22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #3742 Nekem a játék valamiért 1-1,5 perc késéssel tölt be. Ez azt jelenti, hogy már ennyi lement a csatából, mire engem is betölt. Múlt héten volt egy csatám, ahová úgy töltött be, hogy a rombolómat felszedte egy cirkáló (a hajóm orra beleakadt az oldalába) és a csávó semmi hajlandóságot nem mutatott arra, hogy esetleg valahol szándékozna letenni. Mondanom sem kell, a hajóm folyamatosan sebződött. Mivel a betöltésig mozdulni sem tudtam, kénytelen voltam feltételezni hogy a csávó annyira retardált, hogy nem képes kikerülni egy álló hajót. Ezen kicsit felhúztam magam, igy amikor az ellenfél tűzvonalba ért, azért is ráfordultam. Ha már eddig nem zavarta hogy engem sebez, akkor öljön is meg. És mivel a hülyék nem járnak egyedül, a srác egy hármas szakasz tagja volt. A cirkáló tett egy háromnegyed fordulatot. Mivel igy sem tudott lerázni, a társa aki egy csatahajóval volt, leadott rám egy sorozatot. Nah ekkor végleg elszakadt a cérna, kapott tőlem egy torpedó sorozatot, ő azért sűlyedt el, mert elöntötte a viz, én meg szépen leégtem. És persze utána nekiállt osztani az észt cseten, hogy mekkora noob vagyok. Jah, az vagyok, mert úgy kezdi valaki a csatát hogy rögtön lesebez, aztán meg a k*csög társ még engem lő ki.
-
StrikeFor #3741 csapattársak:
-
StrikeFor #3740 mi ez az agyhalott baromság,hogy a csapatom /1-2 !!! ember kivételével+én/ kimegy a map szélére!!! MI A FAX EZ? ott ülnek a textura szélén és szépen kikapunk...ez zsinórban a 4. bukott meccs emiatt -
#3739 Valaki hiányolta a training szobát.
ja igen és működik is.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2015.06.09. 22:52:17 -
StrikeFor #3738 hordozós OP -
DantesHUN #3737 Ha már hordozók. Van egy hülye bug, nem tudom szoktátok-e tapasztalni. Szóval a célpont hajó felakadva egy szigetre. Kézzel beállírom, nem automatán, hogy pontosan hova torpedókat, erre az egyik repülő osztag, ki tudja miért, leír egy kört, és a hajóval párhuzamosan dobja le. A második osztag viszont normálisan. Szigeteknél, illetve pálya szélén szokták ezt csinálni, mintha megbolondulna a gépi AI, és rossz irányba dobja. Olyasmiről lehet szó szerintem, hogy ügye van egy távolság, amiről le tudja dobni a torpedókat, és van hogy úgy érzékeli a program, -hibásan- hogy ez a távolság nincs meg,és ezért csinál ilyet. -
Snipa #3736 Valahogy így Plusika? ;) -
Snipa #3735 -
#3734 láttam 10ről videót,montanát egy támadással ledarálta,5 torp 3 bombázó századdal
mondjuk ez ilyenek életét egy full fighter carrier igencak meg tudja keseríteni -
#3733 Pár embernek van, sőt 10-es is van 1-2 embernek, de kifejleszteni még nem tudod. -
Plata #3732 Srácok már vannak T9 japán carrierek is. -
#3731 valóban,köszönöm.
