World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.07.28. 19:23:18
Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.07.28. 13:44:34
Egy Midway-t lőttem ki meg Montana-t.
Pedig Midway még nem fullos,csak kihúztam free-ből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.07.27. 20:14:16
Most a napokban azért többször néztem a játékosok profilját, és ilyen 1000- csatás játékosok T9-10ben, meg Rankeden, 45% alatti WR-el, és a csapatom több mint fele ilyen. Volt egy csapat Randomban, ahol hármunknak volt 50% felett és a csapat több mint fele 45% alatt volt.
Múltkor már egy kérdeztem, hogy az ilyen játékosok mit élveznek a játékban? Azt hogy 3 perc alatt meghalnak? Megkaptam az Acasta-t, ma mentem vele egy kört. Még 15 sec volt a torpedó betöltéséből és a gyerek mögöttem már nyomta a hydro-t. Úgy, hogy legalább 2 sziget volt közte és az ellenfél között, akikből még nem is volt senki spottolva. Mire az ellenfél eljut oda, hogy torpedózzon, lejár a hydroja. Az ilyen instant report/fekete lista. A botok legalább megvárják amig spottra kerülnek.
Szóval a múlt héten sebzéses Naval volt. Minek szenvedjek magas tierben, amikor kicsiben szórakoztató is, jobban is jön a sebzés, plusz ha ilyen agyhalott gyökereket kapok, még akkor is le tudom hozni a meccset. A Derzki-vel (T3-as orosz dd) volt 193k sebzésem. Clemsonnal 123k. A Caledonnal csak 67, viszont jött egy Die Hard meg egy Double strike. Alighierivel (T4-es olasz BB) 167k sebzés és csak második lettem, egy bot megelőzött xD A poén az volt, hogy Svietlana-val lehozta a meccset 2 BB ellen. A Suvorovval volt egy 5,5 perces csatám, 76k sebzés. Nyilván egy kezdőnek vagy kevésbé jó játékosnak kevesebb ilyen jó eredménye lesz, de a nagy számok törvénye alapján nekik is becsúszik néha. De magas tierben garantált az, hogy ők lesznek a First Blood. És miért mindig csapattársnak rakja be ezeket? Rakja be ellenfélnek! Nem fogok panaszkodni, eskü!
Persze, a győzelem mindig jobban fizet, de mondjuk egy kevésbé jó képességű játékos (45% WR alatt) lehet jobban jár a coop-al.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
De itt a wiki leír mindent: Katt
Mondjuk nem kell mindent elhinni: "Diversity of activity is rewarded. For instance, a BB that camps at the back doing one task - shooting at long range - will earn less than the BB that accrues the same damage while shooting and also defending a capture point."
:DD Bárcsak igaz lenne... :D
A legfontosabb, amit sokan elfelejtenek, hogy: "Finally, the Base XP rewards increase 50% for the winning team."
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2022.07.27. 09:45:37
Nekem legutóbb 1000 dubli esett a 30 napos SC-ből. Meg is voltam lepődve, hogy nem zászló hegyek hullottak ki belőle. Az 5000 az nem semmi!
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.07.27. 07:25:23
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
nekem 50 db zöld kredites bigyó esett(+40százalék kredit)
tök jó hogy ezeket is betömték a szuperkontikba hogy még kevesebb esély legyen minden másra :) vagy esetleg egy rendes hajóra :Ö)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Eddig mindig csak ilyen fisi-fosi 7 nap premium(van több mint 300 napnyi), 100 xp zászló (vagy 3x), camo, esetleg 2000 dubi. De eez? Nem is emlékeztem, hogy ennyit egyáltalán beadhat.
valamelyik videós amikor bemutatta a hajó,pro és contra leirta miért jó és miért nem ez a supercv, és a kontrába beirta hogy mindenki útálni fog ...és milyen igaz
5 csatát mentem vele,abból 4 nyertes egy bukta,mind az 5ben beszólt valaki vagy játék közben,vagy meccs után privát üziben....
a legjobb az volt amikor a csávó kifejtette,és köszöni hogy emlékezetettem rá,hogy soha többet ne adjon pénzt a WGnek,és amúgy meg úgy mellékesen égjek el a pokolban :)
maga a hajó egy az egyben Audacious,szőnyeg bombázókkal és torpedó vetőkkel,viszont a strike squadok,na azok brutálisak,gyorsak,nagyot ütnek...
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.07.25. 10:30:42
A PTS a Public Test Server, itt már a következő frissitést lehet élesben kipróbálni. Nem mellesleg szinte az összes tech tree hajó is kipróbálható. És ezt megteheted úgy, hogy nem kell co-op csatába menned, illetve a Random csaták meg nem befolyásolják a statodat. (ezt amúgy nagyon sokan elfelejtik és sok embernek PTS-en is habzik a szája a vereség miatt, ami teljesen érthetetlen, hiszen a szerver célja hogy a játékosok tesztelhessék a hajókat)
Szép napot neked is és jó vadászatot! :)
Vagy PTS,
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.07.21. 10:56:28
meg se néztem hány millát kapnék,de mivel most épp kredit szűkében vagyok,mint kb mindenki lehet én is ráveszem magam,ha jók a számok :D
pár 10 milláért nem adom el,de 100 körül már elgondolkodnék rajta :D
este megnézem
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.07.21. 10:32:10
Még a hétvégén kireseteltem az angol dd ágat, igy kaptam egy kis pénzt, tegnap pedig befejeztem a Clydebank-et, szóval ingyé megkaptam a kifejlesztett Acasta-t és hozzá egy 6 pontos kapitányt. Mentem is vele egy csatát, szóval a RP is megvan. Hihetetlen mákom van, mert a következő reset pár nappal az IT event vége előtt lesz esedékes, szóval be fogok tudni húzni még egy T5-ös angolt.