22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • StrikeFor
    Őőőőő hellószia............szerintem itt valami nagyon el van baszva,mondom ezt annak ellenére,hogy ezzel így lehet játszani

• Toweliee
    Eddigi legizgalmasabb köröm, 2mp volt hátra a csatából mikor kilőttem az utolsót.

• Toweliee
    Megoldódott, dx hiba volt.
  • Toweliee
    Sziasztok, segítségeteket kérem. Feltelepítettem egy új gépre a WOWS-t, launcherrel mindennel, de indításnál ez az üzenet fogad. Mit kell csinálnom?

• Lokker
    Azért ami a bétáért járt kis röppentyű az nem volt olyan vacak, jól bírta a strapát és mindig volt vele 3-4 killem
  • DantesHUN
    Annyival mint a Wyoming. Amúgy honnan tudjuk?
  • Plata
    WoWp-ben t2-3 vackokat adtak.Elég használhatatlan szutykok,szerintem.
  • tutyimutyi2
    vajon mekkora a lőtávval fog rendelkezni az a 4-es ajándéknak?
    egyébként kár hogy itt összesen adnak 1 tankot, wowp-ben adtak 3-at is de a játék szar.
  • Jacktor
    Jól érzed :)
  • Pluskast
    Mondjuk én azt nem értem, hogy ennek az üzenetnek mi volt az értelme. Az ázsiai szerverre kiírták, hogy wipe hamarosan, az eu oldalra meg kitették, hogy majd a wipe után megkapjuk az Arkanssas-t, de a wipe az még nagyon messze van. Akkor most hamarosan vagy még messze van? Vagy a kínaiaknál hamarabb lesz nyílt béta? Némi fejetlenséget érzek a fejlesztők részéről.
  • DantesHUN
    Nem baj ,hogy csak 50 csata, csak mondjuk esetleg csinálhatták volna úgy 50 csatra: jár érte tier 3-as kis romboló
    100 csata: tier 5-ös cirkáló 300 csata: csatahajó. Jutalmazhatnák jobban, aki többet ment. De jól van ez így.
  • XenHai
    Annak olcsó aki bent van ...
  • kissssss
    örülj neki hogy csak ennyi, war thunderban 1000 killt kellet összehozni 1 hét alatt és akkor is csak esélyekért játszott az ember... nem pedig biztosra, 50 killenként egy ládanyitás én megcsináltam 850-ig(17láda) és talán ha egyszer voltam a közelében a T2 prém tanknak.

itt meg majdnem ingyen adják.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.06.11. 15:59:23
  • DantesHUN
    Amúgy nagyon olcsón adják a jutalom hajót. 50 csata? Az eléggé semmi.
  • Jacktor
    Ahamm. A WG egy (azaz 1) darab, semmibe nem kerülő béta kulcsot nem volt képes adni nekem hónapokig a wows-hoz (akkor még nem volt pre-order csomag), pedig több admin is hitegetett róla utána levélben (miután elküldtem az oldal referenciáit). Akkor szerinted mennyi az esély arra hogy a gamekapocs.hu/szerző akár egy fillért is kapott azért hogy így írja meg a cikket ahogy? Ne vicceljünk már...

OBT-Release: Kiemelném, hogy sehol nincs biztosra írva az, hogy nem lesz wipe az OBT után. Mindenhol csak "valószínűleg/előreláthatóan/terveink szerint" van. Ettől függetlenül a mostani álláspont az hogy nem lesz. Reménykedjünk.