-
#3730 A menete a következő. ráklikkelsz a bombázódra vagy a torpedó bombázódra aztán arra a hajóra amit el akarsz találni. Ilyenkor ugye megjelenik egy fehér szaggatott kőr benne egy nevezzük úgy, hogy egy sugár ami mutatja az irányt, hogy merre fogja ledobni a torpedókat. A szaggatott körön van egy kisebb nyíl ami a sugár teteje felett van. Na arra kattints rá tartsd lenyomva folyamatosan és meglátod, hogy így tudod jobbra balra mozgatni a sugár irányát.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.09. 13:49:08 -
#3729 próbálgatom egész héten a carriereket de még mindig van amit nem vágok. hogy lehet beállítani a torpedó vető gépek megközelítési irányát?
van a sima célzás amikor rákattintasz az ellenségre és a gép magától megoldja. van a manuális amikor alt gombbal dobod. És videókon láttam hogy van olyan mint a sima,csak meg lehet határozni valahogy az érkezési irányt a célpont körüli szaggatott vonalon beállítva. na ezt nem vágom hogy kell.
f1et megnyomva azt irja tartsam nyomva a bal egérgombot,de úgy sem megy
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.06.09. 12:58:03 -
seepheeerd #3728 Át kell váltanod Co-op battle-ről Random Battle-ra... (jobbra fönt)
Én most abbahagyom, tuti... nevetséges ami itt folyik. Romboló szigetnek fut, szépen becélzom, lövök, 0 találat, tolatni kezd, persze hogy folyamatosan eltalál. Cirkálóra lövök, 1 találat, a szórásom akkora hogy egy megyét nem találok el, ő lő, 10 méteres körben érkezik az összes lövedék.... Hát harcoljon a realitások ellen az, aki még nem látta Brian életét. -
Plata #3727 El kell érned azt hiszem a 2-es rangot ahhoz hogy játékosokkal menj,addig csak botokat kapsz. -
#3726 Nem co-op csatát mész véletlenül? -
#3725 Tier 1-2 csatában teljesen normális a full bot team ? (Gondolom a :név: formátum azt jelenti)
Nem rég kezdtem el a bétát, de frankón csatánként 80-90% ilyen (van úgy, hogy a teljes ellenfél csapata az volt) -
#3724 A HE is nevetségesen keveset vesz le a rombolóból ha csatahajóval lősz rá. Amúgy az már felmerült valakiben, hogy mi a jó istenért képes a romboló az általa kibocsájtott füstből vígan kifele lövöldözni amíg én rohadtul nem látom őt? A rombolóknak valami speciális éjjellátó berendezésük van amivel a füstön keresztül is képesek átlátni? -
seepheeerd #3723 DD-re lősz AP-vel, egyszerűen átszalad rajta mielőtt robbanna, 0 sebzés... -
#3722 Én kikapcsoltam már rég, ha szigetnek megyek, vagy balfaszul mozgok akkor az legyen az én hibám... -
Darun #3721 De a poén az, hogy egy csomószor meg beletrafálok a szigetbe és semmi. Csatahajóval ugye ha elkezd sipolni, akkor már késő kitérni, és ha nagyban lövöldözök, akkor bizony néha zátonyra futok. Viszont most rombolóval mentem, foglalni szerettem volna és szépen kiszámitottam, hogy pont el fogok tudni menni a szárazföld mellett, beforgattam irányba az ágyukat és néztem előre, a partjelző meg még be sem jelzett, már elkezdett kanyarodni a hajó. Aztán meg visszatette egyenesbe. Mondjuk a Sims-nél nem gáz, mert ott ugye extrém gyors a torony forgás és még a legélesebb kanyarban is célon marad az ágyú, egy csatahajónál viszont teljes fordulat mellett lehetetlen lőni. -
#3720 Lehet hogy az ütközésvédelem az. Alapból be van kapcsolva és ha egy sziget felé mész akkor el kezd fordulni már azelőtt néha, hogy sípolni kezdene. Beállításokban ki lehet kapcsolni. Collision Avoidance System.
