World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2022.09.10. 22:47:18
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
ott van alatta ,az első combat ordered már majdnem kész is,akkor 1 lesz a szám,és igy tovább 8ig
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.09.09. 18:58:48
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ennél a combat mission-nél mit kell csinálni? Complete 8 combat missions of "Combat order" type.
Csináltam egy valag random operations-t, de azt nem számolja. Nincs ötletem.
Nem tudom miért teszi be kétszer a képet, bocs!
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.09.09. 17:40:31
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Nekem abból jön le inkább ez, hogy évekkel ezelőtt játszottam egy svéd csajjal. Azóta is fenn van barátlistán. Pár hete találkoztam vele meg egy klántársával Randomban, ellenfélként. Épp az "új" angol BC-ket próbálgatták. Az egyik kapott tőlem egy citkót, a másiknak is szépen lehúztam az életét, mire beirta csetre hogy csaló vagyok, stb. Amikor megismertem, egy kedves csaj volt.Persze nem ismerem, azt talán túlzás lenne állitani hogy a játék tette ilyenné, de azért szomorú volt nála látni ezt a nem pozitiv változást.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2022.09.03. 23:38:16
Az első egy T5 prém lesz 2 darab 122 milis ágyúval és kb nulla armorral.<#nyes>#nyes>
Olyan lesz mint a Su-152 troll ágyúval.Csak T5-ben dupla ágyúval.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sőt jön német Kv1 is.<#vigyor>#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.29. 13:20:02
az hogy a játékban hogy vagy hogy nem modellezik le a fizikát,az megint más kérdés 😄 valszeg a random number generator működik itt is mint mindenhol.
Amikor bejött a creditért vehető gold lőszer, kb akkoriban találták ki azt is, hogy lepattanhat (korábban mindent átvitt). Az APCR lőszernek amúgy rosszabb a pattanási szöge, mint a sima AP lőszernek (nyilván ezért is volt rinya, mert mi az hogy a gold jobban pattog mint a sima AP?)
Amúgy az eventen kapott Peregrine-el én pattintottam zsinórban három T95 lövést is úgy hogy arannyal lőtt.Őszintén szólva csak néztem hogy mi a fxsz van?<#wow3>#wow3>
Utána meg rátáraztam és háromból két lőszer átütötte szemből,akkor meg már az állam koppant hogy szemből beviszem sima lőszerrel ezt az istenverését.<#wow2>#wow2>
Jah és a legesleg emlékezetesebb pattintásom az volt amikor Mauert-at seggbe lőtte Fv215b gold lőszerrel és lepattant.<#fogmosas>#fogmosas>
Na arra mekkora esély volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.29. 12:44:55
Amúgy nem igazán látom a logikát abban, hogy a legtöbb hiszti a játékmechanikai ismeretek hiányából adódik, és általában ezek az emberek hangoztatják ilyenkor "ja amúgy nem érdekel az egész, ez csak egy játék, nem akarom megtanulni hogy működik, csak játszani szeretnék". Ez a kettő igy együtt nem igazán működik. Mert ha nem értitek mi hogy működik, akkor nem is fog menni. (aki szereti a lent, annak ez nyugodtan ing)
Ne hogy már ha átmegyek rajta akkor meg benyögje hoyg rikósé.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.28. 21:52:36
Alabama-val ma 8.9 km távolságról telibe csaptam egy T7 cruisert,erre overpen és torpedo protection mittomén mi a szart írt ki.Hát kapja már be.
Ugyanezt eljátszotta Constellation is,két BB-be 3 citadellát lőttem,vacak new orleans-ba meg overpen.<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.28. 20:35:01
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2022.08.27. 17:42:51