Hát mit kell tenni hogy 20 ezer kreditnél többet keressek vele? Állandó top 1, 8 kill, meg közben a hajóval foglaljak is netán? T8-ban még hagyján, el lehet egerészni, bár fele annyit sebzek mint a kis hatossal. Na ás amint be kerülök nagyobb tierekbe vele, hát game over, csak séta hajózásra jó! Már egy kilences ízekre szed, szét trancsíroz még maga a célzás előtt, már le van kopva az F billemről a festék basszus! A 10-esek között meg már fel sem szállok a hajóról! Hát oda repülök, megközelítek valakit 6 kilométerre, már élettelenül lebegek a habok között! Esélytelen! Fullra van húzva a hajó felszerelésekkel, és kuka! A T tizessel meg a faxxom fogja apasztani a krediteket, 1 kör, minusz 100-150 rugó.... Elképesztő! A hatossal semmi baj, száz ezreket simán sebzek, top 3 alap vele, egy igazi kis genya! De hogy csak ez használható? Vagy mi a tököm a titok?
  • lonvard
    Ezt szeretem ebben a játékban. A felszín az egy ilyen árkádos puffogtatás. De a mélyben ott vannak az értékei. Hogy mindenki megtalálhatja a képességei szerinti hajókat. A jó rombolójáték az a játék csúcsa, agymunka, ügyesség, háttértudás, taktikai érzék magas szinten kell legyen, vagy jönnek a kudarcok. Ennek ellentéte az én bűnös élvezet hajóim, a Scharnhorsttal való játék például. Ez a hülyegyerekek (khm :D) hajója. Akármit csinálhatunk vele, akkorát nem hibázunk. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.07.04. 17:57:51
  • Caliph
    nincs is rosszabb amikor le akarod ddzni az ellen rombiját,aztán mögötte feltűnik pár könnyű vagy nehézcirka,esetleg radarral és szétcsapnak.
    jobban észnél kell lenni Kitával és Haruval,nagy is,lassú is , lassan is fordul,cserébe a tűzerő... :D
  • lonvard
    Igen, az akizukival tolom jelenleg, nemsokára meglesz a kitakaze. Valszeg az első tizesem a harugumo lesz majd.

Ezekkel a hajókkal ahogy gondolom az a célravezető taktika, hogy le kell fájtolni az arra az oldalra érkező ellenséges rombolót, és utána szabad a pálya. Mivel a rejtőzködés kicsit rosszabb általában, mint más típusú rombolóknál, egyszerűen bele kell állni a közelharcba. Persze számos tényező van, ami keresztbe tesz ennek, például repülők, például hogy fedezik hátulról, például hogy ugyanolyan közelharcos típus a másik hajó is, szóval nem egyszerű.

Jó a videó, köszi. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.07.04. 10:12:25
  • Caliph
    japánoknál a dd vonal a jó,mind a shima mind a haragumo vonal fasza

BBk szintén a távolról áldás kategória,yama 20 km felett büntetni a térkép túloldalán a broadside bármit...egyszerűen nem is figyelnek rád onnan,messze vagy,aztán egyszer csak érkezik az áldás 24+kmről 9 darab nagy kaliberű AP formájában.spotter plannel,ha a saját cv spottolja az ellen cvjét,simán el lehet lőni odaáig már a játék elején :D

cirkálók ahogy irta a kollega,papír az összes,azuma,yoshino egy kutya kb,távolról éget,csak yoshinak van 20km torpija is,amit a holdról is látni és lassú is,de nagyot üt :D
    tech trees cirka,a zao meg love hate,van aki imádja,van aki utálja,lehet vele nagyon jó kört menni,erős ágyúk,jó torpik,jól égetk,csodás rejtőzködés,viszont elég egy hiba és csattan a citadel,kb mindegy merre van forgatva. amolyan kommandós hajó,feltűnsz a semmiből 12 ágyúból elindítod az áldást,pár salvo után amikor rádfordulnának,tüzelés abbahagy és pucolás,és nézed ahogy az ellen sütögeti a sült kolbászt az okozott tüzeknél