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.06.08. 23:43:07 -
StrikeFor #3719 nem,de az olyan is van OFC...most csak "szimplán" szarrá lőttek 10ről....2 Battleshop meg egy Cruiser.......... -
Darun #3718 Az nem lehet hogy egy ellenséges romboló volt a közeledben? Múlt héten csináltam én is egy olyat, hogy rombolóval besmoke-oltam. Lőnek rám mint az állat, én meg nem értem hogy hogyan, direkt nem használtam ágyút. Erre 2.1 km-re felspottolodik egy pillanatra egy ellenséges romboló. Ő utána lőtt rám ágyúval, torpedóval, egyszer se "derült" fel, én viszont folyamatos tűz alatt voltam. -
StrikeFor #3717 10 km ről lövik a MInekaze-mat a füstben............pofám leszakad......és úgy,hogy egy kurva lövést nem adtam le !!!!!!! -
Darun #3716 Mivel az egész csapat a bal oldalamon volt, a hajó meg jobbra fordult, csak azt tudom elképzelni, hogy a lemmingek taszitották a hajómat, ezért kezdett el magától fordulni. -
kissssss #3715 lehet hogy a delfincápa emberek elakarják téríteni a hajódat..... vigyáz velük nagyon veszélyesek. -
DantesHUN #3714 Áramlás? Mágnesként vonz az egyik sziget? -
Darun #3713 A hajó miért kezd el magától fordulni? Már többször észrevettem, hogy egyenesbe van beállitva, még se tudok ráálni a célra, mert a hajó gondol egyet és elkezd fordulni.
Most direkt néztem, egyenesbe állitottam, befelé tartottam a szigetek közé. Lövöldöztem kicsit, mire látom a térképen hogy a menetirányjelző szépen vándorol jobbra. Nézem az autómata kormányt, előre állásba van állitva. Mondom ez meg mi a f*sz?
Utoljára szerkesztette: Darun, 2015.06.08. 21:24:33 -
#3712 szép -
DantesHUN #3711 Kirpóbáltam ezt a tanácsot, és talán működik, bár csak két csatában, de határozottan jobban alakultak. Ennek ellenére, az Amagi-t, hát nem tudo, szerintem ez a hajó szar.
A New Mexico a kis lőtávja ellenére is elég használható. -
malystryx3 #3710 Vagy kapitány nélkül veszed meg a hajót, és amikor az új hajónál rákattintasz a kapitány elméleti helyére, feladja a lehetőséget, hogy újat képezz, avagy lejjebb átveheted a másik hajókból. Ilyenkor át kell képezni az újonnan vett hajóra, de nem annyira gáz itt, mint a wotban. Sokkal hamarabb eléri a megfelelő xp-t. -
Plata #3709 Egyszerű,az új hajóra felveszel egy képzelten újoncot,majd mikor a hajó bekerül a kikötőbe kirúgod,és át rakod a régi hajóról.Ha ki van rúgva a kapitányod,előjön egy menü hogy át rakhatod másik hajódról a kapitányt. -
#3708 Kapitanyt pontosan hogy rakod at? Megvettem az uj hajot de a kapitanyt nem tudtam atrakni mert meg a masikban volt. Eladtam a regi hajot akkor meg a kapitany tunt el. -
Plata #3707 Nyugi,attól hogy csúnyán beszélsz nem lesz jobb.Semmivel,max felhergeled magad,attól meg aztán még rosszabb lesz.Inkább fejleszd a kapitányod skilljeit.Érdemes már T1 hajóból a kapitányt magaddal vinni,így szépen gyűlik neki a tapasztalat és a skill pont,vegyél olyan képességet ami mutatja 20%-al messzebbről a torpedókat.
Itt megnézheted a kapitány skilleket. -
StrikeFor #3706 a láthatatlan qrvaIstenbaxnámeg! -
Dewri #3705 Ja, én is ezt látom. Clevelanden és Pensacolán is rányomtam az extra légvédelmet alkalmanként, de nem igazán történt semmi... -
#3704 így se úgyse talál el semmit a légvédelmem. Csak hátrány ha észre vesznek miatta. -
Plata #3703 Jaa Destroyerrel?De ha nincs destron légvédelem és lát bombázó akkor gyorsan véged van.