22410
A Wargaming új MMO játéka
-
seepheeerd #3782 Ezt írták, de minden függ a lejátszott csaták számától (aktivitástól) ami érthető is... -
ikarus44 #3781 A valóságban is könnyű cirkáló volt. '41-ben Wake-nél süllyedt el. -
tutyimutyi2 #3780 azt jól látom a 3 premium shop-os hajónál hogy 1 évig exclusive lesz és majd az 1 év letelte után lehet csak megint venni?
egyébként a yubari az destroyer vagy cirkáló? -
Plata #3779 Ha lesz is Wipe Xp-t meg acc szintet kapsz szerintem.Alfa tesztelésért is járt szint,meg pénz és marha sok xp. -
seepheeerd #3778 Na, azért ott azt írják hogy lesz néhány dolog a söprés után az inventoryban, ami miatt érdemes tolni...
(Account level, részben, jelzőzászlók, részben, két tapasztalati pontokkal rendelkező parancsnok) -
Dewri #3777 A Gamekapocs magazin írt a játékról. Méltatják rendesen, bár mondjuk valószínűleg pénzt kapnak a Wargamingtől, különben nem írnának ilyesmit:
"A World of Tanks vonzerejét sok játékos számára az elképesztő mélysége adja: a saját és az ellenfél erősségeinek és gyengeségeinek pontos ismerete elképesztő előnyhöz juttatja azt, aki heteket-hónapokat szán a páncélvastagságok, tűzgyorsaságok, különböző rejtett együtthatók megtanulására"
Elképesztő mélység... Abban a full random fos játékban ugyan mit számít a páncélvastagság, még a gyenge pont is átlőhetetlen, ha épp úgy akarja a játék... Vicc...
-
Dewri #3776 Hát igen. Én nem is megyek már vagy 2 hete, hetes szinten vagyok japán csatahajóval, USA cirkálóval, ötösön amcsi csatahajóval. Itt már kezdenek durva xp-k lenni, de úgy gondolom nem tolok bele napi sok órát azért, hogy majd egy nap arra érek haza melóból, hogy le van nullázva az egész, mert OBT lett... A lényeget már láttam, mind a 6 pályán voltam már (nem biztos, hogy hat van, csak arra utaltam, hogy elég kevés....), komolyabban ráfeküdni majd OBT-ben fogok, addig nem idegesítem magam a 300at sebző csatahajókkal... -
DantesHUN #3775 Ma két csata elég volt ebből. Ilyet. Kétszer láttam azt, jön mellettem a hajó, és még az ágyúit se fordítja a célpontok felé. Nem hogy lőne. Miaszarez? Lőni esetleg, vagy valami? Kattingatni az egérrel? -
#3774 Megnéztem a hivatalos oldalon, PvP csatám 1 db van, PvE meg 16, szóval tuti co-opban nyomhattam eddig :( -
#3773 Köszi a válaszokat!
Azóta egyszer léptem be, csak nem olvastam vissza a fórumban, lehet, hogy tényleg co-op csatában nyomom? Ha alapból az van beállítva, akkor lehet, mert én azt nem piszkáltam. -
#3772 0.3.1.4 patch infók. -
kissssss #3771 kár komolyabb erőfeszítést beletenni a játékba így is úgy is repülni fognak az eddig elért eredmények. -
seepheeerd #3770 Értem, köszi az infót! -
seepheeerd #3769 1 csatahajó AP, 1 cirkáló és egy romboló HE, ha jól emlékszem. -
StrikeFor #3768 HE vel neked is? -
#3767 Úgy néz ki. Ha már ilyen hivatalos formában írják, hogy wipe és jön az OBT akkor nagyon valószínű, hogy felesleges teperni. Mondjuk én nem bánom mert ez azt is jelenti, hogy nem ősszel lesz várható új nemzetek bepakolása. Az eredeti terv szerint azt mondták a fejlesztők, hogy új nemzetek már csak az OBT után lesznek ami meg ugye úgy volt, hogy valamikor szeptember környékén várható. -
seepheeerd #3766 Nemá... akkor kár minden erőfeszítés? -
seepheeerd #3765 -
#3764 Hmm az ázsiai szervereken hamarosan wipe lesz. Ahogy kinéznek a dolgok az Open Beta hamarabb jön mint azt tervezték a fejlesztők? -
#3763 Ez saját vélemény volt és nem légből kapott, hanem saját tapasztalat alapján mondom, írom. Van Iowa-m, Izumo-m és van Tier nyolcas Shokaku (tegnap este szereztem meg) hordozóm. Saját tapasztalatom az, hogy számomra könnyebb a játék és több csatát nyerek ha hordozóval megyek mintha csatahajóval.
UI: Nem még nem mondtad, bár nem tudom miből szűrted le ezt a bődületes hülyeséget, hogy valaki alteregója lennék. 12 éve írok ide az sg-re, nem szoktam sem trollkodni sem flémet kelteni. Ja és igen ismerem Boo Millert egy klánban játszottunk mikor még wotoztam és igen jó viszonyban voltam, vagyok vele, bár nem értem mi köze ennek bármihez is. Ahhoz végképp nem, hogy mi a véleményem egy adott hajó típusról.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.10. 14:17:31 -
StrikeFor #3762 és ez meg HE-vel..................
ezt nem értem
-
StrikeFor #3761 20 HIt New Mexicoval= 21650 DMG.........AP-vel lőttem a tornyon csattant vagy 8-10 lövés minium.....elmennek a picsába!
megyek Clevelanddel 7 secente szarrá lőni a battleshipeket...köcsög WARGAME
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.10. 13:57:50 -
DantesHUN #3760 Minden hajóval mindenre figyelni kell, így egyikkel se egyszerű, de a hordozó van legjobban kitéve a csapatnak, a szerencsének, stb-nek, ezért nehezebb, szerintem. -
Plata #3759 Igazán nagy baromság,ha ismernéd a carriereket tudnád,de megint csak flame keltés a célod.