russev bácsi imádja

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.07.04. 10:02:39
  • lonvard
    Aha, szóval speciális hajó, tartania kell a távolságot, és onnan osztani az áldást. Akkor nem az én hajóm. Én az univerzálisakat szeretem, pl. a Graf és a Scharnhorst is azért fekszik. Van páncélzatuk, és közelre, nagyon közelre, és távolra is veszélyesek. Scharnin pl. tök kedvelem a felderítő repülőt, szeretem meglepni 20 kilométer fölötti találatokkal az ellenfelet. Közelre meg a múltkor Bismarckkal fájtoltam, szerintem nem tudta, hogy vannak torpedók, mert megközelített, és élvezte, hogy a másodlagosa vidáman tüzel. Azt már nem élvezte, hogy kapott 2 torpedót. :D

Tulajdonképpen még keresem azt a tier 8-10-es cirkálót, ami jól éget, jó páncélzatú, jól manőverezik, gyors, torpedós, és messzire is lő. :D

Azumába az volt a félelmetes, hogy három sorozattal szétégetett, ugye egyszer oltottam, kétszer végigégtem, és szabályosan féltem bekapni a következő sorozatot, mert hiába forgatom a hajómat, elkezdek égni, valamikor oltok, de közben kapok még egy találatot, és kész vége. Röhög rajtam.

Ja és nagyon szép hajó. Lapos, nincsenek indokolatlan építmények rajta. Azért erősen gondolkodom. Van egy jó japán kapitányom. Ah.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.07.04. 09:36:40
  • carp3tm0nster
    Nekem egyik kedvenc. Nagyon jó ágyúk, mind HE-vel, mind AP-vel. Legnagyobb hibája, hogy nincs torpedó(az egyetlen japán cirkáló, aminek nincsen. Prém hajónál elvárhatja az ember, hogy legyen). Mint szinte mindegyik japán CA, egy úszó citadel, szóval rettentő óvatosan kell vele menni.

Én egy Minnesotára rontottam rá vele rankedben, én nyertem. AP-val 9-11k-s salvo, úgy hogy csak az első tornyokat használtam.
  • lonvard
    Azuma becsicskította a Scharnhorstomat.

