World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
más radarozott,vagy a hydrot nézted el
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.08.06. 18:49:17
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A lényeg: legyen 5 db T10-es hajód kifejlesztve (gondolom akkor ez most lett meg). Ezek után a Tech Tree-ben resetelni tudsz egy ágat, ami már T10-ig meg van. Ekkor törli az adott ágat, amit T1-től újra ki kell húzni (vagy végigviszed megint, vagy free xp). T5-től minden hajóval kell menni egy csatát, ekkor kapsz fejlesztési pontot, amit az Armoryban el tudsz költeni (hajóra vagy legendás modulra). A Resetnél az ág minden hajón lévő XP-je átkerül a T1-es hajóra illetve minden hajót, hozzá tartozó fejlesztést elad, a modulokat ingyen leveszi és az inventoryba teszi, a kapitányokat pedig reservbe.
3 havonta van lehetőség dupla fejlesztési pontért resetelni, amit közben resetelsz, azért csak szimpla fejlesztési pont jár.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.08.06. 13:25:42
Am CV-nek ált akkor szoktak plusz karmát adni, ha ügyesen spottol vagy tesz le vadászokat védeni. Valaki meg csak azért reportol, mert CV vagy.
Cv-vel kaptam + karmát.
Akkor mėgsem utálja mindenki.
Ez kb olyan mint LoL-ban ARAM mecssen azon hisztizik valaki hogy ő akart középen menni.
Ha nem tudnád mi az,hát az olyan csata kb mint a co-op és mindenki középen megy,mert más nincs.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.06. 09:42:47
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Bár nem egészen,múltkor Co-op csatában csökkent,tegnap rankeden meg nőtt.
Na most ne vicceljünk már hogy valaki egy szar co-op csatában reportol.Az nem is igazi csata csak valami izé.
#20582: Megnéztem én is a listát, minden radaros hajó benne van. Mi radarozott fel, ami nincs a listán?
Co-op csatáktól csökken vagy mi a fene?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.08.05. 19:44:10
Ez a lista nekem megvan egyszerűsített, gyorsan átlátható formában, végignézem az ellen hajóit, megállapítom, hogy mittudomén nincs radaros hajó az ellenség között. Aztán teljesen váratlanul mégis van. Mért nem jelöli ez a lista azokat a hajókat, akik utólag felvehetik ezt a surveillance radart? Hol van azon hajók listája, akik így tudnak radarhoz jutni?
és vagy füst vagy radar.
a másik négy amit irtam azok meg prém rombik mind
az zavarhat meg hogy a smaland az lényegében egy halland variáns,csak kettővel kevesebb a torpi és van radarja 😊
még az amcsi blacken is opcionális a radar,de motor boost és def aa a másik kettő ami választható,szal aki valamit konyít hozzá az biztos hogy radart rak be,mást nem érdemes,hacsak nem AA rombit csinálsz belőle(aminek szintén nincs sok értelme próba szinten funból,max 😊 )
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.08.05. 13:13:51
amúgy nincs sok radaros dd: amcsi black,a pan asia vonal t8tól opcionális,ragnar orkan és smaland. ennyi
én shimát is próbáltam a 8km torpikkal de ott messze jobb a rejtőzködés,illetve ha radar van akkor sokat nem tudsz hozzátenni a spotoláson kívül. persze van amikor mészárlást lehet végezni velük,de ahhoz több bolygónak is együtt kell állni,cv ne arra röpködjön,a radaros hajó ne a te oldaladon legyen stb