T7-8 szinteknél már tökre szívás tud lenni carrier,ha rosszul választod meg hogy mit viszel a csatába,és ugye csata indításnál nem lehet változtatni,választasz repcsi összeállítást és bemész csatába,de ha rosszat választottál akkor atom nagy szívás.
Szerintem már lehet hogy mondtam,de van egy olyan gyanúm hogy te boo miller haverja vagy altja vagy,ő szokott ebben a stílusban dumálni.Meg imádja a flame keltést. -
seepheeerd #3758 Jól játszani nehéz CV-vel: mindenre figyelni kell.
Elég ennyi... -
seepheeerd #3757 Ha már máshogy nem lehet beszúrni... vagy mi a szösz....
http://www.dropbox.com/s/33fzq4cqwvmx3ak/shot-15.06.10_11.37.53-0617.jpg?dl=0
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.06.10. 12:21:19 -
DantesHUN #3756 Jaj, ne kezd már te is. Ez nagyon flame szagú dolog, így kijelenteni. Tucatnyi példát tudok mondani, amikor hordozóval egy nagy szívás az egész. Van amikor csatahajóval is nagyon könnyű, van amikor meg szívás. -
seepheeerd #3755
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.06.10. 12:20:34 -
seepheeerd #3754 Ez amolyan "artyval a legkönnyebb játszani" hsz lenne? :)
-
#3753 Hordozóval sokkal könnyebb játszani mint bármelyik másik hajóval a játékban. -
seepheeerd #3752
Na ez jó volt :) -
seepheeerd #3751 Várd meg azt az időszakot, amikor a BB elfoglalt... :D -
#3750 Hát kezdenek vegyes érzelmeim lenni a carrierrekkel kapcsolatban ,így hogy harmadik napja tolom velük. 3osztaggal simán lehet úgy dobni a torpedókat hogy 2-3 darabot (olykor sokkal többet is)mindig benyal a bb,akárhogy is tekereg. Összedolgozva másik carrierrel megkeserítettük egy ellenséges top fuso életét,szegénynek annyiból állt a játék hogy folyamatosan kerülgette a torpedókat. Ügyesen játszott,nem is sikerült adott idő alatt elsüllyeszteni de pont elég volt az hogy semmit nem tudott hozzátenni a csatához és nyertünk. Szegény utolsó mondatként be is irta : thx carriers to ruin my game.
És hiába ültem carrierban bizony együttérzően megveregettem volna a vállát :)
A cruiserek jelenthetnek akadályt abban hogy egy két gép mindig elhull a támadás alatt,de van bőven utánpótlás.
Ha az ellenségnél fighteres carrier setup van akkor bizony egész századokat is be lehet bukni.
-
seepheeerd #3749 Nekem a Ctrl+X ami baromi jó BB esetén, valamint a Ctrl-lal a repülők kijelölése mint elsődleges AA célpont volt új. -
#3748 köszi,este végignézem hátha tud még valami újat mondani,sose lehet tudni :) -
seepheeerd #3747 Hm... Colorado. Nem tudom mit csináltak vele, de semmit nem lehet eltalálni, akkora a szórása mint egy futbalpálya, előtte, mögötte csapódnak be a gránátok, de 0 találat... és még kell 30ezer a következő hajóhoz :S -
seepheeerd #3746 Én ilyenkor elmegyek diablózni :D -
seepheeerd #3745 Jó tréning videói vannak a srácnak:
http://www.youtube.com/watch?v=8M31T1GB518 -
Sendrov #3744 Nekem 1x volt csak olyan, hogy csatahajóval a térkép szélének közepére spawnolt be a játék, messze a többiek elé. Ráadásul valószínű némi késéssel. Bejött a kép, sebességem még 0 csomó, és az első amit látok, hogy 3 irányból ívelnek felém a lövedékek. Nagy része persze be is talált. HP-m 1/3-a oda. Gázt adok lassan gyorsulni kezdek, de ellenfeleket nem látok, így lőni sem tudok mire. Kis idő múlva a semmiből 3 felől megint jön az áldás. Jobbra kitérni nem tudok, mert ott a map széle, de látom, hogy az egyik sorozat elém, a másik meg a bal oldalamon fog becsapódni. Bele fordultam a bal oldaliba, hátha az a kisebbik rossz. Nem az volt. Alig maradt HP-m.
Szóval ott voltam a játék elején ronccsá lőtt csatahajóval úgy, hogy még egyetlen 1 ellenfelet sem láttam.
Az i-re feltéve a pontot befutott fölém egy japcsi torpedóvető raj, ami 3 irányból rám dobta az áldást. Valami hihetetlen módon sikerült úgy cikk-cakkolnom, hogy csak egyetlen torpedó talált el. Még ezt is túl éltem egy lehelletnyi HP-vel, de aztán valahonnan jött egy gránát és végem volt.
Süllyedés után bent maradtam még nézelődni. 3 láthatatlan ellenfelem mindegyike csatahajó volt. Közölük kettő 1 tierrel magasabb, mint én.
Nem ez volt a legjobb köröm.
Kiléptem és nyugtató terápia jelleggel bontottam egy sört. :) -
StrikeFor #3743 itt már megy a csata egy ideje.....mindenki lát mindenkit.....csak ezek balfaxok :D