9-es cirkáló, olyan brutálisakat sebzett HE-vel - azon kívül, hogy szarrá égetett - hogy néhány ütésváltás után ki kellett térnem előle. Most oké hogy én 7-es hajóval vagyok, de ilyen károkozásra 9-es csatahajóktól számítanék, szóval felkeltette az érdeklődésemet. Érdekelne vélemény, hogy hogyan muzsikál az Azuma a maga tierjeiben, szerintetek.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.07.04. 08:08:57
  • lonvard
    Imádom ezt a játékot. Bele lehet csömörleni, ha éjjel-nappal ezzel bassza az ember az idejét, én is mindig megcsömörlök. Viszont 2-3 hónap pauza után tegnap beültem a Grafba meg a Scharnhorstba, és gyönyörű csatáim vannak. Tegnap csak vesztettem, viszont top 2-ben benne voltam saját oldalról, szóval mindig utoljára lőttek ki, vagy életben is maradtam. Az ilyesmit szeretem. Most volt Graffal egy elképesztően izgalmas ütközet, ellenség 4 kört foglalt egyszerre a végén, én maradtam saját oldalról meg egy anyahajó, ellenségtől volt anyahajó, csatahajó, romboló. Abszolút vesztes csata volt már, 800-500-körül voltak a pontok. Saját anyahajó érzésem szerint nagyon ügyes volt, folyamatosan támadott mindent, spottolt, ment foglalni a kört. Én a másik kört foglaltam, közben támadott romboló, csatahajó. Ezek ilyen lesérült hajók voltak már, szóval átgázoltam rajtuk. Egyszerre foglaltam a kört, lőttem ki két hajót, és üldöztem az ellenség anyahajóját, miközben támadtak a repülők. Graffal az ilyesmi szokványos egy ütközetben. :D A repülők már csak rám jöttek, a torpedósok miatt ki kellett kanyarodnom, és akkor nem is tudom hogyan, de ilyen 950 pontnál, spottolta a saját anyahajó az ellenségest lőtávolban. 15-16 kilométer. Első sorozat 9000 hp, maradt neki pár száz, és akkor 979 pontnál kapott még egy sorozatot, és meglett a csata. Ááá, ilyen utolsó pillanatos fordításom talán még nem is volt.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.07.01. 12:49:31
  • Deviome
    Üdv! Keresnék egy Klánt ahol napi szinten játszanak emberkék. A CB nem életem része, de ha van rá lehetőség akkor mért ne.
    Jó lenne ha az átlag életkor 25 körül vagy felette lenne. Nem kezdő vagyok van minden hajóm is! :D
    Akit érdekel az dobjon valami DC szobát vagy ilyesmi. Köszike!
  • Caliph
    hát igen,mivel a konti neve az volt hogy try your luck azt gondoltad hogy majd szerencséd lesz , aztán kiderül hogy fenét,működő mechanika van mögötte és közel sem a szerencséről szól :D
  • Paradoxon61
    Én maradok a szén gyűjtögetésnél, abból hamarább van hajó és olyan amilyet akarsz. Nemrég vettem meg belőle a Kurfürstöt, így most indul előröl a gyűjtögetés. A kövi valamelyik jó kis DD lesz. Ez amit írtál, hogy nyomod, nyomod, aztán a sok meló után hozzád vág egy púpot a hátadra, ez nagyon nem gyere be dolog. :)
  • Caliph
    most kiderült a try your luck konti esélye is,a napi xp ládákból ugye amiből 3at lehet behúzni naponta...ez is jó wg módra van megoldva ,a szerencsének köze nincs hozzá,előre el van készítve a mechanika.

Flamutól röviden magyarra: képzelj el egy csikot 0-100ig. ezt kell feltölteni. try your luck konti 4.5 pontot ad,minden más konti 1.5 pontot.

ha feltöltötted a csíkot,akkor a csík resetel,elkezd újra feltöltődni,viszont random meghatározott pontnál kapsz egy szuperkontit. aztán feltöltöd a csíkot,resterl és a kövinél megint kapsz random pontnál egy superkontit

azaz ha minden nap kifarmolod a 3 kontit és minden nap try your luckot nyitsz mindhárom esetben,akkor 7.5nap töltődik fel a csík.
    szóval egy hét meg egy kicsi és jön szuperkonti,52 hét az évben,leszámolva a sallangot olyan évi 50 kontit lehet nyitni ha csak luckot nyitsz és megvan a napi három nyitás is.
    a többi konténernél 0 az esély hogy super jön,csak ez a csík töltősdi van,csak a többi konti 1.5 pontot ad a csíkba,mig a luck az 4.5öt.
    érdekesség ha bármilyen más módon szerzel more flag,more res stb kontit,annak a pontszáma is hozzáadódik,tehát ha küldiből vagy akármiből,az is tolja a csíkot

aztán jön a superkonténer pontrendszer,hasonló csík,0-165 ig :DDD

hajóra az esély 1,5 százalék szuperkontiból: 5-7tier 1.2%,8-9tier 0.2% ,tizes és rare(wg szerint ritka,szerintünk meg olyan szar hogy senki nem vette meg nem véletlen hogy ritka :D ) 0.05 százalék.

visszatérve a csíkrendszerre: garantál hajó superkontit csk akkor kapsz,ha feltöltöd a 165re a csíkot,ami 165 superkonti nyitást jelent,és még akkor is kevés az esély hogy nagy tier hajót kapj :DD

szal ha csak a napi luck kontikat nyitogatod,minden nap 3at,akkor 3 év és biztos lesz egy hajód....ami persze inkább lesz valami t5 vagy t6 mint t9 vagy t10 :D