Wipe:
    1. Pénzért vett (pre-order) prém hajók: Visszakapod őket
    2. Pénzért vett (pre-order) arany: Visszakapod mindet, akár elköltötted, akár nem.
    3. A játékban, aranyért vett prémium hajók: törölve lesznek, de az árukat aranyban visszakapod (lásd 2-es pont)
    CBT account adatok törlése (wipe) hamarosan + CBT jutalmak
  • Pluskast
    A hivatalos válasz a fejlesztők részéről az, hogy új nemzet csak az OBT után jön. Először a ruszkik aztán a németek és angolok.
  • DantesHUN
    Ne félj, jönnek azok hamar, pedig nekem nem hiányoznak. Inkább az angolok, de ruszki, német lesz a sorrend.
  • Plata
    Engem most az érdekel mikor kerülnek be új nemzetek.Még ruszki hajó sincs,pedig ruszki játék.
  • DantesHUN
    Engem igen, és nem azért mert ,,német hajó%!!!!!444" hanem mert gondolom t8-as prémium lesz, és tier 8-as prémiumok a legjobbak. Bár ettől még lehet nem adok érte pénzt, csak érdekel.
  • Plata
    Bismarck engem csöppet sem izgat,de valami érdekes prém hajó biztos lesz.
  • DantesHUN
    Na és ha OBT-re bekerül a Bismarck, mondjuk, tier 8-ba? Azért az elgondolkodtató.
  • Plata
    Nem én nem veszek prém hajót,majd ha kijön a játék,figyeld meg ha már rendesen kiadják sokkal jobb prém hajókat fognak kiadni.WoT-ban és WoWp-ben is ez volt,a túl korán megvett prém tank vagy repülő gyönge vacak az újabbakhoz képest,és bénább is.
  • Plata
    Ha OBT-ben vásárolsz pénzért vackokat az megmarad,ha jól értem.De nem az elért hajók és a többi.Ha veszel aranyért vagy mi a szarért hajót az meg fog maradni.De más nem igazán.
  • Pluskast
    A jelenlegi darabokból nekem egyik sem jön be igazán (ok talán a Kitakami) úgyhogy én még várok vele. Ha a Bismarck kijön akkor azt lehet megvenném.
  • DantesHUN
    Aha, oké. Ha írták akkor rendben,. akkor megmarad mégis.

Viszont ha így van, és OBT-re megy a játék, vesztek-e prém hajót?
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.11. 13:35:54
  • Pluskast
    Akkor olvasd el ezt a topikot légyszíves és azon belül a 26-os hozzászólást.
  • Kurfürst
    Ezek szerint már van rendesen szimulált páncélvastagság, páncélelrendezés?

Bocs ha hülye a kérdés, csak néha nézek rá a topicra, hogy hogyan fejlődik, érdemes-e majd open bétában ránézni stb.
  • Plata
    Naná hogy lesz,és a jutalmad majd attól függ mennyit játszottál vele.
  • Plata
    OBT után is lesz,WoT és WoWp-ben is volt.
  • DantesHUN
    Nem-e? Az mindig van. A Wot és a repülős rész nél is volt, OBT végén. Szerintem lesz.
  • Pluskast
    Nem lesz OBT után wipe. Csak a zárt béta befejeztével lesz egyszer.
  • DantesHUN
    Ha megmaradna OBT után is, csak ügye nullázott eredménnyel, és nulla XP-vel, végülis nem rossz.
  • Plata
    De ha vége a bétának és kijön a játék akkor is kapsz jutalmat.Kb ugyanezt.
  • DantesHUN
    Ajándék lónak ne nézd a fogát. Prém hajó, ha másra nem creditet lehet vele gyűjteni. De amúgy nem értem: ajándék hajó és? Az OBT után is lesz még egy wipe. Ismét elveszik, szóval feleslegesnek érzem.
  • Plata
    Nekem szerencsém volt,volt alpha teszt hétvége,amire bárki jelentkezhetett.Én is mentem és végig is játszottam,azok pedig akik voltak alpha hétvégén később kaptak zárt béta meghívót.
  • XenHai
    Jó annak aki bekerült...
  • Plata
    Háát,50 csata kell legalább zárt bétában.
    Sajna nekem már több mint 400 csatám volt,úgyhogy az 50-es határt már nem tudom elérni.
    Pontosan nem tudom hány csatát nyomtam le,de 436 volt múltkor asszem.
    Viszont szerintem ez a T4 amcsi csatahajó nem lesz nagy szám,emlékszem mit kaptam WoT tesztelésért,egy olyan T4 tankot amit még t5 tankok sem lőttek át,de szakadékba is max 30 kilométerrel tudott zuhanni,és scout volt.
    Semmi sem nagyon lőtte át,de a csata végére nem is érte el a pálya felét.
    El is adtam a francba.WoWp bétáért megint egy ótvar szutykot kaptam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.11. 12:34:20
  • StrikeFor
    http://worldofwarships.eu/en/news/common/cbt-rewards/
  • seepheeerd
    Nocsak, rákaptam a CV ízére :)

• Plata
    Jah azt gondoltam.