és ha megnyered a 0.05 százalékos t10 and rare ships kontit,abban is lehet kis hajó,ami rare-ként van specializálva,pl flint,belfast,vagy a t4 imperator nikolai :D

flami vidije

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.06.27. 14:10:51
  • Caliph
    az új szabály,hogy bronzban az első kettő nem veszit csillagot a vesztes csatában,silverben az első,golban meg ha egyedül vered le az egész ellent de az utsó hajójuk kilő és buktad,akkor ugrik a csillag is :D
  • carp3tm0nster
    goldig még sosem jutottam :D
  • Caliph
    ez goldig működik is,de goldban az új szabályok szerint a vesztes függetlenül a sebzéstől meg hogy mennyi az xp,mindig bukja a csillagot..golba nem is érdemes már szenvedni
  • Plata
    Ok,nem probléma,viszont WoT marhulásra még mindig jó.
  • Paradoxon61
    Amit írtam, azt általánosan írtam Plata, nem személynek célozva. A játékstílus így jó én is ezt csinálom, csak Wows-ban a botok ellen reggelente, amikor a saját csapat java is bot. Nem érdekel a vereség, jókat röhögök néha a saját, de legtöbbször a botok húzásain. (Tegnap egy bot cirkáló hátulról egyszerűen belém jött és kitolt a ködből, naná hogy kapásból kilőtték a DD-met.) Akárcsak a normál csatákban ahogy 1-2 kretén szokta. Nevettem rajta. Nem játszok a Wot-al már évek óta. Lesújtó véleményem van róla, inkább nem részletezem. Az AW meg kimondottan csak a botok ellen jó, főleg amióta a csetepaté van, mert a gyökerek ezt beviszik a játékba is. Néha még a botok elleni csatánál is a harc helyett egymással kakaskodnak, mert az egyiknek orosz zászló van a tankon a másiknak ukrán vagy lengyel. Komolyan mondom az embernél idiótább lény nincs e földön. Régen Wot függő voltam én is. De még az első években csak, amíg a páncél az páncél volt, a heavyt nem egy dombtetőről szedték ki meggymag köpködővel gyenge pontot célozva amit kisírtak maguknak a könnyű tankkal rohangálok, hanem megkerülték és hátulról vagy oldalról bedarálták, ahogy kell. De hagyjuk inkább, néha nézek 1-1 videót és egyáltalán nem lesz tőle kedvem visszamenni. :) Meghagyom azoknak, akiknek ez így tetszik.
  • Plata
    Hát bocs,de ha ismernél tudnád hogy kicseszettül szarok a ranglistára meg ilyesmire.
    Amit én a Wot-ban művelek az színtiszta szórakozás,pró játékosok haja kihullik attól amit én le ökörködök,de nekem akkor is szórakozás.
    Először is asszem az mindent elmond hogy a kedvenc kitüntetésem a kamikaze.
    Másik hogy gyors tankokkal nem tudok játszani mert nincs az az isten hogy én nyugiba maradjak vele,nekem randalírozni kell és az ellenség közt cikázni.
    Általános játék stílus könnyű tankkal az kimerül a trollkodásban meg a kapjatok el balfékek stílusban.
    Ugyanakkor Is7-ben sík terepen és jó pályán jön a Brace for impact noob stílus.
    Ha ezek után azt mondod hogy érdekel a wn8 meg ranglista akkor baj van,nálam a buli és a szórakozás az első.
    De WoWs-ban sem érdekel a rang,nem is játszom ranked csatákat,kb minden második szőkőévben.De ott szórakozni sem tud az ember és ha sok a marha gyorsan elmegy a kedvem.
    Mellesleg Wot-ban a hülyeséget preferálja az RNG.tapasztalat,akkora baromságokkal nyertem már csatát hogy csak pislogtam mint rozi a moziban.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.26. 19:28:31
  • carp3tm0nster
    Ranked és Musashi. Ha bukok is, legalább kiosztok annyi dmg-t, hogy ne mindig bukjam a csillagot.
  • Paradoxon61
    Egy játékon idegeskedni, bosszankodni olyan, mint saját magadon bosszút állni. De az is, hisz károsan hat az egészségi állapotodra és az élettartamra. :) Mellesleg ennek egy oka van. Az AW-ben nincs dühöngés chaten se, néha 1-1 spammer. De a többi ilyen játékban sem. Nincs bennük e-pénis faktor, azaz ranglista helyezés hajhászás. Senkit nem érdekel, ki hányadik. De ugyan ez igaz a WOWS-ra ha botok ellen harcolsz. Ott is hetente akad 1-2 nobozó anyázó seggfej, de válasz nélkül is maradnak. A dühöngésnek, mérgelődésnek később kemény ára lesz, tapasztalatból mondom. :) A szervezet idővel bosszút áll érte.
    Amúgy ha valaki kihívást akar az korán reggel játszon a botok ellen én többségében így szoktam. Olyankor 1-2 csapattárs van, jó esetben a többi bot a játékos oldalon, amelyek már 90%-ban az elején vagy kilövetik magukat, vagy leparkolnak valamelyik szigetnél. CV-vel, vagy DD-vel igencsak izgalmas tud lenni a játék és az se érdekel ha így van amikor bukó. :)
  • ozimak
    Ááááá... mostanában csak rankedet játszok. De reggel felmentem egy randomra mert még nem ment a ranked... jézus krisztus... a színvonal teljesen a béka segge alatt. Top első lettem shimával, 200 xp-vel beelőzve a másodikat. A 3. helyen ülő gyerek lereportolt és leidiótázott. Mindezt úgy hogy Yamatoval ücsörgött hátul és már rég halott volt amikor meghaltam. Hozzá kell tenni egy Satsuma egy DD és egy cruiser közé voltam beékelődve, menekvés semerre. Kellett volna még 2mp és velem jön a Satsuma is a portba, de természetesen rng azt mondta hogy nem és Satsuma kilőtt 4km-ről. Egyedül én lőttem az enemy DD-ket (shimával!), senki más. Borzadály... Mindenki össze-vissza megy, senki nem tudja melyik hajó mire való... rankedben is előfordul, de ott legalább kevesebben vagyunk, nincs sub, a CV meg ritka.
  • Plata
    Hát én is feladtam tegnap két vagy három convoy után.
    WoT-ban jobban viselem a hülyéket,de WoWs nehezebb ügy,pár rossz csata után feladom.
  • DannyL81
    hát azt nem csodálom...
  • Caliph
    nekem még randomban sem marad idegszálam :D
  • carp3tm0nster
    Csak a ranked. Sokkal több idegszálad marad! :)
  • Darun
    Ruprechttel az első kilenc próbálkozásból 3 lose jött össze. Egy Benham, egy Emilio... meg egy Mogador ellen. Ezek a yolo rombolók (tehát a Mogador is) a Shatter pályával kombinálva elég esélytelenek. A Moga ráadásul valami epic játékos volt. Ellenben a győzelmek között volt egy Adriatico, szintén Shatter-en, őt azért sikerült legyőzni, mert eltaktikázta magát, egyébként az is bukováré lett volna. De lenyomtam 2 Pommernt, Ruprechtet (igaz hogy ellene meg skillel nyertem), Neptune-t, Tashkentet, Shejongot. Ahhoz képest hogy mennyire op a Ruprecht, nem mindenki azzal jön be, sőt! És nem is kell annyit szenvedni vele mint Rankeden. Ha meghalsz, mehetsz a következőre, az xp fix és a jutalom 750k credit is jól jön.
  • ozimak
    Ja, én nem is kísértem a szerencsémet pont ezért :D Tuti nekem is ez lenne :D
  • Caliph
    tök jó ez a brawl--ha bbvel megyek be,jönnek a ddtk,emilió stb,ha meg a kitakazeval akkor neptune és társai :D